MTV Movie Awards: A 300 vezet 5 nominációval

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez jó volt :-)
Manapság aza a nagy baj, hogy leszarozzuk a jó kis filmeket , mint pl: 300 c. filmet ,mert:

-elefántok így
-történelmi háttér úgy

Pedig:

-Képregénybõl így...
-Fantáziából úgy...

(szerintem)

Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...

Tetsuo
1et értek.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

értem én, csak így mindenki eldöntheti, hogy kinek a véleménye számít neki. a közönségé, pár nyugdíjas vágóé és hangmérnöké, vagy az észt, magyr és új zélandi hollywoodi tudósítóké.
Atisz
Lol, de tényleg. Mondjuk legalább jelen van A Család Kicsi Kincse és Nicholson papa is a jelöltek között...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Csak egy rangosabb díjátadó (Golden Globe, Oscar) és egy ilyen MTV Movie Awards közti különbséget szerettem volna érzékeltetni.
Az egyedüli dolog amit ezen a díjátadón csípek, az a konferanszié vicces módon történõ belemontírozása egy aktuális film egyik jelenetébe. A Mátrix Reloaded-os paródia hihetetlen volt (a 3. részbõl milyet lehetett volna...)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Bocs, winnie, ha megbántottalak. Priviben elárulod, h Knightley v. Sandler miatt rágtál be rám? 😉

És gondolom azt tudjátok, melyik a zsidók 3 legnagyobb ünnepe: hanuka, pészah és az Oscar. Errõl meg ennyit. 😊 (De ott kicsit jobb az arány, mert 10-bõl legalább talán van 1 ami nézhetõ.)

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

falatka2003: az mtv-n mindig szokott lenni valami poénkategória. (ld. legjobb drámai szünet) - és attól, hogy pár nagyfejû mondjuk helen mirrennek adja az oscart, még a "kutyát sem érdekli" a királynõ és inkább a karib3-at nézik.
"übethalhatalnaok" ez mit is jelent?😄 überhalhatatlanok?😊

Most komolyan, mit vártok egy ilyen díjátadótól, ahol a legjobb alakításra jelöltek között Keira Knightley, a legjobb komikusok között Adam Sandler egyáltalán szerepel és ilyen kategória van, hogy "A legjobb film, ami még el sem készült". Ez kb. a citrom-díj alteregója, csak az nem hangzana olyan jól. LOL!

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

mellon
Ezen filmek egy részét úgy hívom, hogy könnyen emészthetõ. De az is igaz, hogy némelyik eléggé megfekszi a gyomrom <#vigyor0>.
Tény, hogy ez közönségdíj, és hát nem igen kell ennél jobb visszajelzés.

Picizöldfül
Sztem az Oscar sem tükrözi a "filmmûvészetetedet" Atisz 😊

atisz: filmmûvészet, lol😊 kicsit leestem a székrõl, bocsáss meg, de ilyen archaikus fogalmak...

na, mindegy. ez egy közönségdíj. nem kell szeretni. másnak ott az oscar, mondjuk.
Atisz
Nem kell csodálkozni. Az MTV törzsközönségének mentalitását tükrözõ díjátadás. Nem sok köze van a filmmûvészethez.

Sanyix
"A legnagyobb áttörést elérõ alakítás" na az vajon milyen lehet?

Legjobb csók
Will Ferrell and Sacha Baron Cohen, "Taplógáz"
OMG lol 😄D

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

jah jah

bertino
jah

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

RaveAir
Ilyen nevetséges listában tényleg lehet elsõ...
Amúgy vicces, hogy még milyen kategóriákban van jelölve.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Sztem nem túl jó. Egyszermegnézem kategória.
A 300 nagyon jó film, szerintem megérdemli ezt az elsõ helyet.