20
-
Wittgen #20 Ez jó volt :-) -
kricsi #19 Manapság aza a nagy baj, hogy leszarozzuk a jó kis filmeket , mint pl: 300 c. filmet ,mert:
-elefántok így
-történelmi háttér úgy
Pedig:
-Képregényből így...
-Fantáziából úgy...
(szerintem) -
#18 1et értek. -
winnie #17 értem én, csak így mindenki eldöntheti, hogy kinek a véleménye számít neki. a közönségé, pár nyugdíjas vágóé és hangmérnöké, vagy az észt, magyr és új zélandi hollywoodi tudósítóké. -
#16 Lol, de tényleg. Mondjuk legalább jelen van A Család Kicsi Kincse és Nicholson papa is a jelöltek között... -
#15 Csak egy rangosabb díjátadó (Golden Globe, Oscar) és egy ilyen MTV Movie Awards közti különbséget szerettem volna érzékeltetni.
Az egyedüli dolog amit ezen a díjátadón csípek, az a konferanszié vicces módon történő belemontírozása egy aktuális film egyik jelenetébe. A Mátrix Reloaded-os paródia hihetetlen volt (a 3. részből milyet lehetett volna...) -
Falatka2003 #14 Bocs, winnie, ha megbántottalak. Priviben elárulod, h Knightley v. Sandler miatt rágtál be rám? ;)
És gondolom azt tudjátok, melyik a zsidók 3 legnagyobb ünnepe: hanuka, pészah és az Oscar. Erről meg ennyit. :) (De ott kicsit jobb az arány, mert 10-ből legalább talán van 1 ami nézhető.) -
winnie #13 falatka2003: az mtv-n mindig szokott lenni valami poénkategória. (ld. legjobb drámai szünet) - és attól, hogy pár nagyfejű mondjuk helen mirrennek adja az oscart, még a "kutyát sem érdekli" a királynő és inkább a karib3-at nézik. -
gyuri12 #12 "übethalhatalnaok" ez mit is jelent?:D überhalhatatlanok?:) -
Falatka2003 #11 Most komolyan, mit vártok egy ilyen díjátadótól, ahol a legjobb alakításra jelöltek között Keira Knightley, a legjobb komikusok között Adam Sandler egyáltalán szerepel és ilyen kategória van, hogy "A legjobb film, ami még el sem készült". Ez kb. a citrom-díj alteregója, csak az nem hangzana olyan jól. LOL! -
#10 Ezen filmek egy részét úgy hívom, hogy könnyen emészthető. De az is igaz, hogy némelyik eléggé megfekszi a gyomrom .
Tény, hogy ez közönségdíj, és hát nem igen kell ennél jobb visszajelzés. -
#9 Sztem az Oscar sem tükrözi a "filmművészetetedet" Atisz :) -
winnie #8 atisz: filmművészet, lol:) kicsit leestem a székről, bocsáss meg, de ilyen archaikus fogalmak...
na, mindegy. ez egy közönségdíj. nem kell szeretni. másnak ott az oscar, mondjuk. -
#7 Nem kell csodálkozni. Az MTV törzsközönségének mentalitását tükröző díjátadás. Nem sok köze van a filmművészethez. -
#6 "A legnagyobb áttörést elérő alakítás" na az vajon milyen lehet?
Legjobb csók
Will Ferrell and Sacha Baron Cohen, "Taplógáz"
OMG lol :DD -
pauly #5 jah jah -
#4 jah -
#3 Ilyen nevetséges listában tényleg lehet első...
Amúgy vicces, hogy még milyen kategóriákban van jelölve. -
kisb92 #2 Sztem nem túl jó. Egyszermegnézem kategória. -
knightbali #1 A 300 nagyon jó film, szerintem megérdemli ezt az első helyet.