Burnout Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
Már csak 13 verseny és kész maga az összes verseny.
70 autó megvan! 75van össz. de hogy a többi 5-t hogy lehet megszerezni, fogalmam sincs.
Na de az a 13 versenyem ami maradt, az meg a Stunt-os...
És egy istenért nem tudom õket megcsinálni!
Rohadt nehéz, már csak azért, mert ad 1:15 percet 210 000 pont összeszedésére és sehogy se lehet, me nincs olyan utvonal ahol annyi ugrató meg minden lenne hogy össze lehetne szedni.
Szóval nem tudom, ha van valakinek valami ötlete, hogy mit csináljak akkor elfogadom!
Köszi: Marci
Az uj pálya részt, nem látom a térképen... nem értem.
shaken, not stirred
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
btw ha valkinek van kedve jöhetne challangesni vagy valmi funt csinálni XD
Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:
shaken, not stirred
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
És ha ingyenes lesz, akkor tényleg a Burnout Paradise az egyik legjobb befektetés az Orange Box mögött...
Imádom a motorokat <#nevetes1>#nevetes1>
shaken, not stirred
Ne feledd! Noé bárkáját amatõrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
Írjon privit akit érdekel a csere.
shaken, not stirred
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Én már végigvittem, már csak az "apróságok" vannak hátra: 400 kapu áttörése, 50 super jump stb stb....fantasztikus a játék, bár a végére kicsit fel kell kötni a nadrágot.
Szerk:
Akinek megvan eredetiben az elmondaná, hogy hol van az a bizonyos hozzáférési kód amivel plusz dolgokat lehet fel UNLOKKOLNI a játékban?
gamereg.ea.com oldalon
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
köszi
Semmi sem annyira végleges, mint amit ideiglenesnek hívnak.
http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/code/933706.html
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
david: figyelj az indexre, fenn jelzi merre kell kanyarodni ha adott utcához érsz...
új autóm nincs még... meg menübõl f1-es autót is elõ kéne csalogatni!
ha csak az, akkor az iszonyat gagyi, de a játék az király
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
egyebkent aki ps3al nyomja, az lokhetne egy user nevet es akkor lehet nyomni online. bar hozzatennem azt se tudom hogy kell havert felvenni (lajoska ismerosnek jelolt :). eddig csak final fantasyt es obliviont latott hosszutavon a gepem, azokhoz meg ugye minek a haver :))
Viszont egyedül a Burning Route versenyeken marad rajta, a többinél mindig eltûnik, ahogy licence upgrade van, csak az Elite jogsinál fognak megmaradni (mondjuk arra a szintre már 96 gyõzelem fog kelleni).
nálam mindegyik eventen az általad említett ikonok jelennek meg (attól függetlenül, hogy lenyomtam-e a versenyt vagy sem) és csak akkor látom azt hogy hány %-nál tartok, ha rámegyek az autó jelére a térképen (+mennyi ideje játszok, hány mérföldet mentem, stb...)
egyéb 5let esetleg?
ez nem a legjobban van kitalálva a játékban, volt már nem egy verseny amit többször megcsináltam, mert csak a rajt után derült ki, hogy már lenyomtam...
Engem csak az érdekelne, hogy a versenyek indítása elõtt, akár a térképrõl (akár máshonnan) lehet-e tudni, hogy az adott versenyt megcsináltam-e már vagy sem?!
csak egy kerdes, hatha kapok valaszt. ps3on nyuzzuk, us verzioju a game. na es szelesvasznu. marmint sima crt tvn. az europai verzio is ilyen? kicsit idegesito, hogy igy is rohadt kicsi minden es meg szelesvasznu is.
na mind1, sztem ez nem oszt, nem szoroz. 10/10 a jatek. tiptop.
Érkezett két új trailer is, az 576-ra.
Powned by Phazon...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
király lesz ez a játék..
láttam a demoját.. csak egy gond van, hogy xbox360-ra meg ps3-ra jelenik meg :(
pc-re miért nem tudnak ilyet csinálni??
marad nekünk az az unalmas nfs ps..
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Papesz
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Amúgy tényleg több tucat ember próbál meg téged meggyõzni, hogy márpedig vegyél konzolt, különben a pokol legmélyebb-legsötétebb bugyrában végzed? Mert kb. olyan szinten siránkozol.
<#lama>#lama>
gamertag: kenobita
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"