Tom Clancy\'s: EndWar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Juhúúú, márcsak egy konzol, meg egy elöfizetés kell!:D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De valamiért mindig így járok, hogy mindenki hitetlenkedik egy kicsit..!
Ha én gúnyolkodok, akkor arra megvan a megfelelõ szmájli...<#vigyor5>#vigyor5>
amúgy fasza lett.
Tom Clancy-hez, Ubi-hoz és "NG"Konzolhoz méltó lett!
<#worship>#worship>
Habár a Frontlines-fuel of war miatt lehet hogy mégiscsak..
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
am a játékra kiváncsi vagyok, csak sajna nincs konzolom :(
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Sok helyen emlegetik, hogy kezdik elhanyagolni a PC-s felhozatalt!!!
Call Of Duty 3 csak konzolra?!!!!
Egyre több konzolos átirat!??
Õszintén mikor voltak azok az idõk, mikor sok jó játék jelent meg...?
Én mikor gyenge gépem volt, akkor volt rogyásig játék, most mikor az ember egy jobb géppel tudna nyomni, és várná a játékokat...
Mi jön?
Stalker?Egy nagy szar lett...Sajnos a sok fejlesztésre szánt idõ nem látszik meg rajta....istenem meddig is dolgoztak rajta 6 évig...:DDD
TD-Unlimited:szép-szép, de kibasszott irányítás...szinte játszhatatlan...
Egyedül az ubisoft aki többek között kicsit odafigyelt!
Tekintve a RBS-Vegas-t és a Splinter Cell DA-et...:D
Stratégia?
Itt van a C&C3 és a Supreme Commander, a nagy alkotások.
ÉS?????????
Még Crysis+Bioshock+BlackSite-Area51+Call of Duty 4 amiket az ember esetleg nagyon vár....
És akkor most ha ezek is megjelennek???
Nem lessz GTA sem??????????
Én szívesebben játszok konzolon mászkálós gémekkel, pc-n meg a jobb fps-ekkel, de azért ez nem valami sok!!!!
Mi lesz, ha nem szedik össze magukat a programozók?!<#guluszem1>#guluszem1>
amúgy meg az milyen hobby hogy szén meg vista?
kimész utcára szenezni és felírod aszfaltra hogy vista vagy mi?
Letiltja azokat az oldalakat, amiken konzol hírekbe botolhat....
Azt úgy hiszi, hogy õ a pc-s király, és mindenki más konzolos értelmetlenül tengeti az életét a földön....
Ajánlom Zoolee-nak, hogy nézzen egy kicsit ki a szobáján kívülre is...
És nézze meg, hogy mit takar 2007-ben a "NextGen KONZOL" felirat...
Kezdésnek egy Gears of War megteszi...:DDDDD
practitioner of the forbidden arts of death
<#kocsog>#kocsog>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A játékot meg várjuk szeretettel!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
amugy hogy mibe szólok bele, ne mond már meg htxbye.....
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.