Tom Clancy\'s: EndWar

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doom 4
Kipróbáltam de szerintem van 1 kis baj a hangvezérléssel. Ugyanis nagyon sokat félre ért fõleg hogy nem is tudok angolul. Pedig akárhogy mondom félre érti. Tehát szerintem azt nagyon kihagyták hogy az opciókhoz saját hangot kéne rendelni. Tehát Unit nál ne az mondjam hogy "junit" vagy "unit" vagy valami ilyet hanem hogy nyomom s gombot és elmenti hogy "egység". Azt nem értené félre és jobban tudnám irányítani. Meg nekem kicsit bonyolult a játék. Az elején amikor le kell rakni a térképnél. Na meg most kivetitõn játszok de akivetitõ csak az 50 hertzet tudja normálisan ha a box 60-on van akkor nincs benne piros de ha átrakom 50 re akkor meg nem indul 1 játék sem. Amugy meg nagyon jo lenne ha tudnám normálisan kezelni. annyira játszanék vele...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Tom Clancy's EndWar magyar nyelvû ismertetõ teszt itt!
Doom 4
ez beteg... remélem lesz PC-n is. cask azt nem tudom hogy mennyire lesz e probleós... mert én pl nem tudok angolul meg még németül se annyira csak magyarul

Sippie
ez nagyon beteg :D:D:D:D
Sippie
természetesen van. Sõt jobb is úgy. Volt aki azt mondja sokszor félreérti a gép 4 helyett 2, meg ilyenek
TVelvet
azon filozom mikrofon nélkül avn e értelme :S
ajem kisa
ajem kisa
ajem kisa
Junius-julius fele lesz béta x360ra, gold elöfizetéssel lehet csak tesztelni!
Juhúúú, márcsak egy konzol, meg egy elöfizetés kell!:D

ajem kisa
ajem kisa
ajem kisa
Doom 4
én is nagyon várom már deeee szerintem konzolon csak autós motoros és verekedõs játékok FPS RTS... meg PC bár nekem csak pc-m meg ps2-m van

TVelvet
Ahh ezta gamet nagyon várom, iszonyat kiváncsi vagyok milyen lesz:))
ajem kisa
ajem kisa

DarkSector
Splinter Cell Double Agent.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ajem kisa
mondja már meg valaki melyik volt az utolsó Spirntell Ceel játék?
ajem kisa
ajem kisa
DarkSector
OKX...<#wink>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rexor
Ebben az esetben, thx!<#smile>

DarkSector
Nem, nem szivatlak....!!!!
De valamiért mindig így járok, hogy mindenki hitetlenkedik egy kicsit..!
Ha én gúnyolkodok, akkor arra megvan a megfelelõ szmájli...<#vigyor5>

Rexor
Thx.<#vigyor>

biztos csak szivat ;)
amúgy fasza lett.
Rexor
Ezt most tényleg, vagy csak szivatsz?<#smile>

DarkSector
Ultra lett!!!!!
Tom Clancy-hez, Ubi-hoz és "NG"Konzolhoz méltó lett!
<#worship>

Rexor
Banner, hogy tetszik?<#smile>

DarkSector
Jah ez a jó oldala...

én annyira nem bánom, legalább most egy darabig nem kell gépet cserélni.
Habár a Frontlines-fuel of war miatt lehet hogy mégiscsak..
Rexor
Kizárólag next-gen konzolokra tervezték.

Brolly28
érdekes képek majd a megvalósításra kíváncsi leszek

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

DarkSector
X360 és PS3 biztos.

zola2000
Ez a játék milyen platformokra jön ki?

A

Rexor
Rexor
<#idiota><#eljen>

DarkSector
Majd ha lesz nekem, akkor kölcsönadom...:D

toysoldier
plusz még Graffitizik is <#gonosz1>

am a játékra kiváncsi vagyok, csak sajna nincs konzolom :(

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

DarkSector
Jah és kiemelném a trehány játékfelhozatalt PC-s kategóriában amióta kidobták az új konzolokat...

Sok helyen emlegetik, hogy kezdik elhanyagolni a PC-s felhozatalt!!!

Call Of Duty 3 csak konzolra?!!!!
Egyre több konzolos átirat!??

Õszintén mikor voltak azok az idõk, mikor sok jó játék jelent meg...?
Én mikor gyenge gépem volt, akkor volt rogyásig játék, most mikor az ember egy jobb géppel tudna nyomni, és várná a játékokat...

Mi jön?
Stalker?Egy nagy szar lett...Sajnos a sok fejlesztésre szánt idõ nem látszik meg rajta....istenem meddig is dolgoztak rajta 6 évig...:DDD
TD-Unlimited:szép-szép, de kibasszott irányítás...szinte játszhatatlan...
Egyedül az ubisoft aki többek között kicsit odafigyelt!
Tekintve a RBS-Vegas-t és a Splinter Cell DA-et...:D
Stratégia?
Itt van a C&C3 és a Supreme Commander, a nagy alkotások.
ÉS?????????

Még Crysis+Bioshock+BlackSite-Area51+Call of Duty 4 amiket az ember esetleg nagyon vár....
És akkor most ha ezek is megjelennek???
Nem lessz GTA sem??????????
Én szívesebben játszok konzolon mászkálós gémekkel, pc-n meg a jobb fps-ekkel, de azért ez nem valami sok!!!!

Mi lesz, ha nem szedik össze magukat a programozók?!<#guluszem1>

te nem az a familiárisan hiperpigmentált egyén vagy??????
amúgy meg az milyen hobby hogy szén meg vista?
kimész utcára szenezni és felírod aszfaltra hogy vista vagy mi?

DarkSector
Semmi baj még egy hülyegyerek, aki bezárkózik egy szobába a PC mellé, neten rendelget magának kaját piát...
Letiltja azokat az oldalakat, amiken konzol hírekbe botolhat....
Azt úgy hiszi, hogy õ a pc-s király, és mindenki más konzolos értelmetlenül tengeti az életét a földön....

Ajánlom Zoolee-nak, hogy nézzen egy kicsit ki a szobáján kívülre is...
És nézze meg, hogy mit takar 2007-ben a "NextGen KONZOL" felirat...

Kezdésnek egy Gears of War megteszi...:DDDDD

Frosty01
ráadásul konzolos topikba ugat <#szomoru1>

practitioner of the forbidden arts of death

Csuhai G
<#lama>
<#kocsog>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Bucser
Pedig a könyvek nagyon jók.. de hát ugye egyszer mindenki elkurvul:) Emlékszem anno a Tom Clancy's politika mekkora jó játék volt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Attila8805
Mi az hogy konzolosok takarodjanak fõleg hogy egy konzolos topikból mennyé vissza mariozni a pc-s oldalra.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Zsoltika 007
<#lama>

A játékot meg várjuk szeretettel!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Frosty01
sznob.

practitioner of the forbidden arts of death

SHADOWEYES7
például ,te is voltál ujreg,és neked is faszán esett mikor le kussoltak???

amugy hogy mibe szólok bele, ne mond már meg htxbye.....

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Oldal 1 / 2Következő →