772
Szcientológia - a káros \"egyház\" (inkább szekta)
  • Marki
    Itt viszont jó melegágyra találtak :(
  • haxoror
    Beletaláltál mert tényleg próbálkoznak a beépüléssel (politika, bíróság stb), többek között ezért vannak már kitiltva fél Európából...
  • Csero90
    +fav
  • Csero90
    Foh...sztem ezek arra játszanak h elfoglalják a világot :S Lehet h túl sokat játszok mostanában?? xDD De komolyan, ezekből olyan jó kis zombisereget lehet szervezni...néztem azt a célpontos vidit...megszálló/megrontó/elnyomó vagy vmi ilyesmi elnevezésű személlyel büntetlenül lehet bármit tenni...ezek azt hiszik h külön világban élnek? külön törvények vonatkoznak rájuk? ez az egész 75millió évvel ezelőtti xenu-sztori meg 1 hatalmas vicc!!! Öcsém nem nagy lángész de fél perc alatt cifrább sztorit talál ki ami ezt kenterbe veri...nah szal maradjunk az összeesküvés-elméletemnél: ha bármit megtehetnek(szerintük) a megjelölt személlyel,és mivel bárkit megjelölhetnek akkor ha arra ad parancsot a helyi vezető h öldössenek az utcán válogatás nélkül akkor mi van? jó ez sarkítás de gondoljatopk bele h milyen befolyással(a píz miatt) rendelkezik pl Tom Cruse vagy a többi hasonszőrű unatkozó sztár által az egyházuk! Ez az új életcélom...alapból is szeretek a háttérból irányítgatni embereket...fejlesztem még és meghódítom a világot!! am a múltban is a hit volt sok háború kirobbanásának oka szóval fel kell készülni...most még csak így támadnak mert nincsenek elegen 1 nyílt támadáshoz! Nem szeretnék megsérteni senkit tényleg de mondjatok 1 vallást is amelyiknek van értelme!!! Jobb lesz ha visszamegyek Gothic 3 azni mert érzem h kezdek becsavarodni xD
  • Sadist
    Sőt, mikor tűdőgyulladása lett napi 8 grammot szedett, és pár nap alatt kigyógyult belőle. Szerinte a C vitamint is kilos kiszerelésben kellett volna árulni, mint a cukrot, vagy a lisztet.
  • ProGabe #124
    király oldal,azt tudtam hogy a numb3rs-hez is van ilyen,ott matematikus elemzi,gondolhattam volna hogy a House-hoz is
    engedelmeddel linkelem a tápigjában
  • jefferson83
    Helyes Remélem jó drága lesz, mert minden egyes forintra szükségünk van :P
  • Calver
    az sg törzsközösségével nagy merészség már leállni vitatkozni is, mert az itteniek azért szépen újradefiniálták a vita fogalmát, és sztem egy szcientológus sem vágyik rá hogy virtuálisan porba alázzák, és nem feltétlenül észérvekkel (mert érvelni nagyon tudnak, az biztos)
  • ProGabe #121
    yes,master!
    már be is rendeltem ezt kis cuki pólót
  • jefferson83
    Nem ismerik a kegyes hazugságot :/
  • sz4bolcs

12. Sose félj mást megsérteni olyasvalamivel, ami igaz!

xD (???)

:AIDS
  • Calver
    olvass utána, a rész orvosi elemzése
    röviden és tömören: agykárosodott beteget semmilyen csodadrog nem fog felkelteni.
  • jefferson83
    Térj meg gyarló ember!!!!!!!!!!!
  • sz4bolcs
    leszokni a drogról, egyéb függőségekről... aha persze, úgy, hogy közben egy skkal erősebb függőségbe kerül.
  • ProGabe #115
    deee,volt egy robin williams film is erről,az is megtörtént(persze az lehet nem amfetamin volt,sőt,és nem mellékesen az csak temporálisan hatott,a betegek újra "szobanövényekké" váltak),meg a House-ban az igazán egyedi,komplex eseteket szaklapokból veszik,aztán gondolom még rátesznek egy lapáttal

#94:jah,lehet,sőt esetleg régiek most "aktivizálódnak" ebben a témában
    lehet úgy kezdik hogy bemásolnak róla erről a fosról egy csomó mindent,még a 15 pontos becsületkódexüket is óóóó várj,igen,úúúúúúúúristen,én már látom xénát,őőő xalmát áááááá
  • jefferson83
    Én most így hirtelen nem tudnék neked válaszolni, hogy megcsinálnám vagy sem. Azért a lelkiismeret néha dolgozik bennem :) Persze adott helyzettől függ. Egyébként egyetértek veled.

• jefferson83
    Azért nem hipnotizálnak be mindenkit, mert szerintem is ahhoz partnernek kell lenni, vevőnek kell rá lenni.
  • Csero90
    Én tisztelem azt akinek volt ennyi esze hogy létrehozta ezt az egészet...ő maga esetleg megjátszhatja h hisz ebben xD Most viccen kívül...ti nem csinálnátok meg ezt ha lenne hozzá képességetek/lehetőségetek? Én simán...ígyis-úgyis sok a hülye...minek élnek? legalább nekem adják azt a pénzt amit valamilyen útonmódon elszórnának! Aki ezt komolyan elhiszi az meg is érdemli h kifizesse a sok pénzt, én nem sajnálom azokat az embereket. Valamit nekem is ki kéne már találni.
  • jefferson83
    Na ma így utoljára megkapjátok a 15 pontból álló becsületkódexet, amit az alapító fogalmazott meg:

1. Sose hagyj magára senkit bajban, veszedelemben vagy nehézségben!

2. Sose húzodj vissza a hozzád tartozótól, aki mellett elkötelezted magad.

3. Sose hagyd el azt a csoportot, amelynek támogatására elkötelezted magad! --> (ez a veszélyes a szerk.)

4. Sose becsüld le magad, sose mutasd csekélynek erődet vagy képességedet!

5. Sose függj dícsérettől, elismeréstől vagy részvéttől!

6. Sose tégy olyan engedményeket, amelyek sértik realitásodat!

7. Sose hagyd, hogy affinitásod lealacsonyodjon.

8. Ne adj vagy fogadj olyan kommunikációt, amelyet te se kívánsz adni vagy fogadni!

9. Önrendelkezésed és becsületed fontosabb, mint az élet, amelyet e percben élsz.

10. Önmagaddal szembeni integritásod fontosabb, mint tested!

11. Sose sajnáld ami tegnap történt! Ma élet van benned és te alakítod a jövődet!

12. Sose félj mást megsérteni olyasvalamivel, ami igaz!

13. Sose sóvárogj azután, hogy szeressenek vagy csodáljanak!

14. Légy a saját tanácsadód, tartsd magad a saját véleményedhez, és saját fejed szerint dönts!

15. Maradj hű céljaidhoz!
  • sz4bolcs
    Azt hittem, csak nekem bántja a szemem xD
  • Marki
    Olvastam, meg már hallottam róla a HírTV-s riportból... SZörnyű... :(
  • Calver
    nincs túl sok választása az embernek, vagy orvosok vagy természetgyógyászok és hasonló sarlatánok. normális ember marad az előbbinél inkább.

de iszonyatosan eltértünk a témától... #73-ban lévő oldalt olvasgatta valaki? tanulságos!
  • Dynamic
    "nem bírt nem-et mondani, szinte hipnotizálták"

haha, persze, akkor miért nem hipnotizálnak be mindenkit.Az ilyen "szekta szellemnek" pszichológiai magyarázata van, sztem semmi köze a hipnotizáláshoz.Ugyanúgy ahogy szekták embertömegeket rá tudnak venni az öngyilkosságra, úgy ez a te általad említett dolog már igazán smafu.

Emlékszem, hogy azt a mérő biz-baszt rám is rámrakták, és mondták gondoljak valami nagyon rossz dologra, mert azt kijelzi a műszer.Közben mozgott benne egy mutató össze-vissza.Mondja a nő, na ugye most gondolok.Mondom, még semmire nem gondoltam.De a mutató mozgott tovább.Na, akkor most, ugye?Hát, mondom még mindig semmi(egyszerűen semmi "rossz" nem jutott eszembe).A végén már én mondtam, hogy most gondolok, csak hagyjon már békén a hülye műszerével...:)
  • Marki
    Az ő "tudásuk" abból áll, hogy elferdítik a valóságot.

Én eü-s vagyok, pontosan tudom, hogy mennyire borzalmas dolgok mennek ott, de megbízhatóbb, mint bármilyen álltudomány.
  • jefferson83
    Nálunk a háziorvosnál van egy excel táblázat, bepötyögi hogy fáj a torka és kiírja milyen gyógyszereket lehet felírni :) -> és ez komoly.

• jefferson83
    Köszi :)
  • Marki
    A legtöbb író bolond :)
  • QuippeR
    C vitamint nem lehet túladagolni, mert a felesleg a vizelettel távozik. de mint előbb is említették, zsírban oldódó vitaminok túladagolásának lehet káros hatása.
  • homeless
    Csórókat is beszerveznek rabszolgának. Ők nem "adakoznak" hanem ingyen dolgoznak. Vagyis nem ingyen, hanem heti 2000 Ft zsebpénzért:))) A "tanfolyamok" nekik ingyen vannak, de szerződést iratnak velük alá amiben 1 milliárd(lol) évre elkötelezik magukat a szektának, és ha mégis kilépnek, akkor akár több millió Ft-ot kell kifizetniük az elvégzett "tanfolyamokért", mert ha nem akkor jogosan beperelhetik őket, mivel alá írták a szerződést.
  • Calver
    megsugom, a gyógyszeripar szerint ajánlott C vitamin mennyiség 60 mg. ezt annakidején a náci németország kisérletezte ki - ez az a mennyiség amitől a katonák még épp nem lesznek skorbutosak. Szentgyögyi Albert napi 1000 mg-t szedett és érdekes módon semmi baja nem lett.

de ez már nagyon durván OFF.
  • Davidus
    az ilyen tippelgetős orvosok nem jók semmire. akik érnek valamit azok a sebészek meg ilyesmik akik nyúlkálnak a betegben. vakbelet nem lehet kivenni szép szavakkal:P
    a háziorvos a csúcs. bemagolja hogy mire mit kell felírni és ezt csinálja 50 évig. legnagyobb alibi munka:D
  • Calver
    állj, az House, nem valóság. amfetamintól nem ébred fel vegetatív állapotban lévő beteg, akármennyire jó rész is volt az. ("Chips!" )
  • haxoror
    "Agyi működést mérővel nem tapasztaltak"

"A vége az lett, hogy teljesen felépült, mindenre emlékszik, már ottvan és tud mindent csinálni."

Ez egy hatalmas baromság!
  • jefferson83
    Én csóró vagyok szóval nem izgulok, hogy beszerveznek
  • jefferson83
    A vízben oldódó vitaminokkal ált. nincs gond de a zsirban oldódók felhalmozódnak és bizony túl lehet a vitaminokat is adagolni.

A honlapot átfutottam szemmel a gyógyszeriparral kapcsolatban azzal egyetértek, hogy a gyógyítás az nem az elsődleges szempont. --> Véleményem szerint létezik gyógyszermaffia, fantasztikus sok pénzzzel és mellékhatással.
  • Wolfsnack
    :) én attól tartok nehogy megjelenjen pár "újreg" akik megpróbálnak minket meggyőzni a szcientológia értelméről, helyességéről
    bár itt sg törzsközösségét nem hinném hogy bárki megtéríthetné :)
  • jefferson83
    Hijnye vigyázni kell velük, mert most olvasom, hogy tényleg próbálkoznak hipnotizálásszerű dologgal, csak ők úgyhívják, hogy pszichoanalitikus gyónás. + még hazugságvizsgálót is alkalmaznak
  • ProGabe #92
    hát erre mit is lehetne mondani,nem bántásból,tényleg,de ilyen nincs,mármint az,hogy az orvosok azt mondják hogy semmi esély erre felépül,erre ma már semmi baja,akkor vagy az orvosok hazudtak vagy valaki neked,esetleg hülyék az orvosok,ha már nagyon konspirálódni akarok akkor a szcintisek(hosszú a rendes nevük,és f.szszopókat mégsem írhatok :P) egy boríték mellett megmondták a dokiknak hogy mondják azt hogy nincs esély,aztán amikor a gyerek már befizette a fél házát és tudták van 2 új követőjük(a volt beteg is gondolom már az) akkor beadatták a megfelelő gyógyszereket,esetleg a kezelést tényleg a gyerek végezte el,amit amúgy a kórháznak kellett volna(gondolom agyi sérülteknél az átmozgatás fontos dolog,aktiválódnak az idegpályák,ingereket kap az agy stb),esetleg egy kis amfetamintól felébredt(House-rész,nemtom ki látta,igaz meg is halt a pasas,dehát ki tudja)

szóval csak azt akarom mondani,hogy lehet csak pénzkérdés volt az,hogy a beteg újra lábraálljon,nem pedig "asszisztálni" kellett

csessz ám le nyugodtan ha valamiért sértőnek véled ezeket a gondolatokat
  • Wolfsnack
    Lenkeit már én is fel akartam hozni
    van ez a könyve meg a "vitaminjai" ami pár napra kb 5ezer ft a doboz és napi 5-7 pirula kb

Pesten a Blaha Lujza térnél van a hatalmas üzlete a McDonalds mellett pár kapualjjal (bérleti díj bazisok lehet havonta)

Lenkei szerint az orvosok nem nem akarják meggyógyítani az embereket mert akkor nem lenne szükség orvosokra

ezért ő kitalálta hogy készít vitaminokat amitől mindenki fitt lesz
    én biológia órán úgy tanultam hogy a túlzott vitaminozás is káros csak a C vitamin ürül (na mindegy)

ismerős szedte, de egyre rosszabbul lett, 10ezreket költött rá, mondtam neki hogy álljon le vele de hónapokig erőltette
    most végre abbahagyta jobban is van azóta hogy nem szedi
    minden szart belekevernek, semmi pozitív hatása csak rosszabul lesz az ember és lehúzzák a pénzét
  • jefferson83
    A szöveg értelmes megnyugtatlak :) Nekem nincsenek tapasztalataim velük kapcsolatban, csak a honfitársaikkal ( mármint USA-ból kiindult vallások). Engem a mormonok próbáltak zaklatni. Nagyon pofátlanok tudnak lenni.