66
-
#26 nincs. ez csak online gamma lesz. elvileg készülget a 2008, de még semmi info nincs róla. -
Drizzthsz #25 UP! -
Drizzthsz #24 Mondjatok már róla valamit! Miben különbözik a 2007-től? Van benne sima offline játék lehetőség? Vagy lesz FM2008 is? -
#23 htx mindenki, gondoltam hamár énis tolom ilyen játékokkal magaménak éreztem a feladatot hogy csináljak egy bannert ide :D -
#22 nagyon zsir -
#21 Jajaja -
#20 gecijólett -
SeLFisCH #19 már meg is van,jól is néz ki:) -
#18 Konstruktiv emberek hozzaszolasat varom.
Belinkelem a logkeszitoknek. Szerintem ok oromest csinalnak bannert egy meg ki nem jott de mar sokak alltal nagyon vart jateknak.
-
#17 a bétatesztek már elindultak:D
egyébként én nagyon várom. időközben belekezdtem a hattrickbe is:D -
#16 úristen, még ki sem jött a játék, kitudja majd mikor, 15 hozzászólás van...
de persze már banner kell -
#15 Varom szorgalmas bannerkeszitok szolgalatat! Egyszoval ha valakinek van kedve, ide varom a banner terveket a topikhoz.
Betateszt ehonapban indult valakit esetleg felkertek...?? -
#14 Igen itt lehet regisztralni -
#13 kiváncsi voltam ki nyitotta :P
tudtommal béta csak annak lesz aki regisztrált és kiválasztják tesztelésre...
#13 -
#12 [kiváncsi] -
#11 remélem jó lesz és csak egyszer kell fizetni érte... :D -
#10 Hát az a beta se lesz az igazi mert én úgy halottam hogy azt 1000 emberrel fogják élesbe teljesíteni és gondolom azért ennél többen szeretnék szal ha szerencsétek van -
#9 én is de hozzáteszem hogy jóval élvezetesebbnek gondolom mint a normál gammáját, pedig ezt is szeretem:) -
#8 Ahogy olvasom a jatekosok szervezhetnek ligakat meghatarozva a dijazast stb es ezekhez lehet csatlakozni egy egy szerveren 1000nel tobb manager probalkozhat. Kivancsi leszek az anyagi vonzatara is -
#7 motorjara ertettem -
#6 "Football Manager Online isn't slated for release until around March 2008, so it's still in its very early days at this point. The game should enter its beta phase at some point in May 2007, and we'll have more information on the game as it becomes available."
-GameSpot
Szoval jovo honapra mar lesz beta -
#5 max a motorja, de a játékmenet és lebonyolitás az ami érdekel -
#4 Nincs remelem hamarosan lesz valami alfa,beta tesztelheto verzio bar gondolom jatek FM07en alapul majd. -
#3 legalább egy demo vagy próbaverzió
nagyon érdekel a dolog -
Kanál #2 jöhetne MÁR -
#1 A Football Manager keszitoitol jovo ev elejen erkezik, remelhetoleg a Sigagames-tol megszokott szinvonalon. Nehany kep kedvcsinalonak