Football Manager Live

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
úristen, még ki sem jött a játék, kitudja majd mikor, 15 hozzászólás van...

de persze már banner kell

Avanti Crociati!

Darkon
Varom szorgalmas bannerkeszitok szolgalatat! Egyszoval ha valakinek van kedve, ide varom a banner terveket a topikhoz.

Betateszt ehonapban indult valakit esetleg felkertek...??

Born to win

Darkon
Fyrex
kiváncsi voltam ki nyitotta 😛

tudtommal béta csak annak lesz aki regisztrált és kiválasztják tesztelésre...

Avanti Crociati!

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

LasDen
remélem jó lesz és csak egyszer kell fizetni érte... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

4kos
Hát az a beta se lesz az igazi mert én úgy halottam hogy azt 1000 emberrel fogják élesbe teljesíteni és gondolom azért ennél többen szeretnék szal ha szerencsétek van <#hehe>

soma22
én is de hozzáteszem hogy jóval élvezetesebbnek gondolom mint a normál gammáját, pedig ezt is szeretem😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darkon
Ahogy olvasom a jatekosok szervezhetnek ligakat meghatarozva a dijazast stb es ezekhez lehet csatlakozni egy egy szerveren 1000nel tobb manager probalkozhat. Kivancsi leszek az anyagi vonzatara is<#szomoru1>

Born to win

Darkon
motorjara ertettem

Born to win

Darkon
"Football Manager Online isn't slated for release until around March 2008, so it's still in its very early days at this point. The game should enter its beta phase at some point in May 2007, and we'll have more information on the game as it becomes available."
-GameSpot

Szoval jovo honapra mar lesz beta

Born to win

soma22
max a motorja, de a játékmenet és lebonyolitás az ami érdekel

Darkon
Nincs remelem hamarosan lesz valami alfa,beta tesztelheto verzio bar gondolom jatek FM07en alapul majd.

Born to win

soma22
legalább egy demo vagy próbaverzió
nagyon érdekel a dolog

jöhetne MÁR

BUDA > miskolc.

Darkon
A Football Manager keszitoitol jovo ev elejen erkezik, remelhetoleg a Sigagames-tol megszokott szinvonalon. Nehany kep kedvcsinalonak

Born to win

← ElőzőOldal 2 / 2