Football Manager Live

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leslie87
Hétfõn indul az elmaradt nyereményjáték ==>ITT<==
Hátha érdekel valakit

sziasztok!
tudna valaki segíteni?xbox 360-ra megvan a football manager 2007,de nem tudok új játékot kezdeni,megjelenik a fõmenü(new game,load game,xbox live,preferences,view match)és csak az utolsó kettõbe lehet belépni,így nem tudok új játékot kezdeni,ha valaki tudna segíteni,azt megköszönném!
nincs tippem...
én egyszer fizettem eddig, elsõre, azóta automatikusan történik...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

még annyiba esetleg tudnál segíteni, hogy amikor paypallal akarok fizetni Your transaction has been declined. Please contact customer support. ezt kapom mindig esetleg valami ötlet? firefox-ot használok
Elõlrõl kezdõdött minden, és most megy a 4. szezon...
Adj hozzá a játékosok életkorához 4 évet, annyiak most.
De a visszavonuló játékosok, a megfelelõ szerveren, visszatérnek egy draft keretében annyi idõsen, amennyiek most.

MSN-t nem használok, nem is szeretnék.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

meg esetleg ha 1 MSN címet tudnál adni és segíteni 1-2 dologba azt megköszönném.
hi, most hogy májusba újraindultak a szerverek mennyire öregek a játékosok, vagy még mindig a régi kivénült öregek vannak, esetleg teljesen ismeretlen generáltak?
Van barimeccsen is sérülés, de az a meccs végén el is múlik.
Én a Ramos-ban vagyok amúgy, de te valszeg nem, mert az tele van.

Pingyóka
Az elõzõre(57) megtaláltam a választ, nem játékon belül hanem a weboldalon account-nál lehet módosítani a kedvenc csapatot.
Pingyóka
A manager adatoknál a kezdõ várost meg lehet változtatni valahol, de legfõképp a kedvenc focicsapatot?
Pingyóka
Nekem 1-5 -nél nem adott meg egy tizenegyest az elsõ meccsemen 😊
Bari meccseken van sérülés?
Én a kezdetek óta játszom, szeretem.
De néha felbassza az agyamat, pl. legutóbb kettõs emberhátrányban fordított a nálam gyengébb ellenfél.

Pingyóka
Sikerült bejutni,ma vagy 50 jelentkezõt beengedtek ennek ellenére elég kevésnek tûnik a felhasználók száma ahhoz képest,hogy mennyi fogy az offline verzióból.A szezon nemrég kezdõdött ,ahogy nézem május 19-ig csak bari meccseim lehetnek.A skill rendszer az tetszik ,sok irányba el lehet indulni.
Én tolom...
Érdekes ez a várólista, azok után, hogy a reset elõtt kongtak a szerverek az ürességtõl.
De hát ezért lett reset.

Pingyóka
Sziasztok,

Valaki játszik a legutóbbi újraindítás óta?
5 napja jelentkeztem,de még mindig várólistán vagyok.
hello az lenne a kérdésem h felrakom a gamét de a játék nem indul el ez miért van?crackelek meg minden patch kell hozzáá vagy mi?:d
A játékosaid akkor fejlõdnek, ha a megfelelõ skilleked kitanulod (coaching), illetve a játékos potenciálja szerint fejlõdõ képes.
Nyilván ki gyorsabban, ki lassabban fejlõdik, az idõsebbek pedig már inkább romlanak...

A potenciált a scouting skill megtanulásával láthatod majd, addig nem, az pedig elég sok idõ, kb. 2 hónap...

Fontosabb skillek (szubjetktív, én ezeket szoktam figyelni):

-GK: handling, reflexes, aerial ability
-CD: tackling, heading, jumping, marking, concentration, positioning
-SB, WB: tackling, passing, marking, pace, crossing, acceleration
-DM: tackling, marking, strength, passing, positioning
-AM: passing, creativity, technique, first touch, stamina
-W: pace, acceleration, passing, crossing, dribbling
-ST: finishing, composure, pace, first touch, technique, jumping, heading

de ezek csak a legfontosabbak, ezen kívûl más skillekre is szüksége van egy jó játékosnak, szinte mindenkinél fontos a stamina, a pace, a determination, anticipation.

Hellosztok!
Lenne 1-2 kérdésem, ha szánna rám 10 percet megköszönném 😊
Posztonként mik a legfontosabb tulajdonságok mire érdemes figyelni?
Másik kérdésem hogy a játékosok tulajdonságai hogyan fejlõdnek vagy mikor esetleg edzést hogyan lehet beállítani?
Elõre is kösz!
Nos, szerintem újként elég nehéz jó csapatot építeni, de nem lehetetlen.
Koncentrálj az olcsó, esetleg már öregedõ, szabadlistán lévõ, nem túl magas fizetésû játékosokra, és próbálj meg a lehetõ legtöbb napi profitra rámenni (azaz alacsony fizetések).
Idõvel lesz annyi pénzed, hogy egy-két jobb focistát is megfizess.
Ez türelem játék.
Én 6 szezon alatt építettem fel a csapatomat, és most is csak a középszer közepén állok, a nagy csapatokhoz lövésem sincs.
Persze játszott nálam már Joe Cole, és most épp Arjen Robbent alkalmazom, de lyen kaliberbõl max. 1-re telik.
Robben egyedül 50 ezret keres naponta, míg a teljes keretem összesen 150 ezret.

Köszi. Amugy van 1 hónapos is, csak valamivel drágább, majdnem 8 font.
Kifizettem, kiprobálom. Hogy lehet pénzt csinálni a játékba? Mert igy nagyon nehéz lesz jobb játékosokat igazolnom. Azt már láttam, hogy lehet ilyen private bajnokságba indulni, ahol van pénzdíj.
gondolkozok rajta amúgy még most is, de nekem akárhogy nézem, akkor is drága :S
A klienst bármikor letöltheted és telepítheted, de amíg nincs érvényes regisztrációd, nem fogsz tudni belépni.
1 hónapos reg nincs, 3-6-12 hónaposból választhatsz. Kb. 2500 ft egy hónap, 7,5 font.
Lehet több regisztrációd is, de mindnek külön szerveren kell lennie.

Sziasztok!

Most szeretnék kezdeni, és lenne pár kérdésem:

1. Csak kifizetem az elsõ hónapot és már tölthetem is le a játékot? Vagy valamit meg kell vennem boltba?
2. Több gépen is játszhatok vagy csak 1 - en?

Köszi a választ!
jaaaaaaaa, sorry, akkor én értelmeztem rosszul 😄
nem mindennap meccs, hanem pl. egy bajnokság 38 meccsbõl áll és 21 nap van rá lejátszani.
egy nap lejátszhatsz 10-et is, ha van rá akaratod és idõd.
ha nincs, akkor a gép lejátsza helyetted egy idõ után, persze akkor sok beleszólásod nincs.

de nem akarlak agitálni, de gondoltam hátha más is elolvassa és kedvet kap...

áh akkor ez nem nekem való 😄
annyira bele kéne merülni, hogy nem lenne idõm élni sem 😄
sok lenne nekem ez a mindennap meccs :S
Sok így a kérdés... 😊
Alapból az FM2009 adatbázissal kezdtünk, de mivel egy szezon 28 nap, ezért már 6 évet öregedtek a játékosok, és így persze a progi generál újakat. De még nagyon sok a valódi játékos, egyelõre.
Én most pl. ha minden jól megy leigazolom a 30 éves Robbent 2 évre...
Egy szerveren 1000 manusz van (már 20+ szerver van), azon belül pedig különbözõ, napszak és meccsgyakoriság szerinti szövetségek.
Én az AEFA-ban vagyok, 80-an vagyunk, 3 osztály, Premier, Championship, Division 1a, 1 b. A hivatalos meccsek nálunk 18:00-00:00 óra között vannak, de játszhatsz bármikor, amikor kihívod az ellenfeled és õ elfogadja, illetve fordítva. Ha egy bizonyos ideig nem játszátok le a meccset, akkor az aktívabb fél lejátszhatja a gép ellen.
Van többféle kupa.
Szervezhetsz saját kupát, bajnokságot.
Építhetsz stadiont, satöbbi, satöbbi.
Szerintem kafa játék, most is fel vagyok lépve, naponta 1-2-5 órát tolom... Addiktív.

és ez itt hogy van? generált játékosok vannak? milyen bajnokságban indulhatsz? milyen idõközönként vannak a meccsek, edzések?
Részemrõl igen. De pl. az FM-esek kategórikusan elhatárolódtak a játéktól.
Én november eleje, a Saunders szerver életre jötte óta nyomom, és élvezem (meg sokat bosszankodom).
Most indult a 6. szezon, csapatom az egyik szövetség Premier Ligájában van, és valszeg majd a kiesés ellen harcol...
Most adtam el Joey Cole-t, túl magas volt a fizetése... 😊

ennyire népszerû a játék?
Egy hete tolom, egészen jó a játék, bár a csapatom ratyi és szarrá verik általában.

Este 9-kor kezdõdik a bajnokság és nyílik az átigazolási szezon, azaz kezdõdik a tánc.

A játék addiktív nagyon, nem mondom, hogy jobb, mint az offline verzió, hanem más, de nagyon jó.

Nos, havi 2500 forint, ez nem válik elõnyére, de ki lehet bírni...

Elkezdõdött...

Még nem volt benne részem, az én gémvörldöm holnap este 5-kor indul..

Már tölthetõ a kliens /igaz, sok mindent nem lehet benne csinálni.../.

Egy hét múlva pedig az éles szerverek...

Októberben indul a mandula /elméletileg/.

Regelt már valaki, illetve elõrendelte a progit?

/Én igen, a Lineker "világba" vagyok./

Sajnos havidíjas lesz, és nem olcsó...

Kaptam értesítést a béta indulásáról, de idõközben már jelentkeztem egy másik bétatesztre, szal nem lesz idõm rá. Amint látom ez a topic sem szárnyal, szal...

Senki nem nyomja a betát? Valami hír?

LasDen
akko te csinálod a blogot is?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

soma22
szeretettel várom😊

esetleg egy elõrejelzés hogy mikor lesz várható, mennyi lesz kb, és hogy havidijjas e.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

gilgames00
ma kaptam egy mailt a sigamestõl amiben az állt ,hogy ismét kiválasztottak beta teszternek,igy újra tudok majd infot irni a jatekról..

LasDen
van vmi új hír??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

soma22
nincs. ez csak online gamma lesz. elvileg készülget a 2008, de még semmi info nincs róla.

UP!

Mondjatok már róla valamit! Miben különbözik a 2007-tõl? Van benne sima offline játék lehetõség? Vagy lesz FM2008 is?

Gunnersboy
htx mindenki, gondoltam hamár énis tolom ilyen játékokkal magaménak éreztem a feladatot hogy csináljak egy bannert ide 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
nagyon zsir

Darkon
Jajaja<#eljen>

Born to win

báttyó02
gecijólett

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

már meg is van,jól is néz ki😊

Darkon
Konstruktiv emberek hozzaszolasat varom.

Belinkelem a logkeszitoknek. Szerintem ok oromest csinalnak bannert egy meg ki nem jott de mar sokak alltal nagyon vart jateknak.

Born to win

soma22
a bétatesztek már elindultak😄

egyébként én nagyon várom. idõközben belekezdtem a hattrickbe is😄

Oldal 1 / 2Következő →