428
miért van rasszizmus?
-
#67 nameg a törvény őket védi,viszaütök egy cigánynak én leszek lebaszva hogy raszista vagyok,de le van sz*rva hogy megtámadtak a rendőrség nem fog semmit tenni -
#66 Sztem a cigók réges régen egy messz-messzi galaxisban meg jo emberek voltak! DE az h most mar ennyire utaljuk, tobb kevesebb alappal, már őket is csak beleharcolja bba h megverjek a fehereket. Őkis kb ugyanigy utalnak minket. És minnél tobben és jobban fogják utálni őket ők annál jobban és többen gonak "fehér emberekt" verni. NA de h ne csak cigozásról szóljon a topik: A legszánalmasab dolog amikor egy 14-15 eves kis porbafingo szarzsak gyerek elkezd az utca zsidozni meg szidni a skótokat! De milyen alapon elképzelhető h meg egy zsidoval sem találkozott és azt se tudja hol van skócia! Szidja őket mert ezt halja az "intellektuell" faterjától, v a "nagyonkemény" barátaitól a suliban. Lehet h van vmi alapj annak h smucigok a zsidok meg a skotok mert valami miatt kitalálták, biztos nem hasracsapás szerűen ők lettek és nem pl a malájziaiak. Az h ugy szidjak oket h semmi tapasztalatuk nincs velük szemben az elég gáz. Bár az akérdés h egy fiatla gyereknek fel lehet e ezt róni. Hat nemtom Egy kurva földön élünk, ugyanabool a prokariotabol fejlodtunk ki az egész különbség bennünk csak annyi h a föld más és más területeire vándoroltun. HÁT EZÉRT KELL EGYMÁST UTÁLNI! MAgyar vagyok és talán meg jobban utálom az összes magyart mint az összes többi elnyomott és utált nemzetet! Undorito amit a magyarok művelnek! ÉS ez egyre jobban kezd elharapozdani! NEm tom hány országban van még ez ugyanigy,de nem sokban az biztos... -
#65 ezért büntetőpontot fogok kapni: Ige. a cigányok szerintem össze-vissza keresztezett vérű korcsok... Remélem így már érted...
#60: SZVSZ nem sok helyen van iylen... (Ahova nem akaratukon kívül kényszerültek) -
#64 Ahová nem engednek/engedtek be sok bevándorlót ott nem így van azért... -
#63 vaneolyan még?! minden nép mindennel keveredik, nem is értem hogy te most mire gondolsz. -
#62 Ők már velünk élnek többszáz éve, de a politika(nemmennék bele), az unio, az egyenjoguság...Megadta nekik azt a jogot, amit én biztos nemhasználnék ki, hogy 20 kölök után kapsz x ezer Ft-ot, ez könnyebb, mint dolgozni...
Sajna ez van, ezellen csak az összetartás segitene, dehát mi Magyarok inkább nyeljük a sz**rt!:( -
#61 tisztavérű magyar nép? -
#60 ez szvsz minden országban így van. ez az "élet rendje" -
#59 A négerekkel mi bajunk lenne? A cigányok elég régóta élnek itt az országban, nem most vándoroltak be. A négerek viszont kevesen vannak és nem azért jönnek ide, hogy eltartsák őket. Ha a cigánykölykök abban a tudatban nőnének fel, hogy tanulniuk kell ahhoz, hogy rendes állásuk legyen,akkor egy idő után ők is becsületesek lennének, hiszen semmi értelme sem lenne a bűnözésnek. -
#58 sokszor akit lezsidóznak csak viccből is a skót jelző lenne rá a jobb,bár nem ismerem a skótokat.a zsidókat meg akik tényleg utálják azért utálják mert őka bankárok,üzletemberek,gazdagok,holott erről csakis mi tehetünk,mert a középkorban nemhagytuk hogy jómunkásemberek legyenek(parasztok)és így nekik maradtaka jobb munkák -
#57 kínaiaknak csak annyit írnék a számlájukra,hogy már ők is mindenhova bepofátlankodnak...amúgy nincs velük bajom -
#56 kérlek vegyél vissza. ez mindenkire vonatkozik. -
#55 Hát igen! Az sem egy kis gond hogy kimutatáso kalapján pár évtized és mi (a tisztavérű Magyar nép) leszünk kissebbségben a saját hazánkban. ÉS a legszomorúbb h ez ellen nem tudunk mit tenni.... -
#54 szerintem ha burokba élnél, scak látnád, hogy elmennének az utcán, sose hallottál volna ilyenekről, ugyanugy a legjobb barátod cigány lehetne. -
#53 én azér tútálom a romákat (!!!!!!!!!!!!!) mert betelepedtek Magyarországra és úgy szaporodnak mint ha már nem lenne belölük elég. +azért mert csoportba nagy a pofájuk, de ha egyedül vagy te meg ő megvered nekem meg az egész familia (50-60 fő/"család") -
#52 Pedig nem! -
Goth #51 Hát ez eléggé megmagyarázhatatlan kérdés, ennyi erővel minden más emberi ösztön miértjére rá lehetne kérdezni. A rasszizmus kiváltó oka nem más, mint maga a rasszizmus. Na meg az, hogy ilyenek megtörténhetnek... #4 -
#50 aki nem fehér az nem ember :D:D:D persze csak viccnek írom,négerekkel,arabokkal semmi bajom,kínaiakkal se,csak azzal a bizonyos emberfajjalde nem ok nélkül -
#49 amúgy magyarországon nagy a zsidózás, érdekesség, hogy alig néhányan emlegették, vagy akár 1 se volt, aki úgy említette a zsidókat, hogy mennyire utálja őket. Ez csak ilyen divatbol zsidoznak az emberek. Ugyanez a románozás. Még nem is olvastam, hogy valaki erről beszélt volna-e. Pedig MO-n nagyon gyakori a zsidózás, és a románozás. -
#48 "nincsen gyűlölet ok nélkül"
OTT A PONT! -
#47 Én Fr.-ban élek egy ideje, itt van minden nép, arab, cigó, feka, Magyar...
A cigókat, meg az arabokat itt sem szeretik, mert lopnak, nemcsinálnak semmit, csak kölköket (vagy mit)!
A romák itt, mint a blöffben lakokocsikban élnek főleg, mindig vándorolniuk kell, és ha betérnek egy városba, akkor ott mindig eltünik pár dolog (ahol élek itt it ez van), és itt is bunkok, de a rendőrök valamilyen szinten fenyitik őket, nem gumibottal, de leglább ha elkapják, akkor ott eljárás indul ellene, nemugy, mint otthon, hogy kiengedik x óra után, mert nincs kedvük papirokat töltögetni a rendőröknek! -
#46 milyen igaz. -
#45 négerekkel eddig nem volt gondom.akikkel találkoztam mind barátságosak voltak,és egész jól eldumáltam velük.de a cigányokkal már más a helyzet.velük nekem is van pár nem túl szép emlékem...tetlegeségig nem fajult még egyszer sem a helyzet,de csak rajtunk múlt ,hogy ne legyen bunyó... -
#44 A többség nem rasszista szerencsére... Amugy a rasszizmus alapja az emberi butaság -
#43 Hát igen.. Ez a magyarázat. -
#42 Ma este amúgy bementem egy kisboltba, ahol éppen 5 cigány vásárolt. Fiatal (huszonéves) srácok, fehér cipő, "márkáspóló", stb... Mivel nem fértem be, megálltam kicsit hátrébb. Meglátták hogy ott vagyok és nem győztek elnézést kérni, és 4-en kimentek, hogy be tudjak menni, egyikük maradt bent aki vásárolt/fizetett. Szóval ilyen is van. -
#41 na itt a baj... "Mert mások vagyunk és ők is mások." -
#40 Mert mások vagyunk és ők is mások.. Ennyi. Mindenki a saját fajtáját részesít előnyben.. És ha azt nézed még az is aki azt mondja hogy ő nem az , ha döntenie kell saját fajtája felé dönt.. Ennek ez a magyarázata. -
#39 nincsen gyűlölet ok nélkül...amíg nincs az embereknek kapcsulatuk ilyenekkel addig nem is fogja miért utálni őket...nekem pár haveromtól lehúzták a telójukat,emelett meg olyan szinten kultúrálatlanok hogy az valami bórzasztó,és egyedül nem nagy apofájuk csak ha vannak vagy 3-an(lsd.#4),de minimum hogy többen -
#38 Mondhatnál példát, ami nemrég volt és halállal végződött. :(((( -
#37 igaz... de miért? -
#36 Itt magyarországon csak a cigányokkal van baj, ha azt mondod, hogy rasszizmus, akkor a legtöbb embernek itt ebben az országban a cigányellenesség jut eszébe, ugyanis belőlük van a legtöbb, a négerekből kevés és semmi gond nincs velük. Ellentétben a cigányokkal akik verekednek, lopnak, csalnak stb...
Van pár olyan aki tényleg rendes és becsületes, mert tanul azért hogy jobb jövője legyen. Az egyik ismerősöm pl cigány származású és mégis orvosi diplomája van, amiért megdolgozott. Mondok egy sztorit én is: anno úgy 2 éve egy autós elütött egy cigánylányt(kisebb horzsolásokkal megúszta) a közeli faluban, és ezért elég durván megverték a sofőrt(eltörték a kezét, orrát, pár bordáját). Utóbb kiderült, hogy nem az autós hibája volt. Sztem ha nem lennének ilyen ellenségesek, akkor egész jól meglennénk.
Más országokban is vannak, és ott sem szeretik túlzottan őket pl: Hollandia. -
#35 Másrészt, hogy mennyire szar ember valaki nem rassz kérdése. Én ismerek ultragáz szar embereket, akik egy golyót nem érdemelnének az agyukba, mind fehérek. Persze vannak ilyenek más színben is... -
#34 Úgyis átmegy anyázásba, stb. Zárolva lesz hamarosn. -
#33 Hát de hülye topik!
Azt nem értem mi ez a nagy csinadratta-e körül. Kérdezz meg egy cigányt, egy négert, egy sárgát mi a véleménye rólunk. Hidd el nem fogsz jó véleményt hallani. Ugyanugy megvan bennük mint bennünk Persze ha megvan.
Szóval ők is ugyan ugy rasiszták mint mi ha azok vagyunk. Nézd meg cigány és cigány egymás között különbséget tesz. Néger és néger ugyszintén. Ha annyira mindenki egyenrangu lenne senki nem tenne különbséget, de az emberek különbséget tesznek.
Én nem vagyok rasiszta de a normális szin a fehér!
Üdv.
-
#32 Hát nemtom...nekem se lenne semmi bajom senkivel. Négerekkel nincs is mert a kosárcsapatban jók nagyon a városban:) Arabokat nem ismerek személyesen úgyhogy velük sincs gondom. Ugyanúgy mint a kínaiakkal.. De ott vannak a cigányok....na őket nagyon megkínoznám. Nekem is voltak személyes tapasztalataim. Nem vitatom h vannak rendesek is de az arányok azért messze nem jól... -
#31 nem vok bunkó,nem gondoltam komolyan.semmi bajom sincs a négerekkel,kínaiakkal estébé,csak maradjanak ott ahol vannak. -
#30 mé van?me vannak négerek:P -
#29 nekem arabokkal, négerekkel, kínaiakkal, zsídókkal helyi szinten semmi bajom.. -
#28 kösz -.-