Keményebb büntetést követelnek az adatlopásoknál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Feltörhetetlen rendszer márpedig nincs... "
De van 😊 Kikapcsolt gép, messze mindenkitõl bebetonozva, áram és internet nélkül .. stb. <#vigyor2>

2 év szerintem relative reálís azok számára akik adatlopásbol akarnak jelentõs hasznot húzni.

Mit tud amcsiban TB szám? Itthon is tudja azt ? Vigyáznom kéne rá ?

Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml

Feltörhetetlen rendszer márpedig nincs...

Azt hiszem ezzel a dologgal kapcsolatban is elég komoly baj van a fejekben. Nyilván nem egy szaros script kiddie miatt van ez az egész, aki arra veri ki, hogy feltörte õsellensége, script kiddie 2, otthoni számítógépét, hanem azok miatt a profik miatt akik mondjuk bankok biztonsági rendszerét törik fel, és költik el például az elõbb említett két hülye gyerek szüleinek a pénzét.

Annyira naiv nem lehet senki, hogy azt gondolja, létezik olyan technikai megoldás, ami egy igazi profit megállít, egy akármilyen biztonságos rendszer feltörésében.

De a probléma szerintem sem az, hogy kicsik lennének a büntetési tételek, hanem az, hogy jelen pillanatban a rendõrség, méltán híres szakemberei, csak a fentebb említett script kiddie 1-et és 2-õt képesek elkapni, a profik pedig csak röhögnek a markukba. És amíg ez nem változik, addig emelhetik a büntetési tételeket karóba húzásig, hatása nem sok lesz.

SinClaiR
Azért a 2 bóûntettet nem szabadna egy lapon kezelni.
Tényleg röhejes, hogy erõszakért, gylkosságért, kábítószerrel való visszaélésért kevesebbet ülnél, mint egy adatlopásért.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

DjDano
Nagyon helyes a kemény büntetés.

GVG remélem egyszer téged is megkárosítanak és akkor talán nem fogod védeni õket...

hihetetlen, hogy több büntetés jár egy iylenért, mint gyilkosságért...
jamert, itt multiktól is lopnak...nc

A türelem rozsdát terem.

Mindig is viccesnek tartottam, amikor az ilyen es hasonlo problemakat jogi, es nem technikai eszkozokkel probaljak kezelni.

The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.