7
-
turul16 #7 "Feltörhetetlen rendszer márpedig nincs... "
De van :) Kikapcsolt gép, messze mindenkitől bebetonozva, áram és internet nélkül .. stb.
2 év szerintem relative reálís azok számára akik adatlopásbol akarnak jelentős hasznot húzni.
Mit tud amcsiban TB szám? Itthon is tudja azt ? Vigyáznom kéne rá ? -
pepe003 #6 Feltörhetetlen rendszer márpedig nincs... -
Dömper Ármánd #5 Azt hiszem ezzel a dologgal kapcsolatban is elég komoly baj van a fejekben. Nyilván nem egy szaros script kiddie miatt van ez az egész, aki arra veri ki, hogy feltörte ősellensége, script kiddie 2, otthoni számítógépét, hanem azok miatt a profik miatt akik mondjuk bankok biztonsági rendszerét törik fel, és költik el például az előbb említett két hülye gyerek szüleinek a pénzét.
Annyira naiv nem lehet senki, hogy azt gondolja, létezik olyan technikai megoldás, ami egy igazi profit megállít, egy akármilyen biztonságos rendszer feltörésében.
De a probléma szerintem sem az, hogy kicsik lennének a büntetési tételek, hanem az, hogy jelen pillanatban a rendőrség, méltán híres szakemberei, csak a fentebb említett script kiddie 1-et és 2-őt képesek elkapni, a profik pedig csak röhögnek a markukba. És amíg ez nem változik, addig emelhetik a büntetési tételeket karóba húzásig, hatása nem sok lesz.
-
#4 Azért a 2 bóűntettet nem szabadna egy lapon kezelni.
Tényleg röhejes, hogy erőszakért, gylkosságért, kábítószerrel való visszaélésért kevesebbet ülnél, mint egy adatlopásért. -
#3 Nagyon helyes a kemény büntetés.
GVG remélem egyszer téged is megkárosítanak és akkor talán nem fogod védeni őket... -
GVG #2 hihetetlen, hogy több büntetés jár egy iylenért, mint gyilkosságért...
jamert, itt multiktól is lopnak...nc -
eax #1 Mindig is viccesnek tartottam, amikor az ilyen es hasonlo problemakat jogi, es nem technikai eszkozokkel probaljak kezelni.