Népszerű a napelemes bikini ötlete

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A ruhákat úgyis a strandolók veszik, aztán önkéntesen besegítenek a fürdõhely energiaellátásába. Naposabb helyeken, több emberrel még jobban és már az is valami!

Hmm... Ehhez nem és kéne ember: a kertet telerakni ilyen napelemes bikinikkel, és máris megvan a házi erômû <#idiota>

\"There is no sweet kingdom of heaven, full of flowers and green landscapes. No god will welcome you with open arms, like a father who forgives all your sins. \"

Hmm remek.
7kWh óránként. Napi mondjuk 5 óra teljes kihasználtsággal számolva 35kWh/nap. Vegyünk mondjuk évi 100 napozásra alkalmas napot. Az évi 3500kWh. Szvsz kb 1 háztartás éves fogyasztását fedezi, és alig pár millióba kerülne kiépíteni (nem számítva a fürdõrucik árát). Tisztára megéri.
igen igen, ez kell ide. Nagyon jó ötlet ám! A strandokat naperõmûvekké lehet alakítani!!!
Ki kell alakítani napozó helyeket és hölgyek mikor lefekszenek csak csatlakoztatják magukat a töltõberendezéhez és ha más nem akkor a strand energiaellátását biztosíthaják. Persze transzverterekkel és akkukat töltenek. Pl ha egy strandon van 7000 napozó hölgy, az már ha 1W-al számolunk is 7000W óránként 😄

Inkább legyen a csajom meztelen, minthogy ilyet vegyen fel 😄
smv
Akarom mondani ilyet: http://www.pto.hu/post/1/839

Starcraft + Diablo III - esemve

smv
Nem lesz büdös! Csak venni kell hozzá egy ilyet:

Starcraft + Diablo III - esemve

hát hogy ilyet ki a hülye fog vásárolni azt nem tom, de hogy ennek semmi értelme az 100%!

Tetsuo
😄😄 ez jó!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

PíszLávJuniti
hátránya hogy jóval kisebb felülete van, ezért nem biztos hogy renteábilis 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
Igazán kreatív szerintem 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Mincsi
nem biztos, h olcsóbb is...

Rush!

Rage47
elemek ideje lejárt már, hacsak nem az újratölthetõkre gondolsz.
Én meg lehet inkább vennék néhány elemet a boltban lehet hogy "ócsobb" és egyszerübb megoldás is...

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Toltsd fel a mobilod, es kapj rakot!
smart...
"El is érték a céljukat, érzem ha nõvé operáltatnám magam tuti hogy Triumph márkájú cuccokban tenném közszemlére mûbájaimat."

Én inkább victoria's secret-ben.... <#buck>

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

én spec a csajt tölteném meg...<#nyes>

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

Fürdõruci amiben nem lehet fürödni... Zseniális. A feltaláló ezen felbuzdulva gondolom rögtön beadta a szabadlmi kérelmet a repképtelen repülõre, az el nem induló autóra és még egy rakás más találmányra.
"Mi jön még, napelemes vibrátor??"

Napelemes szolárium.

Cactus
Hát ez megalol, végüélis mobil paks már lesz, de hogy mibe fürdünk 100 év múlva azt még nem tudni 😊 Egyébként én is rögtön arra gondoltam, hogy elemtöltõt kell rákötni, aztán a vibrátor is bármikor használható, nem kell félni. Egy kis napfény és jöhetnek az örömpercek 😄 És még valaki azt mondta, hogy napozni unalmas 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Csóka
Én meg a csajt fogadnám el! <#vigyor3>

Mindent a Győzelemért! Mindent!... és még annál is többet...

atlagember
Inkább vennék egy külön napelemes töltõt, amit kiteszek magam mellé, és otthagyok akkor is, amikor éppen fürdök. A férfi fürdõruhán amúgysem férne el sok napelem, de inkább elmegyek egy nudista srandra.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

atlagember
Baromi sokat ér egy fürdõruha, ha nem lehet benne fürödni.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Mar a korabbi cikknel is emlitettem a napelemes ventillatoros baseball sapkabol kialakithato toltot. Olcsobb, le lehet tenni a parton uszas elott es konnyen beszerezheto. Akar vizallova is teheto egy kis folia segitsegevel, bar mivel a fejen van ezert max. uszas kozben lehet vizes.

ps: Az atalakitas: a motor csatlakozojara egy valaszto kapcsolot kell tenni, a kapcsolo egyik oldalara a motort a masikra pedig egy feszultsegstabilizator ic-t es a tolto dugojat kell kotni :-)
norbre
baromság..
túróért nem visz magával egy napelemes töltõt és akkor még fürdeni is tudna a rendes bikinijében. <#idiota>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Régen a fürdõruha alapfunkciója az volt hogy eltakarja azokat a részeket amit nem illik közszemlére tenni. Mai elkurvult világunkban pont ezek kihangsúlyozása a cél, továbbá hogy minél nagyobb bõrfelület szabadon maradjon és tudjon aszalódni a napon. Ezeknek egyáltalán nem tesz eleget ez a hülyeség, fõleg hogy még víz sem érheti, egyetlen célja hogy most beszéljünk a cégrõl aki gyártja. El is érték a céljukat, érzem ha nõvé operáltatnám magam tuti hogy Triumph márkájú cuccokban tenném közszemlére mûbájaimat.

Istenem mi értelme van ha nem érhet vizet. Arra nem gondolt amúgy senki, hogy ruhadarabról lévén szó néha tisztítani is kéne, azaz mosni? Vagy majd mindenki büdös lessz?
craesh
"beépített szenzor segítségével képes mérni és jelezni, ha az UV-sugárzás meghaladja a határértéket."

ez itt a lényeg, nem az ipod...

Napelemes mûnõ <#banplz>

Mi jön még, napelemes vibrátor??
Nem értem,miért nem lehet rátenni egy átlátszó mûanyag borítást: a napelem akkor is mûködne és vízálló lenne. Az csatlakozón meg lenne egy dugó,vagy vmi vizálló tosz.

Ez hülyeség... Ki a fele akar mozgó konnektor lenni? <#idiota>
"Hé Niki gyere má' had dugjam rád a mobilom... lemerüt és fõkéne tõteni..." <#banplz>

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Tetsuo
A csajon qrvára nem bikini van.. hanem 1berészes, ami (ált) jobban is néz ki (szerintem) mint a bikini 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

"amelynek a segítségével bárki feltöltheti a hordozható zenelejátszóját."
Hülyén néznék ki egy ilyenben <#idiota>