34
-
Roli #34 A ruhákat úgyis a strandolók veszik, aztán önkéntesen besegítenek a fürdőhely energiaellátásába. Naposabb helyeken, több emberrel még jobban és már az is valami! -
Kurosora #33 Hmm... Ehhez nem és kéne ember: a kertet telerakni ilyen napelemes bikinikkel, és máris megvan a házi erőmû -
L3zl13 #32 Hmm remek.
7kWh óránként. Napi mondjuk 5 óra teljes kihasználtsággal számolva 35kWh/nap. Vegyünk mondjuk évi 100 napozásra alkalmas napot. Az évi 3500kWh. Szvsz kb 1 háztartás éves fogyasztását fedezi, és alig pár millióba kerülne kiépíteni (nem számítva a fürdőrucik árát). Tisztára megéri.
-
Roli #31 igen igen, ez kell ide. Nagyon jó ötlet ám! A strandokat naperőművekké lehet alakítani!!!
Ki kell alakítani napozó helyeket és hölgyek mikor lefekszenek csak csatlakoztatják magukat a töltőberendezéhez és ha más nem akkor a strand energiaellátását biztosíthaják. Persze transzverterekkel és akkukat töltenek. Pl ha egy strandon van 7000 napozó hölgy, az már ha 1W-al számolunk is 7000W óránként :D -
Chappy #30 Inkább legyen a csajom meztelen, minthogy ilyet vegyen fel :D -
#29 Akarom mondani ilyet: http://www.pto.hu/post/1/839 -
#28 Nem lesz büdös! Csak venni kell hozzá egy ilyet: -
sonic1xx #27 hát hogy ilyet ki a hülye fog vásárolni azt nem tom, de hogy ennek semmi értelme az 100%! -
#26 :D:D ez jó! -
#25 hátránya hogy jóval kisebb felülete van, ezért nem biztos hogy renteábilis :) -
#24 Igazán kreatív szerintem :) -
#23 nem biztos, h olcsóbb is... -
#22 elemek ideje lejárt már, hacsak nem az újratölthetőkre gondolsz. -
assdf #21 Én meg lehet inkább vennék néhány elemet a boltban lehet hogy "ócsobb" és egyszerübb megoldás is... -
ROTFLMAO #20 Toltsd fel a mobilod, es kapj rakot!
smart... -
bandypappa #19 "El is érték a céljukat, érzem ha nővé operáltatnám magam tuti hogy Triumph márkájú cuccokban tenném közszemlére műbájaimat."
Én inkább victoria's secret-ben.... -
bandypappa #18 én spec a csajt tölteném meg... -
L3zl13 #17 Fürdőruci amiben nem lehet fürödni... Zseniális. A feltaláló ezen felbuzdulva gondolom rögtön beadta a szabadlmi kérelmet a repképtelen repülőre, az el nem induló autóra és még egy rakás más találmányra. -
BiroAndras #16 "Mi jön még, napelemes vibrátor??"
Napelemes szolárium. -
#15 Hát ez megalol, végüélis mobil paks már lesz, de hogy mibe fürdünk 100 év múlva azt még nem tudni :) Egyébként én is rögtön arra gondoltam, hogy elemtöltőt kell rákötni, aztán a vibrátor is bármikor használható, nem kell félni. Egy kis napfény és jöhetnek az örömpercek :D És még valaki azt mondta, hogy napozni unalmas :D -
#14 Én meg a csajt fogadnám el! -
#13 Inkább vennék egy külön napelemes töltőt, amit kiteszek magam mellé, és otthagyok akkor is, amikor éppen fürdök. A férfi fürdőruhán amúgysem férne el sok napelem, de inkább elmegyek egy nudista srandra. -
#12 Baromi sokat ér egy fürdőruha, ha nem lehet benne fürödni. -
kvp #11 Mar a korabbi cikknel is emlitettem a napelemes ventillatoros baseball sapkabol kialakithato toltot. Olcsobb, le lehet tenni a parton uszas elott es konnyen beszerezheto. Akar vizallova is teheto egy kis folia segitsegevel, bar mivel a fejen van ezert max. uszas kozben lehet vizes.
ps: Az atalakitas: a motor csatlakozojara egy valaszto kapcsolot kell tenni, a kapcsolo egyik oldalara a motort a masikra pedig egy feszultsegstabilizator ic-t es a tolto dugojat kell kotni :-) -
#10 baromság..
túróért nem visz magával egy napelemes töltőt és akkor még fürdeni is tudna a rendes bikinijében.
-
Atomy #9 Régen a fürdőruha alapfunkciója az volt hogy eltakarja azokat a részeket amit nem illik közszemlére tenni. Mai elkurvult világunkban pont ezek kihangsúlyozása a cél, továbbá hogy minél nagyobb bőrfelület szabadon maradjon és tudjon aszalódni a napon. Ezeknek egyáltalán nem tesz eleget ez a hülyeség, főleg hogy még víz sem érheti, egyetlen célja hogy most beszéljünk a cégről aki gyártja. El is érték a céljukat, érzem ha nővé operáltatnám magam tuti hogy Triumph márkájú cuccokban tenném közszemlére műbájaimat. -
lazsi #8 Istenem mi értelme van ha nem érhet vizet. Arra nem gondolt amúgy senki, hogy ruhadarabról lévén szó néha tisztítani is kéne, azaz mosni? Vagy majd mindenki büdös lessz? -
#7 "beépített szenzor segítségével képes mérni és jelezni, ha az UV-sugárzás meghaladja a határértéket."
ez itt a lényeg, nem az ipod... -
pepe003 #6 Napelemes műnő -
LCO #5 Mi jön még, napelemes vibrátor?? -
davos80 #4 Nem értem,miért nem lehet rátenni egy átlátszó műanyag borítást: a napelem akkor is működne és vízálló lenne. Az csatlakozón meg lenne egy dugó,vagy vmi vizálló tosz. -
GABOR16 #3 Ez hülyeség... Ki a fele akar mozgó konnektor lenni?
"Hé Niki gyere má' had dugjam rád a mobilom... lemerüt és főkéne tőteni..." -
#2 A csajon qrvára nem bikini van.. hanem 1berészes, ami (ált) jobban is néz ki (szerintem) mint a bikini :) -
Péntek #1 "amelynek a segítségével bárki feltöltheti a hordozható zenelejátszóját."
Hülyén néznék ki egy ilyenben