34
  • Roli
    A ruhákat úgyis a strandolók veszik, aztán önkéntesen besegítenek a fürdőhely energiaellátásába. Naposabb helyeken, több emberrel még jobban és már az is valami!
  • Kurosora
    Hmm... Ehhez nem és kéne ember: a kertet telerakni ilyen napelemes bikinikkel, és máris megvan a házi erőmû
  • L3zl13
    Hmm remek.
    7kWh óránként. Napi mondjuk 5 óra teljes kihasználtsággal számolva 35kWh/nap. Vegyünk mondjuk évi 100 napozásra alkalmas napot. Az évi 3500kWh. Szvsz kb 1 háztartás éves fogyasztását fedezi, és alig pár millióba kerülne kiépíteni (nem számítva a fürdőrucik árát). Tisztára megéri.
  • Roli
    igen igen, ez kell ide. Nagyon jó ötlet ám! A strandokat naperőművekké lehet alakítani!!!
    Ki kell alakítani napozó helyeket és hölgyek mikor lefekszenek csak csatlakoztatják magukat a töltőberendezéhez és ha más nem akkor a strand energiaellátását biztosíthaják. Persze transzverterekkel és akkukat töltenek. Pl ha egy strandon van 7000 napozó hölgy, az már ha 1W-al számolunk is 7000W óránként :D
  • Chappy
    Inkább legyen a csajom meztelen, minthogy ilyet vegyen fel :D
  • smv
    Akarom mondani ilyet: http://www.pto.hu/post/1/839
  • smv
    Nem lesz büdös! Csak venni kell hozzá egy ilyet:
  • sonic1xx
    hát hogy ilyet ki a hülye fog vásárolni azt nem tom, de hogy ennek semmi értelme az 100%!
  • Tetsuo
    :D:D ez jó!
  • PíszLávJuniti
    hátránya hogy jóval kisebb felülete van, ezért nem biztos hogy renteábilis :)
  • PíszLávJuniti
    Igazán kreatív szerintem :)
  • Mincsi
    nem biztos, h olcsóbb is...
  • Rage47
    elemek ideje lejárt már, hacsak nem az újratölthetőkre gondolsz.
  • assdf
    Én meg lehet inkább vennék néhány elemet a boltban lehet hogy "ócsobb" és egyszerübb megoldás is...
  • ROTFLMAO
    Toltsd fel a mobilod, es kapj rakot!
    smart...
  • bandypappa
    "El is érték a céljukat, érzem ha nővé operáltatnám magam tuti hogy Triumph márkájú cuccokban tenném közszemlére műbájaimat."

Én inkább victoria's secret-ben....
  • bandypappa
    én spec a csajt tölteném meg...
  • L3zl13
    Fürdőruci amiben nem lehet fürödni... Zseniális. A feltaláló ezen felbuzdulva gondolom rögtön beadta a szabadlmi kérelmet a repképtelen repülőre, az el nem induló autóra és még egy rakás más találmányra.
  • BiroAndras
    "Mi jön még, napelemes vibrátor??"

Napelemes szolárium.
  • Cactus
    Hát ez megalol, végüélis mobil paks már lesz, de hogy mibe fürdünk 100 év múlva azt még nem tudni :) Egyébként én is rögtön arra gondoltam, hogy elemtöltőt kell rákötni, aztán a vibrátor is bármikor használható, nem kell félni. Egy kis napfény és jöhetnek az örömpercek :D És még valaki azt mondta, hogy napozni unalmas :D
  • Csóka
    Én meg a csajt fogadnám el!
  • atlagember
    Inkább vennék egy külön napelemes töltőt, amit kiteszek magam mellé, és otthagyok akkor is, amikor éppen fürdök. A férfi fürdőruhán amúgysem férne el sok napelem, de inkább elmegyek egy nudista srandra.
  • atlagember
    Baromi sokat ér egy fürdőruha, ha nem lehet benne fürödni.
  • kvp
    Mar a korabbi cikknel is emlitettem a napelemes ventillatoros baseball sapkabol kialakithato toltot. Olcsobb, le lehet tenni a parton uszas elott es konnyen beszerezheto. Akar vizallova is teheto egy kis folia segitsegevel, bar mivel a fejen van ezert max. uszas kozben lehet vizes.

ps: Az atalakitas: a motor csatlakozojara egy valaszto kapcsolot kell tenni, a kapcsolo egyik oldalara a motort a masikra pedig egy feszultsegstabilizator ic-t es a tolto dugojat kell kotni :-)
  • norbre
    baromság..
    túróért nem visz magával egy napelemes töltőt és akkor még fürdeni is tudna a rendes bikinijében.
  • Atomy
    Régen a fürdőruha alapfunkciója az volt hogy eltakarja azokat a részeket amit nem illik közszemlére tenni. Mai elkurvult világunkban pont ezek kihangsúlyozása a cél, továbbá hogy minél nagyobb bőrfelület szabadon maradjon és tudjon aszalódni a napon. Ezeknek egyáltalán nem tesz eleget ez a hülyeség, főleg hogy még víz sem érheti, egyetlen célja hogy most beszéljünk a cégről aki gyártja. El is érték a céljukat, érzem ha nővé operáltatnám magam tuti hogy Triumph márkájú cuccokban tenném közszemlére műbájaimat.
  • lazsi
    Istenem mi értelme van ha nem érhet vizet. Arra nem gondolt amúgy senki, hogy ruhadarabról lévén szó néha tisztítani is kéne, azaz mosni? Vagy majd mindenki büdös lessz?
  • craesh
    "beépített szenzor segítségével képes mérni és jelezni, ha az UV-sugárzás meghaladja a határértéket."

ez itt a lényeg, nem az ipod...
  • pepe003
    Napelemes műnő
  • LCO
    Mi jön még, napelemes vibrátor??
  • davos80
    Nem értem,miért nem lehet rátenni egy átlátszó műanyag borítást: a napelem akkor is működne és vízálló lenne. Az csatlakozón meg lenne egy dugó,vagy vmi vizálló tosz.
  • GABOR16
    Ez hülyeség... Ki a fele akar mozgó konnektor lenni?
    "Hé Niki gyere má' had dugjam rád a mobilom... lemerüt és főkéne tőteni..."
  • Tetsuo
    A csajon qrvára nem bikini van.. hanem 1berészes, ami (ált) jobban is néz ki (szerintem) mint a bikini :)
  • Péntek
    "amelynek a segítségével bárki feltöltheti a hordozható zenelejátszóját."
    Hülyén néznék ki egy ilyenben