9
-
xido #9 hazánkban még be nem mutatott DOA???...cikkíró,kicsit tájékozódj máskor..dvd-n is megjelent már 1.5 hónapja legalább:)) -
Wittgen #8 Volt is vmi ilyesmi iromány még tavaly vhol, ahol egy interjúból kiderült, hogy mikor J.R. AAA kategóriás sztár lett jó magas fizuval, megmondta tesójának, E.R-nek, hogy túl cikinek tartja, hogy nem vitte olyan sokra, mint ő, sőt jobb lenne, ha nem is keresné. Erre mondta Eric, hogy nem is értette, mi ütött a húgába, amikor a kezdetekben mindenhez hozzásegítette a csajt, stb...
Sz'al, a hatalom+pénz képes embereket megváltoztatni...
Ja, E.R-nak a gonosz karakterek fekszenek igazán. Az meg nem csak az ő hibája, hogy nem kap normális forgatókönyveket, pedig nem rossz színész. -
Loverman #7 egyébként tényleg eléggé el lett ásva idővel.. erről tehet húga is, amíg Eric a topon volt (80-as évek), minden segítséget megadott a tesójának, vissza meg semmit sem kapott később. pedig J.R. azért be tudta volna rakni 1-2 szerepbe ha akarja. de hát a ribancok már csak ilyenek. upsz, ribancot mondtam? más szóra gondoltam... -
Loverman #6 nem azért de Burton az ALAP Batman képregényekből merített. a Dark Knight-os batmant meg Frank Miller alkotta. ismerős név?
szánalom amit az ilyen fikagépek művelnek... -
GErYkE83 #5 Ez a film nem remake-nek készül, mivel összesen 2 dologban fog hasonlítani a Burton féle Batman filmre.
1. Batman lesz a főszereplő
2. Benne lesz Joker
De, ha megnézted volna a B.Kezdődiket, tudhatnád mire számíts... inkább nézz utána valaminek, mielőtt kommentelsz...szánalmas! -
pauly #4 jaja,egyetértek. -
feamatar #3 "A The Dark Knight a Tim Burton-féle első filmet gondolja újra."-- tehát remake???
szánalmas... -
#2 Szerintem pedig Eric Roberts játékát alábecsülik. Sok jó szerepben láttam és bizton állíthatom, hogy tehetségesebb mint pár A-kategóriásnak kikiáltott sztár... -
Sance231 #1 Tökéletes! Elég B-kategóriás imidzsének és karakterének köszönhetően szerintem remek lehet egy képregényre rájátszó maffiózó szerepben. Nolan vszínűleg megint jót halászott magának a "turkálóból".