55
  • Omegared
    A Windows szidásra van egy nagyon jó mondás:

"Attól, hogy a kacsa nem tud úszni még nem a víz a hülye..."
  • Sanyix
    "A Windowst meg csak az nevezi vírusnak aki totál analfabéta a számítástechnikához."

Jó hát talán nem vírus, csak egyszerűen sz@r.

Egyébként valószínűleg pont azért drága az "olcsó" laptop, mert a vindózt meg kell fizetni.
  • davos80
    Csak lenne laptopknézete,nem ilyen gyerekjáték-feeling...
  • avman
    egy leharcolt, max p2-es notit nulla akkuidővel kevéssé lehetne igen jó vételnek nevezni. de total analfabéta megjegyzéssel egyetértek, sőt én inkább idiótára változtatnám.
  • Axon
    "175 dolcsiból már igen jó használt laptopot kapsz"

Na ja, csak nem rögtön 3 millió darabot...
  • Axon
    Nem aludtam már hónapok óta, hogy nem az a drága aranyos kis vindóz került az OLPC laptopra, de mostmár nyugodt és kellemes lesz az álmom, hogy a kis néger gyerekek is kapnak ebből a "jóból".
  • noss
    úgy lám elég sokmindent nem értessz...

amúgy OLPC=üzlet, winfos=üzlet, ezek után nem kell nagyon csodálkozni, max morcoskodni lehet... :/

ha többféle cucc megy rajta, az csak előnyére válik.
  • pepe003
    Végre meg lehetne kicsit törni az M$-nek a monopoliumát. De nem. Úgynézki, sose jön el egy szebb világ...
  • GABOR16
    "175 dolcsiból már igen jó használt laptopot kapsz, vagy PDA-t... Nem értem minek ezt erőltetni."
    Csak azok nem mennek közel egy hétig feltöltés nélkül (energiatakarékosság Powaaa)! Egy PDA meg nem 1 kategória... Magyarul kevesebbet tud (és az sem bírja 1 hétig!

"A Windowst meg csak az nevezi vírusnak aki totál analfabéta a számítástechnikához."
    Ez nem igaz... De nem akarok win.. Lin.. Mac.. Stb.. vitát, így töröltem az ide írt commentemet ... [cut]
  • Gerygrey
    175 dolcsiból már igen jó használt laptopot kapsz, vagy PDA-t... Nem értem minek ezt erőltetni.

A Windowst meg csak az nevezi vírusnak aki totál analfabéta a számítástechnikához.
  • Feriboy
    az jó lenne ha gazdag országokban is lehetne kapni, mert akkor egyre olcsóbb lenne a gép és a szegény országok könyebben meg tudnák venni
  • bardocz
    szegények,vesznek egy laptopot olcsópénzért és még meg is éri erre ráb***nak egy windowst ami majd jól lehal róla...egyetértek duke-val
  • duke
    "Microsoft szakembereivel közösen dolgoztak a Windows egy speciális változatán, amely elfutna a laptopon"

Kocsog biliba bassza meg,hogy mar erre is raakarja tenni a kezet,meg azt a total szar oprendszernek nevezett virust.
  • nedudu
    Lehet warezolni. Nesze neked...
  • AranyKéz
    Jelenjen már meg, teszteljék le, baromi kíváncsi vagyok rá.