55
-
#15 A Windows szidásra van egy nagyon jó mondás:
"Attól, hogy a kacsa nem tud úszni még nem a víz a hülye..." -
#14 "A Windowst meg csak az nevezi vírusnak aki totál analfabéta a számítástechnikához."
Jó hát talán nem vírus, csak egyszerűen sz@r.
Egyébként valószínűleg pont azért drága az "olcsó" laptop, mert a vindózt meg kell fizetni. -
davos80 #13 Csak lenne laptopknézete,nem ilyen gyerekjáték-feeling...
-
avman #12 egy leharcolt, max p2-es notit nulla akkuidővel kevéssé lehetne igen jó vételnek nevezni. de total analfabéta megjegyzéssel egyetértek, sőt én inkább idiótára változtatnám. -
#11 "175 dolcsiból már igen jó használt laptopot kapsz"
Na ja, csak nem rögtön 3 millió darabot... -
#10 Nem aludtam már hónapok óta, hogy nem az a drága aranyos kis vindóz került az OLPC laptopra, de mostmár nyugodt és kellemes lesz az álmom, hogy a kis néger gyerekek is kapnak ebből a "jóból". -
#9 úgy lám elég sokmindent nem értessz...
amúgy OLPC=üzlet, winfos=üzlet, ezek után nem kell nagyon csodálkozni, max morcoskodni lehet... :/
ha többféle cucc megy rajta, az csak előnyére válik. -
pepe003 #8 Végre meg lehetne kicsit törni az M$-nek a monopoliumát. De nem. Úgynézki, sose jön el egy szebb világ... -
GABOR16 #7 "175 dolcsiból már igen jó használt laptopot kapsz, vagy PDA-t... Nem értem minek ezt erőltetni."
Csak azok nem mennek közel egy hétig feltöltés nélkül (energiatakarékosság Powaaa)! Egy PDA meg nem 1 kategória... Magyarul kevesebbet tud (és az sem bírja 1 hétig!
"A Windowst meg csak az nevezi vírusnak aki totál analfabéta a számítástechnikához."
Ez nem igaz... De nem akarok win.. Lin.. Mac.. Stb.. vitát, így töröltem az ide írt commentemet ... [cut] -
#6 175 dolcsiból már igen jó használt laptopot kapsz, vagy PDA-t... Nem értem minek ezt erőltetni.
A Windowst meg csak az nevezi vírusnak aki totál analfabéta a számítástechnikához. -
Feriboy #5 az jó lenne ha gazdag országokban is lehetne kapni, mert akkor egyre olcsóbb lenne a gép és a szegény országok könyebben meg tudnák venni -
#4 szegények,vesznek egy laptopot olcsópénzért és még meg is éri erre ráb***nak egy windowst ami majd jól lehal róla...egyetértek duke-val -
duke #3 "Microsoft szakembereivel közösen dolgoztak a Windows egy speciális változatán, amely elfutna a laptopon"
Kocsog biliba bassza meg,hogy mar erre is raakarja tenni a kezet,meg azt a total szar oprendszernek nevezett virust. -
nedudu #2 Lehet warezolni. Nesze neked...
-
AranyKéz #1 Jelenjen már meg, teszteljék le, baromi kíváncsi vagyok rá.