90029
  • IMYke2.0.0.0
    A Tweaktown ezzel a géppel NEM tesztelt Crysis-t:

• IMYke2.0.0.0
    Azoknak, akik a saját VGA-jukat akarják hasonlítgatni a jelenlegi legerősebb 1 GPU-s bikához... - Sajnos, HD3850-re nem lehet hasonlítást kérni.

Az enyém:

• IMYke2.0.0.0
    És ott a driver is... 9.12

• IMYke2.0.0.0
    Minden 32 bites Windows operációs rendszerben ott a RAM limit.
    De azt el kell fogadni, hogy nagyon-nagyon-nagyon sokan nem Core i7-el, és 12-24 GB RAM-okkal futtatnak HD5xxx-ös VGA-kat...

A hitech teszteknél meg azért rinyálunk, mert nem "emberközeli", "hétköznapi ember pénztárcájához közelebbi" a tesztgép, annak felépítése...
    Nekem, még az a 32-bites erőgép is álom marad...
  • IMYke2.0.0.0
    [URL=http://www.associatedcontent.com/article/2416226/nvidias_fermi_gtx_300_vs_atis_hd_5870.html]Agyaljunk, olvassunk...: "Nvidia's Fermi GTX 300 Vs ATI's HD 5870 Cards"[/URL] - régi cikk.

• Blum
    Világos,de hát nem úgy volt/van,hogy 4GB RAM-nak vagy annál többnek már illik feltenni a 64bit-et? Vagy csak XP-nél volt ez?
  • pxxl
    csak az oprendszer más ha jól látom
  • IMYke2.0.0.0
    Ésszerű. A világ több, mint 3/4-e nem 64 bites rendszerrel szarakodik. S felesleges a "hardcore gamer" jelzővel jönni, mert tényleg így van.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez azért érdekes, mért én is a techPower oldaláról szedtem le a tesztet, képeket!
    Szerintem, más géppel folyt az a teszt, aminek a képét te linkelted.
  • IMYke2.0.0.0
    Amit sose tegyél, ha HD5870-ed van... ne tégy mellé HD5850-et Crossfire-be...!

Final Thoughts and Conclusions

This article proves you can easily pair a Radeon HD 5870 with a Radeon HD 5850 and run them together in mixed CrossFire for improved gaming performance over a single card solution. That in itself is a small victory and a nice feature to have if you have a chance to mix and match cards like this for a performance upgrade down the road.
    ATI Radeon HD 5850 Video Card 6-pin PCIe Power Connectors

One thing that shocked me was that the CrossFire gaming performance of a Radeon HD 5870 + 5850 was lower than that of a pair of Radeon HD 5850 video cards in CrossFire in all of our testing with the exception of one game. I would assume it is because the higher capacity card (the Radeon HD 5870) gets brought down to the lower one (the Raeon HD 5850) plus some overhead. This basically goes to show that while mixing and matching video cards to run CrossFire works for better performance it isn't the route to take for peak performance. If you want the most from a CrossFire configuration it is clear that you should pair two identical cards together. Just to be sure of this I contacted ATI and got a chance to speak with Dave Gotwalt – Crossfire Architect.
  • Blum
    WTF? 32bit-es rendszeren tesztelnek? :O
  • pxxl
    hmm techpowerup-ék kicsit mást mértek
  • Blum
    Bebaszna..:D Én meg ETS tápig HG-ság. chh..:D

#50130: GF210 meg 9400GT hulladékok felkerülnek a listára,a jó kis 3850 meg nem?! :D Botrány! Olyan teszt nincs,ahol 3850 és 5xxx széria együtt van? :D Kíváncsi lennék,na..
  • IMYke2.0.0.0
    Kommentek nélkül:

• pxxl
    ha nem is pont ilyere, de valamelyik 5850re szeretnék
  • Solten
    Egy ilyet en is elfogadnek... :)
  • pxxl
    ha megjön a pízem be kell h nevezzek egy ilyenre :)
  • [HUN]FaTaL
    LOL persze :D Gyorsabb mint a GTX285 egyből, hogy házon belül nézzük a dolgokat :D

Ha ez igaz lenne akkor a 9800GT best buy lenne ár/érték arányban lepipálva mindent. :D
  • Solten
    A techpowerup azert megint kitett magaert...

• [HUN]FaTaL
  • Solten
    Powercolor HD 5850 PCS+ teszt: link

• pxxl
    legjobb topikok

:)
    :D
    :S
    asd
    Asdasd
    asdasdasd
    asdasdasdasd
    buzi ez
    buzi az
    leszopott ez
    stb stb
    agyhugykövet kapok a sok szartól vazz
  • [HUN]FaTaL
    Másmilyen trollok vannak. Nem nyílnak kétnaponta "szartam egy nagyot és belevágtam a faszom" szintű topicok. Trollok ott is vannak az igaz.
  • Solten
    "Az a topik is normális lenne,ha kapna egy nagyon kemény,durva HG-t,aki nem ismer kegyelmet."

Es mi tartja a dolgot vissza? Megszavazunk teged Blum...
  • IMYke2.0.0.0
    Én törölném a topikot, kiszórnám a geccbe a lakók nagyon nagy hányadát... ejh, a hatalom :)
  • IMYke2.0.0.0
    Fél évig fűthetnék a dobozokkal, kitöltő habbal, és a hulladékpapírral... :)
    Aztán, ha elkészülnék, akkor maga a gép elférne egy 1 köbméteres helyen, a hangszórókat felfúrnám a falra, a monitorokkal egyetemben és azoktól 2 méterre tanyáznék egy íróasztalnál, és bámulnám azt, amit ebben a topikban is csinálunk :) ...
    ... mert időm nem sok lenne a játékra, az biztos...
    ... még ha 200 milliárd Forintom is lenne...
    ... mert akkor dekkolna a halál a 4 fal között :)))
  • Blum
    Az tény,hogy ETS topik az SG szégyene..:D Persze vannak ott is ám rendes arcok (mint pl. Én ) de tény,hogy kb 70%-a 14 év alatti. Ezt mondanom sem kell,hogy mivel jár. Az a topik is normális lenne,ha kapna egy nagyon kemény,durva HG-t,aki nem ismer kegyelmet.
  • Solten
    Vannak ott is trollok azert, nem is keves. Persze a moderalas porgosebb :)
  • pxxl
    jah meg egy kisteher hozza a sok cuccot :D az egész nappali tele van dobozokkal, keresed a a procit már 2 napja, mert nem találod tök nagy élmény lenne xD
  • [HUN]FaTaL
    Mi baj a prohardver lapcsaláddal? Ha a fórumnak nem lenne olyan felülete ott amilyen, akkor átszoknék oda, sokkal kevesebb a vérpisti mint itt az SG-n (természetesen nem az itteni topiclakók és még csak nem is a Flight Simulatorra gondolok :D). Ott nincsenek ETS szintű topicok.
  • IMYke2.0.0.0
    Engem is csak ez fogott vissza. []
    Pedig, lelki szemeim előtt már láttam, ahogy 48 négyzetméternyi monitoron nyomom az SG.hu-t :))))
  • IMYke2.0.0.0
    Half-Life 2 HDR & Achivements MOD [1460 MB]
    Lehet izzasztani a VGA-t...
    Nem azonos a Cinematic MOD-dal.

Na, ezt futtassa valaki 2 monitoron...
  • pxxl
    pedig már épp rendelni akartam a konfigot :/
  • IMYke2.0.0.0
    Csak 2 monitort ajánl fel a rendszer. Próbáld ki!
    Sajnos, nem "Eyefinity"-kompatibilis a cucc - erős nVidia hatás.
  • pxxl
    de akkor már miért csak 2 monitor? miért nem három élére állítva, vagy 6 egymáson vágod :D nem aprózzuk mán' el
  • Solten
    Ebbol kernek kettot...

Fatal: ne mar, az ITCafe is...!? (Te is fiam...??)
  • [HUN]FaTaL
    Mondtam én. :) És mindez informatikai portálokon. Lassan az ITCafé is Blikk szerű lesz.:)
  • IMYke2.0.0.0
    Mer' megalomán állat vagyok :)
    [Csak én mondhatom, más nem! ]
  • pxxl
    2db 5970
  • IMYke2.0.0.0
    Nem rinyálni, mert csak megnéztem, és magam is összeállítottam... ProHardver-es hír után...

USA dollár árfolyam: 187.962 HUF