90029
  • Peet199009
    Sziasztok.
    Driver kéne nekem egy Asus M4A785TD-V Evo lapra integrált HD4200as karihoz. Nemtaláltam csak HD4350esekhez. Ez jó hozzá? esetleg tudna valaki linekni? Előre is köszi
  • [HUN]FaTaL
    Én nem tudom mitől függ, mert én is néztem 1600x1200ban régen az 5:4es monitort azt XPvel, scrollozós módszerrel. De az még a Radeon 9200 volt. Semelyik utána lévő kártyámmal nem működött. Sőt azt hiszem a következő winreinstall után sem.
  • SötétBarom
    Úgylátszik a 7ből kihagyták ezt a roppant okos fícsört. Vagy a catalyst lett szarabb. Vagy, AZ IS LEHET, hogy az még az nvidia karim volt
  • SötétBarom
    XP úgy oldotta meg, hogy scrollozott az asztal 1-2 centit jobbra balra. :DD
  • RYO21
    Majd megpróbálom, kössz!
  • Dobronski
  • barmi
    Ez jóez?

Azthittem némi húzással lesz vagy 13000 de tévedtem...

Ipon sima phenom II 550 helyett küldött egy black edition-t köszi Ipon!
  • Suffering
    Hali. van egy laptopom amiben van egy integrált radeon xpress 1200-as video karim. Kérdésem: Melyik catalyst drivert ajánljátok hozzá? most 9.4-em van.
  • Sharks
    Nem vagyok biztos benne, hogy a WinAvi képes arra, amit Te szeretnél, de érdemes megnézni, jó kis progi.
  • Solten
    Igen, ez az ImToo profi cuccnak tunik :)
  • [HUN]FaTaL
    ImToo sem rossz, bár én sem sűrűn rippelek DVD-t. :)

Párszor amikor rippeltem akkor AutoGK-t használtam. Nagyjából beállítod a felbontást, meg, hogy mekkorára rippeljen és kész. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Amiket ajánlottam, mind buta biztos és kicsi.
    Az "ImToo"-sorozat főleg!

• Solten
    Hi. Pedig vissza kell venned mert ugy tunik sok az orajel (vagy a GPU-nak, vagy a CPU-nak, vagy mindkettonek). Nem feltetlenul kell az alapra. Ki kell tapasztalni a kartya stabilitasat.
  • RYO21
    Sziasztok!

Ma egy kicsit felhúztam a videókarim órajelét.
    A testnél azt írja, hoyg passed, de amikor játszok akkor véletlenszerüen megáll a játék kb 2 percre. Utána simán megy a játék tovább.

Azt vetem észre, hogy a gpu hűtője, nem kezd el gyorsabban hűteni.

Van valami más megoldás? Mert nem akarom defaultra állítani a gpu clockot mert akkor kicsit lassabbak a játékok.

THX
  • IMYke2.0.0.0
    Kismillió létezik...

1. Kingdia DVD Ripper 3.7.1
    2. Joboshare DVD Ripper Platinum 2.7.8 Build 1231
    3. Top Software Online DVD to 3GP,AVI,iPod,WMV,MPEG,iPhone,FLV,PSP Suite v3.5.7 1. rész + 2. rész
    4. Wondershare DVD Ripper Platinum 4.3.1.0
    5. Xilisoft DVD Ripper Ultimate 5.0.51.1211

Ezt különösen ajánlom:
    +1 ImTOO Ripper Pack Gold v5.0.51.0925
    Tartalma:
    ImTOO DVD Ripper Standard, ImTOO DVD Audio Ripper, ImTOO Audio Encoder and ImTOO CD Ripper. The golden ripper pack brings DVD video ripper, DVD converter, DVD audio extractor, music CD ripper and audio converter together.

Main Functions

Rip DVD to video, audio
    Convert DVD to AVI, MPEG-1/2, WMV, DivX, XviD, RM,MOV, ASF, etc. Rip DVD to MP3, WMA.
    DVD movie soundtrack ripper
    Extract sound tracks from DVDs, convert DVD audio to MP3, WMA, WAV, AAC, AC3, OGG, RA and AU format.
    Audio converter
    Convert among MP3, WMA, WAV, M4A, AAC, AC3, and OGG.
    CD ripper, CD to MP3 converter
    Extract CD tracks to MP3, MP2, WAV, WMA, VQF, OGG. Rip CD to MP3. Convert between MP3 and RIFF-WAV

Mindben ott az "okosság" is.

Nincs mit :)

• Solten
    thx a lot

Neked is Imyke ;) Vagom hogy kismillio letezik, de nem nagyon foglalkoztam ilyenekkel, anno szerencsetlenkedtem valami nem is emlekszem a nevere programmal, kedvem meg nincs ismet 20-fele ilyen kiprobalgatasahoz :)
  • [HUN]FaTaL
    AutoGK
  • Solten
    Udv emberek. Most en offolnek es kernek help-et (hehhe): tud valaki ajanlani valami jo/ertelmes DVD-ripper progyt? DivX lenne a vegcel.
  • [HUN]FaTaL
    28nál biztos hogy több FPS-sel futott nekem a dirt2, pedig maxon toltam.
  • [HUN]FaTaL
    Tévedsz. Vagy egyik, vagy másik. Két magossal kinyomja prociból, HD VGAnál meg nem használja a CPU-t.
  • KáZé
    Sziasztok!
    Régóta szenvedek ezzel a problémával, most már gondoltam kérek segítséget. Ati Radeon HD 4850-es kártyám van. Legfrissebb driver feltéve hozzá, ami (4800series driver). A gond az, hogy nem tudom belőni, hogy egyszerre menjen a TV és a monitor is, se megosztott asztalként, se klónként. Egyszerűen a catalistba nem enged behúzni a második mezőbe semmit. Szóval vagy csak a monitor megy, vagy csak a TV megy. Egyszerre nem mehet a kettő. Nagyjából értek hozzá, mert előző kártyákkal is kötöttem ki TV-re a cuccot, szóval nem velem van a hiba.

Mi lehet a gond?

Segítséget előre is köszönöm!
  • Klemice
    benéztem az single core.. bocs solten a tripláért..
  • Klemice
    133 és 146 között pedig 13ezer az árdifi
  • Klemice
    külső dvd olvasó/író ha kéne...
  • Romanzidan
    Üdv
    Még mindig ez a problémám valakinek ötlete?
    Nemrég vettem egy MSI R4870 1GB DDR5-ös videokarit!A gépben van 4 giga ram Asus p5q pro alaplap intel core duo q9400-as proci hkc 630as táp!Win7 az oprendszer!Olyan problémám van,hogy bekapcsolom a gépet kb 1 perc után beszemcsésedik a képernyő mindenféle szinű kis pöttyökkel,aztán megfagy minden,elsötétül a monitor és kb 5 másodperc múlva visszajön minden!A tálcán írja,hogy a képernyő illesztőprogram nem válaszol!Ezt a drivert raktam fel:9-12_vista_win7_32-64_ccc_lang2!Röviden ennyi ezután már tökéletesen működik minden,játékok is tökéletesen futnakmaxon,de ezt minden bekapcsolásnál eljátssza!Van valakinek valami ötlete a problémára?vagy vigyem vissza a karit mert még garis?!
    thx előre is!
  • pointer4
    Klónnnak az a lényege, hogy ugyan az mind a kettő. Felbontás is.
    Kiterjesztett képernyő, esetleg ha nagyon hiányzik a taskbar, akkor Ultramon vagy egyéb utilokkal betudod kapcsolni mindkét helyre.
    És ha ilyenkor a másodlagos kijelzőre kihúzott Mediaplayernek sötét a képe, akkor trükköz úgy, hogy elindjtotd a lejátszót, odahúzod, és csak az után töltöd be a filmet. Akkor csak ott lesz képe.
  • arty
    a monitorod LCD és 1280x1024 5:4 ugye?

azon elvileg xp-n se szabadott volna mennie az 1360x768nak :D
  • IMYke2.0.0.0
    Én sem értem a külső DVD-zést.
    Egyértelmű, hogy ezek a kütyük - még - drágák, de NEM IS JÁTÉKRA, FILMNÉZÉSRE és vagánykodásra gyártják őket, hanem elsősorban MUNKÁRA ( szolid környezetben, ahol a táskányi kütyük igenis irritálók, zavarók, és körülményesek) és minimális szórakoztatásra (autóban, buszon, metrón, repülőn).
    3-4-5 órás aktív készenléttel, ilyen teljesítménnyel és mérettel egyszerűen nincs versenytársa ezeknek.
    A kisméretű laptopok nevetségesek ezekhez képest.

Külső DVD-t pedig 2-4-8-16 GB-os pendriveok, USB kulcsok kiváltják - és kényelmesebbek is!
  • SötétBarom
    Kérdés következik: ( :D )

Úgy tolom, hogy van nekem egy TV-m, meg egy monitorom. Az előbbi 1360x768, 16:9, utóbbi pedig 1024x1280, 4:3. Ki van nekem terjesztve a desktop, hogy ha filmet nézek, vagy hasonlóképp járok el, akkor frankón áthúzom az alkalmazást a TV-re, és jujdejónekem egyből. A gond az, hogy nem tudom megoldani, hogy játszani is tudjak. Akár mit indítok el, nyilván a monitoron indul el (elsődleges kijelző). Ha átállítom elsődleges kijelzőnek a TV-t, akkor ott lesz a tálca, ami absz. nem kézenfekvő.

Most win7-em van. XP-n annyit csináltam, hogy beállítottam a megjelenítési módot klónra, a játékokon belül pedig beállítottam a TV felbontását. Itt azonban, ha klónra rakom, nem engedi kiválasztani a szélesvásznú felbontást, így baszhatom, ráadásul az új játékok nagyrésza csak azokat a felbontásokat engedi, amiket a windows -.-

HÁLP
  • arty
    minek külső dvd? (az ul20a pedig majdnem egy ötvenessel drágább)
  • Magiszter
    Hát végül is csak akkor lesz égető szükségem rá ha az AVP a mostani 8800gt-men ótvasilányúl fog futni. Ha megy játszhatóan akkor kibírom akár Áprilisig is az áresést (persze ha az nV nem tolja el megint a Fermi-t még egy hónappal.) :D
  • Klemice
    amennyiért ezt veszed meg hozzá egy külső dvd annyiért már pl asus ul20a :S pedig én is régóta szemezgetek ezzel a netbookal, de végül nem vettem
  • PeeTeR
    huh en meg pont elcsiptem a 30fps koruli hatart :D
  • arty
    szerintem a DX11 (pl tesszelácio) effektjeivel a mostani középkategoria nem fog tudni megbírkózni, 1680x1050-ben és magas beállításokkal legalábbis biztosan nem. én inkább várnék az 5850-re az unigene demo és a dirt2 dx11 módja alapján ...

• Magiszter
    Sziasztok!

Rég jártam erre, de most gondoltam benézek. Mivel már eltelt egy rakás idő az új ATI-k mejelenésétől szeretném megkérdezni hogy a HD5770 az most jó vagy sem? Mármint hogy ha az ember komolyan szeretne játszani magas beállításokon, DX11 minden szépségét kihasználva(1680x1050-ben), ahhoz elég? Vagy inkább várjam meg míg kijön az nVidia válasza és az hátha lejebb viszi az 5850 árát 50-55 magasságáig (annál többet nem költök még ha lesz 100k-m is márciusra.). Igazából nekem az AVP3-hoz kell majd egy kártya, amivel az szépen fog menni (feb 19 a megjelenés asszem.), csak érdeklődöm a kilátásokról.
    Apropó: Esetleg lehet számítani egyéb HD5000-es sorozatú kártyákra amik kitöltik a szerintem nagy űrt a HD5770 és HD5850 között?
  • arty
    vsync

játékon belül vagy a catalyst control centerben kapcsold be (Vsync ON)
  • arty
    az a gép sajnos zsákutca, olyan procit nem tudsz beletenni, ami minden 720p videot elvinne, az AGP port miatt pedig olyan VGA-t is nehéz lenne találni, ami az videók nagy többségével elboldogulna

részletesebben:
    - sajna még a 3200+ os barton 2400mhz-re huzva is volt, hogy havernál akadt egy magas bitrátás MKV-val, annál gyorsabbat pedig csak durva tuninggal lehetne abban a lapban használni (esélytelen)

- videogyorsításra alkalmas ATI VGAk: HD 2xxx, 3xxx, 4xxx, 5xxx széria. x1650 alkalmatlan a feladatra. AGP verzió a HD kártyák közül 2xxx és 3xxx kapható, de az AGP-s kártyák DXVA (videogyorsitó képessége) nagyon bugos, iszonyat sok macera és inkompatibilitás fordult elő, amiről olvastam. Amennyit rászánsz egy ilyen AGP-s kártyára, annyiból inkább integrált vga-s alaplap+processzor+ram cserét ajánlok, régi cuccod meg eladod ... bár nemtom a játék mennyire lenne szempont, azaz csak videozásra kellene a gép vagy játékra is?
  • PeeTeR
    urak, az mitol lehet, hogy jatek kozben neha-neha vertikalis grafikai tores van amikor nezelodok? konkret pelda nincs mert tobb jateknal is elofodult. huzom erre-arra es betoredezik a kep, de csak annyira, hogy ugy lehet igazabol belekotni, ha kukacoskodni szeretnek
  • pxxl
    hát kell hozzá egy 2 magos proci meg egy HD-s vga is.
  • Blum
    Na neee....130k ezért a sza...izé...gépért?