90029
-
#50510 Én is. Csak agyilag nem sikerül utolérni Magam. De egy ffi nem öregszik, csak ÉRIK!
Boldog szülcsinapot grebber! -
#50509 HIS Radeon HD 5750 ICEQ+ review: link
-
#50508 driver nélkül is tudnia kellene a monitornak az 1680*1050es felbontást?mert csak 1400*1050et enged driver nélkül:O -
#50507 -
#50506 -
#50505 jaja -
#50504 Felraktam csak drivert..mihelyst ujrainditottam beszart..Bejött az ablak,a betöltő,eltünt,bejött a felhasználóvűlasztás,na modnom emgy..Aztán egyből el istünt,ki feketekép,aztán kékhalál...Egyből..Úgyhogy úgy néz ki Vid.kari driver nélkül kell használni a gépet..Ugy meg nem lehet...F*sznak sincs gusztusa 800*600ban nézni egy 22"os monitort. -
#50503 rakhatsz fel csak drájvert is. -
#50502 9.9es biztos h jó?
Arra gondoltam még,h CCC-t nem rakok fel,mert vhol olvastam,h vmi köze van az ATIKMDAG.SYSnek hozzá,és ha nem rakom fel a CCC-t akkor nem lesz több kékhalál. -
#50501 A drivert nem tudtam letörölni,azt akartam egyből,de mikor elindul az install, és keres vmit,nem tom már mit,talán,h mit lehet lezötölni,v a kártyát,azt irja,h az észlelő vmi nem található..Meg is hal az egész,csak "befejezés2re lehet kattintani.Ezért gondoltma letörölni,mert akkor nem találja,nincs mi hibázzon,legfeljebb kiirja,h szar a driver,mint most-pedig nem sikerült letörölni-és majd felrakom megint..De már felrakni se akarom,mert ha ujra rakom csak idő kérdése mikor szarik be újra.
Irtak vhol egy hotfixet,dehét nem tom,jó-e az nekem.
Wzt találtam,h linkelte vki Win 7 topikban,de a linkben vmi agp van,neken meg nem olyan van.
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx -
#50500 az -
Dobronski #50499 Driver Sweeper. -
Dobronski #50498 De kis értelmes fiú vagy. -
#50497 nyugi már nem kell így tombolni. gondolod ha letörlöd az adott sys-t akkor jó lesz? :/ elég gyermeteg gondolkodás nem gondolod?
szedd le szépen a drájvert csökkentett módban. van rá valami progi nem jut eszembe, vol tróla szó a minap is itt, aztán rakd fel a 9.9-est cat-ot. hírtelen ennyi. -
#50496 Ettől a hasznos információval teli kommenttől még ugyanolyan szar vmi..Ujrainditani se merem,mer még beszarik egmint itt nekem... -
#50495 Hogy rinyálnak a 3x alattiak :))))
Bezzeg én... 35 múltam bazzer... :((
-
#50493 HBD: Grebber, W77D :))))) -
#50492 amúgy mi van mostanában
az nvidia topic mintha nem pörögne -
#50491 fú gyerekek a fullhádé elbújhat a kvadhádé mellett... vennem kell több millió forintért gépen kizárólag ati kártyával, hogy ki tudjam majd hajtani a kvadhádét ha kijön egybőlrögtöndeazonnal -
#50490 Agyilag vagy fizikailag? Mert úgy valóban nehéz nekem is
Én sem szoktam nagyon ünnepelni magamat, de most februárban lesz a 30., most azért odateszem magam, mert mérne - jubiláálóóók:D -
#50489 jah az is valai :D legalább van 1 támpont amin el lehet indulni -
Dobronski #50488 Ezért van az SG. :D Tudod, hogy 25-30 között vagy. Mi kell még? :D -
#50487 azt gondolom, de én még messze vagyok tőle :P -
#50486 azért az nem mókás h lassan jön a 3. X -
#50485 énis mindig gondolkodom rajta :D számomra annyira nem számít h ki hány éves, az se h én mennyi -
#50484 én minap gondolkodtam el h hány éves is vagyok. ha az életem múlt volna rajta se tudtam volna kapásból megmondani -
#50483 dettó így szoktam lenni ezzel, nem is ünnepelném ha ismerősök/család nem akarná... -
Dobronski #50482 Én is utálom a hétköznapokat, olyan monoton. :S -
#50481 Nálam az ilyen nap ugyanolyan mint a többi (lehet rosszul fogom fel)
Ugyanúgy megyek munkába amit már nagyon utálok,de jelenleg nincs más választásom pedig kéne mást nézni mert felemészt. -
#50480 azigen XXXD -
#50479 LOL.Köszönöm.Eskü ha nem olvasom úgy telik a napon nem is tudok róla!
-
Jokii #50478 Jancsee...
Az alaplapom egy Asrock P4VM800-as ami támogatja a prescott magos procikat és a 800-as Fsb-t is :)
Azért gondoltam erre a procira, mert amit játszok az csak a cod2 multiban, így nem kell olyan nagy gép neki, de amim most van 2.5Ghz-s cerka az kevés :(
No meg így a hd filmek is akadnak, az új procival meg sztem menne :) -
#50477 HBD Grebber! :) -
#50476 Remélem nem veszik ezért a fejemet, de ezt az két eladó 4890-es linket be kellett szúrnom! -
Jancsee #50475 Hello!
Bocsesz ha rossz helyre írom!
Van egy Sapphire Radeon Hd3650512MbAgp-s videó kártyám!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen procit érdemes venni hozzá, úgy, hogy egy s478-as alaplapom van
Én egy ilyenre gondoltam pentium 4 3,0ghz1m800 s478 Prescot HT.
Szerintetek jó ez hozzá?
Udv neked! Csak egy par szot szeretnek hozzaszolni en is jartam ebben a cipoben! Megvettem mindent hozza mar de tenyleg! Ne kovesd el ezt a hibat mint en mert azota mar egy uj gepet raktam ossze! A 3000mhz pentium procit mivel prescott magos, nem tudom milyen az alaplapod hiaba a 800fsb nem biztos tamogatja ezt a lap! Lehet csak northwood magosat tud kezelni csak az meg 512KB-os! Nezz utana! S478 jo volt ez en szerettem -De mikor osszeraktam az uj gepemet, hat eg es fold! De ha szeretned azt fejleszteni te dolgod en csak leirtam mit gondolok! Velemenyem szerint gyujtogess egy ujra! Udv Jancsee!! Milyen alaplapod van pontosan? -
#50474 ezt nem fogod ilyen "olcsón" megúszni ... sajna! csak ráköltögeted az ezreseket és egyre több pénz majd áll egy "halott" gépben :)
inkább gyűjtögess és lépj "nagyot" valamikor
---
solten: thx! -
Jokii #50473 Akkor szerinted nem érdemes olyanra cserélni?
Azért lett volna nekem pont megfelelő, mert agp/pci-e/ddr1,2/s775-ös proci van rajta azzal talán jobban meg lehetne hajtani. -
#50472 Ezek a tákolmány lapok nem vezetnek jóra sosem. -
Jokii #50471 Értem!
És ha vennék egy Asrock 4coredual alaplapot?
Abban van minden, agp lenne most a lényeg mert a kártyát kb 500Ft-ba hoztam össze és nem cserélnék egy ideig még :) -
#50470 Teljesen sehogy. Ezelőtt egy AGP-s HD2600XT-m volt, igaz GDDR3-mal. Ugyanilyen 3gigás prescott P4em volt, 3,6-ra húzva is bőven CPU limites volt.