90029
  • Solt
    Bios frissítés...

A kék halálnál az a hivatkozás tudtommal csak azért van, mert azt frissítetted utoljára. Ha egy egért drivert raknál fel, akkor meg arra hivatkozna... legalábbis én idáig ezt tapasztaltam... kék halál csak ram hiba, húzott ram, vagy kevés fesz miatt kaptam eddig...
  • Solten
    BIOS-t amugy frissitettel valaha? :)
  • berlinboy6329
    Hát nem gondolom,hogy ilyen emrt eddig SOHA semmi baj nem volt Xpn vele..Corsair 2gb van,tuningramszerű cl5ös talán,de mióta megvan a gép nem nyultam hozzá,mégis ment..Néha lefagyott vmiért eleinte és hosszan sipolt egyet szünt hosszú sip szünet,minden maxon pörgött,a monitor készenlétben volt,de fél év után már abbahagyta a sipolást.Néha előjön,de nagyon ritka és ilyet,h ati2dvag.dll kékhalált nem okozott soha.most lett felrakva alaplapi driver frissebb,moest meg jabb driverrel próbálkozok,mert vmo omega 2006-7es driver van fenn,amikor még kari se volt(3870x2),lehet az a baj.MEg találtam vmit h registry nem jól van megirva,és vmi progi emgcsinálja,azt akarom még megnézni.
  • Solten
    Allits mindent alaphelyzetre/optimalisra es inditsd ujra a gepet...

Ja es igen (thx #50627), adj a gyartoi spec.nek megfelelo fesz.-t a ramnak ha szukseges.
  • Solt
    Milyen ramod van? Ha pl valami tuning ram, akkor annak húzás nélkül is plusz feszt kell adni...

Nyomj egy default bios-t, és nézd meg milyen V értéket ajánl a gyártó a ramodhoz....
  • Solten
    Valami ilyesmit kene latnod:

• berlinboy6329
    Az hogy lehet?Nem piszkáltam semmit sem,kébelek rendesen rajta vannak,nem tuningolok,de megnézhetem..mit nézzek a biosban?

De pics,bios sem egmy sztem,mert ha vmit állitok rajta,mentek és ujrainditok,nem indul ujra..Csak felpörög az össze venti a monitor készenlétbe kapcsol és szevasz.

De azé' meglesem,mit lehet tenni?
  • Solt
    Igen, olvastam, hogy leírta, csak magát az eredményt megtévesztőnek tartom, mert az én tapasztalataim alapján nem fedi a valóságot. Akkor tartanám korrektnek a tesztet, ha mondjuk csinált volna egy fraps-os verziót is...
  • Solten
    Instabil a geped, CPU/memoria orajele tul magas/keves fesz-t kap, stb.
  • Solten
    Leirta hogy azzal merte. Bar a benchmarkja is egy fos, nalam random hasonlo eredmenyeket dobal (elozo meresekhez kepest).
  • Solt
    Nem tudom kérdezték-e már, de nincs húzva a géped?
  • RYO21
    Én egy éve lecseréltem a procimat E2200-ra és 120%al gyorsult aGTA IV!!!
  • berlinboy6329
    Na vissza lett rakva az XP!

És igen jó a driver,sikerült felrakni és bejött minden,és engedi az 1680*1050et..Viszont most más baja van!!

kékhalál,a fájl az ati2dvag.dll!!!
    Random jön elő,egy példát tok mondani,amit láttam,egy filmre kattintásnál.Nem indul el a lejátszó,helyette lefagy,kékhalál,ati2dvag.dll

Mitől lehet?
  • Solt
    Nem, fraps-l. De szemre is érezhető a változás... nem vágom azt benchmarkot... na mindegy...
  • RYO21
    Nemmegy

• Solten
    A Geteanegy beepitett benchmarkjaval merted?
  • Solt
    Ezért nem igazán értem azt a tesztet... na mindegy...
  • Solten
    Az op.rendszer megj. beallitasainal engedelyezd a tv-t (2-es v. masodlagos kijelzo). En CCC nelkul varazsoltam kepet ra, nem kellett hozza semmilyen progy.

#50613: ok, az is lehet hogy valamelyik atalakito tojt be. Vagy a kabel megszakadt valahol stb.
  • RYO21
    nincs.

Elég régi TV... 1995-96-os.
  • RYO21
    Lehetséges hogy A CCC-ben van a gebasz.
    Észleli a tv-t de azt írja hogy: TV Composite, Disabled.
    Állítani nem lehet semmi se rajta. A windowsban is próbálta állítgatni, ott azt írja, hogy Unable to save settings.

Itt pl megpróbáltam rámenni a tvre hogy duplicate:
  • Solten
    ...

Nem, a sargaval jelolt RCA az video bemenet bakker... Ilyen ovalis sarga bemenetet keresgelj a TV-n:

• RYO21
    Jah és csak scart van a TV-n.
  • RYO21
    Ahova az antennát szokták bekötni?

Am próbáltam rákötni a satelite riszíverre.
    Van a hátulján egy vcr bemenet.
    A recieveren rámegyek a VCR módra és nem történik semmi se.
  • Sharks
    Erről nekem most inkább egy szivárvány jutott az eszembe
  • [HUN]FaTaL
    Én E8500-ról váltottam Q9400ra, GTA4 nekem is gyorsult, DiRT2-t pedig nem játszottam a kétmagoson így azt passz.
  • Solten
    Rendben. Tehat a VGA-n van S-video kimenet a gyari kabel egy S-video/RCA kabel vagyis atalakito, a sarga 5m-es RCA kabel. Van-e a TV-n RCA (sarga korocske) bemenet (kell hogy legyen)? Mert ez esetben a scart-atalakitot iktasd ki (es hasznald az RCA bemenetet ertelmeszeruen).
  • RYO21
    Videókátya kimenet egy ilyen fekete kör lyukas pontokkal --- gyári kábel amely az a fekete kört átalalkítja egy ilyen sárga színü csatlakozássá 10cm (s video?) --- (sárga)hosszú kábel 5m )(sárga) --- sárga csatlakozás belemegy egy scart átalakítóba (egyik fele sárga piros fehér, másik pedig egy scart bemenet) --- TV hátulja.

--- a csatlakozásokat jelenti
  • Solt
    Hááát... GTA4, és Dirt2 esetén nekem igencsak más számok jöttek ki...

E8400@4GHZ-ről váltva [email protected], minimum 30%-t gyorsult mindkét játék, de inkább többet!
  • Solten
    "Bekötöm TV-be azzal a sárga végével és scart átalakítóval, másik végét pedig átalakítóval (ilyen szar fekete körszerüséggel a videókártyába.)"

Ha leirod ertelmesen, magyarul mit es hova kotottel be, sokat segitene... :)
  • Sharks
    Úgy látszik, panasz-hetek vannak
  • barmi

Már csak egy jó videókártya kell (majd megoldom nyáron némi + munkával)
    a többi megvan :P
  • Solten
    Egy erdekes iras: Hasznos-e nekem a 4 magos proci?
  • Solten
    Klassz, de miert ezt eroltetik. IcEQ-t a nepnek...
  • Dobronski
    De. :/
  • Sharks
    Hát, úgy néz ki, az XFX-nek is megjött az esze: Európában vörösbe burkolózhat az XFX...
  • pxxl
    már nem kell sok
  • IMYke2.0.0.0
    A jatt mellé még mást is kapott a pizzafutár...
  • [HUN]FaTaL
    Ja majdnem, 800x480 vagy mennyi. Tényleg közel van hozzá. :D
  • [HUN]FaTaL
    Bazz hát ez attól még ugyanúgy egy 10"-os fos.
  • IMYke2.0.0.0
    Most már biztos, hogy valós alapja van a mondásnak: "Szellem a gépezetben"...

Lehet, hogy a GeForce Fermijében miniatüriziált manócskák dolgoznak majd?!