90029
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos kártyahibára tippelnék, lévén, hogy rengeteg kártya működik a driverrel.
  • berlinboy6329
    Kizárt h catalyst,nekem eddig semmi baja nem volt a 3870y2nek,Win7 alatt kezdett meghülyülni meg is halt..EGy kékhalál a telepités napiá,de nem foglalkoztam vele..Gow2zés közben lagg,kép el,majd vissza->képillesztő végzetes hiba után állt helyre,aztán másnap megint kékhalál Xfire inditásakor,aztán reset és az asztalra se bootol már be,ha fenn van a driver....
  • JaSoN HuNTeR #50830
    X64 és szerintem X86on se lenne változás. Nem tudom hogy ez most Catalyst szoftver hiba vagy csak szimplán hibás a kártyám. :S
  • JaSoN HuNTeR #50829
    Sapphire. Müködik rendesen mondom csak nagyon néha csinálja ezt a jelenséget,rendesen tudok játszani és kisse fagy. Valamikor egész nap megy a gép és semmi baja de néha becsúszik egy-egy ilyen kék halál szimpla videó nézéstől vagy játéktól és attól félek hogy 1x valami fontosat csinálok a gépen és kékhalálozik és akkor vesztek mindent mert nem mentettem pont akkor. Vistán és WIN7en is úgyan ez a problémám. Amióta megvan azóta csinálja ezt már kezdek hozzá szokni de néha nagyon feltud idegesiteni.
  • Solt
    A vásárlás óta ezt csinálja, működött valaha rendesen? Milyen márka?
  • JaSoN HuNTeR #50827
    Megvolt ott is ugyan ez volt.
  • Solt
    - A vga ( 4850 ) megvolt a win7 előtt is?
    - Ha igen, akkor ott működött rendesen?
  • shaddoc
    Igazad van, ez jó ötlet szerintem is.
  • JaSoN HuNTeR #50824
    Kb fél hete Win 7.
  • Solt
    Egyébként jó lenne valami kérdőívet csinálni, és betenni a banner alá. Akinek nyűgje van, az előbb kitölti, majd a kitöltött ívet beteszi ide, és az alapján megkapja a választ... már, ha van válasz...

Sokat könnyítene a dolgon, hogy nem kell 100x mindenkinek az elejétől ugyanazokat a kérdéseket feltenni...
  • Solt
    Milyen oprendszered van? Friss telepítés, vagy régi?
  • Solt
    Milyen rendszered van? Friss telepítés, vagy régi?
  • shaddoc
    Én majd megpróbálom átbogarászni magam ezen, és köszönöm a linket Solt!
  • shaddoc
    Ne szívd mellre. Gondolom mások is már elfáradtak a mai nap folyamán, de hidd el, hogy segíteni akarunk egymáson, mert hát ez a cél! ;-)
  • JaSoN HuNTeR #50818
    Köszi de nem tudok annyira jól angolul. Németes vagyok és abból se szin 5ős.
  • JaSoN HuNTeR #50817
    Nagyon gonosz stilusom volt bocsássatok meg. Én csak megkérdeztem és egyből beszólnak páran. Mire való a fórum ha nem arra hogy az ember kérdezzen és okosodjon.
  • Solt
    Fatal jól beszél... stílus, és talán könnyebb az élet is...

De, hogy ne legyek szőrös szívű... hátha EZ segít...
  • [HUN]FaTaL
    Erőhuszár :D

Talán változtass a stílusodon és másképp álnak hozzád az emberek. :)
  • JaSoN HuNTeR #50814
    Tök jó hogy közel laksz hozzám:D Élőbe nem lenne ekkora a szád.
  • JaSoN HuNTeR #50813
    Amugy nekem nagyon ritkán csinálja ezt de idegesitő és már azt is olvastam más fórumokon hogy már az AMD ügyködik rajta[atikmdag.sys]
  • [HUN]FaTaL
    Hardverhibára mégis milyen megoldást akarsz?

Ha gari nélkül vettél bármilyen hardvert, akkor megérdemled.
  • JaSoN HuNTeR #50811
    Nem soha. Amugy nincs meg[Igy kaptam a VGA-t],de nem értem miért viselkednek páran ilyen támadóan ebben a topikba hogyha valamit kérdezek azt hiszitek páran hogy olyan okosak vagyok és tudtok überelni de erre a problémára már nem tudtok megoldást.
  • shaddoc
    Hát lehet benne igazság, amit írsz, bár az tény, hogy most az ATi Radeon-ok a legjobb ár/érték arányú hardver-eszközök. Én meg reménykedem, hogy (feltéve, ha kicserélik) egy hibátlan kártyát fogok viszont látni, és akkor igencsak elégedett lennék, merthogy a teljesítményére nem lehetett panasz. Az én egyszerűbb processzorommal (Core 2 Duo E6420) olyan gyönyörűen mentek a 3d programok (Dirt2,Risen,Wings of Prey demo, stb...), hogy csak lestem. Természetesen az a gond,hogy ezzel a hibával (mivel hogy sajnos általánosan 30 percenként kék-halál van), így nem túl élvezhető az egész, de ez szerintem is hardver hiba lesz, és remélhetőleg cseréltetés után rendben lesz minden.
  • [HUN]FaTaL
    Garanciáról hallottál már?
  • Solt
    Inkább nem mondok semmit, mindkettőnknek jobb így...
  • berlinboy6329
    Még egy ember,üdv a klubban..Hihetetlen..Az 5.Vagy 6?Már nem is számolom..LEőször azt hittem,h vmi ritka hiba,de hogy már ennyi embernek előjön.Kitudja,lehet szavatossági idejük van a drivereknek,h 2010.1.XX én meghalnak mert ez azért már durva...

Hd5870ről mik a vélemények?Olvastam h 2dbe csikoz,meg nem áll vissza az órajel,v vmi hasonló,mert Ip*nnak nincs már az árlistájában 3870x2,ezért gondoltam ráfizetéssel egy 5870est venni(csak azé mert 5970 hihetetlen drága)
  • JaSoN HuNTeR #50806
    Csak én nem birom ezt felfogni mert most nem akarok megint cseréni VGA-t nem vagyok milliárdos.
  • JaSoN HuNTeR #50805
    Nem ahhoz kértem segitséget hogy kijavitsat a nyelvtani hibáimat.

Nekem csak igy néha jön elő amikor szörfölgetek gépen vagy ha játszok de nem állandó de nagyon idegesitő valamit kellene ezzel csinálni me ez már szánalmas.
    Nálam ezért lehet hogy lefog szerepelni az Ati Radeon mert sok fórumon azt irják hogy ez Hardverhiba.
  • Solt
    A mert helyett a "me" azért ez már durva! A lustaságnak is van határa... bár lehet, hogy csak én öregszem... :S
  • shaddoc
    Ebben az időpontban már hajlamos az ember a "rövidítésre". Tehát én ezúton is megvédeném ATi-s barátunkat! :-)
  • holecsko10
    Aha így már értem én a magyar oldalon néztem és nem az angolon. Egyébként ilyet akartam venni de sehol nem találtam és ezért veszek majd HD 5850-t.
  • shaddoc
    Szia! Pont erről beszéltünk. :-) Én novemberben vettem az 5770-es kártyámat, mely éppen az első Ati kártyám volna (elnézést, hogy ismétlem magam, de hogy ne kelljen ezért visszaolvasnia többeknek), és hát egyből ez a kékhalál fogad 5 percenként, bármely gépigényesebb játéknál. Most éppen garanciális ügyintézés folyik, és remélem, hogy minden rendben lesz. Minden esetre, ez a jelenség ("atikmdag.sys") nagyon furcsa. Bármely, az eddig hozzá kiadott driverrel+xp/Win7 akárhány bites op.rendszerrel próbálkozva, mindig előjött a jelenség. Én buta még alaplapot is cseréltem, igaz nem bántam meg, mert komoly ez a Gigabyte lap.
  • Solt
    "Me amiota vettem"

Hát, ettől az én sys fájlom is megbolondul...
  • shaddoc
    Érdekesnek lehet, hogy "érdekes", de remélem ki is fogja cserélni az ip*n, mert tapasztalatom velük garancia tekintetében nem volt még sajnos. Ahogy viszont a mondás is tartja, a remény hal meg utoljára, meg aztán én még bízom a korrektségükben.
  • JaSoN HuNTeR #50798
    atikmdag.sys valaki észlelt már ilyent? Me amiota vettem 4850 azóta néha idönként előjön ez a hiba. :S
  • PeeTeR
    igen ez van rajta :)

amugy itt van
  • holecsko10
    Az hogy lehet? A gigabyte oldalon nincs olyan REF hűtő rajta hanem a zárt. Vagy szokás szerint nem frissíti a gigabyte?

Akkor ilyen hűtöd van rajta.

• PeeTeR
    2.0 -as REF huto van rajta (tojas )
    DiRT2 teljesen legalis kulcs, mukodik es nincs a felhasznalasi ido korlatozva.
  • holecsko10
    El nézem, de ha már itt van a HD 5770-es akkor mond már meg milyen hűtéssel van fel szerelve. Zárt doboz vagy egy tojás alakú. Ja és ez a dirt 2 egy legális kulcsot? Csak fogod és le töltöd és használhatod a legálisan. Ja meg ennél meg van szab vagy hogy 3 hónapig jó a kulcs vagy örök.
  • PeeTeR
    ja bocs azt hittem 5770 -rol van szo