90029
-
#50912 Ja április/májusban jár le ezévben. -
Solt #50911 1.5 év? Azon még lennie kell garanciának nem??? -
#50910 -
#50909 Na eredmény:Temetés lesz holnapután,Vasárnap,gyertek minél többen,öltözzetek pirosba...
3870X2.élt 1,5 évet,aztán megadta magát :'(
kipróbáltuk a cserekártyával(HD4830)és Fasza volt minden(Y)...Ment a játék,1680*1050es felbontás,szép sima élek a videón,mint 1,5évig a 3870X2vel.
R.I.P. HD3870X2††† -
#50908 aham egy 486DX2-es alaplapba atx-es tápot ok, nó práblem -
Blum #50907 Vegyél egy Codegent,aztán örüjjé' vazze. -
#50906 "mert még mindig fosás lesz sztem"
Legyen is. :D -
#50905 kicserélni a ventit mert csapágyas lett vazze :D -
#50904 fincsiiii
de nagyon rá kell gyúrni a marine-ra, mert még mindig fosás lesz sztem :D -
Blum #50903 Mit akarsz te a tápban turkálni? :D -
#50902 nah csak kicsit erősebben meg kellett húzni :) lejött a borítás. de kb felesleges volt, mert a tápot nem lehet szétszedni :/ ez még szépen össze van hajtogatva és le van szegecselve...a venti meg búg mint állat. na mind1. ez van
ON -
#50901 -
#50900 Már tárgyaltuk a témát, pár napon belül...
-
#50899 "Úgy tűnik, hogy az Nvidia ismét egy lépéssel előrébbb jár..."
LOL -
#50898 Sztereó 3D technológia az AMD-től is
"AMD hamarosan elérhetővé teszi saját kártyáinál is az újítás használatát, méghozzá az idei első Catalyst, a 10.1-es változat megjelenésével.
A különböző fejlesztések és hibajavítások mellett az ATI továbbfejleszti a Direct3D drivert is, így kártyái alkalmazhatóak lesznek 120 Hz-es kijelzőkkel és aktív 3D-s szemüvegekkel"
No comment. -
#50897 Szia!
Köszönöm, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat, mert hasznos lehet még sokunknak, aki hasonló cipőben jár. Viszont az a gond ezzel az "atikmdag.sys" kék-képernyős dologgal, hogy nagyon sokrétű lehet a hiba oka. Én is, meg sokan mások is leteszteltük már mindenféle programmal (de leginkább természetesen a memtest86-al), és én jó magam azt is megpróbáltam - mivel 2x1 Gb Kingmax 800-as memóriám van), hogy az egyiket hagyom csak benn a gépben, és ezt minkét 1gb-os modullal eljátszva. Persze ez nem zárja ki azt, hogy netalántán mindkét modul rossz volna, de akkor miért nem írt error ki a memtest sem.
Faramuci helyzetek minden esetre ezek, és természetesen azon vagyok én is, meg nyilván más is, hogy kiderítsük a probléma forrását. Még egyszer köszönjük a segítségedet, mert minden információ jól jöhet! :-) -
Blum #50896
-
#50895 huzni tolni tuti hogy kell, de hogy hogy indul meg azt nemtom. nem akarom lenullázni, mert még műxik :D -
#50894 -
rumkola #50893 elől lévő zár nem a burkolatot zárja
talán két oldalt van egy-egy kis gombszerű valami, benyomni vagy húzni--tolni és úgy felnyitni -
#50892 Indítványoznám a légkalapácsot is...:
-
#50891 75%-al kisebb fogyasztású képernyő. Eddig tervezgettem a monitorcserét, de ez nem semmi, lehet, jobban megéri, ha erre kezd el spórolgatni az ember. -
#50890 Próbáld meg hitelkártyával... James Bond-nak mindig bejött -
#50889 off
ti okosok :D nah rejtvény
egy IBM 330-450DX2 szerver gépet hogy szedjek szét kulcs nékül? se egy csavar se semmi az elején van egy kulcsos zár, de hogy mit zárt le azt nemtom. -
rumkola #50888 tudom hogy ironikusan írtad, csakúgy mint én :D -
Dobronski #50887 Hmm... mindegy, Geil ramokra van 5-10 év gari. :) -
Solt #50886 Hmmmm... csak beigazolódik a sejtésem... :) -
#50885 Hi all. Olvasgatom a fórumot rendszeresen. És ugyanolyan problémám volt mint shaddoc és Jason kollégáknak. Mint örök ATI tulaj megvettem októberben egy Sapphire 5770 t, egy új deszkát és egy "minőségi" GAIL 2x2 gb ramot.
Na 1 hónapig semmi, gyönyörűen futott minden. Tényleg nagyon jókat tudok mondani a 5770 ről. 1950 után mintha hintóban ültem volna. Bár az is nagyon kafa kis kártya volt akkor. Na szóval kb 1 hónapja elkezdődött nekem is a lentebb leírt problémátok. Gép restartok, kék halál. Első alkalommal csak 1-2 naponta, aztán már naponta többször is. Hát én is VGA problémára gyanakodtam, mert legtöbbször 3d alkalmazások során jött a probléma. Aztán meg már mindig. Nekem szerencsém volt abból a szempontból, hogy a lányom gépén tudtam tesztelni az alkatrészeket és héla isten a 5770 nek semmi gondja (kop-kop-kop)
Utána elkezdtem tesztelni a ramokat és láss csodát a GEIL ramokkal a lányom gépe egy nap mulva ugyanazokat a tüneteket produkálta, mint az én gépem előtte. Az én gépem meg láss csodát a lányom régi ramjaival meggyógyult. Persze a közel 2 hetes tesztek során egy pár alkalommal ujra raktam a OS-t meg a ATI drivert, de ki tudtam szűrni mi a baj. És igen a GEIL válogatott 2x2 GB-os ramjai közöl az egyik hibás. Nekem is Iponos a cucc, és majd várom, hogy neked milyenek lesznek a tapasztalataid a garizásukkal kapcsolatban. Mindezt csak azért mondtam el, hogy a hibáitok kisértetiesen hasonlítanak az enyémhez és ezek a hibák inkább RAM problémára utalnak mint VGA ra. Szóval ha tudjátok teszteljétek le az alkatrészeket egy kölcsön gépben márha tudjátok.
Sok sikert.
Ja és kit kell megkérnem rá, hogy nekem is rakjon egy ilyen kis ATI logót a bannerhez? Előre is köszi. -
#50884 [Kontextusban nézd a hozzászólásomat :) Az egész irónia - "a király" 8800 GT analógiájára...]
-
#50883 nekem pl semmi bajom nem volt vele eddig es nekem is 5770 -van (Gigabyte) -
rumkola #50882 de sikerült 2 év alatt, és pont a 4850 volt az -
Solt #50881 Itthon is, de főleg Ausztriában...
A katedrális tv-s változata... -
#50880 Felcsigáztál...
Itthon volt az a forgatás?
[A M.A.S.H óriási film :)]
-
Solt #50879 Na jó, de nem ez a jellemző! :) Sokan azt sem tudják mi az! :D
Tavaly októberben dolgoztam egy forgatáson... fura volt látni a Sutherland-ot öregen... :(
Kedvenc beszólásom tőle: "Én csak vezetem, hogy mitől megy nem tudom!" :D :D -
#50878 nekem is egyik régi nagy kedvenc az a film, mégsem vagyok korántsem öreg...:) -
Blum #50877 De ge*i.. -
#50876 -
#50875 -
#50874 Á, ez nem ér! Most akkor nekem is vennem kell 2 darabot, mert ez így nem fair, hogy neked a Tűzrókád Pisix-re is képes!!!
-
Solt #50873 Dehogynem! Tartós tejet már ne vegyél! :D :D