90029
  • Sharks
    Hát azok után, hogy vki a COD6-ot írta az év játékának és arra senkinek nem volt egy szava sem, már nem is csodálkozom semmin. Mind1, nekem akkor is az év játéka, de az is lehet, hogy az utóbbi 2-3 évé...
  • Solten
    Nana, ne tulozzunk... ;) Egy olyan tragya alapbol nem lehet az ev jateka ami bizonyos effektek megjeleniteset csak bizonyos termek hasznalata eseten engedi meg. Ez az userek arconkopese, a nyilt szabvanyok meghagasa. Vicc az egesz.
  • Sharks
    Nem értem, minek kell fikázni... persze manapság csak az lehet jó játék, ahol ömlik a vér, zombik mászkálnak, nem kell agyalni csak mész és lősz, story 0, grafika legyen min. 170 fps-en...
  • Solten
    kommentek:

"- Azt ez melyik univerzumba volt az év játéka?"

"- PhysX Univerzumban"

• BIZ0906
    A pénztálca kifosztását, na azt képviselik méghozzá pofátlanul. De aki ennek bedűl az meg is érdemli. Remélem sok embernek felnyílik majd a szeme és végre az eszét fogja használni ami valahol ott lapul mélyen :P
  • pxxl
    [URL=http://ipon.hu/hir/batman_az_ev_jateka_kiadas/10508]Batman: Az "Év játéka" kiadás[/URL]
  • Solt
    "Na jólvan! ENNYIT AZ NV-ről!!!

Felraktam ezt az új drivert amit elméletileg aszem 2hónapig csináltak....

A konfigom látható a fórumban az aláírásomban.
    1.->COD MW2-->átlagosan minusz 5 FPS!!!
    2.->Avatar->a játék maximum beállításokkal DX10-ben 4xaa-val 20 percenként lefagy,eddig az előző WHQL driverrel egyszer sem tapsztaltam ilyet,és az FPS itt is több volt az előző driverrel
    3->Crysis Wars-->minusz 5-7 fps + több textúra bug

Ennyit arról,hogy az NV milyen jó drivereket tud csinálni.....(ugyanis mindig mindenki az ATI/AMD drivereit szidja.....

Szerk:többet sem fogok NV karit venni,az biztos!!!
    -méghogy a jétékosok érdekeit képviselik......"

• Metalmilitiakid
    konkrétan tegnap vettem és csak annál az egy játéknál csinálja, cod6 al maxon tolom annyi hogy shadow van kikapcsolva hogy a multiba elég gyors legyek és ott nem csinálja
  • Solten
    Igen, 10/10 :)
  • berlinboy6329
    Majd beszarik a karid..Eddig csinálta?nyulkáltál vmihez?Hűtés?Rossz ram?Tuning?Ha csak hirtelen feljött,akkor lehet be fog szarni?Mikor jeletkezett először?Játék közben?Netezésnél?Enyém beszart már az asztalra se bootol be,megyen vissza gariba.Cserekártyát tegyél bele nézd meg azzal emgyen-e majd ha esetleg sűrűbben előjönne a probléma,esetleg a karidat másik gépben.
  • Metalmilitiakid
    de engem az érdekelne hogy : A képernyő illesztő program leállt majd újra helyreált , Az ATI kártyacsalád illesztőprogramja leált ... ez miért van ??????????kérdőjel
  • arty

legjobb téma-összefoglalás ever
  • Sharks
    Nekem nagyon tetszett akkor is. Igaz, én nem csak grafikai szempontból nézem, hanem összességében. Az ai szar volt? Gondolom nem a legnehezebb fokozaton játszottál vele, de amúgy ha 30 ember ellen harcolsz és század mp eltéréssel támadnak rád egyesével, akkor elég kimerítő az úgy is. Egyébként nem lehetsz valami türelmes kifli, mert az elején még Joker-el kell sétálni a cellákhoz és nem kell semmit csinálnod, csak sétálni mellette az tart kb. 7 percig, úgyhogy kemény 3 percet, ha játszottál vele, abból meg nem sokat lehet levonni. De az is lehet, hogy a game indításától számolod azt a 10-et és már az nv logo-nál ledöntötted, hogy szar, aztán még lekísérted Joker-t és annyi, úgy is kijön az a 10 perc
  • Dobronski
    Szerintem 1 trágya volt, még 6 évesen elment volna az FF mellett.
  • kifli
    10 percig ha lekötött? :D
    Szar volt az ai, egyszerre egy támad, nameg unalmas és monoton volt, mindig azokat a szar feldőket nyitogatni
  • kifli
    crysis szerintem jó kis játék, jó mellé a sandbox, meg a modok (mechwarrior living legends <3)
  • Solten
    Batman volt az év játéka -> LOL
  • Sharks
    Batman volt az év játéka, ha jól tudom, hivatalosan is... meg úgy amúgy is
  • MerlinW
    "Dark Voidban amugyis okádék a PhysX hatás"
    Ezekszerint játszottál vele. Mázlista.

Egyébként meg okádék, vagy sem, szükségtelen plusz. PhysX nélkül is "folyik", ha azt akarják (Bioshock), PhysX nélkül is törik, ha azt akarják (Half Life 2, Red Faction), PhysX nélkül is élethű a füst, már ha a fejlesztők azt akarják (COD MW2)

Tehát az egész egy rakás reklámszemét. A hozzád hasonlók használják, a többiek meg mosolyognak a lebegő zászlón a videókon. Jut eszembe, az élethűen lengő zászlóhoz sem kell PhysX.

Az emberek 80%-a laikus, - ami természetesen nem deklaráció -, nem ismerik fel, hogy egy 4 magos 3Gz-es proci és egy Ghz-en ketyegő VGA-nak kompletten felzászlózótt Brooklyn-híd árvíz által való lerombolását is röhögve ki kellene számolnia. Persze itt nem ez a cél, hanem, hogy a szponzorok -mint nvidia- fizessenek.
  • grebber
    Nem fogok hidd el.Batmannel sem tudtam Physxel játszani mert nem bírta a 8800GT.
    De a game nem megy sehova itt van a gépemen szóval nem maradok le semmiről.Dark Voidban amugyis okádék a PhysX hatás
  • MerlinW
    Jól látom hogy a nagy Fermi be-beszaggat fiziksz mellett?:)
  • Solten
    Huha, oda a jatekelmeny... Grebber a kardjaba fog dolni...
  • MerlinW
    Áhh, Carmac OpenGL, CL párti, nem játszik DirectX-el:)

Azonban idén jön a Rage, illetve már előkészületek folynak a Doom4 fejlesztéséhez.
  • pxxl
    quake 3 aréna ha már retro :)

abból csapathatnának eyg dx11-es riméket
  • MerlinW
    Az már retro:) HL1 zseniális, HL2 jó-jó, az epizódokat nem szerettem.
  • pxxl
    ...half life da best...
  • MerlinW
    Alapvetően valóban nem rossz maga a játék. Anno medium közeli beállításokkal játszottam vele pár órát, és úgy is szép, jó hangok, kellemes zene, szokásos nulla történet, de élvezhető.
    Az már más kérdés, hogy 2-3 óra játék után húztam egy strigulát és töröltem a francba:)

Az elmúlt évek legjobb fps-e a Bioshock volt szerintem, illetve az eladások alapján az új COD (1 milliárd dolláros bevéteeeeeel!!), igaz azzal nem játszottam, és nem is tervezem, de minden elismerésem:)
  • echte
    Játék beállításait nézd már meg, tuti ablkakos futtatás van belőve.

rumkola: így van
  • rumkola
    hát nem tudom, szerintem az elmúlt évek legjobb fps-e....
  • gameplusz
    Van is, lesz is.
  • Dobronski
    Köpdösi a vizet. :D
  • Blum
    1:08-nál az a rész ugye csak vicc? xDDD
  • Kongy
    De nem is érkezik már több?? mert úgy tűnik...
  • Dobronski
    Ez van, viszik mint a cukrot...
  • Dobronski
    :D:D:D omg mekkorát nevettem :D
  • Kongy
    Csak én vagyok hülye vagy Radeon HD5770-et gyakorlatilag nem lehet kapni Mo-on?
  • Ari18
    8800GT-mel is ablakban indult a Crysis és a Warhead is. alt+enter azt kész.
  • Metalmilitiakid
    az oké hogy szar a crysis meg minden de attól még nem kéne ablakban undulnia és ilyet írni a win7 nek hogy a képernyőillesztő program leállt majd helyreált és nem hagynia elindítani a játékot pedig direkt most újra is telepítettem, szóval azért erre mondjon már vki valami megoldást
  • IMYke2.0.0.0
    És tényleg! :)))))
    Sírok! :)
  • pxxl
    wait what? :D jaj jóvan még a crájzisznál lemaradtam xD