90029
-
#51432 már egy ideje piros :) -
#51431 Vagy Én vagyok vak és nem veszek észre dolgokat, vagy Solten már megint bűvészkedett vmit?! :)
Eddig mintha nem lett volna piros ennek a szöveg doboznak a kerete?!
Hm?!
-
Ez ez, mi ez?! -
#51429 Giga jóóóó -
#51428 -
Dobronski #51427 Mert nincs a Giga-val semmi baj. -
#51426 most mér? -
#51425 -
#51424 Hi, ipon, tudsz venni HIS-t (38-39k). -
Blum #51423 Veheted a Gigát,az jó. -
#51422 Hali! Veszek egy 5770-et. Ahol venni akarom, ott ASUS nincs (máshol nem tudom venni), csak Gigabyte. De a Gigabyte termékekről azt hallottam, hogy szarok. Nem para, megvegyem a Gigabyte márkájút? -
BIZ0906 #51421 Nem ez volt a kérdés :) -
#51420 nem hiszem hogy egy napon kellene említeni a 2 vga-t :) -
#51419 XP-t Én már csak a .NET hibalehetőségek miatt is kukáznám a helyedben. -
#51418 Na ezen hangosan felnevettem!! -
Brian13 #51416 Megint én vagyok... Visszaraktam XP-t most tesztelem hogy milyen, remélem nem lesz gond... ha mégis akkor irok! (gyári cd-ről tettem fel a drivert máshoz egyenlőre nem nyultam) -
BIZ0906 #51415 Vagy Sapphire Radeon HD 3650 és mennyire terhelne egy AMD Athlon 64 3200+-t? -
BIZ0906 #51414 Egy Radeon 9600pro-tól mennyivel erősebb egy Sapphire HD 3450 természetesen AGPbe? -
#51413 Természetesen, én a Rambus-nak drukkolok... -
#51412 Ebbol van a jo kis bevetel. Lasd pl mikor az Intel tejelt az AMD-nek mint a kisangyal... :) -
#51411 Nehezen, ha egy Samsung-orias is pert vesztett ellenuk... -
#51410 Ez a jó amikor az egyik faszkalap cég cseszegeti a másikat. :DD -
#51409 Kimossa magát majd a takonyzöld... sajnos.
-
#51408 "Szegenyeket" meg az ag is huzza...
Az NVIDIA jogosulatlanul használja a Rambus szabadalmait -
#51407 Jo lenne neked ez logo-nak... -
Blum #51406 Tetszik ez a kis kártya. Lehet,hogy későbbiekben benevezek 1 ilyenre,1280X1024-hez bőségesen elég lenne,ahogy nézem a teszteket róla. -
Dobronski #51405 Kevesebb textúrázó egység? Azt meg hogy? -
#51404 Passz! De Ipon-on már Én is olvastam. -
#51403 vótmá?
HD5670: DirectX 11-et mindenkinek!
-
#51402 Az a helyzet, hogy nehéz eldönteni erről az atikmdag.sys hibáról, hogy: VGA; driver; vagy game okozza-e. Ill. még ide lehet sorolni az OS-t is mint olyat és az gép egyéb vasait is.
Főleg egy új generációs VGA-nál. Szerintem ha VGA teszt progikat (Unigine - ahol van több féle DX API és Game Benchmark-okat) sikeresen futtat a VGA, akkor több mint vszínű, hogy driver és/vagy game hibáról van szó.
Ill. ez az atikmdag.sys probléma már régóta létező hibajelenség. Van aki nem is találkozik vele, van akinél meg "rendszeresen" előfordul. Bármennyire is kellene egzaktnak lennie a 0-ák és 1-esek világának ez a gyakorlatban sajnos nem így van. :(
Egyelőre Én még mindig azt mondom, hogy nem VGA hibáról van szó. Inkább driver; OS és game. Többen vannak akik azon az állásponton vannak, hogy egy MS OS akkor kezd érni vmit ha már van hozzá SP1. Ill. nem egy game már rögtön a megjelenés alkalmával megkapja az első Patch-ét, esetek többségében éppen vmi VGA probléma miatt. Ill. jelennek meg a VGA driver-ek különféle game hotfix-eket tartalmazva.
VGA vas hibának szerintem ennél drasztikusabban kellene jelentkeznie, mint game közben néha lefagy, vagy ATI illesztő program nem válaszol ésatöbbi...
JA! És melyik 10.1-es Bétát pakoltad fel?! Mi verzió száma a CCC-ben?! -
#51401 Nekem úgy néz ki megoldódott a probléma. Bevált ez a 10.1 beta.
Köszi a segítséget -
#51400 sajna nincs pip funkció, ahogy az enyémen sincs (2333HD) pedig énis gondoltam már rá :) -
#51399 Érdemes esetleg megnézni az OS eseménynaplóját, hogy mit is log-ol bele, amikor így elszáll a rendszer.
Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Felügyeleti eszközök -
#51398 Ja és nekem is windows 7 ultimate van. -
#51397 Nálam is ugyanez a probléma, vagyis majdnem ugyanez. Kifagy a cod6 pár perc játék után, de úgy, hogy nem lesz csikozódás, csak leáll a képet mutatja amit utoljára behozott. Azóta van ez, hogy feltettem a 9.12-es drivert. (Nekem Radeon 4850 van) Most teszem fel a 10.1 bétát, kiderül azzal megy-e. -
#51396 A COD6-ot már asszem ideje lenne Nekem is megnézni, hogy milyen is, de soha nem jutok el még odáig sem, hogy letöltsem. :D
De van hozzá 2db javítás is nem?! Azok is fent vannak?! -
#51395 Leszedted a Béta 10.1-es Cata-kat is?!
Registry és HDD karbantartáshoz Én ezt a kettő progit használom, amiket itt találsz. link Töltsd le a Free verziókat.
Milyen verzió a Seven-ed?! Szűz RTM verzió-e, vagy vki által módosított több az egyben csomag?!
Én már írtam, hogy a helyedben:
1.) feldobnám újra a szűz Seven-t;
2.) Windows Update frissítések (bár ezt az első körben ki is lehetne hagyni, nem vmelyik frissítés kavar-e be);
3.) felinstallálni az alaplapi chipset driver-t;
4.) ATI Catalyst pl. 10.1-es Béta RC2-es;
5.) DX 2009.08. havi
Ennyi kellhet egy game futtatáshoz. Minden más csak "sallang". Ha már ennyivel is fagy, akkor az már valóban gyanús. De ekkor sem biztos, hogy VGA vas hiba. Lehet, hogy más instabil a gépedben.
Ill., ami még eszembe jutott, hogy próbaképp kb. ugyanennyivel feldobni egy nem kókányolt Vista-t. X86 vagy X64-est, attól függően, hogy melyiket használod.
Szerintem holnap érkeznie illene a végleges 10.1-es Cata-nak is. -
#51394 Úgy látom sikere volt itt is. :)
Én többször megnéztem. Az nagyon tetszik, amikor álmában elmosolyogja Magát is kisbaba. :D -
Brian13 #51393 Nah a változatosság kedvéért, megnéztem többféle illesztőprogit, az AMD oldaláról is leszedtem, a Gigabyte oldaláról is a szériához valót, és még mindig jelentkezik a problém... Kaptam egy linket a registry cleanerről oda be se enged a NOD, úgyhogy az storno, az órajeleket is megnéztzem stimmel minden a gyárival, de még mindig lefagy (WoW, COD 6) és nem találtam eddig megoldást vagy bármi javaslatot Win7-re!
Ha van tovább ötlet azt várom mert kezd idegesítő lenni a lefagyás :( -
#51392 Nagyon felröhögtem. A szomszéd helyiségből a hölgyek furcsállhatták, ezért elmondtam, mit láttam/tok: sikere volt :))