90029
  • Solt
    Nekem a 10.2 van fent, az is ugrál nálam, úgy ahogy leírtad... Nekem tuti minden stabil, és a vinyom is rendben van, gyors is...

Szóval, ph-n olvastam, hogy a HD48xx szériához a 9.9, és a 9.12hotfix drivert ajánlják a leginkább... én felrakom a 9.9, te rakd a 9.12 hotfixet, és tegyünk egy próbát... ;)
  • Italo4ever
    ez
  • Solt
    Milyen vga-d van?
  • IMYke2.0.0.0
    Hiába újak, attól még hibázhatnak. Értsd a feltételes módot! [smiley]
    A 2 hét alatt az OS is bekaphatott valamit, és a rossz codec/hardver/OS számtalan variációval eredményezhet olyat, amit nem csak játék alatt tapasztalsz...
    Én kezdeném az alapoktól.

A RAM-okat egyenként tesztelném.
    Kivenném a régi HDD-t, majd az újat.
    Végső esetben teljesen újratelepíteném az operációs rendszert, csak az alaplapi, VGA-driverrel és a DirectX-szel, a megszokott codec és/vagy lejátszómmal, és tesztelném.

S ha végképp nem derült fény a hibára, akkor elvinném nálam sokkal gyakorlottabb emberkékhez, vagy szervizbe.

• Italo4ever
    A HDD? Mondjuk az amit nem csereltem meg le, de az OS 2 hetes rajta, a ramok ocz reaper 2 hete vettem(1066-ban mennek)...
  • Skynet
    Lol,az a reális hogy egy puska a kezdeben inog mint a barom/mélylevegőt veszel és akkor atomstabil // anélkül hogy a távcsőbe néznél felrántod a szemedelé és lősz--> ha van vki a kép közepén az meghal...?? :D

Egyébként mozog Arma-ban pont amennyit kell,nem úgy mint egy részeg iditóa kezében..
  • IMYke2.0.0.0
    A gépeddel van gond - konkrétan, nekem először a HDD jutott eszembe [nem ártana neki egy töredezettség mentesítés, vagy egy S.M.A.R.T. bekapcsolás, és/vagy egy teljes formázásos [nem gyors formázás] újratelepítés].
    Emellett, okozhatja még a RAM hibázása is, de szimplán az öreg OS is.
  • Italo4ever
    [i]Lehet, hogy mar volt errol szo, ha igen akkor bocs.
    Szoval a furmark-ban a "fank" kb 2 masodpercenkent, talan egy tizedmasodpercre meg akad, de ettol fuggetlenul folyamatos, olvastam mar, hogy ezt tobben is tapasztaltak, sot olyat is olvastam, hogy ez ilyen.
    Engem sem zavar(na), de ezt jo megfigyelessel pl az ME2-ben is eszrevettem, pl amikor forgattam Shepard-ot pancelcserenel, de ezutan mar a jatekban is feltunt ez az akadas, bar kell figyelni, pl futas kozben a padlot vagy plafont bamulva, es ezt tapasztaltam 3Dmark-ban is.[i/]

Hali! nem tudtok erre valami erdemleges magyarazatot adni, mert nagyon idegesito. Tegnap felraktam a 10.2-est, de azzal is ugyanaz az gond, mondjuk a hulye win-t sem ertem, mert idaig 7.6-ot adott a kartyara, most meg 6.0, bar 3dmark-ban a pontszam magasabb lett egy picivel, szoval ez a win hulyesege lehet, de egyebkent a kepernyokimelo modban a 3D szovegnel is eszreveto ez a pillantasyi megakadas, szoval nem ertem, mert ahhoz aztan nem kell sok ero. :s

Elore is koszi.
  • Solt
    Nem akarok ArmA2 offot... :) OFP2 és ArmA2 össze sem hasonlítható... előbbi arcade, utóbbi alapjáték úton van a szimuláció felé... vannak hibái, de az alap tulajdonsági páratlanok... csak egy példa, aztán részemről tényleg befejeztem...

ArmA, és ArmA2-ben is lehet a csillagok állása (!!!) alapján tájékozódni! :) Szóval nemhogy, nyilak irányítanak merre menj, de bizony vannak olyan küldetések hozzá, ahol még iránytűd sincs! :D

Nekem volt szerencsém olyan küldetéshez, ahol a rádió kommunikáció csak fire team-n belül volt... a többi egységgel fényjelekkel lehetett kommunikálni... kiugrottál egy gépből, volt egy térképed, egy leírásod mi lenne a teendő, oszt találj oda, és old meg! :D

Nekem ez a kihívás, én ezt szeretem... iszonyú adrenalin szintet tud az a tudat dobni, hogy nem hibázhatsz... ha ilyen körülmények közt sikerül valami, az elképesztő nagy élmény... :)))
  • Gideon Wieth
    Hát nem tudom, én kipróbáltam az ARMA2-őt, sok problémám nem volt vele, viszont ebben a kategóriában nekem az operation flashpoint 2 jobban tetszett. Ha már grafika, bár nem rossz az Arma 2őé sem az OF-é nekem jobban tetszett, illetve az utóbbi játékmenete is számomra izgalmasabb volt egy kicsit. Meg az ilyen apróságok voltak számomra... öhm... furcsák, hogy pl armaban ha valakit arrébb cipelsz és nem a válladon teszed, akkor rajta lépkedsz a fején, illetve számomra az irányítás nem tetszett még annyira. Ha pl ezeket meg a bugokat kijavítanák mondjuk a harmadik részre, na akkor azt mondom, hogy reális egy lenne egy kasszasikerre az ARMA. Meg persze ha szimuláció, akkor rendesen meg kéne tanítani az embert, hogy mit hogyan csináljon. :)
  • Solt
    Elmondtam a véleményem, ennyi... nekem ezek a játékok a felsorolt dolgaik miatt kapásból szarok. Hogy ezen belül híg fos, vagy egy picit összeálló szar, az már részlet kérdés...

Az, hogy tömegeket mozgat... háááát... most mondjam azt, hogy ez a tömeget jellemzi? :))) Nem mondom... mindenki úgy szórakozik, ahogy tetszik neki, de ettől még véleménye lehet neki is, meg nekem is... akármilyen...
  • MerlinW
    Tudom hogy most van a hájp, de BFBC2 hogy mutathatott volna fel bármit is, ha még csak most jelent meg? Egyébként tetszik nem tetszik, COD, BF mind csak egy árkád lövölde. ARMA pedig szimulátor. Gondolom te már pont kiestél a katonásdiból, ha besoroztak volna másképp beszélnél most:)
  • DJ RX7
    pont, hogy fordítva van a fegyvereknél. ott van pl a mesterlövés, mikor a távcsőbe nézel akkor egyáltalán nem mozog semerre sem, ellenben a cod6-ban.
  • Skynet
    Köszi nemkell bemutatni az Arma2-t mivel tolom/toltam.
    A grafikáról nem szóltam semmit.
    De ettől még Bf Bc2 jóval nagyobb tömeget mozgat meg,mivel egyszerübb,ennyi.
    De sokkal kevésbé lehúzandó mint egy COD ahol ugribugrizva lehet halálpontosan lövöldözni anélkül hogy a fegyver elhúzna,és az ilyen mémafutás meg 5méteres késelés tartozik a skill kategóriába.
    Nem tetszik,ne játsz vele,ne nézd..Másnak az Arma2 egy rakás szar,mert mindig hemzseg a bugoktól és igenszarul optimalizált,qrvalassú a játékmenet,stb...Még sem olt be feleslegesen egy ARMA2-t mert az felmutatott vmit,akárcsak a BFBC2.
  • Solt
    Te írod, hogy átmenet arcade és szimuláció közt... arra biztos jó... :)

Nekem az ArmA2 sem szimulátor igazából... ( ArmA2 + ACE2 már döfi... ) de ezek... ne is haragudj! :) Senkit nem akarok megbántani, de ez a lőnek rám és fogy az életerőm, majd valami bigyótól megint felmegy... ez nekem vicc kategória... mint ahogy a cső pályák is, ahol a szádba rágják merre menj... az ajtó előtt senki, majd belépsz a küszöbön, és eláraszt a scriptelt ostoba AI... tudnám még szapulni, de tényleg senki kedvencét nem akarom degradálni... mindenki azzal tölti az idejét, ami kielégíti...

Az ArmA2-t ezekkel grafikailag nem lehet összehasonlítani... tény, hogy ezek szebbek... viszont ennek a relatív szépségnek számomra iszonyú ára van... inkább nézzen úgy ki mint az ArmA2, mintsem ilyen ... legyen!

Mellesleg az ArmA2 szerintem nem csúnya... és igaz, hogy komoly géppel, de teljesen jó grafikája van a lehetőségekhez képest... és ugye van valamicske fizika... ez azért nem mindegy... :)

ArmA2 jellemzők
    Pár ACE2 finomság... akit érdekel nézze végig az összes features videót... :)

Szóval számomra ez a legjobb fps... az alap játék egy jó kiindulási alap, ACE2-vel meg egy jó kis szimulátor, pár bosszantó, apró hibával...

Számomra a szimulátorozás arról szól, hogy következmény nélkül kipróbálhassak olyan dolgokat, amikre a valóságban nem lenne lehetőségem, illetve nem lennék képes rá... nekem ez a játék élmény... ez a pc világ... és ezért várom azt, hogy a lehetőségekhez képest, maximálisan szimulálja a valóságot...

Ui.:

Hidd el, nem fognak 4km-ről lelőni... sokszor pár száz méterről sem találnak el, mert van normális ballisztika, fegyver visszarúgás, stb... ide taktika kell, előre tervezés, az ellenség erejének felmérése, és a körülményekhez való alkalmazkodás... ez benne a szép... lassabb a játékmenet, több türelem és ügyesség kell hozzá, de, ha itt sikert érsz el, arra elmondhatod, hogy valóban megdolgoztál érte... igaz, ehhez nem elég kevesebb mint 5óra... ;)
  • Skynet
    Fekvés azért nincs benne mert akkor minden hülye csipával feküdne a bokrokban és egy nagy nulla lenne a játék. És láss csodát,még ígyis tele van a game csipával...Ha fekvés lenne egy nagy nulla lenne a game.
  • MerlinW
    Egyszerű. Fiziksz fizikára való. Havok és társai pedig jó fizikára:D
    Fiziksz összerakja a képletet, Havok ki is számolja:D
  • BIZ0906
    Szerintem egy gány szar és kész. Az a ribancos kúrvás futás csúnya fegyók sok bug jah és a tökéletes fekvés mod amit persze a való világban nem lehet. Majdnem tökéletes realitás mert az ember csak gugólni tud a hárobúban mi? Van még mit fejlődni.
  • arty
    egen :D

de legjobb fizikáju játékokban soha nem pisix dolgozik. ez miért van? ;)
  • MR ME
    nem lopták el, tirexi írta is magon h azért lehetett volna ide vmi kis pisix mert akkor sokkal szebb lett volna
  • Skynet
    Tessék kb ilyen a ILYEN a Bc Bf2.

Mw2 kb ugyan ez, csak vedd ki belőle a rombolható terepet ami itt igen nagyod dob a hangulaton,és vedd ki belőle a fegyverek reális hatását (vagyis míg itt tyuffogtatva lőttem hogy eltaláljak valaki,addig MW2-ben a legtöbb fegyvernél csak nyomod a gombot és darál,nem húz el a fegyver+nics ballisztikája a kilőtt skulóknak mw2ben).

Hogy szar? Dehogy szar,csak a cod fanatikusok oltják feleslegesen mert bizony agyon bünteti a Cod6-ot.:)

Solt: Tény nem egy Arma,de nagyobb közönséget vonz,nagyobb élmény mint az ha megyek 2 lépést és 4km-ről ellőnek 1 skulóval. Cod6-ot milyen érzés nézni Arma után ha ez fájdalmas?:)
    Ez a game a tökéletes átmenet a szimuláció és az arcade között.
  • MerlinW
    Ennyit a fizikszről, és ennyit a 3-4 éves Ati VGA-król:)
  • arty
    ez ... ez ... ilyet csak fizixel lehet!

meg a bfbc2 rombolását is! rohatt ea/dice, ellopták az nv teknologiályát!!!!444
  • RETROB0Y
    EZT ol tudom leszedni?
  • Dobronski
    Nem kicsit állat!
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem egyszerűbb ha attben veszed le a FANt, nekem is úgy van 2Dben.
  • Solten
    Hi, igen, a marciusi driver...
  • Solten
    Egeszseges, de szvsz hutes nelkul el fog pusztulni ido mulva (hiaba "idle").
  • KranaZoli #53545
    "MW2-höz képest stalker"

:D

Ez nem túl biztató az MW2-re nézve. :) Köszi!
  • Blum
    #53539? (mennék már lefeküdni :] )
  • [HUN]FaTaL
    Igen, a HD szériásokhoz.
  • simonl #53542
    Sziasztok,

Igaz a hír, miszerint a közel jövőben olyan catalyst -ok jelennek meg amelyek már egyaránt jók a mobility és az asztali VGA -hoz is?

Köszönöm a jobban tájékozottak válaszát....
  • Dobronski
    Mindkettő van tudtommal. Eddig Single-ztem. (még ki se jött a játék)
  • tugyiti
    Arma-hoz képest ez arcade,MW2-höz képest stalker ,a játékról meg csak annyit hogy a hangokra kivertem 5x ,végre havok csinált egy normális release-t amivel m95 se leányálom 2Km-en ,a mostani szinvonalat figyelembe véve ami megy évek óta kb. 2 évente van 1 játék amire azt mondom megéri pénzt kiadni mert megérdemli a developer team, na ez olyan.
  • Blum
    Eddig együtt tudtam élni az VGA-m igencsak nagy,süvítő hangjával,még alvás közben is,de tegnap éjszaka betelt a pohár és éjjel kettőkor kibütyköltem a VGA-t a gépből és a venti vezetékét lehúztam. Most így nincs hűtés,46-48 C° között ingadozik. Nem játszok nagyon,csak idegesített,mert elég sokat megy a gép a feltöltés miatt. Egészséges ez az érték vagy inkább ruházzak be egy füldugóra? :D
  • MerlinW
    A videó alapján igen hangulatos. Lehet még én is kipróbálom valamikor.. (nálam ez nagy szó, mert rühellem a háborús játékokat:))
  • KranaZoli #53537
    Még a MW2 is kimaradt Nekem. Ahhoz képest ez milyen?! Többen írtátok erre a game-re, hogy szar. Egyelőre Nekem tetszik. Nincs különösebb kifogásom ellene. :D
  • KranaZoli #53536
    GamerOnline és Tirexi külön fogalom. De Nála érdemes figyelembe venni, hogy HD5870-essel megy a game és állítólag DX11 alatt.

Nem is tudtam, hogy ez is DX11-es game. Sajnos mostanában nincs időm játékra, de beszerzem ezt is. :)
  • Solt
    Ok, csak armás szemmel ezt fájdalom nézni... :D
  • kifli
    öööö duble post de guru hunvan? :D
    Megvan már neki az 5770 cf? :)