90029
  • IMYke2.0.0.0
    Én bizonytalan vagyok, hogy LCDTV-t vagy monitort vegyek. Így, inkább gyűjtök másra :)
  • Gibor
    Nekemis 17"-es CRT m van :) jelenleg nincs lóvém még venni ujjat, ööö hazudtam, inkább nem akarok, másra kell jelenleg.
    BFről: énis a 2. map után mondtam hogy elég... főleg a végén a helikopter, hát az már tényleg kész röhej...
  • strebacom
    Li igazad volt a BFBC2-t próbáltam, tényleg gyorsabb dx11-ben, kb 10-15 fps-el....ami nem kevés...
  • sith7
    Azt nézi ...
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt egy másik topikba írtam:

"[...]
    A játékról:
    ========
    Az egy dolog, hogy a növényzet távolról jól mutat, de amikor az engedélyezett 1x AA és 16x AF mellett is - közelről - olyan, mint a megszáradt hányás... no comment...
    A scriptelt jelenetek hangulatossá teszik, de egyúttal mérgesítenek is... mintha egy Star Wars filmet néznék, de ahhoz, hogy Luke rárontson "az apád vagyok" Vaderre, nekem kell megnyomnom egy gombot a Fényszablya elővételére...
    S akkor nem említettem még a bolhaboka nagyságú feliratozást... [17"-es CRT, 1024*768]

Első 2 pálya után hagytam abba, mert "Modern Warfare"-szindrómás undorom támadt.
    Talán, még adok neki esélyt, később."

Megjegyzés: a monitorról tudjátok, hogy miért ilyen ósdi.
  • Gibor
    Nekem Seven van, de csak azért mert újjab és mindenki állítása szerint gyorsabb, kipróbáltam bevált nálam, de viszont hiába van ilyen gépem, a mostani játékok nem fognak meg, legújjab próbám a Battlefield BC2 volt, de az agyon scriptelt lehetetlenség miatt leis töröltem, pedig grafikailag tetszett, 2játékkal játszom jelen pillanat, nagyon ritkán call of duty 2 haverokkal, meg gta san andreas multiplayer (samp), ezekkel elvagyok, van társaság és nem unalmas, hiába 2003 és 2005ös játékok...
  • MerlinW
    Driver és a Mobility Radeon-t nézd ne a sima Radeon-t.
  • sith7
    "mert csak 4300 - at talált... "
    Az amd oldalon ...
  • sith7
    Sziasztok

Eg ismerősöm vett egy laptopot, amiben HD 4200 - es kártya van, és olyan gondja van, hogy netezés közben a reklámok, meg ilyen mindenféle animációk, vibrálnak

Böngészőt váltson, vagy driver - t frissitsen ?
    Ha utóbbi, akkor honnan, mert csak 4300 - at talált...
  • MR ME
    nem vagy ember
  • IMYke2.0.0.0
    Én sem gizdulok - XP SP3, ezer éve -, és nem szívatom magam Windows Seven-nel, még ha mások azt tartanák egészséges eljárásnak.
    Így, nem izgat a DX 10.1, és a DX 11 feature lista, vagy az effektek megléte, hiánya egy-egy játék esetében... engem maga a játék érdekel.
    Ha szar, műanyag, agyatlan, ízléstelenül rövid, és semmi újdonság, fantázia, késztetés benne, akkor lehet bármennyi élsimítás, tesszeláció, blur és HDR, shader és más egyéb szemkápráztató grafikai elem benne, megy a próba verzió a kukába, és soha a büdös életben nem veszem meg a lemezét, porfogónak se!
    Példa: Batman AA.

• Sir Quno Jedi
    nekem 5870-enem van mégis dx9-ben tolom, mert nem szeretni win7
  • MerlinW
    Mondjuk a DX verzió engem is hidegen hagy.
  • MR ME
    de az dx11-es, és annak még semmi értelme!
  • MR ME
    ezt most megaszontad
    nem vagyok fps buzi, csak mondjuk ha vmi 20 fps-el megy, akkor bizony elég nehéz játszani...persze nemtudom te milyen felbontáson játszol, de ügye lényeg a dx11
  • grebber
    Ez off ez az utolsó és befejeztem:Válság előtt vettem (93ft-ért) és most 15 ft meg ilyenek szal papíron minuszba vagyok úgy ha a fermi 14,7db fermi árával szóval nem rózsás a helyzet :(
  • MerlinW
    Áhh, válságban nem szabad tőzsdézni... Elején el kellett volna adni a részvényeket. Volt pár OTP részvényem, majdnem 10x-es áron passzoltam el ~2 éve, vettem belőle szép óótót:) A tőzsde összetett; figyelem, önfegyelem, türelem, piacismeret, szerencse és ész"játék":)
  • grebber
    Én fizetem amióta melózok nem vág földhöz az a havi 10 ezer amig nincs saját lakásom nem kell annyit "elbaszni" sok zseton megmarad.Bár a tözsde végett lehet elbukom az egész 5 évben megkeresett pénzem ahogy kinéz a helyzet :(
  • MerlinW
    +8GB? Tirexit überelni nem fogsz holmi 12GB RAM-mal:) Komolyan, minek?:) Cégnél Maya-znak a kollegák, 6GB-al, és bőven elég nekik, pedig nem Happy Tree Friends-et animálnak:)
  • MerlinW
    Madj fog, ha te fizeted a villanyszámlát:) Novemberben itthon dolgoztam, egész hónapban ment a masina napi ~15 órát, hónap végén pedig kaptam a 24ezres villanyszámlát. Gép is sokat eszik és a villany is drága. Gondolom a szüleidnek sem a legyek hordják össze:)
  • grebber
    Fogyasztás az soha nem érdekelt.Bár ahogy felhuzták anno a 70-es években ezt a tömbházat amiben lakunk vagy mikor olyan az áram ellátás hogy kb a mostani gépem is már sok neki sokszor lebassza a kismegszakítót.Sajna elég gyér a rendszer itt :(
    Fermit 620wattos normális táppal kb be sem merném kapcsolni felrobbanna itt minden!
  • kifli
    én eleve arról beszéltem hogy tesztelláció nélkül (mindenki ezt hájpolja szerintem fölöslegesen) gyorsabban ment a játék, és van élsimítás, plusz jobb árnyékok. Én dirt 2-ben is kinyomtam tesztellációt, és jobban ment a játék mint dx9-ben.
  • Klemice
    én gépre max annyit költök egy egy egyterrás vinyót veszek
    no meg + 8 giga ramot
  • MerlinW
    80-ért már tiptop kártyákat lehet venni. 5850 bivaly kártya (én erre nevezek be valamikor a közeljövőben), 5870 pedig szerintem simán lemegy 80-ra nyárig. 8800-nál minkettő 2-3x erősebb, és fele annyit fogyaszt:)
  • grebber
    anno amikor kijött a 8800GT vártam :D és 2 éve amikor megvettem 58 k-ért azt is sokallottam de ahogy nézem nagyon de nagyon megérte!
  • MerlinW
    Erre voltam kíváncsi. Nálam 60 körül van VGA esetében.
  • grebber
    Klemice: Már leírtam ebben az évben felesleges Dx11-es VGA nekem még!Főleg nem egy olyan fos mint a Fermi ami teljesítményéhez mértem mocskos mod drága lesz!

MerlinW: Lélektani határ nem tudom ha lesz értelmes VGA aminek látom értelmét akkor megveszem.De 80k fölé nem megyek semmi esetben sem!
  • MerlinW
  • Klemice
    fermi, akármennyibe is kerül :D
  • MerlinW
    Mekkora összeg a lelki határod VGA esetében?
  • strebacom
    Ja az AVP-t kb. 40óra altt toltam végig, mert mindenhol a dx11-et kerestem, meg a tesztelllllációt, néha mintha simább lett vóna 1-2rece,ekkor nagyon örültem hogy húúú dx11....
    Grebbernek igaza van...
    dx11 pfff
  • grebber
    Lehet te fps buzi vagy de szerencsére sokan nem te vagyunk.Én magasról leszarom ha valami csak 30 fps-el fut nem kell nekem 999.

kifli: Aliennél tesszaláció kb dísz sötétbe lószart se látsz belőle még gifbe is szinte alig látni, Dirt 2 na arra kár szót fecsérelni.
  • kifli
    én dx9 és dx11 közt észreveszem a külömbséget, főleg azt hogyha nincs tesztelláció bekapcsolva akkor gyorsabb (avp plusz itt még van élsimi meg árnyék is szebb, dir2, bfbc2)
  • Dobronski
  • Klemice
    dx12-re vagyok már kíváncsi
  • MR ME
    dx11 dx11 dx11, te mindig csak ezt hajtogatod? az már nem érdekel h az új kártyák sebességben mennyire basszák oda a régi sorozat tagjait? csak dx11, hát igen, mert aztán csak az a fontos :D
  • grebber
    Elhiheted hogy majd fogok ha látom az értelmét!
    Arról nem én tehetek hogy minden napra jut egy dx11-es ati bejelentés meg most jön dx11-es nv is de a játékokban valahogy nem látom azt hogy miért is kéne nekem ez a dx11-es VGA most.
    Amik vannak most dx11-es gamek nevetségesek,de ezt már mondtam!
    Majd ha lesz olyan game amire aztmondom hogy aztakurva mert látom hogy dx11-nek télleg van értelme ott hogy látom is a különbséget na akkor majd váltok! Szal 2010-ben nem hiszem!
  • MR ME
    nem is gondoltuk h veszel bármit is
  • grebber
    Ezt már figyeltem jóféle ,de csesznek vele tesztelni azt a GTA 4 modot mertha menne vele fullosan frankón akkor még várok hogy csökkenjen ára és olyan 2 év múlva amikor megvenném addigra jön más és arra várok.
    Szóval I'am waiting.... amig normális cuccost nem látok amire érdemes váltani és nekem nem drága!
  • MR ME