90029
-
#54133 looool :D -
#54132 Nem állítottam ilyesmit. Sőt, annak idején én (is!) linkelgettem a PH cikkeket a 2 vs. 4 magokról...
Arra akartam újfent utalni, hogy nem elég a szintetikus és mesterséges körülmények között lefuttatott [sokszor marketing] tesztekre alapozni, hanem a hétköznapi felhasználó fejével is gondolkozni kell akkor, amikor kérdésre válaszolunk.
Nem hiszem, hogy az elvetemült játékos társaink Unigine és 3D Vantage tesztekkel múlatnák az idejüket...
-
#54131 bazmeg :DDD
nem megy ez nagyon nem megy :D -
#54130 Kettő között mi a különbség, nekem az első van fent...
ATI Catalyst™ 10.2 Suite for Windows 7 (64 bit)71Mb
ATI Catalyst™ 10.2 Components for Windows 7 (64 bit)48MB
? -
#54129 Hagyjuk, akkor nem hajtja ki. A PH is biztos hülye. :))))))))))))))) -
#54128 Még egyszer olvasd el kérlek:
"Játékra: a 4 mag sokszor semmit sem jelent [GTA4, Crysis nem mérvadó], máskor pedig csak a CPU számol [szaros konzolportok], a VGA mintha ott sem lenne [előbbi játékok közül a GTA4 pl.], és legtöbbször más befolyásoló tényező merül fel - OS, és monitor."
-
#54127 Radeon bizony ott van a profi gépekben is, és nem mellesleg, nem feltétlenül a High Tech cégek fejével kell gondolkodjunk, hiszen sokszor költséghatékonyabban [még ha icurka-picurkát "lassabban" is dolgozik] lehet ki lehet hozni egy renderparkot... és most nem a Youtube-on is szemmel látható nVidia-reklám-szagú promo videóra utalok, amiben egy nyurga emberke áradozik a 6 kártyás farmgépről.
-
#54126 - Tesztesés
- Ezekhez nem Radeon való ne keverjük már ide
- 2 mag 3ghz-n kihajtja => 4 mag is -
#54125 10.3-as mikor jön? Hát ha ott lesz valami változás.... -
#54124 A Win7 nagyon gyerekcipőben jár még [miközben meghajlok azon vélemények előtt, hogy magasan veri az összes elődjét]. Ettől függetlenül, bizonyos, hogy a Catalyst a hunyó.
-
#54123 Ezt azért érdemes átgondolni: attól függ hogy tesztelésre használjuk a konfigot, vagy munkára vagy elsősorban játékra.
* Tesztelésre: nem hajtja ki - mert valami mindig határt jelent
* Munkára: AutoCAD, ArchiCAD, 3DSM, Maya, Renderman - kevés
* Játékra: a 4 mag sokszor semmit sem jelent [GTA4, Crysis nem mérvadó], máskor pedig csak a CPU számol [szaros konzolportok], a VGA mintha ott sem lenne [előbbi játékok közül a GTA4 pl.], és legtöbbször más befolyásoló tényező merül fel - OS, és monitor.
-
#54122 3ghz-n kihajt egy 4870et is. -
#54121 Ezt is kitudom próbálni, mert a párom gépében 8400-as proci van, legfeljebb feldobok rá egy Xp-t.
Gondolod, hogy a win7 a hunyó?
Tökmindegy, mert az nvidia kártyák tökéletesen mennek rajta, szóval nehogy már xp-t kelljen használnom, hogy a legújabb kártya normálisan működjön. -
#54120 50 Ft-ért átveszem tőled azt az 5970-est.:)
Fogadjunk, hogy XP és E8400 mellett nem fog akadozni :)))))
-
#54119 Tegnap úgy alakult, hogy sikerült kipróbálás erejéig szereznem egy GTX 285-öt, 295-öt, egy "fos" 8800gts-t, egy még fosabb 5770-et, 5870... kártyákat.
Az eredmény, minden nvidia alatt teljesen folyamatos képfrissítés, azt ati kártyák alatt természetesen ott van az akadozás. A kérdés már csak az, hogy kit kell seggbe b**nom, hogy végre kijavítsanak egy ilyen istenverte hülye hibát a szar szoftverükben?!!!
Szerintem ha nem változik a helyzet, akkor megveszem majd az nvidia új zászlóhajóját, és nem fognak érdekelni, semmilyen teszteredmények, sajnálom, mert az AMD kártyái kibaszottul jók, de így semmit nem érnek, ha idióták próbálnak írni alá szarabbnál szarabb CCC-ket.
Annyit még hozzátennék, hogy lehet, hogy ki lehet fogni olyan konfigot, ami alatt ez nem tapasztalható, de ez akkor sem megoldás, a zsír új hardvereim alatt elvárom, hogy rendesen működjön az 5970-es!
Ez van. :) -
#54118 Véleményem szerint egy 4830-ast, 3.0 GHz-re feltuningolva.
A 4 mag ugyanis alaphelyzetben 2,33 GHz-en dolgozik, és nem jelent előnyt.
-
Apocalipto #54117 Q8200 mit tud kihajtani? -
#54116 Még egy 4850-est sem.
-
Blum #54115 Nem. -
at16 #54114 egy AMD Athlon X2 6000+ proci ki tudna hajtani egy 4890-et? -
#54113 másodikra -
#54112 Másidikra is -
#54111 épp most próbáltam az avp-t tesszelációval és az igazat megvallva aki azt mondja, hogy csúnya, hát akkor annak nem tudom mi a szép...
ráadásul még jol is fut, pedig csak egy E8400 @3.6 ghz van mellé, de tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
marines kampány meg eléggé fosatós is első ránézésre. -
#54110 Gyorsabb feltéve, ha kikapcsolod a leglátványosabb funkcióját, a tesszelációt:) Ha be van kapcsolva lassabb, mint a DX9:) -
#54109 Ha ennyire mind1 neked akkor inkább 5850,mivel lehet tojsz a dx10-11re de az új játékokban dx11 alatt gyorsabb a game.:) -
at16 #54108 sziasztok!
HD 4890 VaporX OC 1gb GDDR5. ezt a kártyát néztem ki magamnak.
szerintetek jó választás?
vagy inkább 5850?
csak a gond az hogy nagy ívben tojok a dx 11-re meg a 10-re is. -
#54107 Miért?! Benézett ide, vagy mi?!
Mi sül meg?! -
#54106 tirexit átköltöztettük gumiba saját szobába :)
De azóta kijött egy olyan driver, ami miatt megsűlhetnek nv kártyák XD -
#54105 445 hsz óta nem tudtam benézni. :D
Tirexi-t leszámítva mi történt?!
-
#54104 magára az introra gondoltam, mflex-nek gpu gyorsított flash van, aztmondta hogy azt terheli. De olvassatok vissza tegnap volt beszélve. Azt írta hogy operával be van lassulva ff-hez képest. És a gpu-t használja. Amúgy engen nemnagyon érdekel csak nézd meg mire válaszoltam. -
#54103 Imádkozzunk együtt egy jobb catalistért!
#54091 ha 470 1280Mb-os akkor a 480 lesz a 1,5Gb-s
dobozterv az nagyon fantáziadús, csak nem úgy néz ki mint egy ??csúcskártya?? kistestvére.
-
#54102 Akkor egy kicsit off, ha már kérdezted.
Ez a szám, kimondottan a videóhoz készült, teljes verziója nincsen, a flash intró pedig az "egon és dönci" című magyar animációs filmből lett(ek) ollózva. (engedéllyel természetesen)
:) -
Gibor #54101 Újabb Fail -
#54100 Mindegyikkel akad kicsit, nekem Operával nem akad jobban mint FFel vagy IEvel ugyanazon a gépen (több gépen is próbáltam), vedd kisebbre az ablakot, a flash gpu gyorsítás nékül nem erre való.
Amúgy ez ernestonak melyik száma? -
Dobronski #54099 Pfff... szánalmas. Ezt neked nvidia: -
Dobronski #54098 Nekem nem. -
#54097 High Definition Ambient Occlusion (HDAO), azaz a textúraalapú árnyékolási eljárás amely az Ambient Occlusionhoz képest szebb képet és jobb grafikus teljesítményt ígér.
Ja és a HBAO az nVidia megoldása míg a HDAO-t az ATi találta ki (mostani 5xxx szériával mutatta be) -
#54096 HDAO
-
Blum #54095 OMG,most nézem :DDD FAIL -
#54094 O bazzeg...