90029
  • Blum
    Solten bácsi,mehet a páciensnek a topik ban úgyérzem...! :)
  • uhnet
    KOCKA ÁLLAT BUZIK!!!!!!!!!!! SOLTEN EGY NYOMORÉK ÁLLAT
  • Dobronski
    omg ez kész...
  • Solten
    Na, megint ki kell tennem innen egy troll-t... Nem ertem ezeket. Probalnak hasznossa tenni magukat ahelyett hogy mas elol szivjak feleslegesen az oxigent.
  • MR ME
    higgadj már le mert szánalmas amit művelsz
  • Blum
    Szánalmas vagy :D
  • uhnet
    nem hisztizek csak szánalom hogy magatokat nevezitek nagy pronak:)
    amikor neked is NULLA A TUDÁSOD NULLA TE BALFASZ GECI ÁLLAT
  • Solten
    Jo akkor a segitseg topikban hisztizd ki magad. Vagy a gumiszobaban :)
  • uhnet
    hálátlan igen mivel itt elvileg mindenki olyan nagy pro a szakmában azt senki lószart se tud semmiben segiteni
  • Solten
    Valami hálátlan alreg... :)
  • Blum
    :)
    Ha majd a procidat tuningoltad,akkor ülj neki a nyelvtannak is. :)
  • uhnet
    tényleg buta vagyok hogy hozzád fordultam
    te meg nagyon amatör nem is értem mér ien lámához fordultam segítségért:(
  • Blum
    Istenemdebutavagy.
  • uhnet
    de én nem olvasgatni akarok hanem MEGOLDÁST! hiába küldesz ezer linket attól még nem lesz jobb.....
  • Blum
    A pontos megoldás nem biztos hogy ottvan,de magadféle kezdőknek lehet,hogy nem ártana végigolvasni.
  • uhnet
    lol ha ott van a megoldás azon a honlapon adok neked 100k-t....
  • Blum
    Nem mellesleg felhívnám a figyelmedet arra,hogy az alaplap dobozában nem csak az a nagy színes lapos négyzet szokott ám lenni. Akad benne papír is,telis-tele betűkkel....
  • Blum
    Próbáljon meg bárki távolról neten keresztül látatlanban egy olyan alaplapban turkálni,amelyet abszolút nem ismer és még nem is látott olyan gyártó BIOS-át (esetemben:ASUS)
    Ha MSI-d lenne,akkor tudnék segíteni.
    Linkelek tomshardware-ről olvasni valót (Angol nyelven),erre lefikázzuk,merthogy az 1 szar oldal és szart sem ér.
    Alapvető dolgok vannak leírva (főként) CPU tuninggal kapcsolatban de lustakecy vagy és ba**od végigolvasni.
  • uhnet
    Erröl beszélek:D te rögtön guglihoz küldessz mer fogalmad nincs a témáról nulla a tudásod cpu tuningrol:) (mint nekem)
  • Blum
    Ok cső. :D

nem is tudom ki írt rám,hogy segítsek.

"Jaj,tuningolni kell a VGA-t,mert maxon 50FPS van csak BFBC2-ben." Meg az egyéb orbitális hülyeségeid. HASZNÁLJ GOOGLET KCSG!

STFU THX
  • Klemice
    Te meg amúgy ki vagy?
  • uhnet
    BLUM pls csak akkor irj privit legközelebb ha értessz is hozzá ha ilyen fogalmatlan vagy a témába ne.thx
  • mflex #54151
    Nem is arra gondoltam, hogy fő OS-ként használnám, csak kíváncsi lennék, hogy game alatt, hogyan teljesít, esetlegesen hátha megszűnne az akadás, mondjuk nem fűzök hozzá sok reményt, de hátha a "tiszta" W7 bekavar. HDD-ből van jó pár amely ott rohad a szekrényben, egyébként meg tudod, hogy mac-et használok régóta, de játszani csak windows alatt lehet. :)
  • Klemice
    nembaj a lényeg az hogy a hevön bencsmárkban a fermi elveri az 5870-t :D szánalmas
  • Solten
    Stalker alatt megnezhettek volna egy DX11-teljesitmenyt. Balfek ipon.
  • Blum
    Értem. Mind1,elvagyok én így is. :) (remélem jövőre már lesz errefele is FiberPower)
  • MerlinW
    Dx ide vagy oda, 4890 csúnyán jól teljesít...:)
  • Dobronski
    Just Cause-t játszottam 1920x1080-ban, minden maxon, és néha beszaggatott (új területnél), de semmi komoly. Mindig meglep ez a kártya!
  • grebber
    HD 5830 Ipon teszt!
  • MerlinW
    Ahogy a neve is mondja, opzimalizálja a csomagkezelést:)
  • Blum
    Aha,és ezzel a programmal mit érek? vagy ez miért jó?
  • Zoli007
    Simán. Az XP alapesetben nem használja optimálisan a hálózatot. Keress a neten TCP optimizer nevű kütyüt.
  • IMYke2.0.0.0
    Én nem tenném. A sufnituning OS-ek mindegyike kaki, mert lehet, hogy pont azt az összetevőt, [de leginkább] drivert vette ki belőle a "hozzáértő" emberke, ami neked fontos lenne...
  • mflex #54140
    Ok, kösz az infót, akkor többi lényegtelen. Még azon gondolkoztam, hogy feldobok valami sufni gamer edititon OS-t egy HDD-re, csak kipróbálási szinten, hátha. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Először is: hálás vagyok neked, hogy - általad - megadatott az a nagyszerű érzés, hogy az "5970"-re kereshettem drivert! :)

A Suit: maga a driver csomag. Ez szükséges a VGA átlagos működéséhez.
    A Component: külön letöltheted CSAK a Catalyst driver csomagot és/vagy a Control Centert, preferelva a nyelvet is.
    Az Optional-t [Hydra] akkor ajánlom, ha a VGA-dat 2 monitorral, de nem Eyefinity.vel akarod használni, kiterjesztett módban.

• mflex #54138
    Nem tudjátok, hogy a kettő között mi a különbség, mint új ATI tulaj, nem vagyok még tisztában ezekkel xarságokkal!

:D

Thx
  • Apocalipto
    2,7-en megy, 4850 társaságában. Játékok 1280*1024ben.
  • Blum
    Létezik az,hogy op. rendszer váltástól gyorsul a net??
    Eddig XP volt a gépen azzal jött le a torrent ~8Mb/sec-el felfele pedig ~3.5 Mb/sec-el.
    Feltettem a Win7-et,most jön lefele 10.5Mb/sec-el felfele pedig majd 5Mb/sec-el.

Érdekes.
  • IMYke2.0.0.0
    Így van. Kihajtja, de "más befolyásoló tényező merül fel - OS, és monitor."
    Az én 17" monitoromon egészen másként muzsikál egy 4850-es a 2 magos E8400 és XP és DX9 mellett [+4 GB RAM, F1-es Samsung], mint az egész hóbelevanc egy 22"-es Full HD-n, 1920*1080-ban...
  • [HUN]FaTaL
    Éppen ezért mondtam, hogy kihajtja. Tesztekben sosem hajt ki semmi semmit, mindig van gyorsabb.