90029
-
Blum #54173 Solten bácsi,mehet a páciensnek a topik ban úgyérzem...! :) -
uhnet #54172 KOCKA ÁLLAT BUZIK!!!!!!!!!!! SOLTEN EGY NYOMORÉK ÁLLAT -
Dobronski #54171 omg ez kész... -
#54170 Na, megint ki kell tennem innen egy troll-t... Nem ertem ezeket. Probalnak hasznossa tenni magukat ahelyett hogy mas elol szivjak feleslegesen az oxigent. -
#54169 higgadj már le mert szánalmas amit művelsz -
Blum #54168 Szánalmas vagy :D -
uhnet #54167 nem hisztizek csak szánalom hogy magatokat nevezitek nagy pronak:)
amikor neked is NULLA A TUDÁSOD NULLA TE BALFASZ GECI ÁLLAT -
#54166 Jo akkor a segitseg topikban hisztizd ki magad. Vagy a gumiszobaban :) -
uhnet #54165 hálátlan igen mivel itt elvileg mindenki olyan nagy pro a szakmában azt senki lószart se tud semmiben segiteni -
#54164 Valami hálátlan alreg... :) -
Blum #54163 :)
Ha majd a procidat tuningoltad,akkor ülj neki a nyelvtannak is. :) -
uhnet #54162 tényleg buta vagyok hogy hozzád fordultam
te meg nagyon amatör nem is értem mér ien lámához fordultam segítségért:( -
Blum #54161 Istenemdebutavagy. -
uhnet #54160 de én nem olvasgatni akarok hanem MEGOLDÁST! hiába küldesz ezer linket attól még nem lesz jobb..... -
Blum #54159 A pontos megoldás nem biztos hogy ottvan,de magadféle kezdőknek lehet,hogy nem ártana végigolvasni. -
uhnet #54158 lol ha ott van a megoldás azon a honlapon adok neked 100k-t.... -
Blum #54157 Nem mellesleg felhívnám a figyelmedet arra,hogy az alaplap dobozában nem csak az a nagy színes lapos négyzet szokott ám lenni. Akad benne papír is,telis-tele betűkkel.... -
Blum #54156 Próbáljon meg bárki távolról neten keresztül látatlanban egy olyan alaplapban turkálni,amelyet abszolút nem ismer és még nem is látott olyan gyártó BIOS-át (esetemben:ASUS)
Ha MSI-d lenne,akkor tudnék segíteni.
Linkelek tomshardware-ről olvasni valót (Angol nyelven),erre lefikázzuk,merthogy az 1 szar oldal és szart sem ér.
Alapvető dolgok vannak leírva (főként) CPU tuninggal kapcsolatban de lustakecy vagy és ba**od végigolvasni. -
uhnet #54155 Erröl beszélek:D te rögtön guglihoz küldessz mer fogalmad nincs a témáról nulla a tudásod cpu tuningrol:) (mint nekem) -
Blum #54154 Ok cső. :D
nem is tudom ki írt rám,hogy segítsek.
"Jaj,tuningolni kell a VGA-t,mert maxon 50FPS van csak BFBC2-ben." Meg az egyéb orbitális hülyeségeid. HASZNÁLJ GOOGLET KCSG!
STFU THX -
#54153 Te meg amúgy ki vagy? -
uhnet #54152 BLUM pls csak akkor irj privit legközelebb ha értessz is hozzá ha ilyen fogalmatlan vagy a témába ne.thx -
#54151 Nem is arra gondoltam, hogy fő OS-ként használnám, csak kíváncsi lennék, hogy game alatt, hogyan teljesít, esetlegesen hátha megszűnne az akadás, mondjuk nem fűzök hozzá sok reményt, de hátha a "tiszta" W7 bekavar. HDD-ből van jó pár amely ott rohad a szekrényben, egyébként meg tudod, hogy mac-et használok régóta, de játszani csak windows alatt lehet. :) -
#54150 nembaj a lényeg az hogy a hevön bencsmárkban a fermi elveri az 5870-t :D szánalmas -
#54149 Stalker alatt megnezhettek volna egy DX11-teljesitmenyt. Balfek ipon. -
Blum #54148 Értem. Mind1,elvagyok én így is. :) (remélem jövőre már lesz errefele is FiberPower) -
#54147 Dx ide vagy oda, 4890 csúnyán jól teljesít...:) -
Dobronski #54146 Just Cause-t játszottam 1920x1080-ban, minden maxon, és néha beszaggatott (új területnél), de semmi komoly. Mindig meglep ez a kártya! -
#54145 HD 5830 Ipon teszt! -
#54144 Ahogy a neve is mondja, opzimalizálja a csomagkezelést:) -
Blum #54143 Aha,és ezzel a programmal mit érek? vagy ez miért jó? -
#54142 Simán. Az XP alapesetben nem használja optimálisan a hálózatot. Keress a neten TCP optimizer nevű kütyüt. -
#54141 Én nem tenném. A sufnituning OS-ek mindegyike kaki, mert lehet, hogy pont azt az összetevőt, [de leginkább] drivert vette ki belőle a "hozzáértő" emberke, ami neked fontos lenne...
-
#54140 Ok, kösz az infót, akkor többi lényegtelen. Még azon gondolkoztam, hogy feldobok valami sufni gamer edititon OS-t egy HDD-re, csak kipróbálási szinten, hátha. :) -
#54139 Először is: hálás vagyok neked, hogy - általad - megadatott az a nagyszerű érzés, hogy az "5970"-re kereshettem drivert! :)
A Suit: maga a driver csomag. Ez szükséges a VGA átlagos működéséhez.
A Component: külön letöltheted CSAK a Catalyst driver csomagot és/vagy a Control Centert, preferelva a nyelvet is.
Az Optional-t [Hydra] akkor ajánlom, ha a VGA-dat 2 monitorral, de nem Eyefinity.vel akarod használni, kiterjesztett módban.
-
#54138 Nem tudjátok, hogy a kettő között mi a különbség, mint új ATI tulaj, nem vagyok még tisztában ezekkel xarságokkal!
:D
Thx -
Apocalipto #54137 2,7-en megy, 4850 társaságában. Játékok 1280*1024ben. -
Blum #54136 Létezik az,hogy op. rendszer váltástól gyorsul a net??
Eddig XP volt a gépen azzal jött le a torrent ~8Mb/sec-el felfele pedig ~3.5 Mb/sec-el.
Feltettem a Win7-et,most jön lefele 10.5Mb/sec-el felfele pedig majd 5Mb/sec-el.
Érdekes. -
#54135 Így van. Kihajtja, de "más befolyásoló tényező merül fel - OS, és monitor."
Az én 17" monitoromon egészen másként muzsikál egy 4850-es a 2 magos E8400 és XP és DX9 mellett [+4 GB RAM, F1-es Samsung], mint az egész hóbelevanc egy 22"-es Full HD-n, 1920*1080-ban...
-
#54134 Éppen ezért mondtam, hogy kihajtja. Tesztekben sosem hajt ki semmi semmit, mindig van gyorsabb.