90029
-
#54653 csak a fermire vártak :D -
#54652 Na, a Legitreviews nem tokol...
ATI Brings The Hurt To NVIDIA With CATALYST 10.3
Igeretes... igeretes... -
#54651 -
Newfronter #54650 Máris van egy 10.3a benchmark.
Sajnos nem sok játékot teszteltek le, a nívósabbakat ki is hagyták. -
strebacom #54649 jaja én is....de az biztos hogy ABU85 the best....öö nem hazudik nekünk az biztos...isten a földön... -
#54648 Én arravagyok kiváncsi mennyi a teljesítmény javulás játékoknál. -
strebacom #54647 NewFronter The Best.....
Sorry igazad volt teshow.....
-
strebacom #54646 Baxa meg a csákónak igaza volt.....03.13..szedjétek teszteljétek.....
nagyon szépen köszönöm fronti.... -
strebacom #54645 No leszedem megnézem....
de ha 765 a tel kód akkor a 02.05-s...
hehe -
#54644 Régi játékokban AA? Driverből?:)
Amit próbáltam nem volt AA, csak az ötös sorzaton SSAA de az pl. kinyírja az egészet, egy 5770 képtelen normális tempóra SSAA-val. -
#54643 Szerintem csak a vakok nem használják... -
Newfronter #54642 Március 16. Hol látsz 02.05-öt? -
strebacom #54641 Akkor be is szarok, ha ez lesz....02.05 dátummal akkor mi a faxomat optimalizáltak rajta....
-
Newfronter #54640 MEGJELENT!
10.3a, DE ez lesz a WHQL-es driver is a PH!-s Abu85 szerint.
Zs0lt1: Hehe, kiütöttél. :) -
#54639 hopp bocs a duplaposztért. -
#54638 grat -
#54637 Szevasztok!
Új gazdája vagyok egy Sapphire HD5850-es csodának.
Gyönyörűen, büszkén feszít a gépemben :-) -
strebacom #54636 bakker próbáld már meg a karihoz kapott régi driverrel mit produkál, de a driver-sweepert használd elötte.... -
strebacom #54635 fogadjunk a 10.3 prev-et használod.....nekem a bio2-ben volt hasonló---szerencsére a végén,tettem csak fel ezt a drivert, és akkor jelentkezett a hiba....várjuk a 10.3 origi drivert....
-
#54634 a baj konkrétan az, hogy eddig két játéknál vettem észre grafikai hibát:
1. Stalker Call Of Prypiat: néha egyszer csak óriási táncoló egyszínű lapok nőnek ki a fűből vagy a falból. A játék újraindítása megoldja a problémát.
2. Biosohock 2: Ha az elektromos varázslat aktív, akkor a kezem körül cikázó villámból néha az előbb leírt lapocskák villannak fel. Ezt csak akkor produkálja, ha tükröződő víztócsához érek és ránézek...
lehet driver probléma is, várom a 10.3-al mi lesz... -
#54633 neee hasonlíts ahhoz, kinek a nevét nem mondjuk ki XXXXXXXD -
strebacom #54632 figy...de most mi a baj, azt még nem irtad.....amúgy van a PH-n egy faxi aki meg tudja oldani gariba a karikat, ha nem gyári hütö van rajtuk ott nézzed meg...de miért kell a gariztatás..irjad... -
#54631 akkor, próbálj valahonnan használtan szerezni egy gyári coolert ha gariztatni kellene.
Ha EHHEZ hasonló történt vele, akkor száni vagy :D:D -
#54630 nnna mind1... ha bekrepál akko veszek majd valami dx11-es csodát -
strebacom #54629 akkor ugrott a gari....eléggé szerencsétlen vagy..... -
#54628 köszi, valszeg az lesz belőle, mert igazábol csak tipp kellett hogy mire cseréljek -
#54627 csak hogy a régi hűtő egy kis baleset következtében kaputt XXD
már le volt véve amikor megtörtént a puff :D -
strebacom #54626 Ja én is igy értettem ennek az x2-snek mondhatod....
-
#54625 ha visszapakolod a régit, és nem trancsíroztad szét a csavar fejét, vagy nem sarkaztad le a gpu-t, senki meg nem mondja hogy cserélve volt, a régi karim énis újrapasztáztam párszor, utána hűtő vissza, majd mikor meghalt ment a gari simán. -
#54624 a metroval még nem játszottam.... a Bioshock 2-ben fordul elő pár grafikai hiba néha azért gyanakszom...
hááát egy Accelero Xtreme mindkét oldalt kb 2 centi tulnyúlással nem éppen észrevehetetlen XXXXXXXXXXXD -
strebacom #54623 Azt mondjad má hogyan fut a metro???.....miért csak nem szart be a kari....ha nem látszik a hütö csere akkor nem veszett a gar... -
#54622 srácok szerintetek a karim garijának lőttek azzal, hogy lecseréltem a hűtőt? -
#54621 Coolink GFX Chilla. -
#54620 sziasztok
az a problémám hogy a 4830asom hütője már megint zörög, valoszinüleg csapágyas
egyszer már visszaküldtem, kicserélték gariban de szar megint
mit ajánlotok? :/ -
#54619 Na ez egy ultrakomoly cikk a DirectX-ről
Kötelező olvasmány annak aki kicsit is járatos a dolgokban -
Gibor #54618 ÖÖö hangerőszabályzóba félig megy a cumó hiába húzom fel csontra akkor is csak felénél mászkálgat... -
#54617 Jól bedugtad mind a 6 füledbe?:D -
BIZ0906 #54616 Ez is lényeg! -
Gibor #54615 Uhhh Már kivagyok akadva teljesen, végre haza hoztam a fasza zalman 5.1es fülesem, bedugom, működni működik de halk, nem eszköz hiba, mert eddig házimozin szólt a játék, de viszont nemtudom megérteni miért halk, win7 64bit, ki nemtudná milyen lap aláírásom, egyszerüen minden eggyes csúszkát maxra húztam mindenhol vagy 4-5 helyen biztos, és ha felnyitom a hangerő szabályzót csak félig megy a csík, közbe olyan mélyet kéne nyomnia hogy kiszakad a fülem. -
strebacom #54614 Ez a lényeg wazze....