90029
  • pxxl
    de ezt eddig is tudtuk h a pisix a procival számoltat inkább.
  • arty
    10.3 vs TDU:
    AF továbbra is működik
    AA+HDR továbbra is villog, de már nem annyira, mint a korábbi "új driverekkel"

:(
  • arty
    "A változások hatására a Core 2 Quad Q9400-as processzor a GeForce GTX 275-nél is komolyabb teljesítményre volt képes, ami megmutatja a fizikai motorban rejlő fantasztikus potenciált."

akkor ennyit a GPU-k fizika-gyorsításáról.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kinn élő magyarként, a filmekbeli akcentusok alapján egyet tudok érteni.
    Az ausztrál, és echte british english-től ments meg uram minket :)))
    Pl.: A "Lost" sorozatban:
    - Emilie de Ravin (Claire) = ausztrál
    - Dominic Monaghan (Charlie) = brit
    Ahogy ők beszélnek, szinte fáj.

Ellenben:
    - Michael Emerson (Ben) = brit
    - Matthew Fox (Jack) = US
    - Elizabeth Mitchell (Juliet) = US
    Egyszerűen gyönyörűen beszélnek. Főleg Emerson!
  • w77d
    Szar az gecimód a mai játékoknál is...
  • [HUN]FaTaL
    Én is ezt kérdeztem, de le lettem ugatva, hogy jók azok a driverek csak a régi játékok vannak megírva szarul..
  • w77d
    gyerekek az ATI-nál meg van tiltva mostanság hogy használható drivereket írjanak, vagy csak szimplán nem értenek hozzá??
  • [HUN]FaTaL
    Akkor marad a 9.8, azzal még van AA...
  • w77d
    nna jelentem hígfosabb, mint volt :S lehet visszapakolom a 10.2-t mert az alatt még a Shift is jobban muzsikált...
  • w77d
    nna azt még nem is néztem...
  • [HUN]FaTaL
    FSben milyen az AA? Ugyanolyan hígfos mint a 10.2vel?
  • Solten
  • Blum
    Abban van ám a KRÁÁÁFT!
  • w77d
    a sütőtököst is próbáltam már, az egész jónak bizonyult :)
  • pxxl
    sütőtökös, meg zöldborsós is volt de az utóbbi nagyon tré
  • w77d
    hajaj én multkor pulykásat ettem unokaöcsi után XXXD
  • pxxl
    most toltam be vacsira (sovány volt) egy üveg 4 hónapos babáknak való őszibarackos desszertet xD 2 nap alatt nem ette meg a kölök tovább meg nem állhat. szval lényeg a lényeg, nagyon állat :D ajánlom mindenkinek :D
  • w77d
    nna felraktam azt... őszintén szólva semmi változást nem vettem észre, pedig ezt a 10.3-as drivert naggyon nagy robbanásnak ígérték :D
  • MerlinW
    Idén eddig mind 22-25. környékén jött. Egyébként a lent linkelt preview driver-t fogod kapni MS pecséttel. Tehát azt is telepítheted nyugodt szívvel.
  • w77d
    mikor jön már a hivatalos 10.3-as driver??? áprilisban akarják kiadni a ahrmadik havi drivert? :D
  • Pretorian
    Ne is mondd, én félig ír vagyok, de a skót és az ausztrál akcentust még nekem is rohadt nehéz volt megszoknom. Ráadásul Londonban kb. minden harmadik turista ausztrál. Az amerikai angolt a britek általában egyszerűnek tartják, sokan le is nézik, pedig szerintem a yank a legtisztább az összes dialektus közül.
  • kifli
    OFF

IDE regeljetek be és szavazzatok ati-ra. Márcsak azért is mert Tirexi új lakóhelye :)
  • Solten
    100% hogy nem ugy ahogy Skociaban beszelik... (aki kivancsi az echte skot nyelvjarasra, annak ajanlott film: Trainspotting)
  • IMYke2.0.0.0
    Semmi probléma. Már annak is örülök, hogy ennyit megértettem az egészből. Hiába, írásban jobb vagyok, mint a beszélt angol megértésében.
    S tegyük hozzá: Armstrong még nem is úgy beszélt, ahogy Londonban, Wales-ben vagy Skóciában beszélik az angolt :)))
  • Solten
    Nem egyszeru, Lance tokeletesen tolja a jenki-angolt... :)
  • Blum
    Ja,és hozzátenném,hogy Lance a spanunk,mert az AMD szponzorálja
  • kifli
    szerinte egy szar és unalmas játék volt, eljutottam benne valameddig, csak aztán ráuntam az örökös mászás-csatornafedél-mászás-csatornafedél-butaai(egyszerre 1 jön csak rám?)-mászás-csatornafedél játékra :)
  • Blum
    Köszönöm srácok!
  • MerlinW
    "scenics and sceptics". Azaz a látványbringások (ugribugrik) és szkeptikusok.
  • Solten
    Engedelmeddel kicsit pontositanek: ...ezekben az emberekben, a Tour de France rajongoja leszek amig elek es nincsenek titkok: ez a legnehezebb sportesemeny es kemeny munka...
  • IMYke2.0.0.0
    "Végül üzenném azoknak, akik nem hisznek a bicajozásban, [...] (másik szót nem tudom hova tenni), a szkeptikusoknak : sajnállak benneteket, sajnálom, hogy nem tudtok nagyot álmodni, hogy nem hisztek a csodákban. Ez a mi versenyünk, ez egy nagyszerű sport. Akik körülöttem állnak, hisznek ezekben a mezekben, ezekben az emberekben és amióta élek rajongok azokért, akik ismerik a titkot... ez a legnehezebb sport és esemény, és nagyon kemény munka... Éljen sokáig a "La Tour", örökké! Köszönöm."

Igyekeztem, de a végén nekem is fura a "titkos" rész.
  • Blum
    OFF:

Mivel itt sokan beszélnek elég jól angolul,ezért segítséget szeretnék kérni. EBBEN a videóban mit mond Armstrong 5:50-től? Nem tudom lefordítani.

Elnézést az OFF-ért!!
  • pxxl
    olyan ok mint az egyuccás falu :D
    ascaron meg zárja be a stúdióit, biztos nem volt elég a kenőpénz... :D
  • IMYke2.0.0.0
  • Solten
    Sajnos az sem segitett rajtuk hogy eladtak a lelkuket az nvidianak: link
  • IMYke2.0.0.0
    Azért az "Ascaron", "Epic Games" korántsem névtelen...
  • Solten
    Ok nincsenek raszorulva az Nvidiara.
  • pxxl
    egy nevesebb cég sincs a listában :D
  • Solten
    Szegyenfal, avagy a PC-s jatekipar "ellensegei" (a "fovezer" mellett):

Rocksteady Studios, FAKT Software, Action Forms, Airtight Games, Phantom EFX, GRIN (Ubisoft Paris), ObjectSoftware Limited, DICE, Nurien Software, Akella, ASCARON Entertainment, QWD1, Epic Games, Biart Studio, Net Devil.

(megvettek kilora minket, igen, megcsinaltuk)
  • pxxl