90029
-
#55455 -
#55454 Nekem nem mindegy. Fura emberke vagyok. Szeretem az ÚJ dolgokat, és szeretem érezni azt a hamisítatlan érzést, amit akkor élhet át az ember, amikor kicsomagol egy érintetlen hardvert, könyvet stb., a dobozba zárt illatokat, a ropogós kézikönyveket, használati utasításokat, és a hiánytalan tartalmakat, és a semmihez sem hasonlítható biztonságot - hardver esetében mindenképp -, hogy előttem bizonyosan nem egy tuning őrült majom csavargatta a kötelet a cucc nyaka körül...
-
#55453 Lol?:D -
#55452 Ha van rá gari (sehol nem írja hogy nincs) akkor nem mindegy? -
#55451 Ne forgassunk, ne forgassunk :)
A gépem ÁLTALAM lett használt.
A benne lévő ÖSSZES alkatrész vagy friss/ropogós volt, amikor 2008 nyarán összeraktam, vagy az ELŐZŐ gépemből tettem át, amit szintúgy friss/ropogós hadverekből raktam össze még 2000 tavaszán és később fejlesztettem újfent dobozos hardverekkel.
Jellemzően, a régi gépemből a SoundBlaster Live hangkártya, a Leadtek TV2000, és egy 80 GB-os Seagate került megmentésre. Utóbbit rackben használom, és most éppen 14 GB-nyi anyagot másolok fel rá, amit itt, munkahelyen tettem magamévá a netről :)))
-
Gibor #55450 Akkor mi van a gépedben? :O
(: -
#55449 Használtan meg vegyen ilyen rizikós hardvert az, akinek két anyja volt :)
Sosem lesz használt alkatrész a gépemben, az zicher!
-
#55448 Ezek használtak..
Perpill nettó 52700huf a nagykerben a sapphire 5850, bár ez 1db-ra vonatkozik, kedvezmény nélkül. -
Solt #55447 Garancia? Számlat nem ad az fix, mert ezek nettó árak... viszont érdekelne ezek után, hogy a nagykerben akkor mennyi lehet...
Pár napja tett említést róla egy fórumtárs, hogy a nagykeres ismerőse 50000.-Ft-ért hozta neki ( jó ) pár hónapja a GTX285-t!
Mocskos módon le vagyunk rángatva... ez már nem kereskedelem, hanem pofátlanság... -
#55446 És tudtommal Jocesnél még beszámítás is van. :) -
#55445 Hát igen ez egy akkor szar game semmire nem figyeltek oda.Látszik is prociknál leszarja hány magos meg milyen MHz-en fut!
És még szarul is optimalizált VGA-kra is.Total FAIL! -
#55444 nem akarok reklámozni de itt érdemes vga-t venni 72 az 5870 :O
50-é 4870x2?
LINK
(nem, nem ismerősöm csak jók az árak :)) -
#55443 For the win csak simán nem? -
#55442 Örülök, hogy nem vagyok egyedül :) -
#55441 Az valódi jelentése pedig: "For The Winner":)
Egyébként én is sokáig a "Fuck The What" hitben éltem:) -
#55440 Ilyen hulladék játékhoz nem is éri meg. :) -
#55439 Magyarázat:
Az aláírásom nemrégiben módosult: a "Fuck The What"-al. Ez egy általam eddig nem ismert, állítólag közkeletű angol-szleng kiszólás rövidítésének félreértelmezéséből született. Én írtam a "PC játékoknak leáldozott Vol. 2" topikban.
Eredetileg: For The World, de lehet For The Win is.
Minek után ott sokáig húztak ezzel, betettem az aláírásomba, de nem rövidítve (FTW), hanem a félreértelmezett változatot.
A képen pedig ott virít: FTW - közvetlenül a 470-es szám alatt :)
-
RYO21 #55438 mit kell figyelni ezen? -
#55437 Ellenben, gőzgépként még működhet... ): -
#55436 Bizony, erősen kamu szaga van a dolognak :))))
-
#55435 Nem véletlenül szúrtam be a montázst :)
Tudj(t)uk, hogy a M2033 (is) Pisix és nVidia-rajongó... és akkor mit látunk? Hogy tényleg így van
Nem mellesleg pedig, tehet bármit az egyszeri játékos, ha nem Pisixes VGA-ja van, nem lesz jobb a játékélménye [F.rame P.er S.econdsra gerjedőknek, persze] a legerősebb CPU mellett sem.
S ez már szomorú, valahol.
-
#55434 hagyjuk már ezt a játékot :) -
#55433 650 dodóért kicsit fun. De ez már talan nem sül meg és nem is porszívó. -
#55432 kamuteszt! tudjuk jól, hogy az 5xxx sorozat 0 és 1 fps közt megy ilyen felbontásban! -
#55431 a 80%-20% piaci részesedésre célzok vele
játékot is lehet intelre optimalizálni, elég ha az inteles c compilert használják :)
nem arra gondolok, hogy versenyképtelen az AMD termékpalettája, mert nem az. csak a vadkapitalizmusban ez nem számít :( de ezt az ati topikban biztosan nem kell magyaráznom :) -
#55430 Hát ezért költsek fél milliót egy PC-re?!
Ezért éri meg a legerősebb processzor, vagy a "kórájhét" :)
Forrás: KLIKK! -
#55429 -
Dobronski #55428 Ez fájt! :D -
#55427 Beperelem az EVGA-t... :)
Nézzétek csak a dobozt... FTW... és az aláírásomat!
-
#55426 Thx.
-
#55422: link -
#55424 szétesnek azok maguktól is -
#55423 Evvel lehet szétlőni a fermiket?:D -
#55422 Na akkor találtam 5750-et itt ennyi áron.
Ha ez tényleg jóval erősebb mint amiket az előbb mutattam,akkor jobban megérné.És még 1 kérdés:
Mi az a DirectX 11, OpenGL 3.2, Shader Model 5 ?
És nem zavarlak többet -
#55421 "cpu fronton az amd helyzete még reménytelenebb"
Te mirol beszelsz? Jatekot meg nem lehet kulon Intelre optimalizalni. VGA limitnel amugy is total mindegy milyen CPU van a gepben. -
#55420 Tenyleg, mert az a doboza... (link) -
#55419 azért "ott" is rengeteg minden intelre optimalizált ... cpu fronton az amd helyzete még reménytelenebb, lásd a ferminél SOKKAL szarabb P4-el sem tudott versenyre kelni :) -
#55418 A gepfegyver ajcsi lesz melle...
-
#55417 nade ő a leghangosabb :) -
#55416 nem elég nagy az nvidia logó és nagyobbnak kéne lenni annak hogy 1280 mega memória van rajta vagy mennyi :D