90029
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem nem mindegy. Fura emberke vagyok. Szeretem az ÚJ dolgokat, és szeretem érezni azt a hamisítatlan érzést, amit akkor élhet át az ember, amikor kicsomagol egy érintetlen hardvert, könyvet stb., a dobozba zárt illatokat, a ropogós kézikönyveket, használati utasításokat, és a hiánytalan tartalmakat, és a semmihez sem hasonlítható biztonságot - hardver esetében mindenképp -, hogy előttem bizonyosan nem egy tuning őrült majom csavargatta a kötelet a cucc nyaka körül...
  • ajem kisa
    Lol?:D
  • [HUN]FaTaL
    Ha van rá gari (sehol nem írja hogy nincs) akkor nem mindegy?
  • IMYke2.0.0.0
    Ne forgassunk, ne forgassunk :)
    A gépem ÁLTALAM lett használt.

A benne lévő ÖSSZES alkatrész vagy friss/ropogós volt, amikor 2008 nyarán összeraktam, vagy az ELŐZŐ gépemből tettem át, amit szintúgy friss/ropogós hadverekből raktam össze még 2000 tavaszán és később fejlesztettem újfent dobozos hardverekkel.
    Jellemzően, a régi gépemből a SoundBlaster Live hangkártya, a Leadtek TV2000, és egy 80 GB-os Seagate került megmentésre. Utóbbit rackben használom, és most éppen 14 GB-nyi anyagot másolok fel rá, amit itt, munkahelyen tettem magamévá a netről :)))
  • Gibor
    Akkor mi van a gépedben? :O
    (:
  • IMYke2.0.0.0
    Használtan meg vegyen ilyen rizikós hardvert az, akinek két anyja volt :)
    Sosem lesz használt alkatrész a gépemben, az zicher!
  • [HUN]FaTaL
    Ezek használtak..

Perpill nettó 52700huf a nagykerben a sapphire 5850, bár ez 1db-ra vonatkozik, kedvezmény nélkül.
  • Solt
    Garancia? Számlat nem ad az fix, mert ezek nettó árak... viszont érdekelne ezek után, hogy a nagykerben akkor mennyi lehet...

Pár napja tett említést róla egy fórumtárs, hogy a nagykeres ismerőse 50000.-Ft-ért hozta neki ( jó ) pár hónapja a GTX285-t!

Mocskos módon le vagyunk rángatva... ez már nem kereskedelem, hanem pofátlanság...
  • [HUN]FaTaL
    És tudtommal Jocesnél még beszámítás is van. :)
  • grebber
    Hát igen ez egy akkor szar game semmire nem figyeltek oda.Látszik is prociknál leszarja hány magos meg milyen MHz-en fut!
    És még szarul is optimalizált VGA-kra is.Total FAIL!
  • kifli
    nem akarok reklámozni de itt érdemes vga-t venni 72 az 5870 :O
    50-é 4870x2?
    LINK
    (nem, nem ismerősöm csak jók az árak :))
  • [HUN]FaTaL
    For the win csak simán nem?
  • IMYke2.0.0.0
    Örülök, hogy nem vagyok egyedül :)
  • MerlinW
    Az valódi jelentése pedig: "For The Winner":)
    Egyébként én is sokáig a "Fuck The What" hitben éltem:)
  • [HUN]FaTaL
    Ilyen hulladék játékhoz nem is éri meg. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Magyarázat:

Az aláírásom nemrégiben módosult: a "Fuck The What"-al. Ez egy általam eddig nem ismert, állítólag közkeletű angol-szleng kiszólás rövidítésének félreértelmezéséből született. Én írtam a "PC játékoknak leáldozott Vol. 2" topikban.
    Eredetileg: For The World, de lehet For The Win is.
    Minek után ott sokáig húztak ezzel, betettem az aláírásomba, de nem rövidítve (FTW), hanem a félreértelmezett változatot.

A képen pedig ott virít: FTW - közvetlenül a 470-es szám alatt :)
  • RYO21
    mit kell figyelni ezen?
  • IMYke2.0.0.0
    Ellenben, gőzgépként még működhet... ):
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony, erősen kamu szaga van a dolognak :))))
  • IMYke2.0.0.0
    Nem véletlenül szúrtam be a montázst :)
    Tudj(t)uk, hogy a M2033 (is) Pisix és nVidia-rajongó... és akkor mit látunk? Hogy tényleg így van

Nem mellesleg pedig, tehet bármit az egyszeri játékos, ha nem Pisixes VGA-ja van, nem lesz jobb a játékélménye [F.rame P.er S.econdsra gerjedőknek, persze] a legerősebb CPU mellett sem.
    S ez már szomorú, valahol.

• MR ME
    hagyjuk már ezt a játékot :)
  • gameplusz
    650 dodóért kicsit fun. De ez már talan nem sül meg és nem is porszívó.
  • arty
    kamuteszt! tudjuk jól, hogy az 5xxx sorozat 0 és 1 fps közt megy ilyen felbontásban!
  • arty
    a 80%-20% piaci részesedésre célzok vele

játékot is lehet intelre optimalizálni, elég ha az inteles c compilert használják :)

nem arra gondolok, hogy versenyképtelen az AMD termékpalettája, mert nem az. csak a vadkapitalizmusban ez nem számít :( de ezt az ati topikban biztosan nem kell magyaráznom :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ezért költsek fél milliót egy PC-re?!
    Ezért éri meg a legerősebb processzor, vagy a "kórájhét" :)

Forrás: KLIKK!
  • IMYke2.0.0.0
  • Dobronski
    Ez fájt! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Beperelem az EVGA-t... :)

Nézzétek csak a dobozt... FTW... és az aláírásomat!
  • belapeter
    Thx.
  • Solten

#55422: link
  • Klemice
    szétesnek azok maguktól is
  • [HUN]FaTaL
    Evvel lehet szétlőni a fermiket?:D
  • belapeter
    Na akkor találtam 5750-et itt ennyi áron.
    Ha ez tényleg jóval erősebb mint amiket az előbb mutattam,akkor jobban megérné.És még 1 kérdés:
    Mi az a DirectX 11, OpenGL 3.2, Shader Model 5 ?
    És nem zavarlak többet
  • Solten
    "cpu fronton az amd helyzete még reménytelenebb"

Te mirol beszelsz? Jatekot meg nem lehet kulon Intelre optimalizalni. VGA limitnel amugy is total mindegy milyen CPU van a gepben.
  • Solten
    Tenyleg, mert az a doboza... (link)
  • arty
    azért "ott" is rengeteg minden intelre optimalizált ... cpu fronton az amd helyzete még reménytelenebb, lásd a ferminél SOKKAL szarabb P4-el sem tudott versenyre kelni :)
  • Solten
    A gepfegyver ajcsi lesz melle...

• kifli
    nade ő a leghangosabb :)
  • Klemice
    nem elég nagy az nvidia logó és nagyobbnak kéne lenni annak hogy 1280 mega memória van rajta vagy mennyi :D