AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mario fut rajta
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
gf310
"a termék 16 darab shaderrel büszkélkedik, amelyek 1402 MHz-en ketyegnek, míg maga a grafikus processzor magórajele 589 Mhz-es. A kártyákon 512 MB-nyi DDR2-es memóriachipet helyeznek el, amelyek 64-bites adatsínen keresztül tartják a kapcsolatot a GPU-val és kereken 500 MHz-en üzemelnek."
All hail the double x!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ehhez már külön ház kell lassan
All hail the double x!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
de, te mibõl gondolod hogy a prohardvares hirrohasztásod érdekel engem?
Jó cefreszagú, rákenheted a hajadra, senkit nem érdekel , csak az ilyen nyeretlen geekeket mint ti.
All hail the double x!
S inkább kétszer, mint egyszer sem egy ilyen hírt. Úristen nRingyó!
nvidia is gyors volt 3dmarkban....... jó szar képminõséggel
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
nvidia is gyors volt 3dmarkban....... jó szar képmonõséggel
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A tegnapi napon már írtunk az új generációs GeForce széria elsõ képviselõjérõl, ám ma a hivatalos bejelentés is megtörtént. Sejteni lehetett, hogy a GeForce 310 a 210-es modell felturbózott változata, de a tényleges adatok birtokában kijelenthetõ, hogy a változások gyakorlatilag elmaradtak. A két kártya a referenciamodell alapján paraméterrõl paraméterre megegyezik, így egy szimpla névváltás történt.
ott a %-os növekedés számít (csakhogy ne mindent egy ember nyerjen 😄) A szépségversenyt sem biztos hogy duracellmumus nyeri, hátha valaki beújít addig, egy vapor 5870-et 😊
Minél tovább nézem ezt a valamit,annál nagyobb kétségbeesés önt el. Egyszerûen hihhhhhhetetlen,hogy az Nvidia mekkora orbitális,idióta döntéseket hoz. Egyszerûen elképesztõ. Az egész világot hülyének nézik és 1 cseppnyi szégyenérzetet nem tanúsítanak.
Szánalom a köbön.
Így elsõ ránézésre valami tuninghûtõvel ellátott Radeon 9200-asnak nézném...<#gonosz1>#gonosz1>
Nvidia. Én így szeretlek...
NVIDIA GeForce 210 ... akarjuk mondani 310<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!
azt nem értem h ezt õk most ilyenkor komolyan gondolják? saját magukat égetik
"A tegnapi napon már írtunk az új generációs GeForce széria elsõ képviselõjérõl, ám ma a hivatalos bejelentés is megtörtént. Sejteni lehetett, hogy a GeForce 310 a 210-es modell felturbózott változata, de a tényleges adatok birtokában kijelenthetõ, hogy a változások gyakorlatilag elmaradtak. A két kártya a referenciamodell alapján paraméterrõl paraméterre megegyezik, így egy szimpla névváltás történt.
Öröm az ürömben, hogy a változás csak az OEM piacot érinti, de nem lepõdnénk meg, ha jövõre az asztali vonalon is megtörténne az átnevezés."
Ez mar kerem uberszanalom. Legalabb nyomatnanak ra valami masik BIOS-t vagy emelnek az orajelet vagy valami.. (ahogy megszokott lett naluk). Nem csak szimplan atnevezik. Zoldhalyogos boldog lesz, megvan az ujgeneracios kartyaja is egyben... <#hehe>#hehe>
Saor Alba
1 versenyszám: Gyõztes: duracellmumus
2 versenyszám: Gyõztes: duracellmumus
3 versenyszám: Gyõztes: duracellmumus
4 versenyszám: Gyõztes: (Ha MSI hûtõrõl volna szó,akkor Én,amúgy....)
5 versenyszám: Gyõztes: duracellmumus
<#kuss>#kuss>
8400M GS
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
All hail the double x!
Kicsit összetettebb a probléma, hogy miért nem egyszerû a dolog, ha valakinek kérdése van, leírom. A lényeg, hogy spéci Displayport átalakító kell, aktív.
Üdv
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Felbontástól is függ. 1680 már talán, 1980 -> 58xx széria.
Kisebb felbontásnál az 5770-es is teljesen jól megállja a helyét.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10