AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
😄DDDDDD
mario fut rajta

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pxxl
hjajjjj és ezt adták ki újra? OMG <#szomoru1> hát ezek tényleg hülyék...

gf310
"a termék 16 darab shaderrel büszkélkedik, amelyek 1402 MHz-en ketyegnek, míg maga a grafikus processzor magórajele 589 Mhz-es. A kártyákon 512 MB-nyi DDR2-es memóriachipet helyeznek el, amelyek 64-bites adatsínen keresztül tartják a kapcsolatot a GPU-val és kereken 500 MHz-en üzemelnek."

All hail the double x!

pxxl
vagyis akkor a fermi átnevezve? <#idiota>

All hail the double x!

MR ME
kinek mennyi pénze van 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[HUN]FaTaL
Az majd a fermi 2 <#hehe>

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Esküszöm, elsõ olvasatra egy családi ház képe ugrott be 😊 Fáradt vagyok, na 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
hidd el megéri <#nyes><#hehe>

All hail the double x!

MR ME
pfff
ehhez már külön ház kell lassan

pxxl
szép nagy 😊
5850 | 5870 | 5970

All hail the double x!

pxxl
GTX295 | HD4870X2 | HD5970

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
ostoba gyökér

pxxl
IMYke2.0.0.0
Tudja ez egyáltalán, hogy mi a "geek" szó jelentése...?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
readswift

de, te mibõl gondolod hogy a prohardvares hirrohasztásod érdekel engem?
Jó cefreszagú, rákenheted a hajadra, senkit nem érdekel , csak az ilyen nyeretlen geekeket mint ti.

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Hát, ez legyen a legtöbb. 😊))
S inkább kétszer, mint egyszer sem egy ilyen hírt. Úristen nRingyó!

[HUN]FaTaL
<#wilting><#wilting><#taps>

Solten
Fejlodokepes... <#hehe>

Saor Alba

pxxl
3dmarkról meg tudjuk hogy csal 😊

All hail the double x!

MaSzKa
az nem sok idõ 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
és nem attól jó egy vga, hogy gyors

nvidia is gyors volt 3dmarkban....... jó szar képminõséggel

MaSzKa
és nem attól jó egy vga, hogy gyors

nvidia is gyors volt 3dmarkban....... jó szar képmonõséggel

IMYke2.0.0.0
Csak ~1,5 órát késtél a hírrel 😊

vótmá' <#hehe>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

MaSzKa
attól még nem az a szép, hogy új vga-t vesz és gyárit

MaSzKa
Az NVIDIA leleplezte a GeForce 310-et

A tegnapi napon már írtunk az új generációs GeForce széria elsõ képviselõjérõl, ám ma a hivatalos bejelentés is megtörtént. Sejteni lehetett, hogy a GeForce 310 a 210-es modell felturbózott változata, de a tényleges adatok birtokában kijelenthetõ, hogy a változások gyakorlatilag elmaradtak. A két kártya a referenciamodell alapján paraméterrõl paraméterre megegyezik, így egy szimpla névváltás történt.

Beadom a HD3850-et a Pimp máj VGA-hoz. Azok majd kicsit kipofozzák. <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Vagy 4x5970-et 😊

kifli
tuning versenyt nyerheted, egy x1650-el is 😊
ott a %-os növekedés számít (csakhogy ne mindent egy ember nyerjen 😄) A szépségversenyt sem biztos hogy duracellmumus nyeri, hátha valaki beújít addig, egy vapor 5870-et 😊
<#eljen><#hehe>

Minél tovább nézem ezt a valamit,annál nagyobb kétségbeesés önt el. Egyszerûen hihhhhhhetetlen,hogy az Nvidia mekkora orbitális,idióta döntéseket hoz. Egyszerûen elképesztõ. Az egész világot hülyének nézik és 1 cseppnyi szégyenérzetet nem tanúsítanak.

Szánalom a köbön.

pxxl
nekem is a 9200se ugrott be eslõre <#hehe><#nyes>

All hail the double x!

úristen,ezmiez? Ettõl a szutyoktól várják a megváltást? 😮
Így elsõ ránézésre valami tuninghûtõvel ellátott Radeon 9200-asnak nézném...<#gonosz1>

Nvidia. Én így szeretlek...

MaSzKa
HP GeForce 310 DP

NVIDIA GeForce 210 ... akarjuk mondani 310<#idiota><#idiota><#idiota>

pxxl
a fermis hírhez beraktam az idézetet. kiváncsi vok reagál-e rá <#hehe>

All hail the double x!

Valami hülyeséget biztos kitalálnak majd. readswift-re leszek kíváncsi 😄

pxxl
*törkön = torkon*

All hail the double x!

pxxl
kiváncsi lennék ezt a nagy NV fanok, akik törkön szúrnák az atit, hogy reagálják le 😄 bár biztos van valami értelmes magyarázat rá. pl idõtálló a csipszet 😄 vagy valami iylen baromság

All hail the double x!

Ezek direkt égetik le magukat? Ezek szó szerint hülyének nézik a világot...

Solten

Saor Alba

pxxl
OMG szánalmasan hülyék! <#idiota><#duma><#szomoru1>

All hail the double x!

MR ME
pfff
azt nem értem h ezt õk most ilyenkor komolyan gondolják? saját magukat égetik

Solten
Az NVIDIA leleplezte a GeForce 310-et

"A tegnapi napon már írtunk az új generációs GeForce széria elsõ képviselõjérõl, ám ma a hivatalos bejelentés is megtörtént. Sejteni lehetett, hogy a GeForce 310 a 210-es modell felturbózott változata, de a tényleges adatok birtokában kijelenthetõ, hogy a változások gyakorlatilag elmaradtak. A két kártya a referenciamodell alapján paraméterrõl paraméterre megegyezik, így egy szimpla névváltás történt.
Öröm az ürömben, hogy a változás csak az OEM piacot érinti, de nem lepõdnénk meg, ha jövõre az asztali vonalon is megtörténne az átnevezés."

Ez mar kerem uberszanalom. Legalabb nyomatnanak ra valami masik BIOS-t vagy emelnek az orajelet vagy valami.. (ahogy megszokott lett naluk). Nem csak szimplan atnevezik. Zoldhalyogos boldog lesz, megvan az ujgeneracios kartyaja is egyben... <#hehe>

Saor Alba

Elõreláthatólag:

1 versenyszám: Gyõztes: duracellmumus
2 versenyszám: Gyõztes: duracellmumus
3 versenyszám: Gyõztes: duracellmumus
4 versenyszám: Gyõztes: (Ha MSI hûtõrõl volna szó,akkor Én,amúgy....)
5 versenyszám: Gyõztes: duracellmumus

<#kuss>

Klemice
mire utal az ha furmarkban nem jelenik meg a fánk, és a játékoknál elindulás után fekete képernyõ jelentkezik de a hang megy tovább?
8400M GS

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Solten
De, csodas lenne... <#hehe> #46878: 10/10

Saor Alba

pxxl
nincs megvalakinek az a link ahol le van írva, hogy kell a hd4870-et softmodolni? kipróbálnám mit tud az az állítólagos 100%os teljesíítmény névekedés, amit kétlek.

All hail the double x!

HoReSz1975
Csináltam egy tesztet:

Jobb is lehetne, ha visszarakbám a Q9550 -et 4080MHz -re <#miaz><#awink>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

pointer4
Végre elindult ez a nyamvadt Eyefinity 😄

Kicsit összetettebb a probléma, hogy miért nem egyszerû a dolog, ha valakinek kérdése van, leírom. A lényeg, hogy spéci Displayport átalakító kell, aktív.
MR ME
én 5850re cseréltem, és meg vagyok vele elégedve

Zan
Köszönöm mindkettõtöktõl a gyors választ!Szerintem 5850 lesz majd belõle.

Üdv

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

KranaZoli
Üdv!

Felbontástól is függ. 1680 már talán, 1980 -> 58xx széria.
Kisebb felbontásnál az 5770-es is teljesen jól megállja a helyét.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10