AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
De ha Teged mindez zavar, meg mindig adott a lehetoseg szamodra hogy SVGA-ban toljad, a korajheteddel es a ketto 5870-del... <#wink>#wink>
ps: 19**-as felbontashoz meg nem igazan szuksegeltetik az AA.
Saor Alba
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
nemsokára lesz super hi-vision 80-ezeré és akkor milesz?
majd a 7870-en biztos futni fog a farcry 5 40-50fps-el egésszen addig amíg be nem kapcsolod az ultrablend-cxt mert akkor visszaesik 20fps-re és meg kell venni a 8870-et csak nem szabad bekapcsolni a ultrablend-cxts-t...<#vigyor2>#vigyor2> körbe..körbe..körbe
Apunak mindig igaza van! Most is.
és az ember könnyen elcsábul hogy bekapcsoljon olyan teljesítményzabáló dolgokat amitõl jobban fog kinézni az egész... és ekkor már nem túl magas a frame/sec arány... ekkor jön az hogy vegyük meg a jobbat mert azon sokkal jobban futnak, sokkal szebbek a dolgok de hát erre a csodálatos dologra is raknak pár kapcsolót ami ismét csak gatyább játékmenetet eredményez és ez így megy körbe körbe amíg el nem szédülsz <#vigyor2>#vigyor2>
"5:4-es átlóval cikivé vált játszani"
Gyartok eroltetik rank az uj szabvanyokat, jott a 16:10, de az nem jo, itt a 16:9... Szep lassan az elobbi is kipusztul.
Saor Alba
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ez nagyon nagy 😄 <#hehe>#hehe>
még azelõtt kezdtem írni mielõtt elküldted volna a #47569-t, ne vedd személyesnek😊
20"-nál nagyobb monitort nem tervezek venni...1280X1024-ben is elvagyok,csak ez már kezd megdögleni+17"-ért hozzájutok (most) 25-ért,20"-ért pedig 30-35k-ért. Azért kicsit jobban megéri szvsz 20"-t venni.
reméljük nemsokára belefog férni egy 1U-s rack-be, és intel halálra keresi magát a médiaszerver piacon.
nem kell aggódni a dx11-en és a kártyák árán...fél év múlva úgyis kiderül hogy van ennél sokkal jobb is és a 5970-egy kalap szart sem ér...
ott van elbaszva a dolog hogy a sok hülye FullHD-s köcsög(köztük én is!) nem tud megelégedni egy jóképû 1280x1024-es monilorral mert ugye 5:4-es átlóval cikivé vált játszani. én azokat tisztelem akik meg tudják állni a kísértést, és leszarjék az egészet.
Bocs, ma még nem kiabáltam még senkivel😊
Csóró 740N már 4éves lesz most karácsonykor,nem bírja a kiképzést. 😞
mi az, hogy 3 meg 5 ezer 😄? Én még csak 1000-nél járok...
(viszont majd jövõre ? betervezek egy ötezernyócázötvenenetet<#idiota>#idiota>)
ON:c format elõtt járok és azt szeretném megkérdezni, hogy a 9.11-es driver jó (nem bugos,fagy...) x1950-es hez ? Mert nekem 9.8 van.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
1. Az árak rohadtul felmennek, tehát ha tavasszal vissza is esnek, még
úgy is drágaság van!
2. Ilyenkor jönnek be az új dolgok (perpillanat az 5xxx-ös széria), amik
alapvetõen is drágák ilyenkor.
3. Nincs megfelelõ készlet a boltokban, a beszállítók pedig kb. le sem
sza-ják ilyenkor Hungarisztánt (kb. 1000.-ek lehetünk a sorban)
4. Tavasszal van a kínai újév és b-nak dolgozni olyankor, tehát szintén
hiány lehet az általuk gyártott termékekbõl (azaz mindenbõl).
Hát röviden ennyit tudnék hozzáfûzni: <#vigyor4>#vigyor4>
Nem vagyunk trendik,az a helyzet. <#gonosz1>#gonosz1>
Viccet félretéve: Eszem ágában nincs lecserélni a mostani VGA-m. Amíg 1280X1024-ben tolom,tökéletesen kiszolgál.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne haragudj, NEKED nincs is 57xx-ed! 😊)))))))))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem, el lett sietve. Szerintem!
<#hehe>#hehe>
Háde (HD) nem? Ha már lúd, akkor tömjük már ki!
Biztassunk minden új VGA-t, gépet vásárlót eszméletlen über-brutál pénzköltegetésre:
70-80 ezer Ft-os alaplap
110-200 ezer Ft-os CPU
100 ezer Ft-nyi RAM
270-300 ezer Ft-nyi VGA
===========================
1-2 évig nem sír a szája a "fúl édzsdíben kapott ló rez efpées" számok miatt, az biztos.
Sõt, ezzel magunknak is békét biztosítunk: nem fognak itt rinyálni 😊
<Észrevenni: az egész csak késõ délutáni erõltetett poén, nem megsértõdni!>Észrevenni: az egész csak késõ délutáni erõltetett poén, nem megsértõdni!>