AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
OFF: samsung 2333HD tulajok, nektek se enged hdmi-n fullhd-t beállítani, és ugyebár dvi-on nem fogad hangot hdmi forrásból? elõre is kösz

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Bence94
valaki válaszolna a kérdésemre ? tehát melyik drivert használjam a kártyámmal (x1950)? Most 9.8 van és láttam kiadták a 9.11-et is.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Solten
Nem a "home cinema uzletagbol" atszivargott marketing elnevezes a lenyeg (1080p avagy full HD). Hanem a minel reszletesebb felbontas. Nemsokara, persze... <#vigyor2> Addigra lesz hozza hardver is, ahogy a full HD-hoz is van. Ja hogy ezert az elmenyert minel dragabb termekek fele terelik az embereket?? Hat kerem ezek kokemeny, profitot hajhaszo cegek, nem a Maltai Szeretetszolgalat.
De ha Teged mindez zavar, meg mindig adott a lehetoseg szamodra hogy SVGA-ban toljad, a korajheteddel es a ketto 5870-del... <#wink>
ps: 19**-as felbontashoz meg nem igazan szuksegeltetik az AA.

Saor Alba

Tudjuk.
gameplusz
16:9-et sokkal olcsóbb gyártani...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

duracellmumus

nemsokára lesz super hi-vision 80-ezeré és akkor milesz?

majd a 7870-en biztos futni fog a farcry 5 40-50fps-el egésszen addig amíg be nem kapcsolod az ultrablend-cxt mert akkor visszaesik 20fps-re és meg kell venni a 8870-et csak nem szabad bekapcsolni a ultrablend-cxts-t...<#vigyor2> körbe..körbe..körbe

Apunak mindig igaza van! Most is.

kifli
csak a be ára ment le valamiért, a sima még mindig 50k
duracellmumus
nem rossz dolog az a fullHD meg még nagyobb felbontások, csak ugye "rákényszerül" az ember hogy natív felbontást használja a monitort.

és az ember könnyen elcsábul hogy bekapcsoljon olyan teljesítményzabáló dolgokat amitõl jobban fog kinézni az egész... és ekkor már nem túl magas a frame/sec arány... ekkor jön az hogy vegyük meg a jobbat mert azon sokkal jobban futnak, sokkal szebbek a dolgok de hát erre a csodálatos dologra is raknak pár kapcsolót ami ismét csak gatyább játékmenetet eredményez és ez így megy körbe körbe amíg el nem szédülsz <#vigyor2>

Solten
Azert egy kicsit maskepp fest egy jatek 24"-es full HD-n mint 1280x1024-ben... 😊

"5:4-es átlóval cikivé vált játszani"

Gyartok eroltetik rank az uj szabvanyokat, jott a 16:10, de az nem jo, itt a 16:9... Szep lassan az elobbi is kipusztul.

Saor Alba

Persze,értem én! <#vigyor2>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

"majd fogok egy kartont és hozzáragasztom a monitorhoz és széles lesz.."

Ez nagyon nagy 😄 <#hehe>

duracellmumus
nem akartam megsérteni senkit! csak a véleményemet(kis indulattal) mondtam el.

még azelõtt kezdtem írni mielõtt elküldted volna a #47569-t, ne vedd személyesnek😊

Bence94
engem is vonz ez a "fullhádé meg, nagyobb szélesebb" dolog de:van egy viewsonic 19-es moncsim és megvagyok vele elégedve,meg minek ?1280-as is fullhd! ez hülyeség ami itt megy hisz már crt-n is van volt fullhd.majd fogok egy kartont és hozzáragasztom a monitorhoz és széles lesz...

Csakhogy szóljak, és roppant diszkréten megjegyezném,hogy:

20"-nál nagyobb monitort nem tervezek venni...1280X1024-ben is elvagyok,csak ez már kezd megdögleni+17"-ért hozzájutok (most) 25-ért,20"-ért pedig 30-35k-ért. Azért kicsit jobban megéri szvsz 20"-t venni.

duracellmumus
ami a képen van az nem alaplapnak hívják, hanem fejlesztõkörnyezetnek😊

reméljük nemsokára belefog férni egy 1U-s rack-be, és intel halálra keresi magát a médiaszerver piacon.

nem kell aggódni a dx11-en és a kártyák árán...fél év múlva úgyis kiderül hogy van ennél sokkal jobb is és a 5970-egy kalap szart sem ér...

ott van elbaszva a dolog hogy a sok hülye FullHD-s köcsög(köztük én is!) nem tud megelégedni egy jóképû 1280x1024-es monilorral mert ugye 5:4-es átlóval cikivé vált játszani. én azokat tisztelem akik meg tudják állni a kísértést, és leszarjék az egészet.

Bocs, ma még nem kiabáltam még senkivel😊

Nekem jövõre legnagyobb vásárlási terv: monitor

Csóró 740N már 4éves lesz most karácsonykor,nem bírja a kiképzést. 😞

Bence94
"Hát barátom,a helyzet az,hogy le vagyunk maradva. 3ezres ATi? pfú,vazze,már van 5ezer is..😄"
mi az, hogy 3 meg 5 ezer 😄? Én még csak 1000-nél járok...
(viszont majd jövõre ? betervezek egy ötezernyócázötvenenetet<#idiota>)

ON:c format elõtt járok és azt szeretném megkérdezni, hogy a 9.11-es driver jó (nem bugos,fagy...) x1950-es hez ? Mert nekem 9.8 van.

Az MW2 kira 4szer toltam végig singlében full-full

Akárki-akármit mond,ez a MW2 szerintem egész fasza lett. Jó optimalizáltság,szép grafika,küldetések tetszenek (eddig). Csak annyi kivetnivalót találok benne,hogy a küldetések elég rövidek. Amúgy faxa <#eljen>

No vanegy prof rendszerem egy saját win7 ami csak az enyém, igaz nem utimate csak prof... occsón eredeti....örülök nekie...és iszom rá néhány jagermaistert.....ha nem baj....hoolláríairtztertre

gameplusz
Új Radeonokhoz ingyé van (javarész).

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Jah nem, augusztus, mert szeptemberbe vettem a kártyám és azelött egy hónappal kb kezdtem el nézni a piacot.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Szeptember óta napi szinten követem... csak most lett meg a pénzem.

Sharks
Hidd el, jóval tovább figyeltem tavaly a piac alakulását, mielõtt gépet vettem, mint te most...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Komlett gépet is lehet jót fogni megfelelõ helyen, csak körbe kell nézni a lehetõ legtöbb oldalon, ha én maradtam volna a megszokott pcx nél akkor a procim 57 lett volna most.

Sharks
Én általánosságban írtam ezt, amit te mondasz, az pedig 1 dolog, de persze ki lehet fogni ilyenkor is jó dolgokat, viszont én komplett gépet vettem tavaly.

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Én most tapasztaltam rohadt nagy árcsökkenést, kb 1 hónapja a 965 50 vagy felette most 38... lehet karácsonyra felmegy, de még szerencsére nem, és szerintem pont jól jártam mert most hihetetlenül olcsón hozzá jutottam.

Sharks
Sajnos tavaly én is elkövettem azt a hibát, hogy ebben az idõszakban (tél, tavasz) vásároltam és csak óva inteni tudok tõle mindenkit.

1. Az árak rohadtul felmennek, tehát ha tavasszal vissza is esnek, még
úgy is drágaság van!
2. Ilyenkor jönnek be az új dolgok (perpillanat az 5xxx-ös széria), amik
alapvetõen is drágák ilyenkor.
3. Nincs megfelelõ készlet a boltokban, a beszállítók pedig kb. le sem
sza-ják ilyenkor Hungarisztánt (kb. 1000.-ek lehetünk a sorban)
4. Tavasszal van a kínai újév és b-nak dolgozni olyankor, tehát szintén
hiány lehet az általuk gyártott termékekbõl (azaz mindenbõl).

Hát röviden ennyit tudnék hozzáfûzni: <#vigyor4>

Meglátjuk, ha tetszik úgyis megveszem, lehet szégyen de én elõször inkább virágboltból tesztelek, ha bejön tuti megveszem, ennyivel is tisztelem a fejlesztõket, fõleg ha a dx11 et ati fejlesztõk írták 😄

De 10+k-t nem.
Egy tesztet szerintem megér.

Dirt 2 mocskos szar lett, kivéve a grafika.
jaja 😄 már rohadtul jó lenne elsõ az lesz hogy win7 és dirt2... csak elöbb egy teljes format és új partíciók a vinyóra.

tárgytalan...😄

Na deviszont most megnéztem, már van raktáron a ramból és a lapból és már a procihoz is kivan írva hogy érkezik 😄 szóval szerencsémre ár marad 😄

Van a közelben templom? <#alien><#hehe>

"A raktáron jelenleg nem lévõ megrendelt termékek ára változhat! Ez lehet áremelkedés és árcsökkenés is. Az árváltozás oka lehet beszállítói vagy gyártói ármódosítás, illetve árfolyam ingadozás is." ezzel van problémám :S 😄

Hát barátom,a helyzet az,hogy le vagyunk maradva. 3ezres ATi? pfú,vazze,már van 5ezer is..😄

Nem vagyunk trendik,az a helyzet. <#gonosz1>

Viccet félretéve: Eszem ágában nincs lecserélni a mostani VGA-m. Amíg 1280X1024-ben tolom,tökéletesen kiszolgál.

IMYke2.0.0.0
<#law><#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ejh, késõ délután, már-már este van és hulla fáradt az amúgy is egyre fogyó agyam:
Ne haragudj, NEKED nincs is 57xx-ed! 😊)))))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[HUN]FaTaL
Ki mondta, hogy nem hagyom ki?

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

IMYke2.0.0.0
Nem bántásból, de én eleve kihagytam volna a helyedben <én ki is hagyom> az 57xx-es lépcsõfokot.
Szerintem, el lett sietve. Szerintem!

õõõ..izéé..<#vigyor5>

<#hehe>

[HUN]FaTaL
Ezekszerint az én kártyám akkor már egy alsókategóriás hulladék. 😞

😄

IMYke2.0.0.0
<#eplus2>
Háde (HD) nem? Ha már lúd, akkor tömjük már ki!
Biztassunk minden új VGA-t, gépet vásárlót eszméletlen über-brutál pénzköltegetésre:

70-80 ezer Ft-os alaplap
110-200 ezer Ft-os CPU
100 ezer Ft-nyi RAM
270-300 ezer Ft-nyi VGA
===========================
1-2 évig nem sír a szája a "fúl édzsdíben kapott ló rez efpées" számok miatt, az biztos.

Sõt, ezzel magunknak is békét biztosítunk: nem fognak itt rinyálni 😊

<Észrevenni: az egész csak késõ délutáni erõltetett poén, nem megsértõdni!>

pxxl
<#idiota><#eplus2>

All hail the double x!

Sharks
Az 5970-es karácsonyra már sz-r lesz, 90-est kell venni <#mf1>

<#vigyor1>

Solten
<#alien>

Saor Alba