90029
  • kifli
    nekem ddr2-be teljesen jó volt xms2 corsair, faszás micron chipek vannak rajta.
  • mflex #58262
    Egyébként én ott baxtam el, hogy "csak" fél milliót számoltam az SSD-re, meg a RAM-ra is kevesebbet számoltam, de az a RAM soha nem ér annyit, én már megbántam, hogy corsair-re cseréltem a faxa kingstonok után, ez a RAm annyit hibázik néha, mint a picsa! Soha többet corsair!!!
  • kifli
    vagy kicserélik ugyanolyanra, vagy elállsza szerződéstől, és annyit fizetnek visza, amennyiért vetted a kártyát, 4850-emel ugyanez volt, így tudtam 5770-et venni az árából.
  • Gollo
    Szóval akkor belemegy 2.1-es a 2.0-ás alaplapba , nem?
    És nem kap annyi áramot, adatot, ebből milyen kár lehet?
    Am bocsi.. nemvagyok nagy gépguru annyira nemértek hozzá inkább ezért kérdem meg :)
  • Klemice
    gétéanégy ezazzzz
  • mflex #58258
    Én, utálom, mint a szart azt a játékot, de mindegy is...
    Most tulajdonképpen miben szarabb az 5970, mert FPS-ben jól kipofozza a jelenleg a gépemben lévő gtx 480-at (ami ugye valamivel erősebb az 5870-nél), már ami játékok alatt néztem és játszottam és fejből tudtam, hol mennyire teljesített az ATI 5970, kivéve metro, mert ott a földbe alázza, de azt tudjuk miért, egyelőre marad a gépben, amíg nem javítják a driver-t.

Szóval a kérdés, miért nem jó az 5970, ami ha egyébként rendesen megy, akkor nincs ellenfele?
  • IMYke2.0.0.0
    Lefelé kompatibilisek a VGA-k (még), ami a csatolófelületet érinti - legfeljebb, nem kap annyi áramot, és adatot.
  • Gollo
    Hy all!
    Azt szeretném kérdezni..hogy mi a különbség a PCI 2.0 és a 2.1 között? Mert most 2.0-ás 8800GT van benn.. és szeretném lecserélni. néztem HD5830-at de azt csak 2.1-essel találtam.. szóval.. az belemegy az alaplapba .. vagymár más az egész?! Másnem marad a HD5770... Előre is köszi.
  • IMYke2.0.0.0
    Drága fórumtársam - én ezt tudom (konkrétan tőled) -, de ha egyszer a hírben ez a VGA szerepelt :))))
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és ebbe a 2 millába duál 27"-es fér bele, plusz a rengeteg extra (OS, game, tuning, hűtés stb.)... a magyarban 1 darab monitor van, semmi extra...
  • Sir Quno Jedi
    Már 1000x megmondtam, hogy az 5970 SEMMIRE sem jó 2csiga memóval, mert abból csak 1+1 látszik a játékok felé, AZAZ még egy szaros gta4-nek sem elég fullban... De pofázhatok itten...
  • IMYke2.0.0.0
    Már érted ugye, hogy külföldön olcsóbban rakod össze :)
    [Mondom ezt úgy, hogy tudom, neked megvannak a forrásaid]

Minden "szir-szart" bejölve sem tudtam 3.000.000 Ft-nyit kihozni:

• mflex #58251
    Hát ez kurva drága...

• IMYke2.0.0.0
    Magyar árakon raktam össze azt, ami a cég honlapján és a cikkben is emlegetve van... és ott bizony az XFX-féle Black Edition van, ami itthon, a legolcsóbb helyen annyiba kerül, ami a táblázatban van.

Szerk.: A honlap minden finomságát bejelölve a végösszeg: 9122 dollár (2.095.323,4 Ft).

• IMYke2.0.0.0
    Árgép.hu-val és Google-val magyar árakon összerakott gép, amit a #58238-ban lévő cikk US dollárban emleget.
  • Desiderata #58248
    ezmiez?
  • Klemice
    150-160ért már kapni bolti áron is 5970-et
  • IMYke2.0.0.0
    A hírben említett konfig, plusz a honlapon lévő egyéb kiegészítőkkel (mert a hír is a legdrágább választható komponenseket említette) alkatrészekkel - kivéve egér, bill és vezérlők - erre az eredményre jutottam:

Volt, amit itthon nem is lehet kapni, így azt külföldi honlapról linkeltem, áraztam.
  • IMYke2.0.0.0
    Neked el is hiszem.
    Mi, földi halandók, akik rendes boltok árlistái alapján állíthatjuk össze, kicsit drágábban kapnánk meg :)
  • Lacee86
    Hát jah... Nem tudom elképzelni, mi kerülhet egy PC-ben 1 milkába... Meg különben is, sokkal értelmesebb akkor már mondjuk 300k-ért gépet venni (most monitort meg egyéb kiegészítőket nem számolok), és azt évente lecserélni. Biztos ezt csinálnám, ha ultra gazdag lennék.
  • Klemice
  • MerlinW
    Arról nem is beszélve, hogy aki 1milláért vesz PC-t az nem csak gazdag, de laikus barom is:)
  • mflex #58241
    2,6 millió? Na ne röhögtessenek már...
    számoljunk mai árakkal nagyjából:
    proci-230k
    2x5970-260k
    1200w psu-kb 60-70k
    ram-kb 200k
    2tb ssd- 500k
    alaplap- 100k
    vízhűtés- legyen mondjuk 300k
    egy jobb ház- 100k

1,76 millió, amit szerintem 1,2 milla körül összeállítok.

:DDD
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a "gép 5 mp-en belül megsemmisíti önmagát" üzenettel hal meg, nem leáll :)
  • arty
    és arra adnak garit, h ezen nem jön elő a "hibát észlelt és leáll" üzenet?
  • IMYke2.0.0.0
    Mai napi "milliomos vagy-e?" kérdésünkre "igennel" válaszolóknak:

• arty
    Hibásak az informácioid, amit leírtál az max a Mistrál és tsai szintű boltoknál (volt?) gyakorlat :)
  • mflex #58236
    ezek a lehetőségek vannak:
    -vagy kijavítják garanciában a hibás terméket
    -vagy nem tudják, ez esetben kicserélik, ha létezik még az a termék, ha nem létezik már a termék
    -kötelesek visszafizetni a vételárat
    -vagy vételár beszámításával levásárolod egy másik termékre.

Csere termékre nem kötelezhető a javítás ideje alatt, ez eladó függő.
  • redmonk
    ez nem úgy van, hogy azt kapod amit ők mondanak...sztem nyílván olyan kártyát már nem kap tegyük fel anno mittom én 50eFt volt az ára (nem tudom pontosan csak pl) akkor most mivel nem kapni már olyat akkor vagy visszakéred az akkori vételárat vagy annak értékében választasz egy kártyát...nem szabad engedni h ők mondjanak alternatívákat
  • redmonk
    nagyjából ugyanazt írtuk le...és pont ezért hívják garanciának, ha gond van akkor pontosan így van úgymond elállt a szerződéstől
  • MR ME
    nade mi van ha én nem fogadom el azt a kártyát, mert nekem az kell amit én annó vettem, vagy a pénzem?
  • redmonk
    így van ez beszerezhető viszont megmondom h ilyen már nem kell nézzük meg az árakat és az akkori vételár szerinti mostani lapra becserélem vagy nemtom vhogy megoldom vagy fizetek egy picit rá egy jobb lapra
  • MR ME
    na áljunk meg, az autóm biztosítója, az nem a gyártó aki biztosít engem h nem fog elromlani amit a kezembe veszek...ez hülye hasonlat, és én is úgy hiszem h a teljes vételárat kell visszafizetni, mivel a gyártó amikor megvetted vállalta h ő bizony GARANTÁLJA neked h ez nem fog elromlani addig, ha pedig elromlik akkor ad egy másikat
    mivel nem tud másikat adni, ezért ki kell h fizesse a vételárat, mert ő szegte meg az írásos megállapodást
  • pointer4
    Igen, pontosan, most a 8800 helyett kap egy 2** -et ami ugyan azt tudja.
  • redmonk
    De figy...nem véletlenül a garancia szót használják...azt mondják mondjuk a videókártyádra, hogy 2 évig garis tehát 2 évig garantálják, hogy annak semmi baja nem lesz persze normális használat mellett ha még is akkor adnak egy másikat vagy megcsinálják vagy visszafizetik azt amennyiért akkor vetted mert ilyenkor úgymond nem tartották magukat a szerződéshez...a lényeg h ugyanolyan áron vagy értékben és teljesítményben megkapd újra azt amiért anno fizettél
  • pointer4
    Igen, de az az alaplap beszerezhető még. Gondolom a 8800 már nem, ez a gond. Amíg előtudnak ásni egy működő, vele azonos kártyát, addig azt kapod. Meg 3 hét alatt nem hiszem, hogy negyedére csökkent volna az ára.
  • redmonk
    pl nekem úgy néz ki behalt az alaplapom nagyjából 3 hetes, nem tudom konkrétan mi a baja elég hülye dolgokat csinált de nem hinném h csak nem tetszett volna neki a kingmax memória...szal nekem vagy cserélik vagy adnak másikat olyan árban amennyiért vettem
  • pointer4
    Konkrétan ez a törvény.
    Ha az eredeti vételárat fizetnék vissza, akkor a bérbeadást/használatot kiszámlázhatnák.
    Tehát a mostani piaci értéket kell visszafizetni, közös megegyezéssel.
    Pl mint az autód biztosítója, ő se egy null kilóméteres autó értéke szerint fog fizetni, hanem a jármű piaci értéknek megfelelőt.
  • redmonk
    így van...
  • [HUN]FaTaL
    Nem, a törvényt ez nem érdekli. Az akkori vételárat kell visszafizetniük.