90029
  • IMYke2.0.0.0
    Én még MINDIG nem tettem fel az Accelero S1-est a HD4850-re, mert nem mertem szétkapni úgy, hogy a magról nem tudom majd eltüntetni a naftát...
    ...lassan itt a nyár, és biza, aktuális lesz összeszedni a bátorságomat és előkapni a csillagcsavarhúzót... :)
  • pointer4
    Nem 4 éves kártyáról van szó :D Lejött zsepivel olyan könnyen, mint a sicc.
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel tisztítottad a magot? Alkoholt ég-világon nem találok.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vagyok egy Monk felügyelő, csak olyan "nem-szimmetrikusak" :)))
    Meg hát, a hűtőblokk alatt annyira mindegy hogy mennyire szépen rendezettek.
  • pointer4
    Kinyomkodta, lehúztam zsepivel :D

'IMYke2.0.0.0': ha a hővezető tappancsokra gondolsz, azok úgy is nagyobbak mint a ram, a tököm fog ott szögmérővel játszadozni :D
  • IMYke2.0.0.0
    A nyomkodás miatt lettek olyan csálék a RAM-sünik? :)
  • pxxl
    faja. kicsit sok rajta a paszta nem? nem nyomta ki a hűtő?
  • pointer4
    Na, hogy legyen részemről egy kis ON is néha :D
    Tegnap megjött a vízhűtőblokk, kicsit húzták a fogamat a 25 rongyos árral, de más alternatívát nem találtam, hogy csendben és hidegben legyen a kárta :D
    így most 85-90° helyett - terhelten - 46°-ig ment fel maximum.

Persze amilyen hüje vagyok, felszerelt állapotról elfelejtettem képet csinálni.
  • pxxl
    sztem is illik rá a zene
  • Gibor
    Kérésre csináltam, de viszont én szerintem pont ráillik a zene, egyáltalán nem stílusom a "rock" zene de ilyen movieknál nagyon bejön.

Edit: De kemény volt, tegnap volt ez a war, aztán lehozta egyből ordítozott hogy war után csináljam meg neki :DDDDDDDDDDDDDDD
  • berczely
    A zene naon rossz!

Régen am sokat játszottam én is ezzel!
  • pxxl
    én a Chaos Pro 4.0-val :)

lekjopp :D
  • berczely
    Ismerem amúgy... azt nem tudom hogy ezeket hogyan készítik?
  • Gibor
    Nekem tegnap ezt 3 perc alatt ki renderelte :D 14Mb/s 720p blablabla... 965 és oridzsi hüttő, kicsit hang zavar volt és fogalmam nincs milyen meleg volt :D de mind a 4mag 100%-on :D
  • pxxl
    ez egy fractal kép
  • berczely
    Most le akartad fotózni a gépedet és bemozdult a fényképező a sötétben vagy ezmi?
  • pxxl
    én tegnap este cibáltam meg a procit :) 25 percig kökeményen renderelt 100%-on végig a proci (még a zene is akadt -.-), max 40 fok. Phenom II x4 940 + Thermolab Baram powa

ez lett a végeredmény
  • gameplusz
    Indeed.
  • Sir Quno Jedi
    Procira is igaz. Egy-egy vérmesebb felhasználói program, vagy stersszteszt közel 100%-ra kihúzza nálam is mind a 8 feldolgozóegységet és pörög a venti veszettül, de pl. játékok alatt szinte alszik a proca. Még a gétéjá4 sem bírja meghajtani nagyon. Szal. játék nem képes szénné terhelni az összes magot.
  • Sir Quno Jedi
    Azé azt tudni kell, hogy a furmark olyan terhelésnek teszi ki a kártyát amit soha semmilyen játékban megközelíteni sem fognak. Egy játékban baromi jól eloszlik a terhelés, így közelében sem fog a furmark által mérteknek jutni, már ha a ventik tisztességesen teszik a dolgukat. MSI Afterburner-rel ki kell szépen rakni a diagrammot, hogy adott játékkal játszva 10 percet hogyan akakult a hőmérésklet/terhelés/fordulatszám közben és abból ítélni.
  • arty
    mutass képet

vannak olyan játékok, ahol a különböző kártyákon más-más az árnyék megoldása. pl grid alatt nvidián rondácskábbak az árnyékok, bf2 alatt viszont ATI-n!
  • pxxl
    2333sw
  • fook
    mert ez már régi , lassú. most lesz 4magos vétel , de mindent szépen sorjában :d
    4800+am2 2,5ghzről akarom kb 3ra..
  • mflex #58320
    Erről én is tudtam, sőt 1 hónapja még linkeltem be, szóval nem tudom milyen beta driver-ről megy a pofázás...
  • berczely
    Hát oda van írva...

40ezerért milyen Full HD monitort érdemes venni?Mostani 19'-os, nagyobb kéne!
  • mflex #58318
    Ki a fax tudja, én már mindent el tudok képzelni!
    Miért kell húzni rajta, mennyit és milyen proci?
  • mflex #58317
    Ez alpha, nem?
  • fook
    Próbáld meg hogy lekötöd róla az írót , meg a ventiket stb. Ha úgy megy akkor nem kap elég feszt.
  • Mészy
    Sziasztok!
    Vettem ma egy ismerősömnek egy ilyen kártyát: ASUS Radeon EAH5770 CuCore/2DI/1GD5 GDDR5 PCIExpress.
    A gondom a következő: gépbe betesz, táp rádug, de nem történik semmi. A monitor sötét marad. Gyakorlatilag semmi jelet nem kap. Indulásnál nem sípol a speaker, látszólag elindul a windows, de kép nélkül. Van valakinek ötlete? Lehet az a gond, hogy 400w-os noname táp van a gépben? Sok cucc nincs benne, 1 vinyó és egy dvd író.
  • fook
    azért az már durva összeesküvés elmélet lenne :D
    Holnap megpróbálok húzni a procimon :)
  • testarossa94
    Üdv!

Van egy Sapphire 5770-es kártyám, grafikai problémák merültek fel, pl. fekete füst előtt megjelenő dolgok (mindegy, hogy az egy jármú, fa, ember, stb...) akkor azok szép recés, fehér körvonalat kapnak, aztán néha előfordul, hogy az árnyékok csikosak lesznek, a dinamikus árnyékokon nem tudom, hogy ez Ati-ra jellemző-e (eddig nvidiám volt) de nincs rajtuk élsimitás, és a Battlefield 2-ben ugyanolyan rondán néznek ki, mint a Cod waw-ban, BF:BC 2-ben vagy az Arma 2-ben.
    10.4es driver van fent. Holnap megpróbálok képeket csinálni.
    Valakinek vannak hasonló nyavalyái?
  • berczely
    Strags.com
  • mflex #58311
    Természetesen win7 alatt csinálja, de 10.5 béta alatt már jó volt, most meg van már 10.6 is, állítólag azzal még jobb, még nem próbáltam, én csak 10.6 aplha-ról tudok, szóval nem tudom, hogy van-e béta, a Ph-n meg mindenki arról áradozik.

Várjunk csak! :DD
    Lehet kényszerképzeteim vannak, de nem lehet, hogy az nvidia a köcsög mikrofosnak is benyal? Mármint úgy értem, hogy az ő kártyájuk úgy megy alatta, mint a vaj, a részemről meg állandóan szidott ATI folyamatosan próbálja orvosolni ezeket a hibákat?

• kifli
    ha a kukába szánod őket, akkor szólj nekem, nálunk jó nagy szemetes van és tuti beleférne 12gb-nyi :D
  • pointer4
    Fúú, akkor fizu emelést kell kérnem, mennyi embert átkúrtam :D
    Csak az az érdekes, hogy fogyasztó védelmis emberke is járt így, és egy szót se szólt az eljárás miatt.
    De azért én direktbe kérdeznék rá ennél az embernél, erre a jogosulatlan gazdagodásra, mert ezt is egy fogyasztóvédelmi mondta nekünk.
  • MerlinW
    Ha az MSI-nél dolgoznánk, megmondanánk. De nem ott dolgozunk:)
    Nekem csak egy ötletem van, játssz normális játékokkal, felejtsd el ezeket az elcseszett techdemo-kat:)
  • strebacom
    Mi lehet az oka?????
  • Blum
    Crysis alatt nálam sem megy. :/
  • strebacom
    Hali...
    Próbálta már valaki az MSI-Afterburner osd-t a Crysis alatt miért nem megy....
    Mondjuk a régi rivat. sem ment....csak dx9 alatt a crysisban, na de ez már faxán viszi a a dx11-et is(1.6,beta5)....
  • arty
    persze, elméletben jogos a választásod :)