90029
  • Madmano
    CCleaner?Your Uninstaller?
  • pxxl
    meg lehet próbálni, csak rendesen le kell takarítani az nv drájverét.
  • Madmano
    De egy próbát megér?Vagy esélytelen a dolog?
  • IMYke2.0.0.0
    OS-t új hardver behelyezésekor nem feltétlenül kell újratelepíteni [kisebb bővítőkártyák esetében kifejezetten nem szükséges - úm. TV-kártya, Firewire, hangkártya, SCSI...], de egy VGA esetében, főképp ha nVidia-ról ATI-ra váltasz, nem árt.
  • Madmano
    Szasztok.Mflex-el már beszéltünk a dologról,de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is:most ugye pár százszor leírtam már ide,hogy egy GeForce 8800GT van a gépben.Ezt cserélem le egy ATI-ra.A kérdés:nem igazán szeretnék új rendszert földobni emiatt.Mflex azt írta a legjobb az lenne.Ok,de annyi mindenem van ezen,előbb tennék egy próbát a mostani megtartására.Valamelyik topicban(vagy ebben vagy a "Milyen videókártyát...."-ban)olvastam egy olyan hozzászólást,ahol valaki leírta,mit kell csinálni WIn7 alatt,hogy működőképes legyen a dolog.De nem találom.A másik:melyik driver a nyerő mostanság?Amivel viszonylag normálisan megy egy ATI VGA.
  • berczely
    1440x900! Jóóazide
  • pxxl
    milyen felbontásban? nem mind1 :D
  • berczely
    Vegyél csak új procit meg mindent 4830 veretős kártya!Kicsit meghúzgálod 4850et is eléri már azzal meg már úgy röpüllsz mint a géép!Nekem is az van naon jó kis kártya!40volt annó nem bántam meg!Még ma is teszi a dolgát rendesen majdnem minden full maxon 8xAA-val repked itt nekem :P
  • arty
    akkor szvsz cseréld a lapot és a procit is, ha oda jutsz

nem mondom, hogy nem lesz előrelépés a p4-hez képest az E6500, de bőven hagy tartalékot a 4830-ban
  • Lacee86
    Asszem az már nem jó a lapomba. Meg egy kicsit ódzkodok is használt cuccoktól.
  • IMYke2.0.0.0
    Isten óvjon, hogy befolyásolni akarjalak, de ha a képminőség a fontos, akkor XL2370-es (a külső táp, és LED-fogyasztás sem utolsó), de ha a multifunkció és a méret, a P2770-es sokkal jobb választás... szerintem.
  • kifli
    inkább egy használt E8400. Attol nem kell félni hogy tönkremegy egy procinál.
  • MerlinW
    Rendeltem egy 27-est (P2770) és egy 23-ast (XL2370)
    Amelyik tetszik hazahozom, a másik meg jó lesz a cégnél:)
  • Lacee86
    Jah tudom sajnos, h CPU-m szar, akkor ezexerint ok. Én majd E6500-öt szeretnék, de most nagyon nincs rá keret. :(
  • rvn
    Azzal a procival reális. nekem e5200 a 4830 6000 körül adott. Nálad a proci a szük keresztmetszet.
  • testarossa94
    Hála a 20kb-s limitnek, inkább adok linket, ezek csak CoD WaW-ból vannak ugyan, de a többi játéknál is tapasztalható
    http://screenshot.xfire.com/s/97793030-4.jpg
    http://screenshot.xfire.com/s/97793038-4.jpg
  • Lacee86
    Csináltam egy 3DMark Vantege tesztet azokkal a beállításokkal, amiket alapból adott, nem nyúltam semmihez. Ez a pontszám így kb. reális?
  • gameplusz
    Én is nagyon agyalok rajta, hogy inkább mégis ez lesz csak... :(
  • arty
    10.3 és 10.4 már tud AF-et !!!!!!!!!!! (és AA-t is kényszeríteni, akár UT3 endzsines játékra is)

nálam :D
  • pxxl
    nekem semmi bajom a 10.4-el, az meg h nincs af hát ez van...
  • Sharks
  • pxxl
    akarni a wc-n kell...
  • IMYke2.0.0.0
    LCDTV-t kinézted már? Vagy maradsz a 27-es LCD monitornál?
  • MerlinW
    Toxiiiiicot akaroooook!:)

87k-ért nem akarom...:(
  • strebacom
    Nos tegnap kérdeztem hogy miért nem megy az OSD(MSI-AB) a Crysis alatt, tudtam hogy ment...és ime.....

Van két win7-em HomePremium(erdeti-saját),Ultimate(nem eredeti)....nos a nem eredeti volt fenn....visszamentettem az Acronis-al a HomeP-ot és már jó is az OSD....A két rendszeren, minden teljesen ugyan az, az utolsó "csavarig"...driverig,stb...
    Ez hihetetlen...
  • gameplusz
    Erre gondolsz?
  • Solten
    Klassz.
  • kifli
    nemtudja valaki mi is annak az oldalnak a címe ahol egy ph-s arc csinál teszteket, és úgy van az oldal megcsinálva hogy bármelyik vga-t bármelyikkel összehasonlíthatom?
  • Sharks
    Sziasztok!

Van esetleg már értelmes driver a 4xxx-es szériához a 9.8 óta?
  • kifli
    csöndcsak :D
  • pointer4
    9 :D
  • kifli
    ha tönkremegy, fogod és visszacsavarozod azzal a 4-6 csavarral a régit és bemész könynes szemekkel :D
  • Sir Quno Jedi
    És akkor garinál visszarakod a régit?! Mert fasznak van kedve szerelgetni?! :D
  • kifli
    jó proci azért más, vidkártyáknál van olyan gyártó akinél ha eltávolítod a hűtőt baszhatod a gart
  • pointer4
    Igen, ezt én is így gondolom, a prociról se száll el a gar, ha lecserélem a hűtőt :D
    Matrica sem volt rajta...
  • kifli
    és ők azt honnan látják hogy te leszeded a hűtőt? ipon-nál nekem nem szoltak, pedig volt hogy újrapasztáztam a gpu-t, aztán tönkrement, és simán ment a garanciáztatás, ha nem sarkazod le vagy nem kúrud szét a csavarokat, akk nincs ember aki megmondja hogy leszedted, nyugodtan cserélheted ha akarod.
  • XenHai
    1 4870x2 nek érdemes fel tenni az Ati Tray Toolst ?
    Főleg mivel a ccc-t nem tudom fel rakni,dd fent van de amint fel rakom a ccc-t szét esik a kép gameben és 3d mark ban is.
  • Sir Quno Jedi
    Ügyes. Lehet nekem is ez kéne, de én nem merem szétszedni, mer ugrik a gari. Ha így elfüstöl garis, ha meg a víz után lesz bármi baja 1x, akkor kiröhögnek az ájponnál. Inkább MSI Aftreburner, illetve visszateszem a nyári házamba (az 25cm-es ventás oldalt, dől a levegő bele), abban sosem rosszalkodott.
  • pointer4
    Igen, én is 2-3 hete szartam be, (mert december óta húzom a dolgot) :D
    amikor borderlands alatt, lepillantottam a billentyűzetre, és a kijelzőn 97°-ot írt VGA-RAM ra :D Aznap már elég meleg volt, és egész nap ment a gép. :)
  • pxxl
    simán lejön zsepivel is, max 1 percel tovább tart letisztogatni. és sosem használtam alkoholt.