90029
-
donoki #58463 Amúgy ha neked van a mostani alaplapodon igp, akkor miért nem próbálod összekötni a 4850-el? És akkor egyből meglátod, hogy több fps, vagy nem.. addig maradhatott volna a vantage :D -
#58462 Különösebben nem izgat csak kipróbáltam a programot, már töröltem is!Nálam nem mérvadók ezek a hülye számok... játék alatt teljesítsen a gép! -
donoki #58461 Sztem ebben a topikban kérdezd, ide is told be! -
#58460 Ha találsz valami érdemlegest akkor szólj, mert én égen földön kerestem róla normális infókat, de semmit nem találtam szinte!Azt olvastam viszont hogy minél erősebb a kártya annál kevésbé érezhető az alaplapi VGA "segítsége". -
donoki #58459 majd nézek róla tesztet :D -
#58458 tudtommal csak a legócskább 4xxx-el lehet összekötni, értelme meg semmi :) -
donoki #58457 hát miért? meg lehet próbálni :)
hozna gyorsulást?remélem vannak ilyen tesztek, majd keresek :D -
#58456 Ez jó?
-
#58455 minek akarod összekötni cfx-ben? -
donoki #58454 akkor összelehet kötni a 4870-emmel?:O -
#58453 4xxx. -
donoki #58452 A HD4250 ill. HD4200 típusú IGP-t milyen vga-kkal lehet összekötni Hybrid Crossfire-be?
Itt a fórumon található CrossfireX menü alatt, már nem található a 880as chipset igp-je a hd4250! -
#58451 Jah nem, csak azt néztem, hogy a lentebb írt hozzászólásomban szereplő XFX kártyával nem egyeznek az adatok :) -
#58450 Úgy már igen.
Csak az alapján vélekedtem, hogy Eyefinity-t néztél ki neki - és feltételeztem, több monitoros rendszerhez kellene.
-
#58449 Nem eyefinity, hanem sima ref, csak egy monitorja van. Azzal, meg q9550-essel jó társak lesznek. :) -
#58448 Hát, ha Eyefinity-t használ, akkor nem feltétlenül igaz, amit vélsz...
-
#58447 Ha jól tudom, akkor Q9550-es procija van, az meg elég hozzá, tudom, mert láttam már másnál is.
Felesleges ez miatt korájhét faszságra költenie.
Akkor azt mondom neki, hogy sima 5870-et vegyen, "oszt jóvan"... -
Gibor #58446 Szimplán annyit takar hogy 6display port van rajta és semmi más... Csakis akkor érdemes ha 3 vagy 6monitort akarsz összekötni.... De még akkoris meglehet oldani átalakítókkal ha a simát veszi meg. -
#58445 * Eyefinity-ről meséltél már a barátodnak? Elmondtad neki, hogy displayportos monitor kell majd hozzá?
* Azt is, hogy tökéletesen értelmetlen megvenni, hogy ha nem 3 monitort köt rá? Helyette akkor vegyen "sima" 5870-est.
* Megfelelően erős gépe van hozzá - minimum Core i7-860?
-
#58444 mondom hogy nem értek hozzá :D -
#58443 Most pl, ebből látszik, hogy az eladó is baromságokat ír...
Az első képen egy ref kártya adatai vannak, a másodikon (xfx honlap) ugyanaz a kártya (modellszámú), és ott tisztán látszik, hogy emelt órajelű.
xfx:
-
#58442 XFX 5870, 1GB, ATI Eyefinity "XT - Extreme edition
Ez valami tuningolt kártya?
Nem találok róla rendes leírást, mondjuk érdekelne, hogy 2.0 vagy 2.1-es, bár nem tudom, hogy számít-e, ha 2.0-ba megy egy 2.1-es.
A haveromnak nincs most nete, ezért engem kért meg, hogy nézegessem a vga-kat.
thx -
#58441 nah és ezzel hogy méred ki a vga fogysztását? :D főleg h feszültséget, ellenállást szokás mérni vele :P -
#58440 tudtommal nincs program rá -
#58439 nem akarok butaságokat mondani mert régóta nem vagyok benne ezekben a dolgokban
talán a voltmérővel lehet ilyeneket mérni
pl -
tonyo9 #58438 oké de mi a szerkezet neve? -
#58437 mérőprogram nem nagyon van, fizikai mérőeszközök vannak -
tonyo9 #58436 és van erre mérőprogram? -
#58435 Hát velem az fordult elő, hogy átmentettem adatokat a régi vinyóról az újra, ezekután a régi vinyó be a régi gépbe és a gép nem indult kék halál miatt és format kellett neki. -
#58434 a videókártya -
#58433 kiveszed és berakod, nem egy nagy cucc :) -
#58432 ha 1:1-ben átmásolok mindent akkor sem? -
tonyo9 #58431 melyik alkatrész fogyasztja legjobban az áramot? -
#58430 Akkor jó. CPU csere amúgy technikailag mennyire bonyolult? Meg tudom azért magam is csinálni itthon némi utánanézéssel meg odafigyeléssel nem? CPU hűtőt magam cseréltem, gondolom akkor a CPU csere sem lehet nagy ördöngősség nem? -
#58429 vinyó cserét nem bírja, ha a rendszervinyót cseréled :O -
#58428 CPU cserére nem vonatkozik amit írtam, azt még a win98 is kibírja. Kibír a win7 mindent, alaplapcserét is csak belassul. -
tonyo9 #58427 villanyszámla csökkentésre nincs crack-etek? vagy ezt a warez-be irjam? -
#58426 leszedtem a legujabb 10.4es drivert meg az AVIVO video convertert is, de nem találom a CCC-ben hogy hol kell aktiválni meg beállitani, hogy használja a video dekodoláshoz a GPU-t is, ill hogy milyen kimenetü fájlba convertáljon .
Esetleg hogy más video kodolo proginál is be tudom ezeket állitani vagy csak elég a driverbe és akkor már mindenhez használni fogja a GPU-t a convertáláshoz?
4850-es kártyám van és az any video convertert szeretném használni GPU támogatással. -
#58425 ha referencia, akkor azt vegye, amelyikre a legtöbb gari van, vagy legolcsóbb :) -
strebacom #58424 "Azt nem tudom, hogy milyen hiéna cégek vannak ebben a faxa országban"...no akkor meg nem szeretnék látni több faxa megjegyzést....egy olyan cégre, ami legalább próbál fenn maradni ebben a rohadt nagy kapitalizmusban, és többé kevésbé sikerül is neki...no nem az IPON-t védem de vót mibe belekötnöm ma este...