90029
  • donoki
    Amúgy ha neked van a mostani alaplapodon igp, akkor miért nem próbálod összekötni a 4850-el? És akkor egyből meglátod, hogy több fps, vagy nem.. addig maradhatott volna a vantage :D
  • berczely
    Különösebben nem izgat csak kipróbáltam a programot, már töröltem is!Nálam nem mérvadók ezek a hülye számok... játék alatt teljesítsen a gép!
  • donoki
    Sztem ebben a topikban kérdezd, ide is told be!
  • berczely
    Ha találsz valami érdemlegest akkor szólj, mert én égen földön kerestem róla normális infókat, de semmit nem találtam szinte!Azt olvastam viszont hogy minél erősebb a kártya annál kevésbé érezhető az alaplapi VGA "segítsége".
  • donoki
    majd nézek róla tesztet :D
  • arty
    tudtommal csak a legócskább 4xxx-el lehet összekötni, értelme meg semmi :)
  • donoki
    hát miért? meg lehet próbálni :)
    hozna gyorsulást?remélem vannak ilyen tesztek, majd keresek :D
  • berczely
    Ez jó?
  • Klemice
    minek akarod összekötni cfx-ben?
  • donoki
    akkor összelehet kötni a 4870-emmel?:O
  • gameplusz
    4xxx.
  • donoki
    A HD4250 ill. HD4200 típusú IGP-t milyen vga-kkal lehet összekötni Hybrid Crossfire-be?
    Itt a fórumon található CrossfireX menü alatt, már nem található a 880as chipset igp-je a hd4250!
  • mflex #58451
    Jah nem, csak azt néztem, hogy a lentebb írt hozzászólásomban szereplő XFX kártyával nem egyeznek az adatok :)
  • IMYke2.0.0.0
    Úgy már igen.
    Csak az alapján vélekedtem, hogy Eyefinity-t néztél ki neki - és feltételeztem, több monitoros rendszerhez kellene.
  • mflex #58449
    Nem eyefinity, hanem sima ref, csak egy monitorja van. Azzal, meg q9550-essel jó társak lesznek. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha Eyefinity-t használ, akkor nem feltétlenül igaz, amit vélsz...
  • mflex #58447
    Ha jól tudom, akkor Q9550-es procija van, az meg elég hozzá, tudom, mert láttam már másnál is.
    Felesleges ez miatt korájhét faszságra költenie.
    Akkor azt mondom neki, hogy sima 5870-et vegyen, "oszt jóvan"...
  • Gibor
    Szimplán annyit takar hogy 6display port van rajta és semmi más... Csakis akkor érdemes ha 3 vagy 6monitort akarsz összekötni.... De még akkoris meglehet oldani átalakítókkal ha a simát veszi meg.
  • IMYke2.0.0.0
    * Eyefinity-ről meséltél már a barátodnak? Elmondtad neki, hogy displayportos monitor kell majd hozzá?
    * Azt is, hogy tökéletesen értelmetlen megvenni, hogy ha nem 3 monitort köt rá? Helyette akkor vegyen "sima" 5870-est.
    * Megfelelően erős gépe van hozzá - minimum Core i7-860?

• Klemice
    mondom hogy nem értek hozzá :D
  • mflex #58443
    Most pl, ebből látszik, hogy az eladó is baromságokat ír...
    Az első képen egy ref kártya adatai vannak, a másodikon (xfx honlap) ugyanaz a kártya (modellszámú), és ott tisztán látszik, hogy emelt órajelű.

xfx:
  • mflex #58442
    XFX 5870, 1GB, ATI Eyefinity "XT - Extreme edition

Ez valami tuningolt kártya?
    Nem találok róla rendes leírást, mondjuk érdekelne, hogy 2.0 vagy 2.1-es, bár nem tudom, hogy számít-e, ha 2.0-ba megy egy 2.1-es.

A haveromnak nincs most nete, ezért engem kért meg, hogy nézegessem a vga-kat.
    thx
  • pxxl
    nah és ezzel hogy méred ki a vga fogysztását? :D főleg h feszültséget, ellenállást szokás mérni vele :P
  • pxxl
    tudtommal nincs program rá
  • Klemice
    nem akarok butaságokat mondani mert régóta nem vagyok benne ezekben a dolgokban
    talán a voltmérővel lehet ilyeneket mérni
    pl
  • tonyo9
    oké de mi a szerkezet neve?
  • Klemice
    mérőprogram nem nagyon van, fizikai mérőeszközök vannak
  • tonyo9
    és van erre mérőprogram?
  • Klemice
    Hát velem az fordult elő, hogy átmentettem adatokat a régi vinyóról az újra, ezekután a régi vinyó be a régi gépbe és a gép nem indult kék halál miatt és format kellett neki.
  • MR ME
    a videókártya
  • MR ME
    kiveszed és berakod, nem egy nagy cucc :)
  • kifli
    ha 1:1-ben átmásolok mindent akkor sem?
  • tonyo9
    melyik alkatrész fogyasztja legjobban az áramot?
  • Lacee86
    Akkor jó. CPU csere amúgy technikailag mennyire bonyolult? Meg tudom azért magam is csinálni itthon némi utánanézéssel meg odafigyeléssel nem? CPU hűtőt magam cseréltem, gondolom akkor a CPU csere sem lehet nagy ördöngősség nem?
  • Klemice
    vinyó cserét nem bírja, ha a rendszervinyót cseréled :O
  • [HUN]FaTaL
    CPU cserére nem vonatkozik amit írtam, azt még a win98 is kibírja. Kibír a win7 mindent, alaplapcserét is csak belassul.
  • tonyo9
    villanyszámla csökkentésre nincs crack-etek? vagy ezt a warez-be irjam?
  • repvez
    leszedtem a legujabb 10.4es drivert meg az AVIVO video convertert is, de nem találom a CCC-ben hogy hol kell aktiválni meg beállitani, hogy használja a video dekodoláshoz a GPU-t is, ill hogy milyen kimenetü fájlba convertáljon .
    Esetleg hogy más video kodolo proginál is be tudom ezeket állitani vagy csak elég a driverbe és akkor már mindenhez használni fogja a GPU-t a convertáláshoz?
    4850-es kártyám van és az any video convertert szeretném használni GPU támogatással.
  • kifli
    ha referencia, akkor azt vegye, amelyikre a legtöbb gari van, vagy legolcsóbb :)
  • strebacom
    "Azt nem tudom, hogy milyen hiéna cégek vannak ebben a faxa országban"...no akkor meg nem szeretnék látni több faxa megjegyzést....egy olyan cégre, ami legalább próbál fenn maradni ebben a rohadt nagy kapitalizmusban, és többé kevésbé sikerül is neki...no nem az IPON-t védem de vót mibe belekötnöm ma este...