90029
  • kifli
    mert a motor nem támogatja azért, így lett programozva és kész.
  • berczely
    Van benne AF a beállításoknál.. írtam is nem látod?
    Assa-ban miért nincs?DiRT 2-ben miért nincs?
  • kifli
    gta-ra nem lehet rákényszeríteni, nem véletlen nem tették bele a beállításokhoz
  • XxxcajnxxX
    Hát ez nem segített hogy csökkentett módban leszedtem a meghajtó progit és utána felraktam a 10.4 es CCC-t. Még valami ötlet!
    Windows nem lehet baj? Mert nekem egy Sp3-as XP van fenn. Amúgy a gép ha a kopatibilisségről beszélünk
    Alaplap Asus p4p800-x
    CPU Celeron D 2,66GHZ
    VGA sapphire Ati Radeon HD3650 521MB DDR2 AGP-s
    Táp M-Tech 600watt
    3-rom vinyó és két meghajtó
  • berczely
    Az autó amint átmegy azon a bizonyos "vonalon" lesz alatta árnyék pl.
    A korlátnál ha megyek előre... van hogy árnyék sincs, vagy ha van akkor élesedik ki egy vonal után kb mintha 1x AF lenne pedig CCC-ben is be van lőve 16x meg a játékban is!Assassin's Creed II.ben sincs AF!
  • [HUN]FaTaL
    AF van, régi játékok alatt AA, na az nincs. :D
  • arty
    10.3 és 10.4 alatt van AF (pontosabban driverből lehet kényszeríteni)

honnan veszed, hogy nincs? melyik játék? képet!
  • [HUN]FaTaL
    Mert 9.8 óta az összes driver szar.
  • berczely
    Sírva fakadok!

Mért nincs AF? 10.4
  • mflex #58494
    Közben visszaraktam a "vaddisznót", mert erősen melegedett a fermi, kaptam helyette szokásos akadozásokat. Mikor jön már ki a 10.5?
    Remélem mire visszaérek külföldről (a föld másik feléről) kiadják.

Madmano: Olvastam az üzeneted, örülök, hogy tetszik a kártya és sokáig élvezni fogod az "erejét". :)

• [HUN]FaTaL
    Akkor ezt megbeszéltük. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én is CCC + ATT-zek. Nem hiszek annak az urban legendnek :)
  • [HUN]FaTaL
    Azt hittem arra gondolsz, hogy nem kompatibilisek, sokan mondják ezt. :-)

Ha akarja kombinálhatja is a kettőt bár szerintem értelmetlen. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Miért kell mindent megmagyaráznom?
    Azért mondjon le róla, mert ugye az nem elégíti ki a szükségleteit - mert ugye az ATT-t használja...
  • [HUN]FaTaL
    "De, akkor a Catalyst Control Center-ről mondj le..."

Miért is? Ez szimpla urban legend, már az x1650 óta együtt használom a kettőt és soha semmi problémát nem okozott.
  • mflex #58488
    Örülj neki :)
  • IMYke2.0.0.0
    Az ATI Catalyst + Control Center tökéletesen ellát minden feladatot, ami egy hétköznapi játékosnak kell.
    Többek között 2D/3D profilokat gyárthatsz (játékokhoz is), manuálisan állítgathatod a ventilátor fordulatszámát, és a csúszkákat is bizergálhatod, monitorokat menedzselhetsz stb.

Ha tuningolni akarod drága VGA-dat, vagy netán a fogyasztásával akarsz játszadozni, netán kényelmesebbnek véled a 3rd Party programokat, akkor az ATI Tray Tools-t feltelepítheted a gépedre. De, akkor a Catalyst Control Center-ről mondj le...

Az egyes Radeon-gyártók által kiadott VGA-buherátor/tuning/menedzselő programok (Gigabyte, ASUS, MSI) tudnak finom dolgokat, de majd mindegyik ugyanazt: felügyelni, számokat babrálni, profilozni.

Az új DirectX feltelepítése alapkövetelmény egy Windows esetében. Annyit segít, hogy nem emiatt lesznek gondjaid a játékok telepítésekor, futtatásakor, és persze a titkos optimalizációkat is megkapod ezáltal.
  • nandorb
    Catalyst melle nem kell megvmit. leszedni az embernek,hogy jo mennyen minden? Ha az uj dx-t felrakom az segit vmiben?(ha igen miben)
  • berczely

Jó!Na... csendben maradok!
  • [HUN]FaTaL
    Melegszik, vagy csak szimplán beszart. Esetleg nem jó a driver ami fent van.
  • arty
    Leírtuk már többször hogy NEM FOG MENNI. Kérlek, a továbbiakban CSENDBEN, MAGADBAN vergődj rajta ;)
  • donoki
    Hihetetlen, de valahogy megjavult a cucc, és rendes 16x-osan fut ismét!:O részletesebben a segítség topikban :D
  • Solten
    Elvileg igen. #58480: ne csokkentett modban installald, "hagyomanyosan".
  • XxxcajnxxX
    Jah és még annyi hogy csökkentett módban rakjam is fel a meghajtó progit?
  • XxxcajnxxX
    Vagyis csökkentett módban jobban eltudom távolítani/uninstallálni a meghajtó progit?
  • Solten
    jo
  • XxxcajnxxX
    Milyen az a Safe mód?
  • donoki
    Hogy lehet BIOS-t frisíteni a vga-n? Ez megoldhatná a problémát? Bár nem tudom mitől bolondult meg egyik napról a másikra.. mondjuk egyik nap azelőtt párszor kellett az alaplapon CMOS resetet tolni, mert a windóz lefagyott, de újra raktam a winfost és jó lett
  • Solten
    Hello. Safe modban driver uninstall - ezt felrak: link
  • donoki
    Most kiszedtem a kártyám és visszaraktam és még mindig csak 2x-esen fut a pci-e slotban :/ valaki segítsen please..
  • Solten
    Megerthetnetek mar vegre hogy a Hybrid CF csak 3450/70-el mukodik, (es kb a 4-es szeria 40SP-s kartyaival). Az IGP 40 Stream Processor, Nem fog menni erosebb VGA-val.
  • XxxcajnxxX
    Üdv mindenkinek!
    Erre a képre amit előtte raktam fel tud valaki valami okosat mondani??
    vajn egy sapphire ati radeon hd3650 512mb ddr2-es agp-s videókarim és 3D-s program (játék) futatása közben ezt írja ki ami a képen van.
    Szal kérek midenkit hogy ha tudja a hiba okát vagy kérdése van esetleg még hogy megtudja mi a baj csak írjon.
    Előre köszönöm.

• berczely
    Én már napok óta olvasgatok utána ennek a Hybrid CFX-nek...
    Fel kell tenni hozzá az integrált VGA meghajtó programját is?Jelen esetben HD4200 a VGA.Illetve hová kell dugni a monitort?A HD4850-be vagy az alaplapi integrált kártyába?Elég engedélyezni a Surround View-et (egyáltalán ez a Hybrid CFX "kapcsoló"?) a BIOS-ban?
  • Solten
    Az mindegy, azt tudja mint az eddigi IGP-s lapok (Hybrid CFX a listaban).
  • berczely
    Mi az hogy összekötni?azt hogy kell?
  • Madmano
    Most is ezt mondod?
  • donoki
    Ugye Giga alaplapon le lehet tilteni az IGP-t? Mert MSI-n fullra nem lehet letiltani, csak a windows-ból.. BIOS-ban nem ajánlja fel.. és egy csomó cucc az alaplapi integrált vga-t kezeli elsődleges vga-nak...
  • Blum
    MSI Afterbuner
  • bboyatty
    Hello. Valami programot tudtok mondani ami figyeli a videókártya hőmérsékletét?

Köszi
  • donoki
    Olvasgattam neten és a legtöbb helyen azt írták, hogy a 785G IGP-vel is csak a leggyengébb 4xxx szériás kártyák tudnak normális hybrid crossfire-be menni... de azokkal se lesz olyan gyors mint alapból, ezek pl: 4350, 4550, 4650