90029
-
#59302 Doom 4-ről olvastatok valami használható infót? Mert, én nem találtam róla kutyafülét sem. Napokban olvasgattam egy Amerikai fórumon, ahol (ki tudja igaz-e), az egyik (m)ember a fejlesztőkhöz tartozik, tulajdonképpen semmit nem árult el a megjelenésről, csak annyit irkált, hogy olyan grafikával találkoznak majd a játékosok, amit idáig el sem tudtak képzelni.
Nos, én, el tudok képzelni akár milyet, főleg egy metro után, ha azt legyalázza grafikailag, emelem kalapom! :D Hajrá! -
#59301 Csak ennyi? -
#59300 fapfapfap -
Blum #59299 -
BIZ0906 #59298 Nekem is 4830am van és az újabb driverek főleg a 10.4 és 10.5 hozott némi fps-t is. Bár proci limit az meg van de még így is ha nem is nagyon de észrevehető volt. -
#59297 Off:
O yeahh... -
#59296 Én 4830-hoz 9.8-at tettem fel, és az tökéletes lett. Újabb verziókkal nálam is gebasz volt, és én is szintén nVidia után váltottam ATI-ra. -
#59295 Ide is fijjam...?? Ejnye... :) XP meg Vista driverek vannak hozzá a hivatalos oldalon. Szóval esetleg megpróbálhatod a Pistát is... -
Blum #59294 ?:D -
#59293 spammer... :) -
Blum #59292 OFF:
Serácok!
Most hozott ide haverom egy Acer eMachine E725 laptopot,amin gyárilag egy nem tudom milyen op. rendszer van. (Holott leírásban eee'vileg Winfos7-et raknak rá...na mind1)
Szóval akarunk rá rakni egy XP-t,de bottoláskor leáll (STOP hibával) és azt írja ki,hogy végezzünk el egy vírusírtást. Nagyon szívesen elvégezném,de fingom sincs,hogy ez milyen op. rendszer,ami rajta van. Megnézni nem lehet sehol,infot nem találok róla.,mert akkora egy fos.
Srácok,mi a teendő?
[Solten bácsi,tényleg 'sry!! :/ ] -
#59291 1 GB-s 5550 annyi... :) Derék... -
#59290 9.8-as driver? eseteg 10.2? -
#59289 100EUR az 5570. röhej. -
#59288 HIS Unveils HD 5500 Series Low-Profile Graphics Cards with GDDR5 Memory -
#59287 nem volt kedvem kivenni a heyléről :D aszittem kevesebb por van benne xD -
#59286 ezesetben én szerencsés vagyok, mert nekem a házam elején, a rácson, és az oldalán is a rácson mindig vastagon áll a por, de a belsejében alig van :D
Lehet azért, mert ahol beáramlik a levegő, ott az öszes rács sűrű+porszűrő is van. -
#59285 hmm, hát nemtudom :D
Nekem nincs több ötletem :/ -
Blum #59284 Baszki,ugyanígy jártam :D
Délelőtt porszívóztam,ebéd után kifújtam a gépet aztán porszívózhattam megint. -.-'
Ez a Zalman procihűtő szép meg jó,de a lamellák nagyon sűrűn vannak és úgy beragad közéjük a por,hogy le kellett csavaroznom és csak úgy tudtam kifújni-kikotorni (ecsettel) belőle a port. -
eugabesz #59283 Letakarítottam,driver újra fel...hiba maradt...úgy látszik en különleges vagyok..csak nekem nem sikerül. -
#59282 #59281 + söröző -
#59281 terasz, kert, utca, ilyet sose bent -
#59280 baszki 7végén kifújtam a vga-t. mármint sűrített levegővel a port :D (meg procit is stb) asszonka örült nekem :) újra kellett porszívózni a szobában xD -
#59279 A Win7 amugy is "tartalmazza" ezt az osi nvidia alaplapi drivert szvsz. -
#59278 bár ugye, mikor felteszel egy wint, akkor sincs felrakva chipset driver, csak amit a win talál hozzá, de azért még működik. -
#59277 mámér' állna meg a gép? :D max újraindításnál kiabál h kell drájver. :) -
#59276 Hat a chipset drivert ne szedd le... -
#59275 ja, akkor elég nvidia display-t meg a physx-et törölni és az ati display-t, ezután elég csak a hotfixet feltenni. -
eugabesz #59274 Igen fent van,természetesen...lehet ez nem derült ki,de játékkal játszom,fent van minden.
kifli...értelek,de nem szedhetek le minden nVidia-t,mert az alaplapi chipset nForce,s megáll a gép.ASUS M4N78-AM
Ha mindent letakarítok,elég csak a hotfix?? -
#59273 Nemsiklottam el fölötte, az lehet hogy megy neki a játék, csak most hiába tölt be hotfixel, ugyanúgy várnia kell, hogy beléphessen a játékba. Ahogy kivettem az írásából, multival játszik, úgyhogy valószínű a frissítés is fentvan. -
#59272 Elsiklottál valami felett: a 10.5 + Hotfix-szel megy neki már a játék [eddig is ment, csak 15 mp-nél tovább tartott a töltés, amit a HotFix javított].
-
#59271 Talán a legfontosabb megválaszolandó kérdés: a Battlefield Bad Company 2-őd fel van peccselve a legutolsó változatra?
-
#59270 kártya csere után volt win reinstall? Ajánlott esetleg letöltened a driver sweper nevű programot (LINK), töröld le az összes ati és nvidia drivert amit vezérlőpultban találsz, csökentett modban indítsd el a gépet, majd driver sweeper elindít, kijelölöd az ati és nv cuccokat, majd letakarítod őket, gép újra, 10.5 hotfix felpakol, és reménykedik hogy jó :)
Ha nem volt win reinstall, kártya csere után, és a fenti módszer nem működik, akkor az oprendszer reinstall segíthet, sajna a kártyacsere után bezavarhatnak, a régi driverek. -
eugabesz #59269 Ja ...és azért írtam ide,mert azért itt úgy látom szakértők is vannak.Nem úgy mint a játék fórumán...a legtöbbtől azt kaptam,hogy"nekem ilyen meg olyan hiperszuper kártyám van,a legújabb driverrel,oszt milyen kafául megy"...köszi,de ez nekem nem segítség... -
eugabesz #59268 Hello mindenkinek!
Nemrég váltottam át a nagy konkurenstől,mert kaptam majdnem ajándékba,egy HD4670-est,amit főleg a BFBC2-höz használok.Ha off akkor bocsi...
Nem igazán tudok még eligazodni,mert ugye amott is volt két külön rész,az nVidia és az nForce,ami két külön fogalom...lehet itt is ezt keverem,csak hát ezt még nem ismerem.
Alapból feltettem egy ilyent 10.4 vista32_win732_dd_ccc_edu_enu.exe
a játék egy percig tölt....a 15 mp helyett.Nem baj,irány a fórum...azt mondják,már a 10.5-nél járunk...ok...10.5 fel,előtte az előzőt uninstall..a játék ugyan azt csinálja...megint fórum...hoppá,van már hotfix,azt tedd fel.Ok.Ati_catalyst_10.5_hotfix_Wint_vista.exe...előtte másik le,ezt install.
És akkor meglepi...bár a játék a neki megszokott módon 15 mp. alatt betölt,de nem tudok a játékba belépni..:( a spawnképernyő szépen ott van és csak van,és csak várok,várok...közben nézem a levegőben repkedő tankokat,játékostársakat...s egyszercsak kb egy perc után pikk-pakk már bent is vagyok.
Lehet,sokaknak ez semmi,várd ki a percet oszt jól van,de ez olyan,mintha a film elejét nem látnád...aztán már nagyon nehéz követni az eseményeket.
Kérlek benneteket,ha a leírtak alapján valaki tud segíteni,segítsetek...ebben még nem vagyok annyira otthon,mint nVidiaéknál.
(annyit még megjegyeznék,hogy furcsáltam is,mert a kis ikon a telepítő exe-je előtt nem egyforma,a 10.4 és a 10.5 -é ATI,de a hotfix telepítő előtt már AMD ikon vigyorog.)...ha ez számít valamit ugye. -
#59267 Jah. :) Bocs tényleg, elkapkodtam... -
#59266 Ezt jól megbeszélted magaddal. :D Csinálhattál volna egy álreget is, úgy érdekesebb lett volna... :D -
#59265 Jó, már olvastam is a VIP jogok közt, bocs, tárgytalan az egész. Sry -
#59264 Húha, most látom, ehhez VIP-nek kell lenni, mi? -
#59263 Srácok, láma kérdés, meg nem is ide tartozik, de ennyi off talán részemről is belefér. :) Szóval: hogy lehet beállítani, h a logóm melletti sáv ne az alapértelmezett kék legyen, hanem más színű? Már próbáltam, de nem jött össze. :(