90029
  • tonyo9
    nem írtam én akkora hülyeséget szerintem
  • redmonk
    kicsit visszakéne fognod magad nem gondolod?
  • MerlinW
    Szintén családi-emelet, nekem is vissza kellett vennem a RAM-okat 800Mhz-re, mert 1066-on hibáztak:) Kéne venni rájuk is valami pörgőforgót, de már így is helikopter a gép...

Klímát kéne venni.. ha nem lennék allergiás rá, és ha nem sajnálnám a villanyt rá:)
  • fery02
    Köszi az infókat! Majd szórakozgatok.

Mindenkinek: Akiknek CF-jük van, nagyon nem irigylem őket most így nyáron ilyen forróságban (télen is sajnálom őket, de olyankor csak a villanyszámla miatt). :D
    Én pl játszani se nagyon merek, mert megfőnék a géppel együtt itt az emeleten. :)
  • arty
    ne foglalkozz vele, hogy leirtam a megoldást, szivasd magad, köss össze mindent mindennel
  • Cimbi
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni időnként a képernyőillesztő program lekapcsol, néha szétesik kép, néha csak egyszerűen a monitor lekapcsol.
    Nem találkozott valaki hasonló problémával?

Előre is köszönöm.
  • redmonk
    off:

Haverom elfelejtette a facebook és a hozzátartozó gmail jelszavát ie8-t használ. Hogyan tudnám gyorsan visszakeresni? Elég fontos pls írjon aki tud valamit.
  • Puhos
    Köszi a segítséget. Volna még egy kérdésem, a MSI On-Screen Dislpay Server ikont hogy lehet eltüntetni a gyorsindító sávból?
  • Sharks
    bemész a prgramba, jobb alsó sarokban settings/monitoring/rákattintasz arra, amit látni akarsz és kipipálod, ha írja mellette, hogy in OSD a Properitis oszlopban, akkor látszik/ alul pedig beállítod, hogy Show in On-Screen Display, ha a monitoron szeretnéd látni.
  • Puhos
    Szia!
    Segítenél nekem abban, hogy az Afterburner-ben hogy kell beállítani, hogy kijelezze a hőmérsékletet, fps-t stb?
  • Solten
    A Gelid is piacra dobta a VGA-hutojet: link

• Blum
    Ennél sem,mert hallom,hogy átállítja magát. Csak olyan jó kapcsolgatni...
  • kifli
    ATT-nél nemkell a hotkey sem :)
  • Blum
    ATT-t én személy szerint soha nem használtam.
    Afterburnert nagyon megszerettem,egyszerű kezelni,kicsi és ahhoz képest sokat tud.
    Létrehoztam magamnak egy 2D-s és 3D-s profilt(amit gyorsbillentyűkkel változtatok),illetve beállítottam,hogy játék közben mutassa a GPU hőmérsékletét,venti sebességét és az FPS-t.
  • fery02
    ATI TT-t nem? Ha igen, van lényegi különbség a kettő között? Pl mindkettő tud-e manuális venti szabályzást (MSI tudom, hogy tud) meg órajel babrálgatást?
    Csak azért kérdezgetek, mert feleslegesen nem akarok telepítgetni a gépre. :)
  • Blum
    Hardwertől teljesen független. Én is MSI Afterburnert használok.
  • fery02
    Köszönöm én is! Én is szétnéztem itt, de az én kártyámhoz csak 113-AA48709575.82G-s BIOS-t találok rajta, újabbat nem ad ki eredményül.

Akkor tehát ha hűvösebb karit akarok, akkor marad a Tray Tools, gépkitakarítás, plusz rendszer venti (a kártya ventije szerintem nem igen lehet rossz, mert Gainward, meg úgyis gari vesztéssel járna gondolom venti csere).

Olvasom, hogy az MSI Afterburner is eléggé éjjenezve van (főleg Sir Quno Jedi által), csak nem tudom tud-e többet, mint az ATI TT. Majd egyszer rászánom ezekre a progikra magam, ha több időm lesz.

Egy kérdést engedjetek még meg a végére (felkészülni, lehet hogy fasság lesz, előre is elnézést tőle): Van értelme MSI Afterburnerrel foglalkozni, ha az ég világon semmi MSI-s cucc nincs a gépbe? Vagy hardvertől teljesen független a progi?
  • MR ME
    dobd ki a pcsába
  • SZilaJMaGGoT
    Hát nem? :D
  • mflex #59487
    Jah ok, az emu1616-os hangkártyámat meg csak nézegessem a gépben. :)))
  • SZilaJMaGGoT
    Hát de a monitorhangszóró az igazi, majdnem hangosabb mint egy headset, szal ne harcolj a trend ellen! ;)
  • mflex #59485
    Egyszerű, nem kell feltelepíteni a HDMI audio faxságot. :)
  • SZilaJMaGGoT
    Ha jól emlékszem -klikk-... :D
  • Gibor
    Ha nem automatikus akkor tilts le az ATI-t, még az előző gépnél nekemis lekellet tiltani mert elsődlegesnek az ATI t nézte.
  • MR ME
    kemény vagy, hány éves vagy? 15?
  • Madmano
    A Everest szerint,mikor az "Összegzés"-nél nézem,a Hangkártya pontnál van kettő is:Hangkártya:"ATI Radeon HDMI @ ATI Cypress - High Definition Audio Controller" illetve:Hangkártya:"Creative SB X-Fi XtremeGamer Sound Card".HD5850-es vga-m van.A kérdésem,ezek közül automatikusan csak a Creative megy,igaz?A vga-ra csak a monitor van kötve.
  • Blum
    Épp nemrég nyitott egy 2005-ös reg. egy rettentő idióta topikot,amiért kitiltást is kapott.
    Nem tudom miért jó ez nekik...vagy csak szimplán lopott acc.
  • Gibor
    Életkor: 35-40 között
    Regisztráció időpontja: 2006. 07. 11.

Életkor egyértelműen fake :D vagy lopott acc. 2006 os reg nem viselkedne ilyen gecibután :D
  • Blum
    Pedig ha jól emlékszem már egyszer kapott topik ban-t a páciens.
  • Sharks
    A holdkóros tonyo... melyik sorozatban volt ez régen???
  • sith7
    Helyesírás: 5
    Intelligencia: 5
    Kommunikáció: 5
    Tájékozódás a fórumok között: 5
    Életkor: 5

Köszönjük Emese !
  • [HUN]FaTaL
    Mert ez a Radeon HD Series topic és nem az XP..

A hülye ly-vel irandó, az pedig nem támogassák, hanem támogatják
  • berczely
    pontosjé ...
  • berczely
    Mert már azt nem támogatja csak a Windows 7-et!
  • MerlinW
    Rendben...
  • MR ME
    ott azért még nem tartunk :D
  • amdopteron
    halli még mindig nem sikerült hangot ki csikarni dvi hdmi átalakítóból viszont azt hallotam hogy a video kártyát össze kell kötni a hangkártyával na azt hogyna kell??vki halott már ilyenról??
  • MerlinW
    Kulabáácsííí, ezek után hívhatjuk "vén sz@r"-nak?
  • MR ME
    thx
  • Solten
    HBD Kula