90029
-
#59549 Na mennye' a fermis topikodba ott HG lehetsz... -
strebacom #59548 akkor meg már minek ugyis én leszek a HG...te pöcsi...
-
#59547 Nem gond, ~1 honap es leveszem... -
#59546 sztem is rusnya -
strebacom #59545 Csúnya logo ....nem ismerlek fel.....Grebbert(a hirek istene...a játékoké is no) már lassan megszokom....de a szememnek fáj.....
-
#59544 Naa, azert az eros kifejezes, de szeretem, ja. -
strebacom #59543 Ja hogy focibuzi-e vagy.....ááááá understand....
-
#59542 link -
strebacom #59541 Ez....
mi a ...a..somat jelent..???
-
#59540 Bocs, összekevertelek valakivel. Valaki a múlthéten is beírta :D -
#59539 Milyen minden héten? Idén most voltam először... -
#59538 FurMark pl. -
donoki #59537 mivel teszteljem? az ATT beépített tesztelőjével? -
#59536 Nem neked írta, te nyomathatod felőle! -
#59535 jóvan vágom de erre még kellett reagálnom...na bocs mindenki -
#59534 Most ezt minden héten be fogod írni? Szerintem senkit nem érdekel, pláne ebben a topicban :D -
#59533 Én lehet leugrom holnap xD gondolom vártátok h írjak ilyen ügyben :D -
#59532 Jó lenne, de sajna reggel meló van... -
#59531 Ok mehetsz is vissza! -
#59530 Na megjöttünk a Balatonról ;) -
#59529 Mondjuk alulfesz.-elheted, csak teszteld ezerrel (stability) hogy mukodik-e az adott ertekkel es orajellel. Csak finoman es fokozatosan. -
donoki #59528 akkor csak azt használjam amit az ATT alapból felkínál? -
#59527 -
#59526 akkor ésszel fog fagyni -
donoki #59525 azért nem durván állítanám le a vga feszét... :) csak ésszel -
#59524 "Ha lejjebb vinném talán kisebb lenne a hőmérséklete is a vganak.."
Meg lenne egy par fagyid... ;) De nem a hideg fajtabol. -
donoki #59523 ATT-ben be lehet állítani a vga feszültségét, érdemes ezt állítgatni? Ha lejjebb vinném talán kisebb lenne a hőmérséklete is a vganak..
Ha érdemes akkor mennyire állítsam, itt vannak alapból beállítottak:
-
Sponnyabob #59522 oké akkor majd ha lesz kedvem megcsinálom :D. Köszi a választ mindkettőtöknek! -
#59521 Tök8. Beteszed, megy. Sőt, ha előtte volt fent nVidia karihoz is driver, elivleg az is így menne. Nekem mindig összejött. Persze ha nagyon ráérsz, akár le is takaríthatod. -
#59520 Én letakarítanám...
-
Sponnyabob #59519 Sziasztok!
Holnap érkezik a Radeon 5770-em és kérdésem lenne hogy ha a régi is ATI kártya akkor érdemes driver cleanerel letakarítani a régi drivert vagy csak simán töröljem és tegyem fel a legújabbat az új karihoz? -
#59518 Én, most építkezem, mert elegem lett Pécsből. A jelenlegi házamban egy nagy tetőtéri (45 négyzetméteres) szobában van berendezve az én pc-hifi-házimozi birodalmam, amivel nem is lenne gond, mert klimatizált, de úgy látszik 40 éves koromra elértem azt, hogy ha bekapcsolom a tetves klímát, utána 1 óra múlva már prüszkölök bassza meg. Vagy allergiás lettem maga a klíma által kevert levegőre.
Szóval, ebben a szobában jelenleg már most 33 fok van, ami délutánra eléri a 40-et is, mert szinte reggeltől estig napsütés alatt van. Légmozgás szinte semmi, na így a tököm aki gép elé ül, gondolom egy jó félóra "furkómárkkal" a VGA kisülne a slotbol is :D. A középső szinten már 5-7, az alsó szinten pedig 10-12! fokos különbség is van, persze mínuszban.
Hogy miért nem költözködök le oda? Egyrészt nincs kedvem a "60 millió" méter kábelezést szétszedni, a pc-apple-hifi-házimozi elrendezés is kurva sok időbe kerülne újból szét, majd összerakni, na meg nem volt olcsó mulatság, hogy a falak, padló és a teteje teljesen hangszigetelve lett, majd erre jött rá a japán fújható tapéta. Ezáltal a hangok élményszámba mennek, ugyanis nincs amiről visszaverődjön, nem keresztezik egymás útját, a JBL SUB hangja szinte meg kétszereződik.
Ha elkészül a házam, akkor nem tetőtérben lesz a cuccos. :) Egyelőre most hanyagolom azt a szobát, meg úgy is jön hamarosan a hideg elvileg szerdától. -
#59517 Nálam 31 fokos belső hőmérséklet (szobában!) mellett is szépen megy minden. MSI Afterburner mindig megsegíti az embert. Hűtéseket kicsit amúgyis feljebb vettem és még a HDD-im is csak egy-két fokkal mennek a szoba környezeti hőmérséklete fölé (CPU meg 42 fokos alapban, a kímélő, csendes ventivezérléssel), a VGA meg szépen muzsikál, mégha így jóval hangsoabb is szénné terhelve. Végigtoltam a BFBC2-t így, vasárnap egész nap ment, megállás nélkül. -
Blum #59516 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A skóciás akkoris menőbb volt :D -
#59515 milyezafociláz? :D
nemrosz loko -
#59514 -
#59513 -
Blum #59512 Nagyon helyes! :D -
tonyo9 #59511 na ezek vagytok ti a bagázsoddal együtt -
#59510 szolg. kozlemeny: tonyo9 reg.szamu troll kitiltva a topikbol...