90029
  • arty
    (egyébként a cat10.6 nagyon jó, legujabb mpchc build2099 alatt minden, eddig nem működő MKV-m ment, a GPU dekódolta a filmet)
  • arty
    Várom a cat10.7-et. Eddig MPCHC-t használtam, de lehet lassan átállok VLC-re :)

http://www.anandtech.com/show/3786/hd-video-decoding-on-gpus-with-vlc-110/2

July 2, 2010: AMD provided us with the pre-release Catalyst 10.7, and Jean-Baptiste gave us the VLC 1.1.1 build. On one of AMD's recent Radeon chipsets, GPU acceleration works better than Nvidia's. Also, it looks likely that Radeon 3xxx users will be unable to take advantage of VLC's acceleration. More details will follow once Catalyst 10.7 is officially released].
  • IMYke2.0.0.0
  • MerlinW
    Vagy WinFlash letölt, betallóz, gombot nyom, reboot.:)
    Ha pedig szeretné RBE-vel testre is szabhatja a BIOS-t - ventilátor sebesség mikor mennyire, milyen ütemben, feszültségek 2D/3D-ben, stb.
  • berczely

Hát nem könnyű dolog!Vagyis sok macera van vele!El is lehet cseszni sajnos!(áramszünet pl)

Először is kell egy olyan program neked hogy atiflash.Ez egy nagyon kicsi csak dos alatt futó program!Kell egy floppy vagy cd esetleg egy bootolható pendrive (akár milyen pendrive bootolható csak kell hozzá egy kis progi ami azzá teszi!googleba beírod bootolható pendrive) amire rá kell rakni ezt a programot (ha letöltöd több fájl is lesz mindent rá kell tenni a lemezre,floppyra vagy pendrivera!) E mellé oda kell tenned azt a biost amit szeretnél felrakni a kártyára!Szóval a hordozón ott legyen az atiflash és a bios!Gép újraindít, boot választó résznél kiválasztod a floppyt vagy amin van a cucc!Bejön az atiflash ha mindent jól csináltál!
    ha már tudsz írni akkor be kell írnod a következőket:
    atiflash.exe -f -p 0 és a friss bios neve amit leszedtél a netről!célszerű átnevezni pl 4850-re mert ezt könnyű megjegyezni!
    Szóval beírod így
    atiflash.exe -f -p 0 4850.bin (a bin fájl a bios!)DOS-ban nincs magyar billkiosztás ezért az ü betű (vagy shift + ü) a kötőjel!Ha ezt beírtad akkor enter és frissít is!Ha lement kiírja hogy indítsd újra a gépet!Előtte célszerű törölni a régi videókártya meghajtót mert úgy is majd fel kell raknod újra!

+ ez alapján csináltam.
  • donoki
    elmondhatnád hogyan frissítetted a biost :o
  • Dobronski
    fail :/ mind1
  • arty
    1. a téma nagyon nem két perc :)
    2. pláne gáz, ha a virtuális hálózaton keresztül megfertőzi a "normál" oprendszered
  • Dobronski
    OFF:

Egy-két vírusosnak vélt dolgot szeretnék kipróbálni. Hallottam, h virtuálisan lehet windows-t elindítani, így biztonságban van a rendszer, de nem tudom hogy kell... valaki szánna rám 2 percet és elmagyarázná? köszike!

ON
  • Nightt
    De nekem rossz a ventije, ugyhogy mindenkepp cserelnem kell...
  • berczely
    Meg sem próbáltam... nevettem egyet és hagytam a picsába Akkor tettem fel az új BIOS-t amivel már tűrhető a hőmérséklet!(40-50° 2D-ben)
  • Nightt
    Es le tudtad szerelni a hutot?
  • berczely
    Nekem gyárilag 1 csavarmenet hibás... és ezt pár hete vettem észre
  • Nightt
    4850 1Gb-om van, a hutojet szeretnem lecserelni. Kicsavarom a hutot tarto 4 csavart, de nem jon le... Kissebb erovel probaltam leszedni, nem jott... Rangatni meg nem akarom. Tud valaki segiteni, hogy kell leszedni?
  • donoki
    elég régi játék :)
  • kifli
    én tótam, de már nem :)
  • Blum
    Call of Duty 4
  • Atkamon
    LOL, esetleg egy címet írhatnál... :D Nem játszottam amúgy vele, de nagyon szép.
  • strebacom
    Ezt tolja itt valaki....

én már sokszor végigvittem, de még mindig nagyon tetszik....
  • kifli
    törekedniük kell hogy 2 hét alatt meglegyen, ez egy eléggé tág fogalom, hogy törekedniük kell, de azértnem is ülhetnek rajta akármeddig, 1 hónap elteltével, már 2x annyi ideje van náluk mint kellene, ebben az esetben, ha nem adják visza a pénzt, és te a bírósághoz fordulsz, neked adnak igazat :)

Iponnál nem is volt gond mikor a 4850-em 1 hónapja náluk volt, írtam nekik levelet, hogy elállok a szerződéstől, mert mitudom én melyik törvénypont hanyas paragrafusa szerint már vissza kelett volna kapnom, küldték vissza az emailt, hogy mikor lehet menni a pénzért :)
  • [HUN]FaTaL
    Táp nem kell. Ha nem bírja akkor néha leáll a vinyó meg ilyesmi és az tönkreteheti, de nem jellemző. 450es chieftec simán elbírja.
  • Gascan #60249
    csak az van, ami az aláírásban is szerepel...

amúgy egy X4 965 3,4GHz procit tervezek hozzá, meg 4gb DDR3 1600 CL9 memóriát.. az alaplap meg egy Gigabyte 790XT lesz.

Szerintetek tápot is kell vennem? Nem szívesen vennék, ha nem muszáj.

Egyébként mi történik, ha nem bírja el? Tönkre nem teheti? Max nem kapcsol fel, ugye?
  • Nightt
    Ja, ehez a kartyahoz nagyobb CPU dukal.
  • [HUN]FaTaL
    Elbírja simán, de az E6550el nagyon CPU limites leszel.
  • Nightt
    Ez attol fugg, h mi a konfigod tobbi eleme!
  • Gascan #60245
    sziasztok... mit gondoltok, egy Sapphire 5850 1gb Toxic-ot elbírna a Chieftec 450W tápom? A Sapphire weboldalán min. 500W-t kérnek.. de én nem gondolom, hogy szükség lenne rá..

Ti hogy gondoljátok?
  • rumkola
    igen, az összes többi csak vitrinbe valónak van gyártva :D
  • Met
    Elvárások

* több éves szakmai gyakorlat
    * kiterjedt kapcsolatrendszer
  • IMYke2.0.0.0
  • pxxl
    fék csík
  • IMYke2.0.0.0
    Komoly fake-csíknak nézem...
  • pxxl
    LOL
  • strebacom
    Van itt olyan akinek nincs állása....én tudok neki egy nagyon jó munkát...és ez nem vicc...
  • pxxl
    aham. jó tudni :D
  • arty
    8 napnyi elállási jog a webshopból vásárolt termékre van... ha pl nem tetszik a .... szine :)
  • pxxl
    az elállás az 7 vagy 8 nap nem?
  • arty
    nincs 1 hónapos határ

annyi van, h "törekedniük kell" a cserére, javításra, semmi kötelező dolog meg határidő nincs mamár :(
  • pxxl
    a toxic az vapor-x is egyben :) az én dobozom is rajta van a toxic + vapor-x felirat, loko.
  • kifli
    1 hónap után elállhatsz a szerződéstől, és visszakérheted a teljes vételárat, nincs levásárlás, és cserét csak ugyanolyan kártyára kell elfogadni (ha tudnak ugyanolyat adni, akkor nem állhatsz el a szerződéstől)
  • Solten
    Jo balkani szokas szerint altalaban eltokolnek vele 1 honapot, ez idon tul a fogyasztovedelem szeretettel var.