90029
  • SZilaJMaGGoT
    Túlmelegszik?
  • Brand
    Sziasztok Fiúk! :-)

Olyan problémám lenne, hogy néha zöldes-szürkés képet kapok, és ilyenkor nem tudok mást csinálni, mint teljesen kikapcsolni a gépet. :-(

Mi lehet a gond, hiszen szinte még új a kártya?

Köszönöm a segítséget, ha lesz. :-)
  • roblee
    Ezekről tudtam, hogy nem támogatja, pont ezért nem értem, miért nem képes "felrakódni" nekem. Teszek egy próbát a modderrel, egyébként már gondoltam rá, de még nem jutottam el, hogy meg is tegyem.
    Szóval nem tudjátok, miért nem engedi! Esetleg tegyek próbát az asus-nál? Bekopogok, hátha tudnak némi infot adni erről.
    Azért köszönöm segítségeteket!
  • Solten
    Toshiba, Sony es Panasonic notikat nem tamogatja a Catalyst Mobility driver, mivel ezen gyartok nem adtak "aldasukat" hozza.

Probalkozhatsz esetleg a mobility modder-el (link), azt hiszem a 9.12-es desktop driver az amivel mukodott, de lehet hogy a 10.1-el is.
  • roblee
    mobility radeon HD4570
  • kifli
    milyen kártya van a notiban?
  • roblee
    Nem tudnátok megmondani miért nem tudom felrakni az ati oldalán lévő ccc-t az asus notebookomra? Csak az asus saját driverét engedi felrakni. Már mindenhogyan próbáltam, de semmi sem használt. Régi 9.7-es verziójú van fent. Kezdek teljesen kiakadni.
  • Solten
    1080p-t is nezegethetsz vele, tudja az Avivo HD-t.

Amugy ha ilyen "koca jatekos" vagy, az AMD Llano tokeletes lesz majd a szamodra. Konyhanyelven szolva, a CPU-ba lesz integralva egy kb. HD 4670 erossegu GPU. Lesznek btw gyengebb vagy lehet hogy eppen erosebb valtozatai is.
  •  Evil
    Hát olyan 85C körül, de eddig is annyi volt kb, húzva meg nemvolt soha :)

Azon gondolkodok újrarakom az egészet, hátha csak valami catalyst összeakadás, stb..
  • donoki
    azt csak ironikusan írtam.. :D
  • berczely
    Hát most néztem 720p-s filmet alaplai kártyával és meg se kottyant neki! :)
  • donoki
    Én sem nagyon játszok már :D nincsenek már annyira jó játékok.. a legjobb játék utoljára a Call of Juarez volt, bár lehet volt azóta is, bár nem emlékszem :(
    De igazából a jó gép nem csak a játékok miatt kell :D .... nehogy beszaggasson a film!!
  • berczely
    Aláírásom?
    Van alaplapi HD4200!!Jupiii

Solten átírnád légyszííves!?
  • Blum
    és akkor mi lesz helyette? :D
  • berczely
    Mert kb nem is használom...nincs normális játék és úgy érzem kezdek kinőni a játékos korszakomból inkább csak filmet nézek és haverok, buli!

duracellmumus
    Ne nézz már ilyen bénának!Köszii!Pár éve már aktív felhasználója vagyok a PH-nak és a hárdveraprónak!Volt már nem egy üzletem ott :)
  • donoki
    Miért akarod eladni a 4850edet? Lehet, hogy kérdezték már :D
  • duracellmumus
    Nem hagyom hogy rárohadjon

Tutorial:
    bejelentkezel, és a hirdetésed bal felső sarkánál van egy piros felirat:(hirdetés karbantartása), megjelenik egy fosh barna ablak és ott a (hirdetés lista elejére hozása)-t választod majd OK.

az ár jó kár hogy nincs rá gari
  • lo9in
    mégvalami :D furmark alatt sose jött elő pedig azzal kapja a legnagyobb terhelést , ja és egy vram tesztelő programmal ellenőriztem a kártyán a memoriákat az se jelzett
  • lo9in
    amugy engem is érdekelne mi lehet ez , ha van rá megoldás én is tennék róla hogy teljesen felszámoljam ezt a képhibát :D remélem megtaláljuk a megoldást
  • lo9in
    én 3850em is csinál ilyet bár nem ennyire vészes nálam a dolog , ritkán és többnyire ugyanazon a részén tűnik fel a monitornak , és nem is minden játéknál , nekem húzva van 722/900 ,de húzás nélkül is csinálta szóval olyan mindegy meg amugy se nagy tuning :D
  • Blum
    Hány fokos a kártya játék közben? Esetleg tuningolva van?
    Nekem akkor jelentkezett ugyanilyen jelenség,amikor túlhúztam a kártyát.
  •  Evil
    Hali, ERRE tud valaki megoldást? Rövidke video 20mb, elég egyértelműen látszik hogy kis négyzetek ugrálnak, nemrégiben jött elő, szinte minden játékban előjön. Catalystból felraktam egy régebbit, ugyanúgy megmaradtak, én Memoria hibára gondolok.. :(
    Ügye 4870x2, elvileg még garis iponnál, egyáltalán ilyenért kicserélik-e?
    Na meg ügye nehogy a vége az legyen hogy nekik felse tűnik, mert nemmindig jön elő, sőt windowsban egyáltalán, azt visszaküldik ugyanígy
    Vagy lehet valami driver összeakadás v catalyst bug, azt csak újra kéne rakni a gépet? Előre is köszönöm az ötleteket.
  • BIZ0906
    Vagyis faszán megy az új Cata! :)
  • BIZ0906
    Ohh bakker :S Ezzel sem lenne baj ha bal oldalt fixen lennének a menük nem ez a lenyíló rendszer lenne már régóta az és én azóta utálom egyébként faszán megy az új Cata ?)
  • lo9in
    honnan vettétek hogy már most ilyen lesz :D
  • lo9in
    az új catalyst év végén mutatkozik be , de legkésöbb jövőév elején a 11.1 driverbe már ez az új kinézet lesz , szóval még várhatunk rá
  • BIZ0906
    Hát ezt hiányoltam :)
  • Blum
    Nem mostanában :D
  • BIZ0906

Így mikor fog kinézni a CCC?
  • Solt
    Legalább volt miről beszélni... ;)
  • Blum
    Mikor már elküldtem a #60878-at,csak utána olvastam el a #60873-at.
  • Blum
    Na,én fel is raktam. Egyből egy pozitívum:
    Az én kártyám órajeleit eddig egy Catalyst sem vette vissza 2D-ben. Vagyis mindig maradt 300/828-on,most szépen visszavette 300/415-re.
  • Solt
    Tudom, csak kétértelmű volt a #60876... :D Először azt hittem, hogy 3 hozzászólással a beírásom után az új kakalisztet hiányolod... aztán elolvasva a #60875-t, azt hittem az új fajta kakalisztet hiányolod... de most már látom, hogy tényleg nem láttad a #60873-t!! :D
  • Blum
    Tényleg tölthető :D
  • Solt
    Elnéztem... többet nem iszom ma már! :D
  • Blum
    Egyáltalán mikor jön az új Catalyst? :|
  • BIZ0906
    Mikor változik külsőre a CCC mert még ez a fos kinézet van béna csuszkás menüvel akkora fos már uncsi :S
  • XxxcajnxxX
    Kipucoltam le is ment a hőfok de ezt irja ki játék futtatása közben(mellékeltem képet) http://www13.zippyshare.com/v/84611575/file.html

ÉA az eseménynaplóba meg ezt írka ki leírásnak:

Rendszerhiba 11: Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Harddisk2\D.
  • Solt
    Tölthető a 10.7
  • berczely
    Jól van srácok akinek kell majd/most az privátban érdeklődhet!