90029
  • kifli
    órajelek? hőmérséklet? (nemcsak gpu, gpu-z-vel nézd nem-e magas valami)
  • JaSoN HuNTeR #61352
    Leginkább ha neten szörfölök vagy ha videót,filmet nézek akkor kapom ezeket. 3Dnél nagyon nagyon ritka.
  • JaSoN HuNTeR #61351
    Hiába az új táp ugyan úgy kapom idönként az ilyen kék halálokat:ATIKMDAG.sys
    ATIKMPAG.SYS

Nem értem, és már kezd elegem lenni. Földhöz kéne vágni :D
  • pxxl
    nincs. valamelyik alaplap gyártónak van valami házi programja rá. de jobb egy fogyasztásmérővel mérni :) pár1000 ft körül vannak.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem magamtól vagyok ilyen okos: a szoftveres fogyasztásmérők tévednek. Helyette használj "hardvert" hozzá!
  • JaSoN HuNTeR #61348
    Van-e olyan program amivel meglehet mérni hogy mennyit fogyaszt a gépem Wattba?Minimum és maximum.
  • pxxl
    nem csak a számtech ipar...
  • JaSoN HuNTeR #61346
    Van átalakitó, most vettem :)
  • rumkola
    lol
    most látom hogy van ilyen, elképesztő lehúzás ez a számtech ipar :DDDDD

egy ilyen kábel beszára kb. 25ft
  • rumkola
    24-ről 20-ra nincs átalakító, csak fordítva
    amúgy szerintem rá lehet dugni így is, max kilóg a +4pin
    ha úgy sem megy, vidd vissza, kicserélik

(én levágnám késsel)
  • donoki
    625ft , de szerintem a helyi boltokban is megkapod ennyiért..
  • JaSoN HuNTeR #61342
    nem lehet leválasztani. Vennem kell átalakitot. 24-20pinre... Nagyszerű...
  • pxxl
    akkor fűrészelje le
  • rumkola
    superb-ről tudtommal nem lehet leválasztani
  • IMYke2.0.0.0
    Pszt....
    Jut eszembe!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

le lehet "csatolni" egy 2x2-es kis kockát a végéről :)
    Csatold le a 4pint.

• [HUN]FaTaL
    Csatold le a 4pint.
  • pxxl
    le lehet "csatolni" egy 2x2-es kis kockát a végéről :)
  • IMYke2.0.0.0
    Gyorsan vidd vissza cserére...
  • JaSoN HuNTeR #61335
    Átalakitó kéne. De milyen és honnan?
  • JaSoN HuNTeR #61334
    nagyszerűen vásároltam egy új tápegységet. Gigabyte superb 460w és nem tudom bekötni az alaplapba...mert nagyobb a kábel vége.Most mit csináljak?
  • Desiderata #61333
    izzasszátok a gépet ennek a techdemónak a vertexeivel
  • strebacom
    Húú hát tudod, nem akarunk már...több....faxom...mert vagy 100 gépet raktam össze igy anno és semmi baj nincs vele méééég mooost sem...
    De lehet az enyém ilyen szar...megoldom teshow... ne félj attól, csak gondoltam több szem többet lát...
  • Solten
    Hat ez az, miert hasznalsz...
  • strebacom
    Most hogy igy kérded, egy számtechboltos haver azt mondja, hogy miért használok, molex--sata táp átalakítót, mert az lehet a baj....igaz lehet ez.....van a táphoz böven sata modul kábel, de minek lóg rajta a a sok felesleg, ezért nyomtam rá az átalakítót...ez lehet rossz, kb 1 hónapja tettem újat...eddig tartott volna...
  • strebacom
    Hogy milyen tápom van..
    Hát nem Codegen!!!
    hanem egy ilyen 750W-os szar....
  • pxxl
    mind1, akkor is le vannak maradva majd egy évvel
  • lo9in
    a gts4x0 lesz kb. 1 hónap múlva
  • Dobronski
    Azt meg minek?
  • belarus
    Ati 5770 mi az Nvidia megfelelője?
  • dragon11
    köszii:)
  • Inquisitor
    Volt X1600XT-m, passzív. Pedig alig volt hidegebb, mint egy X1900-es ... és jó volt még is. Normális hűtésű ház kell hozzá, vagy max. mellé egy 12-es halk venti. De legalább nem kell ripityomra szedni tisztítás okán, meg a nagy venti eleve nem engedi a port annyira begyűlni, mint ez a kis szar gyári. Vízhűtés (még gagyi is) többe kerül mint egész gépem. Persze legjobb lenne új nagy VGA-t venni, bazinagy hőcsöves hűtéssel és bazinagy ventivel, de lásd lentebb írtakat ...
  • pxxl
    azt nem vágom miért passzív, ha ígyis úgyis kell fújatni ventillátorral xD am meg legszarabb a passzív sztem. vegyél inkább vízhűtést rá :D
  • Sir Quno Jedi
    Passzívat (pl. HD4350) azt bezony hűteni kell máshogy! Tapasztalat sajnos...
  • Inquisitor
    Ja, tényleg. Néztem pár drágább LCD monitor tud 72-t, most már értem miért ... kár, hogy csak analóg bemenetről ...

Más. Van nekem egy millió éves HD2600XT, nincs vele baj (leszámítva, hogy régi és lassú), csak új gép esetén akarom cserélni. De.
    Ugyan az a szutyok gyári ATI ref. hűtő van rajta, mint az összes alsó/közép kategóriás kártyán X600-tól a HD56xx-ig. Eleinte "csak" 6 havonta kellett ripityára szedni, mert eltömődött a portól, de most volt 1 hónapja tisztítva és már megint 67 fok üresben, ilyenkor 3D alatt 5 perc után 110 fok fölé megy és gép kikakapcs. A kártya viszont nem ér annyit, hogy új akár olcsó hűtést is vegyek rá, viszont a gagyi csavarjait nem lehet akárhányszor visszatekerni ...
    Legközelebb passzívat veszek az tuti. :(
  • arty
    vagy 72 ;)
  • Inquisitor
    Nyilván 48 vagy 96, nem? :)
  • arty
    A filmszemcse király.

Amugy vszeg az LG tévéd használ más profilt 24/60hz(?) módban, azért más a kép.
  • pointer4
    Nemrég raktam 32bites win7ről 64biteset (már közelített az 1 évhez, ráfért)
    És ami el lehet baszni egy driverben, azt ezek el is tudnak...
    10.7-nél egyáltalán nem lehet felállítani az eyefinity hármas csoportot
    10.6-nál fel lehet, ha lehúzom a negyedik monitort.
    10.5-nél ugyan könnyen össze lehet hozni, de utána kimenteni profilba, és egy gombnyomással visszahozni, na azt nem.
    Pedig ez mind a három verzióval ment, 32bites alatt... :D
    Visszább már nem rakom :D
  • Gaben78
    Csak nálam ugrik a Catalyst mindig egyel nagyobb frek.-re mint amire állítom? ha 23Hz alkalmaz akkor 24...24 akkor 25 -re rakja.. ???
  • Gaben78
    Még jó hogy van Avatar 1080p + rajzfilmek, amin nincs ez a mocsok filmszemcse effect vagy mi, és van értelme HD-ben nézni.