90029
  • [HUN]FaTaL
    Állítsd az alapértelmezett hangkártyát a radeon hangchipjére.
  • [HUN]FaTaL
    És egy minőségi 400as táp simán elviszi.
  • Solt
    Mint írtam, napi 3 óra játék mellett a havi plusz költséged durván 225.-Ft!

23-25 ezer forint körül mennek PH-n a garanciális 4870-k, és 20ezer körül a 4850-k...

A HD5670 nem jó alternatíva... kifejezetten rossz választás! Innentől a többi a te dolgod!
  • fook
    de rendszerhangok , játékok se mennek ki hdmi-n :(
  • arty
    használj olyan lejátszot, ahol kiválaszthatod melyik hangkártyára küldje a hangot

pl foobar
  • janihunk
    Meghallottam persze és tudom hogy jobban járnék a 4850 el vagy a 30 al. De nem annyira játékra kell inkább multimédia meg néha kis játék. És azért akarom inkább az 5670 et mert kicsi a fogyasztása.
  • fook
    hmm, lehet rosszul írtam , de a gond csak akkor van ha be van dugva a hangfal . Ha úgy indítom el a gépet hogy nincs benne hangfal , akkor lejátszik minden hangot , még az mp3at is. Viszont ha benne van a hangfal , akkor sehogyse tudom rárakni a tvre a hangot.
  • Inquisitor
    HDMI-n ugye olyan hangot lehet kiküldeni ami kódolt és digitális, tehát Dolby vagy DTS, vagy WMA. Aztán nem árt ha a videokártyán lévő realtek hang fel is van telepítve. Ezek után már csak a lejátszó beállításainál kéne beállítani a HDMI-t ...
  • strebacom
    Ezt én tudom, a Fraps fenn is van, de miért nem müködik az Msi, valamitöl kiakad...
  • MerlinW
    Fraps, XFire?
  • fook
    ugyanúgy tvre küldi a képet bekapcsoláskor :| :(
  • strebacom
    Hali!!
    Nemtom itt mennyien használják az MSI Afterburnert, de nálam ez a képlopó(screencapture) funció, hol müködik, hol nem, például a Mafia2, böl is ha kilépek és indítok más játékot, abban már nem müxik, csak akkor, ha ujraindítom az afterburnert....mi lehet az oka...több verziót is kpróbáltam...a legujabbat is(2.00beta6)...
    Köszi!!!
  • pxxl
    monitor beállításnál ahol 2 monitor van egymás mellett, fogod az egxiket, és áthúzod a másik oldalra.
  • Dobronski
    Nekem sem teljes képernyős. High-on lett 928 score-om. Ennél szarabb bencsmárkot még nem láttam. :S
  • JaSoN HuNTeR #61459
    Arctic cooling Accelero Twin Turbo
  • JaSoN HuNTeR #61458
    http://www.argep.hu/product_1210808.html

Ez rámegy a referencia hűtős 4850re?
  • fook
    Sziasztok :) Hogyan lehet megcserélni a monitorok sorrendjét ? hogy ne a tv legyen az első ? Illetve ha be van dugva a hangfal akkor azon küldi ki a hangot , nem hdmi-n, ezt hogyan lehet orvosolni ?:)
  • kokos
    Szevasztok!
    mi ez atikmpag.sys hiba?
    Feltettem az új Ati-t és ez várt!
  • IMYke2.0.0.0
    Nehéz tanácsot adni annak, aki meg se akarja hallani a tanácsot.
  • janihunk
    Arra ott az X360. Ha meg úgy van megemelem az órajeleket. A mostani 2600xt re a memóra 100mhz-t húztam kb 6-7fps játék válogatja.
  • Solt
    Gondoltam, hogy nem kapálásra! :D

Figyelj, ez nem így működik! Az, hogy melyik kakaliszt a legjobb, az attól függ mivel játszol! Hiába van mondjuk 3fps-l több, ha közben bogaras...

Teszteld ki, hogy a kedvenc játékodhoz melyik a legjobb neked... esetleg adott játék topikjában érdeklődj, hogy ott mik a tapasztalatok...

• bgreg
    játékra kell,minnél több fps legyen,5770, a legjobb catát kértem játékra. ennyi
  • pxxl
    áhh itt nincs meleg :) mint mondtam mélyföldszint, így aztán ha kinnt 40 fok van ittbennt akkor is 20 körül jár :D
  • Blum
    TESSÉK

Olvasgassad szépen,majd felébredsz! :)
  • Solt
    Használod is? Ha igen, akkor miért tőlünk kérded, hogy jó-e? Neked jó? Találkoztál benne valami hibával? No meg ugye mihez kell? Új, vagy régi játék? Opengl vagy DX? Milyen kártyád van??
  • IMYke2.0.0.0
    Ha a melegről kezdesz panaszkodni, akkor gyilkos mini ninjákat küldök privátban, és lenyiszabolnak!
  • Solt
    Igazán választhattál volna valami rendes munkahelyet! :D
  • bgreg
    sziasztok.
    melyik catalyst most a legjobb?nekem most 10.4 van az jó?
  • pxxl
  • Gibor
    Beszélnem kell a főnököddel hogy költözzetek el valahova máshova, ami kicsit magasabb.
  • pxxl
    kiugrok én, de sokra nem megyek vele, mert mélyföldszint :D szal kb mellkas magasságban van a föld :D
  • Solt
    Küldtem priviben, de lassan idd mert hideg! :D Ha nem használ, ugorj ki az ablakon... azzal a te, és a mi gondunk is megoldódik! :D
  • pxxl
    sziasztok!

én asztat szeretném kérdezni, hogy nem-e e van-e e valakinek egy energiaitalja e, mert aludtam vagy 2-5 órát éjjel, és minnyá' bealszok melóhelyen, a bolt meg messze van, kv meg nincs...

köszi!

• Solt
    A 4850-n terhelve 50Wattal fogyaszt többet mint, az 5670! ( A 4850 esetében a teljes rendszer 160W körül van, tehát egy 400W-s táp bőven elég! )

Napi 3óra játék, és 50W/óra többletfogyasztás esetén 50.-Ft/KW áron számolva ez havi 225.-Ft plusz költség!! Komolyan ez a 225.-Ft különbség megér mínusz 30%-s teljesítmény különbséget?

@janihunk: Olvasd EZT el, és ne vegyél ilyen vga-t... szerintem!

( Én 23000.-Forintért adtam el a még 1 évig garanciális HD4870-t... inkább valami ilyenben gondolkozz! A DX11 meg parasztvakítás egyelőre... főleg ilyen gyenge vga esetében! )
  • bgreg
    sziasztok.
    most melyik catalyst a legjobb?most nekem 10,4 van.az a jó?
  • IMYke2.0.0.0
    És fél év múlva:
    Ok: Crysis 2 és az újabb játékok.
  • grebber
    Final Fantasy 14 benchmarkját nézte itt valaki??

Az lenne a kérdésem hogyan lehetne megcsinálni,hogy teljes képernyőn fusson a teszt?
  • Dobronski
    A benchmark közben sokkal kevesebb az ember fps-e. Játék közben 1920x1080 maxon kivéve AA sima a játékmenet.
  • bgreg
    sziasztok.
    most melyik catalyst a legjobb? most nekem 10.4 van.az jó ?
  • janihunk
    Nekem csak az kell hogy tápot ne keljen cserélni, és néztem teszteket a Dirt2-őt persze a megfelelő alkatrészek mellet simán kitolja úgyhogy bőven jó.