90029
-
#61593 pasziánszt még viszi -
Blum #61592 Közelében sincs. Mai játékokhoz még 1024X768-ban is kevés. -
#61591 Alsó kategória, határeset. Mai játékokhoz kevés. -
#61590 Sziasztok!
Annyit kérdeznék hogy ATi HD3650-es kártya az mostanság elfogadott szinten van? -
Blum #61589 "Nem vagyunk egyformák"
-"Nem....hála a jó Istennek..."
:D -
#61588 Játék szinten biztos jók, de nekem nagyon kevés ázsiai játék tetszett. Szerintem ki is merülnek a RE1-3, Silent Hill 1-4 és az MGS 1-2-ben.
FF sorozattal (7-10) játszottam még konzolon, de ott is kizárólag a videóbetétek miatt:) (sokszor hagytam, hogy más játsszon, én csak néztem)
DMC és hasonló cuccokkal sosem bírtam 10-20 percnél többet játszani, pedig próbáltam, annyira hájpolták:) Nem vagyunk egyformák:) -
#61587 (inkább mondjuk ugy, hogy a maxos graf pécén RE5 alatt steril, azaz ronda. konzolon anno elég állejtősnek számított, amikor - a pécés előtt - kijött. dmc4 detto: szép és gyors. de nekem bejött a bionic commando és persze a lost planet 1 is...) -
#61586 Ja hogy úgy.
Mörlin szujjektív rovata:
Capcom RE3 óta nem alkotott semmi számomra értelmeset, így hidegen hagy a nyomorúsága:) A Capcom és a benchmark szavakat egy mondatban hallani pedig mindig is nevetséges volt:) Lásd pl. RE5 - buta, randa, játék olyan gépigénnyel, hogy hardvereket tesztelnek vele. El O El :)
Tipikusan olyan cég ami 20 éve konzolokra fejleszt és fogalma sincs mitől lesz élvezhető PC-n egy játék. Gondolok itt olyan hatalmas dolgokra, mint billentyűzetkiosztás módosítása, játék mentése bármikor, stb. A portolás kivitelezésről meg ne beszéljünk, az sosem ment nekik:) -
#61585 ilyen szintű bukást az capcom legutóbb a konzolverzióval szenvedett - merthogy a játék maga BÉNA, köze nincs a remek elsőhöz :( -
#61584 ott a link... -
#61583 Hol mondtam én ilyet hogy gyorsabbnak kell lennie?
Csak írtam lehet gizdulni.Nyilván az fog tesztelni Dx11-ben akinek olyan VGA-ja van.Sajnálom a Capcomot nagyon pc-n ilyen szintű bukás nem igen lesz többet az biztos. -
#61582 Miért kellene DX11-ben gyorsabbnak lennie bárminek is?:) A használt 11-es effektek logikusan hardverigényesek (főleg a tesszeláció és az SSAO). DX10-11 nem turbo mód:) -
#61581 Lehet gizdulni a DX11-es VGA-kkal:
Lost Planet 2: DX9 vs. DX11
-
#61580 Csak simán frissítem a windowsot? -
#61579 És azt meg hogyan? -
#61578 link -
#61577 Lefrissíted a DXet és lefrissíti 11re. -
#61576 Sziasztok!
Néhány játék kilép futtatáskor és valami application launcher.exe hiba lép fel.Azt javasolták,hogy frissítsem a DirectX-et.Jelenleg DirectX 10-es van a gépemen,amin Vista fut.Azt szeretném kérdezni,hogy ha lehet,akkor hogyan tudnám azt frissíteni 11-esre? -
goso #61575 ok köszi a segítséget -
#61574 Ezekre gondoltam - nem a kék "VGA" kimenetre :)
Értem - akkor nincs gond:
2 DVI = 2 monitor
2 HDMI = 2 monitor
-
goso #61573 vga nincs csak hozzá van átalakító pontosabban dvi vga és 2 db dvi kimenet van és még 2 hdmi -
#61572 Átalakítóval természetesen mehet a dolog.
Kérdés, hogy hány és milyen VGA-kimeneted van?
-
goso #61571 akkor hogyan csináljak én 3 kimenetet vagy ha egy hdmi t átalakítok vga ra az is működhet? -
#61570 2 kimenet = két monitor -
goso #61569 de az azt jelenti hogy csak 2 monitort köthetek rá? -
#61568 persze -
goso #61567 értem köszi csak hogy an csináljam azt hogy mind a két monitornak legyen vga ja vagyis hogy mind a 2 be menjen jel ezt úgy csináljam hogy a kártyán lévő 2 db külön külön menjen az 1-1 monitorba ? -
Gibor #61566 Feleslegesnek felesleg, de egykét + effect tetszik, az fps droppot meg megoldottam úgy hogy kiszedtem a tényleg felesleges pisix effectet, csak a látványos és szépet hagytam bent :D Mostmár nincs vele problémám. -
#61565 naa! gtx480 tulajok frusztrálására tökéletes :D
az érzés, hogy a 120 ezres vga-n szaggat a mafia, mert lobog a főhős ruhája... megfizethetetlen.
-
#61564 Csak NV kártyával. Mondjuk én a kikapcsolását ajánlom, mert baromi felesleges:) -
#61563 tudsz, kiterjesztett asztal használatával. mindkettőn kijelzőt annak nativ felbontására állítod be, ennyi. -
goso #61562 na ha akarok egy 22" és egy 19" os monitort egyszerre használni azt meg tudom csinálni és akkor milyen felbontást ajánlotok? -
goso #61561 nem tudom hecc ből kell egy kis poén is néha nem? -
Inquisitor #61560 Ja és milyen komplikált feltenni! :)
Googlebe beírod DirectX, első pár találatban ott az MS download oldala, klikk rá, webinstaller leszed, elindít. Utána Start menü kereső sorába beírod, hogy DXDIAG, és csodálkozol. -
#61559 ezt miért ide? am meg helyesírásellenőrző az első dolog amit ki kell kapcsolni... -
goso #61558 hopp az előzőt helyettesítem -
goso #61557 -
#61556 Mondom van, olvass utána. :) -
#61555 ? Nem. DXUpdate lefrissíti, teljesen hivatalos. Csak XPhez nincs se DX10 se DX11. -
#61554 Thank you very much!