90029
-
#61793 Csak telepítőfájlok, driver install, reboot után törölhető az Ati könyvtárral együtt. -
#61792 Most azonnal pest mely boltjába tudok vásárolni egy arctic cooling s1 rev 2???
Mert már 11 napja megrendeltem PC Gearól de nem hozzák ki és vissza vontam. -
BIZ0906 #61791 Nekem is csinált de én töröltem eddig sem gáz nem volt de várj hátha valakinek más tapasztalata van. -
lo9in #61790 felraktam 10.8at , olyat csinált nekem a C meghajtóra hogy CIMTEMP 21,9 MB na szóval ilyet eddig sose csinált , törölhetem ? -
#61789 de most 5 honapig ment, szal ... :))) -
#61788 Mindent a kedves felhasználóért :)
-
#61787 :) Az én kedvemért nem működött 5 hónapig?:) -
#61786 Nincs, a Te kedvedért kivették belőle:) -
#61785 Te amolyan szakember lehetsz, ugye? -
#61784 Van még AF? -
#61783 És te hanyas voltál szövegértelmezésből?:D
Sose kapcsolom be utána meg nadeésamikor mégis. Most akkor sohasem, vagy csak néha?:D -
#61782 Nálam is fagyhalál volt:) Reboot megoldotta detto:) -
#61781 bár nem kért ujrainditást, szépen belefagyott a flashvideoba a gép (youtube)
reboot után okés minden :/ -
#61780 Mi az hogy nem ajánlott?? Kötelező! Nélküle nincs rendes DXVA, flashvideó gyorsítás, stb ... !
Tehát a régi ATI-kra is fel kell tenni a legújabb drivert. Persze, ha nem akar valaki játszani, videozni, akkor nem muszáj, netezni jó a 9.1 is ... -
#61779 Catalyst 10.8 -
steweee #61778 nyelvtanból hanyas voltál hatodikba ?
a sose kapcsolom be = lapozó fájl mérete = 0
nadeésamikor mégis, mert pl: titan quest meg pár játék el se indul a bekapcsolása nélkül, akkor persze bekapcsoltam arra az időre.
DE BÁRMILYEN MÁS ESETBEN, A RENDSZERT TÖBBÉVES MŰKÖDÉSE ALATT, AKÁRMILYEN FELHASZNÁLÓI VAGY JÁTÉKPROGRAM FUTTATÁSA KÖZBEN SOSE VOLT ENNEK HIÁNYÁBAN RENDELLENESSÉG VAGY LASSULÁS, DE OLYAT MÁR TAPASZTALTAM, HOGY HA BE VOLT KAPCSOLVA EGY JÁTÉK MIATT AMI KÉRTE, ÉS KILÉPÉS UTÁN JÁTSZOTTAM MÁSSAL IS - ÚJRAINDÍTÁS NÉLKKÜL - AMI VISZONT INDUL LAPOZÓFÁJL NÉLKÜL, NA OTT TAPASZTALTAM MÁR LASSULÁST EMIATT. -
Akuma #61777 Igaz, hogy autocad 2010-ig bezárólag próbálkoztam. Nem is tudtam, hogy van már 2011-es... :) Meg fő gond szerintem azzal lehet, hogy 64 bites windows 7-re akartam rátenni őket... -
#61776 No akkor:)
- Semmi köze az AutoCAD-nek a DX11-hez. DX8 kompatibilis VGA kell hozzá, ennyi.
- XP 64bit egy zsák ****, felejtsd el.
- AutoCAD 2011-nek Vista/Win7 kell (de legalábbis ajánlott)
- XP 32bit-hez a 2008 előtti CAD-eket ajánlanám ().
Ha telepítés közben hibát dob, célszerű azt megosztani velünk, vagy Google-vel, esetleg utánanézni a CAD oldalán. Mert van neki supportja:)
-
Akuma #61775 Az volt fent, de azon nem működik egyik autocad se... :( -
#61774 Windows 7 :) -
Akuma #61773 Sziasztok!
Szükségem van egy gyors és hasznos válaszra! Feltettem a win-nek az XP 64-bites változatát, bízva abban, hogy majd ezen elindul az autocad (tervező program), de már a videókártya driver sem települt fel! Telepítés közben hibát dob, pedig érintetlen friss telepítés, már 2. alkalommal tettem újra az egész XP-t és ugyanott ugyanaz a hiba! Ja és hivatalos AMD oldalról szedtem le a drivert!
Másik kérdés, mivel én a DX11 hiányára gyanakodok, fel lehet tenni egyáltalán a DX11-et XP-re??? Vagy ne is próbálkozzak??? -
#61772 Lásd előző hsz:) -
lo9in #61771 ugye az én kártyámhoz még érdemes frissíteni ? mert szoktam -
#61770 A gyártóé és az AMD-é egy és ugyanaz:) Telepítheted a legfrissebbet, de sok változást nem fogsz látni, max a CCC-ben. Max azért lehet érdemes néha frissítgetni. Hogy magában a driver-ben volt-e HD3xxx változtatás azt a változásnaplókból ki tudod deríteni (talán 1-2 apróbb volt idén).
Magyarul, most ott tart a VGA-d, hogy meg kell keresni a legstabilabb drivert és többé nem hozzányúlni:) Ha új, akkor 10.6, 10.7 beton stabil lett. -
#61769 Oké akkor visszateszem a powercolor-os drivert. Köszi a választ! :) -
#61768 Hát, 3650-eshez már nem ajánlott a 10.x-esek használata...
Bár, próbálkozhatsz.
-
#61767 Sziasztok! A kérdésem a következő lenne :) van egy Powercolor Hd 3650 kártyám. A powercolor honlapján a 9.11 es driver van hozzá de viszont az AMD-ATI lapján a legújabb driver és a kérdés az hogy melyik való hozzá inkább az algyártó-é (powercolor) vagy a nagy AMD-ATI -é. Remélem érthetően fogalmaztam :D válaszotokat előre is köszönöm! -
rumkola #61766 "kivételes esetekben engedélyezem, van játék amelyik anélkül nem indul el....
soha nem tapasztaltam se a hiányát, se rendellenességet a kikapcsolása miatt... "
egymást üti a két mondat, nem is kicsit :DDD
-
#61765 Én 4 GB [XP miatt 3,5 GB] RAM mellett sem kapcsoltam ki - sőt, a rendszer által optimálisnak beállított lapozófájl méretet hagytam meg aktívnak. Csak C:\ helyett D:\-re helyeztettem.
-
lo9in #61764 amugy kár vitatkozni mindenkinek más jön be ha neked nem kell úgy érzed steweee akkor hát ne használd , én megállapítottam hogy számomra elengedhetetlen nem találkoztam olyan esettel hogy ne jött volna jól a lapozó fájl , ez alapján adtam tanácsot pár hsz-el lejjebb norbi56-nak is -
lo9in #61763 nem nem a gta4ből vontam le , de inkább nem sorolnám fel azt a rengeted játékot , csak egy példa volt
bocs hogy nem soroltam fel több 100 gémet , tényleg , nagy butaság volt ez tőlem
máskor nem leszek ilyen szűkszavú és akkor talán te se vonsz le téves következtetést -
steweee #61762 a gta 4-ből kifolyólag vontad le a következtetést ? írtam hogy némely játék igényli, egyet említettem, a gta4-es még nem próbltam. BÁRMI más eddig ment és megy tökéletesen lapozófájl tiltása ellenére is. az új rendszeremet 1,5 éve, ezt megelőzően 5 éve hogy le van nullázva a dolog. én gyorsulást tapasztaltam munkakörnyezet és játékok futtatása alatt is, mert nem kell a vincseszterre várni. pl: oblivionhoz se kell, pedig ott is bőven zabálja a memóriát a területek miatt -
lo9in #61761 nekem 2gb van 1,3gb kihasználtságnál a windows fogta és bezárta a gta4et semmit nem panaszkodott csak fogta és bezárta
bekapcsoltam a lapozófájlt ekkor már a ramból 1,8gb-t használt játék során és persze a lapozóba is pakolt cuccokat
én ezt nem csak úgy kitalálom , teljes mértékben meggyőződtem róla és tapasztalatból mondom hogy bizony lapozó fájl kell , hogy mennyi a ramod az lényegtelen , akkor is kell -
steweee #61760 hmmm. nekem kb 5 éve ki van kapcsolva.
kivételes esetekben engedélyezem, van játék amelyik anélkül nem indul el....
soha nem tapasztaltam se a hiányát, se rendellenességet a kikapcsolása miatt... -
#61759 Windows mellett örökké kelleni fog a lapozófájl.
-
steweee #61758 azt hittem hogy ha elég ram van a gépben pl:4 giga, akkor már soha nem kell lapozófájl. igaz van pár program , ami anélkül el se indul, ami eszembe jut pl: titan quest.
én sose tapasztaltam az általad leírt jelenséget lapozófájl nélkül, igaz még nem próbáltam a cod6-ot. -
#61757 OFF
licsking
ON -
janihunk #61756 Mikor jön a 10.8 as Catalyst? -
#61755 Semennyi. -
#61754 ufff ..... sracok mennyi kulonbseg a HD4570 es a HD5470 kozott teljesitmenyeben? ( mobility )
elore is koszi