90029
-
#62834 vindow reinstal megvolt már? Ha semmi nem segít, akkor esetleg ezt próbálnám meg.
#62832: a te esetedben is megpróbálnám, bár ez lehet vram hiba... -
#62833 XFX 4850 512 MB vélemény? jelentősen jobb az 5670-nél? vagy akkor már inkább 4870? -
janihunk #62832 Semmi javulás :S -
lo9in #62831 nekem is volt ilyan textúra hiba sima crysisban , az első pályán néhány felhő volt ilyen lapos :D
szerintem csak simán driverhiba -
Gibor #62830 akkor ezt próbáld még meg. -
janihunk #62829 Sajna semmi változás pedig a net framework 4.0 ás verzióját szedtem le ati driver 10.9 x64, dx meg a mafia 2 ből van. -
#62828 A buborék, hogy leállt a vga, mostanában nálam is előfordul.
Próbáltál régebbi drivert? Vagy volt amikor a 10.09-el ment tutin ? -
#62827 véleményt kérnék srácok! -
Paranoia #62826 Hi
Driver sweeperrel le zúztam minden ati cuccot a gépről,fel raktam újra a 10.9 catalyst.Továbbra is be villognak textúrák:(
Semmi átalakító nincs a monitor és a vga kártya közt,DVI-n megy.
Olyat is szokott,h kis buborékba értesítés,h a ati illesztő program leállt majd újraindult:S mindezt játék közben 10-15másodperc fagyás alatt.
Nem tudom már mit csináljak vele:(nem fogok még 1 vga kártyát venni.
Elképzelhető alaplap hiba vagy ilyesmi?
-
#62825 Húzzál fel egy pointer tűzfalat, mert különben sose szabadulsz meg tőlem :D
Tegnap készült kép a lányomról :D Te sose leszel ilyen szép :P -
Gibor #62824 De én megpróbálnék egy driver teljes törlést driver sweeperrel, aztán driver reinstall, meg esetleg .net framework frissítés (újratelepítés), meg ilyenek.... esetleg legújjab dx9 csomag még mellé... 09 aug asszem... -
Gibor #62823 Ha videókártya baja akkor VRAM lesz... Ha garis akkor megúsztad ingyen :D -
janihunk #62822 Sziasztok van egy gondom "megint" egyik napról a másikra csinálta ezt a gép:
Már frissítettem mindent ati driver, DirectX, sőt a gamet is újra raktam. Lehetséges hogy a kártyám haldoklik? Kicsit volt húzva 800/700 ról 820/800 ra. Lehet kinyírtam? Más játéknál nincs semmi gond. -
Solt #62821 Költözz el... minél messzebb, lehetőleg olyan helyre ahol nincs net! :D :D :D -
#62820 vágd ki a gépet (de csak ha arra járok), rakd be a kanapát, csinálj gyereket, élj -
#62819 Épp kanapét akarok venni, de a szoba már be van rendezve.
Most akkor mi legyen ? -
#62818 Jelen pillanatban ultimate vga limites a gépem, de nincs vele gondom. :) Mondjuk ha lenne akkor is ez lenne, mert nincs pénzem másikra, de nem is áll szándékomban cserélni. :) -
#62817 Ja szerintük. Szerintem csúcsgép amin minden játék megy maxon az összes szűrővel FULLHDban. -
Solt #62816 Kíváncsi leszek, hogy mikor jutnak el odáig, hogy a játékok nem csak a vga miatt futnak jól, vagy rosszul! Ez a kordúóháromezrenkihajtmindent hozzáállás még mindig számomra már sok(k)! :D
Nem, hogy a 2 vs 4 mag is döntő már egyre több helyen, de a vinyó random elérési sebessége is elég sokat számít már minimum fps terén.
A gépösszerakás olyan mint a lakberendezés... először az ülőgarnitúrát kell megvenni, aztán ahhoz igazítani mindent... itt először azt kell megszülni, hogy milyen játékokkal, milyen felbontásban akarunk játszani... :) -
#62815 Jelen esetben csúcsgép = minden mai játék megy vele szépen. Legalábbis ezt vettem le a cikkből. -
#62814 Dettó, meg azért kétmagos cpuval ellátott gépet a legritkább esetben se mneveznék csúcsgépnek, sőt most már inkább alsó-középkategória. -
Solt #62813 Beleolvastam a hozzászólásokba... döbbenet ami ott megy. Nem az a baj, hogy totál hülyeséget beszél némelyik, hanem az, hogy megvan győződve az igazáról...
Aki megvesz egy full HD monitort, és képes rajta 1366x768-ban játszani, az megérdemli! -
#62812 4890 egyel az 5850 alatt van a sorban, tehát jó vétel. -
Prohardver.hu - Játékos csucskonfig ésszel -
#62810 Sziasztok,
Véleményeket kérnék, kártyát cserélnék, van egy lehetséges ASUS 4890 EAH 1GB DDR5 kinézve, 35k lenne, még 19 hónap garancia rajta.
Megéri-e, jó-e ez a kártya?
A mostani Sapphire 3870 512MB utódja lenne, elsősorban FFIV fog futni rajta.
Köszönöm a segítséget előre is! -
#62809 Abszolute best buy, AC hutovel - kellemes raadas. -
#62808 Szintén zenész!
Csak nálam minden indításnál csinálja. Akkor visszaskálázom full képernyőre és utána kikapcsig jó.
Erős a gyanum hogy a HDMI kimenet miatt lehet, mivel azzal van összekötve a gép és a monitor. -
#62807 Hoho ezek alapján megveri majd az 5850-et az új 6770-es.
Beárazzák fainul azt mindenki hepi!
-
#62806 valaki nem tudja véletlenül, hogy ebben milyen márkájú és minőségű vinyó lehet? -
Digitman #62805 460-ból én is az 1Gb-os verziót néztem. Találtam Gigabyte OC -t, amit még kb. 20-25% tuningot is elvisel. Csak azért hezitálok, mert jön a HD6000 széria, ami miatt talán csökkennek az árak. -
#62804 De csakis az 1 gb-os. -
#62803 460 -
Solt #62802 460 -
#62801 460 -
Digitman #62800 Sziasztok!
VGA cserén gondolkodom. Jelenleg egy Sapphire HD4850 512MB kártyám van, amit cserélnék HD5830-ra vagy GTX460-ra (tudom, most kapom majd rendesen). Érdemes várni a HD6000 szériára vagy az elkövetkező fél évben nem hoz nagy változást (ár, teljesítmény). Sajna nem volt időm mostanában nagyon utána olvasni. Azért is váltanék (persze főleg azért, mert a régi jó kis karim már lassan nem bírja a full hd-t), mert most még egész jó áron el tudnám adni a HD4850-et. -
janihunk #62799 Nem azért csak miután módosítottam gyorsult a rendszer ezért gondoltam hogy nem gond ha így van. De nem is rontanám tovább ezzel itt a levegőt. -
#62798 Ha szerinted ajánlott, akkor azt csinálsz amit akarsz:) Csak a franc érti, minek kérdezel, ha ennyire tudod mi "ajánlott". -
janihunk #62797 Olvastam volna én a wikit de valamiért nem jön be. Lényeg hogy 2gb ram mellé szerintem ajánlott úgy hogy növeltem egy kicsit. Köszi szépen a felvilágosítást. -
#62796 A játék ugyanolyan alkalmazás mint az összes többi program. Semmi sem úgy "fogja fel" mint fizikai memória. Ezért mondtam, hogy olvass utána, ha érdekel.
A lényeg, hogy nem kell hozzányúlni. Vista/W7 óta úgy jó az ahogy van. XP-nél is csak azért kellett variálni, mert akkoriban nem volt szükség/drága volt a fizikai memória. A mai 2-4-6GB-os mennyiség mellett nem kell foglalkozni a SWAP-el. Az operációs rendszerek dinamikusan létrehozzák, szabályozzák, amennyire szükségük van. Többnyire precache-elnek, ami által gyorsabban indulnak a programok, stb.
Ezért látszik úgy, hogy 1-2GB memóriát eszik a rendszer. Pedig nem, csak előrefoglal, mint a Unix rendszerek.
További SWAP kérdéseket ide tessék írni:) -
#62795 Átállítod ha kényelmetlen...:) Ne fárassz már:)