90029
  • arty
    22fps = játszhatatlan
  • pxxl
    a metro, és a krájzisz 4870 toxic-al is fut fullhd-ban. min 22-24 fps-el az utóbbi metro meg még többel...
  • arty
    Cégnél a laptopomban 8400GS van, fél oldalt telesírhatnék a két kijelzős anomáliákról. Szomszéd fűje mindig zöldeb, tod... ;)

(pedig ez Quadro, ugye...)
  • IMYke2.0.0.0
    Kontrázok: mflex bácsi referálhat, hogy mindez lehetséges - ex-Full-HD-n: 2560x1600-ban.
    Igaz, egy tokban lévő, két darab HD5850-essel (=HD5970)...

[Értsd az iróniát.]
  • grebber
    Segítek Metro 2033 és a Crysis fullmaxon!
  • kifli
    lehet mert úgy érzik nincs rá szükség? :D
    5870-el nemtudom melyik játék nem fut max beállítások melett hd-ban.
  • IMYke2.0.0.0
    Azon sokat kellett vón' dolgozni - tesztekkel jöttek volna sokan itt, hogy "hát X kártya többet tud Y-nál, me' itt a teszt" :)))
  • pxxl
    hát de akkor már összerakhattad volna úgy
  • IMYke2.0.0.0
    Beleestél a csapdába... :)
    Nem erősorrend, és nem párosítva vannak, hanem a generációk vannak felsorolva, képekkel.
    Hasonlót, szövegesen, találhatsz az AMD oldalán is.

• pxxl
    5770 el van csúszva egyel nem? az inkább 4870-el van párban.
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel érdekelt, hogy szegény 4850-esem hol helyezkedik el a generációkat tekintve, összedobtam magam az elmúlt kettő termékpalettáját. Megosztom veletek:

Hangsúlyozom: nem erősorrend, hanem termékpaletta.
  • IMYke2.0.0.0
    Elvetemülteknek:

ZALMAN Radeon HD 6850 with 4xCrossFire support
    A linken van még kép.

• IMYke2.0.0.0
    Jön még a 68xx-asok erősebb tagja. Ne írjuk még le őket!
  • Sir Quno Jedi
    Sajnos az ati a fejünkreszart és nem hoz ki egyelőre gyorsabb egymagost, mint amit eddig kihozott. Inkább butít, költséghatékonyság, meg bullshit.
  • pxxl
    jajaja. kép alapján amit linekeltél gyengébbnek tűnik, de tesztekben már látni h jobb :)
  • IMYke2.0.0.0
    Tudtuk, hogy nem leváltás, hanem finomítás lesz. A cikk is írja, nem is egy helyen, hogy ezek a VGA-k közbenső, finomított 5xxx-ösök.
  • IMYke2.0.0.0
    Talán alakul valami - hiszen a "cheater" HAWX-ot is javították.
  • pxxl
    ez a 6870 papíros soványabb mint az 5850
  • Jakuza001
    Hat azt kell mondjam, sokkal jobbak sajnos.
    Olyan funkciokat is tudnak amiket a catalyst nem. Raadasul a tokom kivan azzal mar, hogy a 4xxx tulajdonosokat, mar leszarja az AMD nagyivbol.
    Sot mar ott tartunk, hogy az 5xxx sorozatokat is lassan jo pelda erre a MLAA funkcio kihagyasa az utolso driverbol.

Tudom mirol beszelek, mert ATI VGA-m van es mindig a leheto legjobb VGA-t vasarolom es leszarom, hogy eppen Nvidia vagy AMD az e.

Vissza lehet nezni a drivereket az elmult mondjuk 8 honapban.
    Aprilis ota felesleges volt lecserelni a drivert, mert szinte semmi nem volt bennuk. Raadasul ha teljesen leszeded a drivert, mert ugy problemamentes a mukodes a legtobb esetben, nem egyszer meg az asztal ikonjait is szetcseszi.
    Es ez a legaprobb hiba, amit most igy hirtelen felidezek.
    De ott van az Nvidian a klon funkcio amivel peldaul a ket kulonbozo felbontasu megjelenitonel is mukodik ugy, hogy nem vag le a driver a kisebb felbontasu kijelzo kepebol, hanem akkorara meretezi a nagyobb felbontasu kepet, de meg scrollozni is lehet.
    Kerdem en ezt az egyszeru dolgot miert nem tudja az AMD drivere 8 ev ota sem ?
    Szal en igenis elegedettlen vagyok az AMD (volt ATI) drivereivel, mert csak kozepes minoseguek es funkciokban hianyosak.
  • Sir Quno Jedi
    Én az új 5-ös nv szériát várom, elvileg ott lesz erős egymagosuk, arra tán érdemes lecserélni az 5870-t.
  • IMYke2.0.0.0
    Mert az nVidiáé olyan jók?
    Szerintem, nem - a játék (és lassan más) piacot domináló/pénzelő cég megteheti, hogy kényelmesen fejlesszen drivert, hiszen majd' minden nevesebb projekt az ő támogatásukkal fut.
  • Jakuza001
    Szep,szep, csak a drivereik ne lennenek olyan fosok.
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenki ismerkedjen meg az új 6850/70-es jövevényekkel: PROHARDVER! - Színre lépett a Radeon HD 6800: A Barts felépítése.

• lo9in
    valamikor délután dobok fel képet
  • arty
    képet tudnál csinálni?
  • lo9in
    érdekesség hogy pl. gta 4ben akkor jött csak elő ha esett az eső aztán SWben is addig nem volt gond ameddig a legelején a fedett helyen voltam csak ha kimentem a szakadó esőre és a bioshockban is csak a nedves felületeken jelentkezett
  • Ari18
    Én is... a poricmon egy Z600-as csücsül passzívan. Hidd el nagyon jó lett a hűtő. A ref 4870 hűtője után nem vártam csodát az Ati-tól, de kellemeset csalódtam.
  • lo9in
    segítség kellene , néhány játékban ha bekapcsolom az anisotropic szűrőt akkor ilyen pókháló szerű szaggatott vonalkás akármik jelennek meg , ha a játékban és/vagy driverben kikapcsolom az AF-et akkor viszont megszűnik a dolog , eddig bioshock 2 , gothic 4 , gta4 , és SW the force unleashed 2nél tapasztaltam csak , más legalábbis nem ufrik be , pl. cod6nál vagy bármi másnál ha bevan lőve 16x AF akkor semmi gond még akkor se ha egyszerre játékban és driverből is

• allock #63806
    szeretem a halk cuccokat :)
  • Ari18
    köszi Ha erre jár biztosan kicseréli.

allock: nem kell ide semmilyen vapor-x. nagyon jó lett a ref. hűtő is.
  • allock #63804
    remélem azért lesz majd VAPOR-X vagy HAWK hűtésű 6000es :)
  • item
    Grat a kártyához, üdv a klubban!

Solten mestertől kérhetsz új logót...
  • item
    Lehet késöbb majd még egybe belevágok,még érlelődik! Nem mintha gond lenne bármilyen játékkal is..
  • Ari18
    Nagyon jó áron vetted, nekem ma 63k-ba került.
  • item
    Nah valami történik 199.90 euróról felemelték 239.90-re a 6870 árát..

Még jó hogy pénteken megvettem!
  • arty
    amennyit már észrevennél, annyit nem tud erre rátenni a 4850

szvsz ne kinozd feleslegesen :)
  • lo9in
    nincs azon már mit húzni
  • tobias88
    Olyan játékra, aminek a beállításában nem lehet AA-t beállítani, Catalistban hogy lehet ráerőszakolni? Nvidiánál volt ilyen, gondolom itt is lehet, de nem találom!
  • MR ME
    húzhatod, de nagy javulást nem fogsz tapasztalni szvsz, én nem szarakodnék vele...
  • tobias88
    Hellosztok! Van egy 4850 OC-s 1gb-os vga-m gyárilag 700mhzig húzva! Ezt még lehet valamennyit tovább húzni úgy, hogy ne dögöljön meg és minőségi javulás is legyen, vagy inkább felejtős?

Játék közben 50 fokig megy, alapban 30on jár!