90029
  • MerlinW
    Hát.. ha mutatsz hardverapro-n olyan ajánlatot, ahol adnak ÁFA-s számlát azt megköszönöm:) Pixmania árul még 61-ért 6870-et, de ott normális ember nem vásárol.
  • grebber
    Ő akar venni minek én keressem meg neki? Nem csak aprókban gondolom ott olcsóbban is van!

• TurboX
    hardverapro pl.
  • Solt
    Hol? Ha már leszólod, valami indoklás mellé férne...
  • pointer4

Valaki hallott valami konkrétat a 6-os széria eyefinity működéséről ?
    Nem találtam semmit sehol, mert ilyen láncba fűzhető monitort, meg azt a szétosztó HUB-ot tuti nem gondolták komolyan.
  • grebber
    Örülök hogy átvernek grat ennyiért már 6870-et kapni!
  • MerlinW
    Asszem megyek bótba vásáróóóni:)

Sapphire Radeon HD6850 1GB GDDR5 - 63 472 Ft

• Blum
  • lo9in
    tiszta sor

már meg is beszéltem vele
  • Blum
    Nem az a cél,hogy jobb legyen,hanem a probléma kiszűrése. Haverodnál felteszitek a játékot,átbattyogsz a VGA-val. Nála fut faszán,kártya kicserél,szarul fut-->kártya gari.
  • lo9in
    alacsonyabb gpu sebességgel is vannak érdekességek:

megoldható hogy kipróbáljam másik gépen de nem tudom mivel lenne ott jobb :D

és ez a dolog az anisotropikus szűréssel van összefüggésben , az váltja ki
  • arty
    havernál nemtod kipróbálni előtte?
  • lo9in
    és még mindig nem értem hogy miért van hogy egyes kártyazabáló játékokat hiba nélkül kiviszek vele míg mások kapásból szarakodnak :S
  • lo9in
    nekem is sapphire van , próbáltam 600/350en is , gyárilag ugyebár 670/700
    de nem változott semmi talán még megpróbálom a gput lejebb venni

és ha visszaviszem akkor érdemes esetleg megmutatni a képeket hogy miket csinál a kártya ?
    győri vagyok bitboltba vettem amúgy
  • arty
    na, az már gyanusabb hw hiba

anno a zafir 4850em is néha (sok óránként 1-1 bevillanás) hibázott, de a 3dmark egyik tesztjében pl MINDIG előjött a gond

órajelek csökkentését probáltad? mert ha alacsonyabb orajel mellett jo, akkor mehet gariba
  • lo9in
    pl.:
    http://www.legitreviews.com/images/reviews/650/diamond_3850_retailfront.jpg
  • lo9in
    szoktak ilyeneket írogatni utána az valami típuskód , az átlag felhasználónak semmit nem mond , nincs jelentősége , a lényeg mindig a boboz elején van , hány GB-s mi a neve (jelen esetben 5830) és hogy GDDR 1-5-ig
  • Blackdiana
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget... :-)
    és az a számsor mit jelent? Ami a neve után van zárójelben? Annak van valami jelentősége?
  • lo9in
    az új medal of honort is kivittem tökéletes volt semmi grafikai furcsaság , pedig izzadt a kártya rendesen , driverben 16x AF-et nyomattam és minden maxon volt , erre itt van ez a fos SW és ezt kell látnom :S
  • lo9in

valaki tud egyértelmű választ adni hogy hardverhiba e , mert nem akarok szoftveres baromságokkal kínlódni mint win telepítés , DX legfrissebb driver 10.10 ,köszönöm
  • lo9in
    az 1000 és a 4000 ugyanaz gddr5-nél 4el kell szorozni az alap órajelet
  • Blackdiana
    Bocsi...
    Sapphire
  • Blackdiana
    Sziasztok...
    Szeretnék tanácsot kérni.. Vennék egy Shapire 5830-as videókarit, csak olyan problémám van, hogy van utána egy számsor (11169-00-20R)Ezt nem tudom, hogy mit jelent.. Van amelyik oldal azt írja, hogy a ram 1000 mhz-n megy, van amelyik hogy 4000 mhz-n.. (11169-00-51R) erre mindenki azt írja 4000mhz, de ez kb 15-20K val drágább. Kérlek adjatok tanácsot..
  • pointer4
    Jó, de az én hangszedőm nem nagyon bírná :D
  • lo9in
    nagyon jól látható a textúrákon a változás AF bekapcsolásakor a hibátlanul működő játékoknál vagyis szinte mindnél az említetteket leszámítva , ja és amit kihagytam hogy még néha ilyen kis fekete négyzetecskék is láthatóak , de ez tényleg nem gyakori , bár gondolom ez se jó dolog
  • pxxl
    egyik haverom állat volt. egyszer visszafelé kezdte lejátszani a lemezt és úgy indított egy mixet :D mindenki felfigyelt hogy mi van xD csak a basszusokkal kell vigyázni, mert vuuup vuuup lesz belőle :D

másik alkalommal megy 3 lemezjátszóval mixelt egyszerre :D
  • item
    Catalyst 10.10c: újabb hotfix érkezett
  • IMYke2.0.0.0
    Pfejjjj! Szégyellem, hogy baranyai...
  • pointer4
    Az. Van lemezjátszóm :D De ha valaki lemerné fékezni és visszafele tekerni a lemezt, letörném a kezét :D
  • pxxl
    dídzsé dundika :D
  • pointer4
    Legalább nem dundika :D
  • Solt
    Pedig dundinak akartalak, jó, hogy nem tettem... :D
  • pointer4
    Ja, jó, elfogadom, de csak mert tudom hogy nem értesz a témához, meg öreganyádnak szólítottál :D
  • Solt
    Na jóóó... ez munkaeszköz... nem arra van, hogy simogassam! Majd azért variálok ennyit, hogy a drágalátos ssd-m megóvjam a hibesys fájltól! :D Ő van értem, nem én ő érte! ;)
  • Jakuza001
    Mar hogy a pitsbe ne lehetne mashova. :D

http://newmodeus.com/shop/index.php?main_page=page&id=7&chapter=0
  • Solt
    Egy laptoban nem nagyon tudnám máshova! :D Felfogom tesztként... kíváncsi vagyok mi lesz pár év múlva! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Szintúgy.
    Én még néhány multimédiás dolgot is kikapcsolok [ne rinyáljon nekem a ringyóz].
  • Jakuza001
    Remelem azert a hibersys filet is az SSD-re irod :DDDDD
  • Solt
    Asztali gépnél nekem is megvan ez a procedúra ( + teljes hatalomátvétel! :D ), de a laptopnál ez valahogy mindig kimarad... nem tudom miért... :)
  • pxxl
    nekem első dolgok között van friss win-en a hibernáció kikapcsolása, winyó leállítás kikapcsolása, szkrínszéver kikapcsolás, monitor kikapcsolás eltolása :)