90029
-
#64114 A galád burzsoá-kapitalista-cociaista-ciconisták mindenre, ja :)
-
#64113 Elvileg, de ezek mindenre képesek... -
#64112 háak lehet -
#64111 ha cserélik, akkor a gari az megint 2 év lesz nem? -
#64110 De elmondhatják hogy a legerősebb 1magos... Igaz értelmetlen. -
#64109 Ja, erre gondoltam pl. valoszinuleg nem nagyon tudjak tartani a 300W-os hatart, egy ujabb ertelmetlen, meregdraga, zabagep, szornyeteg... :) -
#64108 Csak link, mert ennyit érdemel - GeForce GTX 580: ezek a végleges órajelek?
-
#64107 Amugy tenyleg bakaphatja a HIS, bar van IceQ 5-juk, az 5770-re pakoljak ra max. Erosebb karikon van helyette az iCooler nevezetu hulladek. -
#64106 En pl. rateszem az Arctic Cooling hutomet. :D -
#64105 Ott van a Toxic, Vapor-X sorozatu Sapphire, MSI-nel a Twin Frozr II, XFX-nek a nagyobb meretu ventivel ellatott peldanyai. Persze nehez az elerhetoseguk (itt az UK-ban nem). Vagy lakapom a gyarit es felrakok valami komoly, kulsos hutot 2 ventivel. -
#64104 -
#64103 És akkor mit csinálsz?!? Régen én is IceQ 2-3-as hűtőkkel vettem HIS-t pl. de ma már ők is elkurvultak. Új karikból többnyire csak gyári (vagy rosszabb) hűtősek vannak hónapokig. -
#64102 toxic ftw! -
#64101 Bavallom, nem vagyok a gyari hutok nagy rajongoja... :) -
#64100 Az igazsag odaat van.. Nem tudom mit kotyvasztanak az AMD konyhajaban, de megvarjak az Nvidiat es arra lesz valami valasz (szerencsetlenek piacra dobtak vegre egy ertelemes, klassz VGA-t (GTX 460), erre jottek kegyelemdofeskent a 68**-ak). Szerintem mar a 28 nm technologiaval keszulo uj VGA-kra osszpontositanak, meg ott van ugye a Lliano... -
#64099 Tényleg, ha legarizzák az Sapphire HD5870-em és kapok egy újat, avagy kiderül, hogy én vagyok a hülye és tényleg semmi baja, akkor szerintetek mennyiért lehetne eladni, így, hogy van még rá egy év gari (alapból 24 hónap volt ugye)?!?!?! -
#64098 Sosem tuningolok, figyelembe véve, hogy ezek a kártyák a gyári hűtésükkel az alap órajeleiken is szépen kipurcanhatnak hosszútávon. Tapasztalat is (sokaké), nem ígéret... (ugye most így jártam/járok a HD5870-emmel, hogy rohadjon meg)
Szóval én már "akkor is" boldog vagyok, ha alapórajelen elketyeg valameddig STABILAN és időben le tudom gariztatni, mielőtt végleg megpurcan. :((( -
#64097 most akkor a 6890 lesz az egymagos királyság, és utána jön a kátmagos 6990? -
#64096 Nem tudom mennyire hihetunk a techpowerupnak, de egy hangyanyit tuningolt 6870 3%-al lassabb az 5870-nel...: link. A kartya 30%-os csonkolasat figyelembe veve ez eleg biztato... :) -
#64095 Jah, csak már megőrülnek tőlem, mert most meg módosítottam a rendelésem egy 6870-re, ugyanúgy Gigabyte. :DDD Nem sokkal drágább (12k különbség bruttó náluk) és nem lesz olyan drasztikus a teljesítmény esés az 5870 után. Legalábbis remélem. :D -
#64094 kúl -
#64093 Na végül ezt rendeltem meg a fiúktól, holnap délután mehetek is érte:
Gigabyte GV-R685D5-1GD HD 6850 1GB PCIe
Tartalék karinak jó lesz a kisebbik gépembe és 36 hó gari van rá! -
#64092 +1 volttal uzemeltetem, mert ugy altalaban nem jonnek elo a hibak. :DDDD
Vicces ahhoz kepest , hogy kb 5 evvel ezelott ez a gyarto az elit kategoriaba tartozott, most meg kozepesnel is neha szarabb termekeket is gyartanak. -
#64091 Mondjuk ha alapórajelen (én úgysem használom sosem OC-zve) jól menne a kari, egy szót sem szólnék, de még a gyári alá véve az órajeleket, na úgy is szarrá fagyogat. És jól rá kell húzni a hűtéssel, hogy ne fagyjon ki, de így sem bírja soxor, csak az 1xűbb gammákban, mert azok nem hajtják meg, így nem is melegszik.
Ha nagyon nem cserélik ki, akkor irgumburgum lesz, vagy veszek rá egy vizes hűtőblokkot (hiszen akkor úgyse ér szart sem a gari már) és behűtöm puszira, hátha az megoldja a gondját. -
#64090 Hmmm, update, hogy nem tudnak 4850-et szerezni már, akikben bízom, de ajánlottak 5670-et OC-st, az meg nekem kevés, úgyhogy próbálok egy kategóriával feljebb kúszni és Giga OC GTX460, vagy Giga 5850 lesz belőle szvsz. Mindkettőn igen jól fest az a dupla ventis hűtés. -
lo9in #64089 ha vissza küldik hogy jó biztos széttöröm -
lo9in #64088 hát igen ez szar helyzet , én is most gariztatom a 3850et jövő hét végére talán már lesz valami..... -
#64087 Ismerős szitu
Én ugyan ezt végigjártam ugyan ilyen geil ram-okkal, csak a vga hd4850 Vapor-x 1gb volt(aminek az volt a baja, hogy egyszerűen semmiben nem érte el a kártyához illő teljesítményt, amellett hogy 1mhz overclock után már képhibák voltak). A RAM-okat cserélte az iPON a vidikarit meg visszaküldte hogy ez bizony jó. azóta vegetálok, míg nem lesz felesleges 50E ft-om egy gtx460-ra, vagy HD6850-re.
El tudom képzelni mit össze idegeskedik az ember ilyenkor -
#64086 Nnna, kálváriám nem ért véget, mert a HD5870 egy tök másik gépben (amiben LGA-775 E6500 van meg 4GB Kingston HyperX DDR2 RAM KIT) is ugyanúgy instabil murvára. Igaz, legalább a gari 24 hónap rá, mint kiderült (elővakartam az iponos garipapírt). Mindamellett a GEIL RAM-os Core I7-es gépemben a RAM-teszt sem ment le hiba nélkül, szóval amúgy is lehet hibás az operatív RAM is a gépben. WTF?!
Most próbálok beszerválni egy HD4850-et, hogy addig míg gariztatni küldöm a VGA-mat, legyen min toljam a gammákat (plusz tudjak melózni). Ha megjön a cserekari és a RAM ugyanúgy baszaxik akkor is, akkor azt is elküldöm gariba. Mindemellett addig beérem az E6500+DDR2+HD4850 kombóval valahogy... Evvan. Kurvák vére... -
#64085 Pontosan... (Egy rémálom!) -
Blum #64084 pixmániát amúgy miért szidják olyan sokan? Az árak egész korrektek. Talán a gariztatás miatt? -
#64083 Most nézem: 27700-ért a pixmániánál ---->>> sosseeeeeeee!
Akkor támogatom Solten ajánlatát!
-
#64082 Hello. En meg ezt: link. -
#64081 Én inkább ezt ajánlom: Sapphire HD5750 - 27.700 Ft.
-
M412305 #64080 Sziasztok! Videokari csere előtt állok. 25000 Ft körüli összeget szeretnék rákölteni. A kiválasztottam a Sapphire HD5670 512 MB DDR5 kártya. A gépemen egyszerűbb játékokat (szimulátorok) szeretnék játszani, illetve filmeket nézegetni full HD felbontásban. A monitorom egyenlőre egy Neovo F-417 monitor, amit a maximális felbontásban használok. Ez a kártya szerintetek jó választás? -
#64079 A mellé csomagolt játék jó visszahoz egy kis pénzt! -
#64078 Powercolor 6850 PCS+:
Eleg jol megkuldtek az orajeleket:
-
#64077 Köszönöm a válaszokat, így már megnyugodtam. (460as van, csak elfelejtettem odaírni, sry.) -
#64076 nVidia olyan szinten belerágta magát az üzleti- és nagyfelhasználós piacba, hogy pusztán azok a gyökerek évekig eltartják.
Ráadásul, ő (is) ezekből él - nem belőlünk, tisztes 'home user'-ekből.
-
#64075 3. negyedéves vga piac
+
Abu85-től "loptam", ph! forumáról: