90029
-
Mert az okos csak arra a kérdésre válaszol, amire tudja is a helyes választ, a buta pedig mindenre, még ha nem is.
Itt pedig okos emberek vannak.
-
Miert van az,h ebbe a topikba eddig akarmit kerdeztem sose jott ra valasz -
Hát az oltás lenne. -
Én úgy emlékszem ott volt, de a tévedés lehetőségét fenntartom. -
Solt #64910 Kizártnak tartom! De, ha mégsem az, akkor az szánalmas... -
En ezt nem a Prohardveren olvastam, hanem valamilyen magat hardvernek nevezo bulvaroldalon. Talan a fudzilla? -
Arra gondolok, hogy konkrétan az 5770-en nem fognak változatatni, csak átnevezik hatezernemtudommennyire. -
arra gondolsz hogy nem új fejlesztés hanem 5xxx alapokkal rendelkezik? -
Most lusta vagyok kikeresni PH!-n az idevonatkozó hírt, de így van. -
miről beszélsz ez nem az nvidia -
Nem mindegy? Úgyis csak az 5xxx széria átnvezése lesz. -
Van arra megoldas,h dualview-ba ha elinditok egy jatekot egyenesen a masodlagos kepernyore tegye? -
goso #64902 csak úgy most jut eszembe a v-s szériáról miért nem beszél senki?
csak ezek az amatőr 6000 es meg 5000-es szériák -
Amúgy az alsóbb kategóriás HD6xxx-ek mikor jönnek? (67xx pl.) -
Nem, ez csak a futtatókörnyezet, gyakorlatilag többféle verziót tárol el belőle így, eltérhetnek a függvények és nem minden alkalmazás ugyanazt használja. -
Ok-ok! Köszi!
Ha elférnek 1más mellett gond nélkül, akkor Tőlem fenn lehet az összes, csak abban nem voltam biztos, hogy nem okoz-e problémát ha több Visual C++ környezet is fent van. -
Bizonyára nem használsz olyan alkalmazást amelyiknek másik verzió kell és felpakolja. -
strebacom #64897 Hát nekem csak ezek vannak fenn és megy minden faxán....Ha telepítek valamit, akkor már nem is teszem fel az ami pl. egy játékkal települne...
-
Nem, kell az összes. -
XP óta nem okoz problémát az ilyesmi. -
Sziasztok!
Kicsit OFF kérdés sorry!!! Melyik Visual C++ Runtime környezetnek érdemes fenn lennie egy Seven-es gépen (játékokhoz).
Eddig fent volt az x64 2010. Legalábbis asszem vhogyan felkerült. :) Aztán feltettem a Far Cry 2-őt és az meg szó nélkül feldobta a 2005-öst. De mintha CCC telepítőben is lenne Visual C++ környezet. ?!
No, hirtelen felindultságból feldobtam asszem mindet. :D Ez okozhat bármilyen problémát?!
-
Ráadásul a FizEts még az SSE2-t (az 1,4GHz-es P4-ek óta alap dolog) sem tudja kihasználni, direkt... -
az szokott lenni -
ja :D
valamiért valszeg az aláírásod miatt azthittem, hogy i7 + 5870 a 2. :) -
Azt írtam másodiknak, mással ki sem tudnám próbálni, emrt az 5870-em az iponnál van gariztatni. -
Gibor #64889 Öhm a fiziksz a procim fut.... csak ha ATI kártyád van akkor csak 1 magból számolja a fizikát vagy lehet az egész játék 1 magon fut. -
egy szar a fizkisz ezt procin is meg lehetne /és lehet oldani, hogy azon fusoon mert bírna bőven főleg, hogy ma már 4-6 maggal dobálóznak... -
Sajnos leeht többre ment a fizikszel, a sok hülye maitt, aki megveszi, és persze nem is hasznéálja szinte sehol:), de ha szeretsza semmiért fizetni akkor NV a te partnered.... -
Csak jútyúbon.
-
:D! -
#64842-re senkinek semmi ötlete.
Azt mindenki tudja hogy nem a zenvídeja a jobb.... -
A fizix nem nvidián plusz, hanem minden máson minusz. Fizetett exlu ficsör, amit a te agymosott fajtád tart fent. -
Igen, de a konzol (a bena hardver miatt is) mas API-t igenyel, az meg mar a programozok toketlensege/lustasaga/nemtorodomsege hogy keptelenek ertelmesen portolni PC-re (vagy olyan is letezik hogy lefizette oket az Nvidia). Szoval az egyeduli balf@szok a jatek-keszitok, ezert van pl. hihetetlen gepigenye grebber nagy kedvenceinek, az ilyen metro-fele hulladekoknak. -
Mondjuk ez amúgy azért is jöhetett be a zöldeknek EDDIG, mert kevés olyan komoly játék van, ami ne jelenne meg konzolokra. PS3-meg X-BOX360-ra gondolok.
Na most ezek olyan gyengék már hardware-ileg, hogy nem is lehetne egy olyan játékot futtatni rajtuk, ami kihasználna tökösen egy csúcs PC-t.
Ezért sincs fejlődés, mert ezek a lama dobozok, visszafogják a fejlődést. -
és i7+6870? :) -
Mai teszteredményeim (azonos driverek, azonos telepítés, azonos oprendszer stb.):
e6500+hd6870 Gothic 4 faluban 18-20FPS, néha még lejjebb esik, maxra terhelt két procimag, játszhatatlan még full low beállításokon is (csak terepen játszható kint)
i7 860+hd6870 Gothic 4 faluban 49-82FPS, az átlag 55-63 körül, tökéletesen játszható full maxon minden, alszik a procithreadek nagy része.
Murva anyukájukat. -
mennyibe fog fájni ? 100 e ft fölött lesz az tuti, az meg baz drága. -
opencl ftw :) -
Sok marha persze meg mindig ugy orul a DX9-nek, mint majom a farkanak, mikor mar ki jott reg a DX11 is, termeszetesen ok adjak az Nvidia torzsvasarloi magjat. -
Igen, tobbre ment pl. mar az AMD utan kullog a piaci reszesedest tekintve. Szep nagy elonyt jatszott el a kedvenced. Ataludtad az elmult 3 evet vagy valami masik planetan elsz? Esetleg a zold kodtol keptelen vagy latni a monitort vagy az eled tolt ujsagpapirt?
Ha visszatekintunk az elmult 2-3 evre, az Nvidia rendkivul kartekony parazitanak bizonyult, piaci folenyevel visszaelve visszatartotta a fejlodest. Ezt persze foleg a jatekosok szivtak meg, az AMD hiaba szallitotta a modernebb hardvereket es fejlettebb technologiat, ezek nem lettek kihasznalva. Szerencsere mar nem a nyomorult zold ceg diktal. Es szerencsere az AMD a nyilt szabvanyok fele elkotelezett. Szerencsedre.