90029
  • IMYke2.0.0.0
    Mert az okos csak arra a kérdésre válaszol, amire tudja is a helyes választ, a buta pedig mindenre, még ha nem is.
    Itt pedig okos emberek vannak.

• setuh
    Miert van az,h ebbe a topikba eddig akarmit kerdeztem sose jott ra valasz
  • [HUN]FaTaL
    Hát az oltás lenne.
  • Zoli007
    Én úgy emlékszem ott volt, de a tévedés lehetőségét fenntartom.
  • Solt
    Kizártnak tartom! De, ha mégsem az, akkor az szánalmas...
  • Solten
    En ezt nem a Prohardveren olvastam, hanem valamilyen magat hardvernek nevezo bulvaroldalon. Talan a fudzilla?
  • Zoli007
    Arra gondolok, hogy konkrétan az 5770-en nem fognak változatatni, csak átnevezik hatezernemtudommennyire.
  • Klemice
    arra gondolsz hogy nem új fejlesztés hanem 5xxx alapokkal rendelkezik?
  • Zoli007
    Most lusta vagyok kikeresni PH!-n az idevonatkozó hírt, de így van.
  • Klemice
    miről beszélsz ez nem az nvidia
  • Zoli007
    Nem mindegy? Úgyis csak az 5xxx széria átnvezése lesz.
  • setuh
    Van arra megoldas,h dualview-ba ha elinditok egy jatekot egyenesen a masodlagos kepernyore tegye?
  • goso
    csak úgy most jut eszembe a v-s szériáról miért nem beszél senki?
    csak ezek az amatőr 6000 es meg 5000-es szériák
  • [HUN]FaTaL
    Amúgy az alsóbb kategóriás HD6xxx-ek mikor jönnek? (67xx pl.)
  • [HUN]FaTaL
    Nem, ez csak a futtatókörnyezet, gyakorlatilag többféle verziót tárol el belőle így, eltérhetnek a függvények és nem minden alkalmazás ugyanazt használja.
  • KranaZoli #64899
    Ok-ok! Köszi!

Ha elférnek 1más mellett gond nélkül, akkor Tőlem fenn lehet az összes, csak abban nem voltam biztos, hogy nem okoz-e problémát ha több Visual C++ környezet is fent van.
  • [HUN]FaTaL
    Bizonyára nem használsz olyan alkalmazást amelyiknek másik verzió kell és felpakolja.
  • strebacom
    Hát nekem csak ezek vannak fenn és megy minden faxán....Ha telepítek valamit, akkor már nem is teszem fel az ami pl. egy játékkal települne...
  • [HUN]FaTaL
    Nem, kell az összes.
  • PLaci #64895
    XP óta nem okoz problémát az ilyesmi.
  • KranaZoli #64894
    Sziasztok!

Kicsit OFF kérdés sorry!!! Melyik Visual C++ Runtime környezetnek érdemes fenn lennie egy Seven-es gépen (játékokhoz).

Eddig fent volt az x64 2010. Legalábbis asszem vhogyan felkerült. :) Aztán feltettem a Far Cry 2-őt és az meg szó nélkül feldobta a 2005-öst. De mintha CCC telepítőben is lenne Visual C++ környezet. ?!

No, hirtelen felindultságból feldobtam asszem mindet. :D Ez okozhat bármilyen problémát?!

• PLaci #64893
    Ráadásul a FizEts még az SSE2-t (az 1,4GHz-es P4-ek óta alap dolog) sem tudja kihasználni, direkt...
  • Sir Quno Jedi
    az szokott lenni
  • kifli
    ja :D

valamiért valszeg az aláírásod miatt azthittem, hogy i7 + 5870 a 2. :)
  • Sir Quno Jedi
    Azt írtam másodiknak, mással ki sem tudnám próbálni, emrt az 5870-em az iponnál van gariztatni.
  • Gibor
    Öhm a fiziksz a procim fut.... csak ha ATI kártyád van akkor csak 1 magból számolja a fizikát vagy lehet az egész játék 1 magon fut.
  • Bence94
    egy szar a fizkisz ezt procin is meg lehetne /és lehet oldani, hogy azon fusoon mert bírna bőven főleg, hogy ma már 4-6 maggal dobálóznak...
  • rvn
    Sajnos leeht többre ment a fizikszel, a sok hülye maitt, aki megveszi, és persze nem is hasznéálja szinte sehol:), de ha szeretsza semmiért fizetni akkor NV a te partnered....
  • KranaZoli #64886

Csak jútyúbon.

• mflex #64885
    :D!
  • blackcalibra
    #64842-re senkinek semmi ötlete.
    Azt mindenki tudja hogy nem a zenvídeja a jobb....
  • arty
    A fizix nem nvidián plusz, hanem minden máson minusz. Fizetett exlu ficsör, amit a te agymosott fajtád tart fent.
  • Solten
    Igen, de a konzol (a bena hardver miatt is) mas API-t igenyel, az meg mar a programozok toketlensege/lustasaga/nemtorodomsege hogy keptelenek ertelmesen portolni PC-re (vagy olyan is letezik hogy lefizette oket az Nvidia). Szoval az egyeduli balf@szok a jatek-keszitok, ezert van pl. hihetetlen gepigenye grebber nagy kedvenceinek, az ilyen metro-fele hulladekoknak.
  • pointer4
    Mondjuk ez amúgy azért is jöhetett be a zöldeknek EDDIG, mert kevés olyan komoly játék van, ami ne jelenne meg konzolokra. PS3-meg X-BOX360-ra gondolok.
    Na most ezek olyan gyengék már hardware-ileg, hogy nem is lehetne egy olyan játékot futtatni rajtuk, ami kihasználna tökösen egy csúcs PC-t.
    Ezért sincs fejlődés, mert ezek a lama dobozok, visszafogják a fejlődést.
  • kifli
    és i7+6870? :)
  • Sir Quno Jedi
    Mai teszteredményeim (azonos driverek, azonos telepítés, azonos oprendszer stb.):

e6500+hd6870 Gothic 4 faluban 18-20FPS, néha még lejjebb esik, maxra terhelt két procimag, játszhatatlan még full low beállításokon is (csak terepen játszható kint)

i7 860+hd6870 Gothic 4 faluban 49-82FPS, az átlag 55-63 körül, tökéletesen játszható full maxon minden, alszik a procithreadek nagy része.

Murva anyukájukat.
  • Kontrakcio
    mennyibe fog fájni ? 100 e ft fölött lesz az tuti, az meg baz drága.
  • kifli
    opencl ftw :)
  • Solten
    Sok marha persze meg mindig ugy orul a DX9-nek, mint majom a farkanak, mikor mar ki jott reg a DX11 is, termeszetesen ok adjak az Nvidia torzsvasarloi magjat.
  • Solten
    Igen, tobbre ment pl. mar az AMD utan kullog a piaci reszesedest tekintve. Szep nagy elonyt jatszott el a kedvenced. Ataludtad az elmult 3 evet vagy valami masik planetan elsz? Esetleg a zold kodtol keptelen vagy latni a monitort vagy az eled tolt ujsagpapirt?

Ha visszatekintunk az elmult 2-3 evre, az Nvidia rendkivul kartekony parazitanak bizonyult, piaci folenyevel visszaelve visszatartotta a fejlodest. Ezt persze foleg a jatekosok szivtak meg, az AMD hiaba szallitotta a modernebb hardvereket es fejlettebb technologiat, ezek nem lettek kihasznalva. Szerencsere mar nem a nyomorult zold ceg diktal. Es szerencsere az AMD a nyilt szabvanyok fele elkotelezett. Szerencsedre.