AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
én elõször valami széttépett szájnak néztem, amiben ott van a nyelv meg minden, aztán rájöttem hogy ez egy szem <#idiota><#nevetes1>

All hail the double x!

wtf már megint ez a logó 😄 ezen még a neved sincs rajta, azt se tudtam kivagy 😄

IMYke2.0.0.0
Szerintem, jól megérdemelt nyaraláson van, Kedvesével.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
elvitték a zufók cekcuálanálisan megvizsgálni <#nemtudom>

All hail the double x!

Solten-el milett?
Élvezhetõ szinten maximumum ha minden grafikai lehetõséget minimumra veszel... De kétlen hogy úgy is jól futna sok játék... Mondjuk én asrock al szívtam régen sokat szal én inkább Gigabyte-ot vennék, még soha nem hagyott cserben... Amúgy ha játszani akarsz akkor kell videókártya, és nem egy integrált, szerintem egy 4850 és minden játékkal tudsz játszani... De ahoz kell már normális proci is stb...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

SuperMario,Pasziánsz,Flash játékok...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

grebber
Itt van két teszt megtudod nézni pár játékban mire számíts: Teszt1Teszt2

Google többet is kiad ha beírod neki!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Elszomorítsalak, vagy kegyesen hazudjak?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!

egy ilyenalaplap ATI 4200 HD-s integrált kártyával mennyire lenne alkalmas játékra(+videokártya nélkül)
ezzel a procival:AMD AM3 Athlon II™ X2 240 és 2Giga 1600 Mhz rammal.
pl. milyen játékokat vinne még élvezhetõ szinten ?
Válaszokat elõre is thx
pxxl
pasziánszt még viszi <#vigyor5>

All hail the double x!

Közelében sincs. Mai játékokhoz még 1024X768-ban is kevés.

MerlinW
Alsó kategória, határeset. Mai játékokhoz kevés.

[merlinw.org]

Martinez01
Sziasztok!
Annyit kérdeznék hogy ATi HD3650-es kártya az mostanság elfogadott szinten van?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

"Nem vagyunk egyformák"

-"Nem....hála a jó Istennek..."

😄

MerlinW
Játék szinten biztos jók, de nekem nagyon kevés ázsiai játék tetszett. Szerintem ki is merülnek a RE1-3, Silent Hill 1-4 és az MGS 1-2-ben.
FF sorozattal (7-10) játszottam még konzolon, de ott is kizárólag a videóbetétek miatt😊 (sokszor hagytam, hogy más játsszon, én csak néztem)

DMC és hasonló cuccokkal sosem bírtam 10-20 percnél többet játszani, pedig próbáltam, annyira hájpolták😊 Nem vagyunk egyformák😊

[merlinw.org]

arty
(inkább mondjuk ugy, hogy a maxos graf pécén RE5 alatt steril, azaz ronda. konzolon anno elég állejtõsnek számított, amikor - a pécés elõtt - kijött. dmc4 detto: szép és gyors. de nekem bejött a bionic commando és persze a lost planet 1 is...)

Forza.

MerlinW
Ja hogy úgy.

Mörlin szujjektív rovata:

Capcom RE3 óta nem alkotott semmi számomra értelmeset, így hidegen hagy a nyomorúsága😊 A Capcom és a benchmark szavakat egy mondatban hallani pedig mindig is nevetséges volt😊 Lásd pl. RE5 - buta, randa, játék olyan gépigénnyel, hogy hardvereket tesztelnek vele. El O El 😊

Tipikusan olyan cég ami 20 éve konzolokra fejleszt és fogalma sincs mitõl lesz élvezhetõ PC-n egy játék. Gondolok itt olyan hatalmas dolgokra, mint billentyûzetkiosztás módosítása, játék mentése bármikor, stb. A portolás kivitelezésrõl meg ne beszéljünk, az sosem ment nekik😊

[merlinw.org]

arty
ilyen szintû bukást az capcom legutóbb a konzolverzióval szenvedett - merthogy a játék maga BÉNA, köze nincs a remek elsõhöz 😞

Forza.

[HUN]FaTaL
ott a link...

http://goo.gl/gd6Zi5

grebber
Hol mondtam én ilyet hogy gyorsabbnak kell lennie?
Csak írtam lehet gizdulni.Nyilván az fog tesztelni Dx11-ben akinek olyan VGA-ja van.Sajnálom a Capcomot nagyon pc-n ilyen szintû bukás nem igen lesz többet az biztos.

MerlinW
Miért kellene DX11-ben gyorsabbnak lennie bárminek is?😊 A használt 11-es effektek logikusan hardverigényesek (fõleg a tesszeláció és az SSAO). DX10-11 nem turbo mód😊

[merlinw.org]

grebber
Lehet gizdulni a DX11-es VGA-kkal:

Lost Planet 2: DX9 vs. DX11

genric
Csak simán frissítem a windowsot?

genric
És azt meg hogyan?<#help>

[HUN]FaTaL

[HUN]FaTaL
Lefrissíted a DXet és lefrissíti 11re.

genric
Sziasztok!
Néhány játék kilép futtatáskor és valami application launcher.exe hiba lép fel.Azt javasolták,hogy frissítsem a DirectX-et.Jelenleg DirectX 10-es van a gépemen,amin Vista fut.Azt szeretném kérdezni,hogy ha lehet,akkor hogyan tudnám azt frissíteni 11-esre?

ok köszi a segítséget
IMYke2.0.0.0
Ezekre gondoltam - nem a kék "VGA" kimenetre 😊

Értem - akkor nincs gond:
2 DVI = 2 monitor
2 HDMI = 2 monitor

vga nincs csak hozzá van átalakító pontosabban dvi vga és 2 db dvi kimenet van és még 2 hdmi
IMYke2.0.0.0
Átalakítóval természetesen mehet a dolog.
Kérdés, hogy hány és milyen VGA-kimeneted van?

akkor hogyan csináljak én 3 kimenetet vagy ha egy hdmi t átalakítok vga ra az is mûködhet?
IMYke2.0.0.0
2 kimenet = két monitor

de az azt jelenti hogy csak 2 monitort köthetek rá?
arty
persze

Forza.

értem köszi csak hogy an csináljam azt hogy mind a két monitornak legyen vga ja vagyis hogy mind a 2 be menjen jel ezt úgy csináljam hogy a kártyán lévõ 2 db külön külön menjen az 1-1 monitorba ?
Feleslegesnek felesleg, de egykét + effect tetszik, az fps droppot meg megoldottam úgy hogy kiszedtem a tényleg felesleges pisix effectet, csak a látványos és szépet hagytam bent 😄 Mostmár nincs vele problémám.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

arty
naa! gtx480 tulajok frusztrálására tökéletes 😄

az érzés, hogy a 120 ezres vga-n szaggat a mafia, mert lobog a fõhõs ruhája... megfizethetetlen.

Forza.

MerlinW
Csak NV kártyával. Mondjuk én a kikapcsolását ajánlom, mert baromi felesleges😊

[merlinw.org]

arty
tudsz, kiterjesztett asztal használatával. mindkettõn kijelzõt annak nativ felbontására állítod be, ennyi.

Forza.

na ha akarok egy 22" és egy 19" os monitort egyszerre használni azt meg tudom csinálni és akkor milyen felbontást ajánlotok?
nem tudom hecc bõl kell egy kis poén is néha nem?
Ja és milyen komplikált feltenni! 😊
Googlebe beírod DirectX, elsõ pár találatban ott az MS download oldala, klikk rá, webinstaller leszed, elindít. Utána Start menü keresõ sorába beírod, hogy DXDIAG, és csodálkozol.

MR ME
ezt miért ide? am meg helyesírásellenõrzõ az elsõ dolog amit ki kell kapcsolni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[HUN]FaTaL
Mondom van, olvass utána. 😊

[HUN]FaTaL
? Nem. DXUpdate lefrissíti, teljesen hivatalos. Csak XPhez nincs se DX10 se DX11.

IMYke2.0.0.0
Thank you very much! <#wave>