AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
egy ilyenalaplap ATI 4200 HD-s integrált kártyával mennyire lenne alkalmas játékra(+videokártya nélkül)
ezzel a procival:AMD AM3 Athlon II™ X2 240 és 2Giga 1600 Mhz rammal.
pl. milyen játékokat vinne még élvezhetõ szinten ?
Válaszokat elõre is thx
Annyit kérdeznék hogy ATi HD3650-es kártya az mostanság elfogadott szinten van?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
-"Nem....hála a jó Istennek..."
😄
FF sorozattal (7-10) játszottam még konzolon, de ott is kizárólag a videóbetétek miatt😊 (sokszor hagytam, hogy más játsszon, én csak néztem)
DMC és hasonló cuccokkal sosem bírtam 10-20 percnél többet játszani, pedig próbáltam, annyira hájpolták😊 Nem vagyunk egyformák😊
[merlinw.org]
Forza.
Mörlin szujjektív rovata:
Capcom RE3 óta nem alkotott semmi számomra értelmeset, így hidegen hagy a nyomorúsága😊 A Capcom és a benchmark szavakat egy mondatban hallani pedig mindig is nevetséges volt😊 Lásd pl. RE5 - buta, randa, játék olyan gépigénnyel, hogy hardvereket tesztelnek vele. El O El 😊
Tipikusan olyan cég ami 20 éve konzolokra fejleszt és fogalma sincs mitõl lesz élvezhetõ PC-n egy játék. Gondolok itt olyan hatalmas dolgokra, mint billentyûzetkiosztás módosítása, játék mentése bármikor, stb. A portolás kivitelezésrõl meg ne beszéljünk, az sosem ment nekik😊
[merlinw.org]
Forza.
Csak írtam lehet gizdulni.Nyilván az fog tesztelni Dx11-ben akinek olyan VGA-ja van.Sajnálom a Capcomot nagyon pc-n ilyen szintû bukás nem igen lesz többet az biztos.
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
http://goo.gl/gd6Zi5
Néhány játék kilép futtatáskor és valami application launcher.exe hiba lép fel.Azt javasolták,hogy frissítsem a DirectX-et.Jelenleg DirectX 10-es van a gépemen,amin Vista fut.Azt szeretném kérdezni,hogy ha lehet,akkor hogyan tudnám azt frissíteni 11-esre?
Értem - akkor nincs gond:
2 DVI = 2 monitor
2 HDMI = 2 monitor
Kérdés, hogy hány és milyen VGA-kimeneted van?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
az érzés, hogy a 120 ezres vga-n szaggat a mafia, mert lobog a fõhõs ruhája... megfizethetetlen.
Forza.
Forza.
Googlebe beírod DirectX, elsõ pár találatban ott az MS download oldala, klikk rá, webinstaller leszed, elindít. Utána Start menü keresõ sorába beírod, hogy DXDIAG, és csodálkozol.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://goo.gl/gd6Zi5